nije do mene, ja sam samo prenio sta su oni napisaliTHC je napisao/la:Na forumu Tm.org ne piše nigdje to, pustite fejsbukovce !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za zivot cijeli!
ma ništa to.Bićete obavješteni ako se bude nešto radilo, pustite fb.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nije do mene, ja sam samo prenio sta su oni napisaliTHC je napisao/la:Na forumu Tm.org ne piše nigdje to, pustite fejsbukovce !
DRUG NEBI TI PUNCA
sensation black 

pa ne navijamo za TP Mazembe iz afrike -.-
Sutra cemo razbit Prandelijeve pulene

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovaj Dominiković je naš čovjek! Pobjeda me ne brine

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Crveni_1922
miki 90 je napisao/la:zasto u crnom ??ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:8.11.2011 god.
SVI NA JUG,
SVI U CRNOM.
THE MANIACS
SARAJEVO
1987
Crno vam se pise

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Crveni_1922 je napisao/la:miki 90 je napisao/la:zasto u crnom ??ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:8.11.2011 god.
SVI NA JUG,
SVI U CRNOM.
THE MANIACS
SARAJEVO
1987
Crno vam se pise
Pihihihihiiii

Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
rodjeni, nema nista od togaCrveni_1922 je napisao/la:miki 90 je napisao/la:zasto u crnom ??ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:8.11.2011 god.
SVI NA JUG,
SVI U CRNOM.
THE MANIACS
SARAJEVO
1987
Crno vam se pise

Za zivot cijeli!
- SarajlijaTM
NAPRIJED ŽELJO VOLIM TEEE...
Zna li neko hoce li biti zimski kapa u prodaji u udruzenju, da ne kupujem sada neku beze kapu. 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
rossoner je napisao/la:Jest to meni glupa furka, cuj svi u crnom! Mrzim kad se tradicionalne plavo-bijele boje pocnu mijenjati nekim izmisljenim CRNIM!
Jedino ako ima neki valjan razlog.
Ali ja nikad necu prihvatiti da neko ko je navijac ili simpatizer Zelje dolazi u crnim obiljezjima na stadion. Zamisli da su nam dresovi igracima crni. Inace u novije vrijeme se podobro izgubila plavo-bijela harmonija na tribinama, cesto se vidjaju neke crne duxe i sl. Pa je li to Zeljo?! Cuj crna...

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Nezaboravno slavlje Osima, pobjeda u uslovima karakterističnim za vatrepolo.
[youtube][/youtube]
Zajedno do nove titule
[youtube][/youtube]
Zajedno do nove titule
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"24 maj 1981., Beograd, prvo bh finale jugoslovenskog kupa: Željo - Velež. Na jednoj strani: Marić, Okuka, Slišković, Halilhodžić, Skočajić... a na drugoj: Nikić, Odović, Paprica, Baždarević, Bahtić... Utakmica se igrala na stadionu Crvene Zvezde, popularnoj Marakani.
Svih 50 hiljada gledalaca, vjernih navijača dva tima, napravili su nezaboravan, svečarski dekor i navijali do zadnjeg trena za svoje ljubimce. Zbog igre i rezultatskih preokreta i atmosfere, ova je utakmica od mnogih proglašena ljepoticom svih finala jugoslovenskog kupa uopšte. Velež je pobijedio sa 3:2. Susret je zaključio u 78. minuti Okuka koji je iz blizine savladao Željinog vratara Njeguša. Direktan televizijski prenos omogućio je zaljubljenicima nogometa u Jugoslaviji da vide ovaj spektakl. Mnogo godina kasnije plele su se priče oko ovog nezaboravnog finala, pa je tako nastala teorija o "prodaji"?!... Navodno je golman Njeguš, koji je iz Veleža došao u Želju, bio "odrađen" da pomogne Veležu da dođe do trofeja. Pravi navijači nikada nisu povjerovali u tu priču... Fudbal je, na sreću, ipak samo igra, trenutak nadahnuća ili neka planetarna sudbina... Za one koji ga drugačije vide i kreiraju, nema mjesta na stadionu.
To je Želji bilo prvo i jedino finale jugoslovenskog kupa. A ove dvije ekipe, u to su vrijeme igrale najljepši fudbal pa nije čudo što su napunile popularni beogradski stadion i ponudile vrhunsku predstavu za nezaborav. Jedan je ugledni beogradski sportski komentator tada napisao da je igra Želje u prvom poluvremenu te utakmice bila nešto najljepše što je u fudbalu ikad vidio.
Ni do danas navijači dva prijateljska kluba nisu zaboravili ovaj istorijski meč, a nikada i neće..."
Đ. S. "PLAVA KRV"
Svih 50 hiljada gledalaca, vjernih navijača dva tima, napravili su nezaboravan, svečarski dekor i navijali do zadnjeg trena za svoje ljubimce. Zbog igre i rezultatskih preokreta i atmosfere, ova je utakmica od mnogih proglašena ljepoticom svih finala jugoslovenskog kupa uopšte. Velež je pobijedio sa 3:2. Susret je zaključio u 78. minuti Okuka koji je iz blizine savladao Željinog vratara Njeguša. Direktan televizijski prenos omogućio je zaljubljenicima nogometa u Jugoslaviji da vide ovaj spektakl. Mnogo godina kasnije plele su se priče oko ovog nezaboravnog finala, pa je tako nastala teorija o "prodaji"?!... Navodno je golman Njeguš, koji je iz Veleža došao u Želju, bio "odrađen" da pomogne Veležu da dođe do trofeja. Pravi navijači nikada nisu povjerovali u tu priču... Fudbal je, na sreću, ipak samo igra, trenutak nadahnuća ili neka planetarna sudbina... Za one koji ga drugačije vide i kreiraju, nema mjesta na stadionu.
To je Želji bilo prvo i jedino finale jugoslovenskog kupa. A ove dvije ekipe, u to su vrijeme igrale najljepši fudbal pa nije čudo što su napunile popularni beogradski stadion i ponudile vrhunsku predstavu za nezaborav. Jedan je ugledni beogradski sportski komentator tada napisao da je igra Želje u prvom poluvremenu te utakmice bila nešto najljepše što je u fudbalu ikad vidio.
Ni do danas navijači dva prijateljska kluba nisu zaboravili ovaj istorijski meč, a nikada i neće..."
Đ. S. "PLAVA KRV"
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Nemam vremena da citam komentare,u zurbi sam pa da pitam sta je s onim ljudima koi su kupili karte za Hajduk i istu bacili ili razderali.....Je li se samo s kartom moze uci na stadion????Izvinjavam se jos jednom,naletit cu kasnije da vidim odgovor...Unaprijed HVALA 

A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
- KB-TM87
- Kontakt:
Mislim da se možeš pozdravit sa petakomMarkoDa je napisao/la:Nemam vremena da citam komentare,u zurbi sam pa da pitam sta je s onim ljudima koi su kupili karte za Hajduk i istu bacili ili razderali.....Je li se samo s kartom moze uci na stadion????Izvinjavam se jos jednom,naletit cu kasnije da vidim odgovor...Unaprijed HVALA
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Zukanović:
"Željo će uvijek biti moj klub"
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/zu ... i-moj-klub" onclick="window.open(this.href);return false;
"Željo će uvijek biti moj klub"
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/zu ... i-moj-klub" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Dobro se sjećam utakmice i na istoj sam bio na stadionu Marakana. Za ovo "plele su se priče da je Njeguš prodao" utakmicu, na svojoj koži je osjetio isti taj golman, jer ga je Čipe (Josip Čilić) skršio nakon utakmice.ellaxaz je napisao/la:"24 maj 1981., Beograd, prvo bh finale jugoslovenskog kupa: Željo - Velež. Na jednoj strani: Marić, Okuka, Slišković, Halilhodžić, Skočajić... a na drugoj: Nikić, Odović, Paprica, Baždarević, Bahtić... Utakmica se igrala na stadionu Crvene Zvezde, popularnoj Marakani.
Đ. S. "PLAVA KRV"
Dva identična gola nam je zabio Vaha i to nakon što je Njeguš krenuo na centaršut rekao moja i stao, a stao je i Hajrudin Saračević (čuvao Vahu) nakon Njeguševih riječi.
Poslije finala Slavko Njeguš se odmah vratio u Mostar i nikada više nije ni minute zaigrao za Želju. Ovo što sam napisao nisu "priče" ovo je istina.
Na stadionu je bilo između 60 000 i 70 000 hiljada, a ne 50 000, s tim što moram naglasiti da je bilo nešto više Veležovih navijača.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ma Željo ne može pošteno izgubiti. Ima li kakva teorija zavjere o ispadanju od Videotona ?
I u život se mogu kladiti da nemaju dva čovjeka na forumu da su gledala tu utakmicu koja mogu potvrditi ili negirati bilo šta.
I u život se mogu kladiti da nemaju dva čovjeka na forumu da su gledala tu utakmicu koja mogu potvrditi ili negirati bilo šta.
Who dares, wins !
I u zivot se mogu kladiti da mlatis (da ne kazem neku vulgarniju rijec) po ovoj temiNeToBoLa je napisao/la:Ma Željo ne može pošteno izgubiti. Ima li kakva teorija zavjere o ispadanju od Videotona ?

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.