Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ako ne uvalimo Norwichu bar 3 komada, nismo ni za sta 

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
ma kakvi, jedva im je i scum dao 2Shanks je napisao/la:Ako ne uvalimo Norwichu bar 3 komada, nismo ni za sta

Sudija za sutrašnji meč je Peter Walton.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Rizah je napisao/la:Sudija za sutrašnji meč je Peter Walton.

Luis Suarez
Now we are going to start training! I uploaded a pic with Maxi and Coates. Thanks for all messages of support.

Također se pridružujem čestitkama našoj legendi Ianu Rushu, sa malim zakašnjenjem.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Kad vec nismo imali srece u proslom kolu da pridjemo perifercima na 3 boda, valjda cemo u ovom uspjeti, prizeljkujem remi u dvoboju Tevezasa 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Izgleda da Hazard ostaje u Lilleu do ljeta, tako da je sada primarni cilj Mario Gotze.Ne bi mi bilo zao za njega iskesirati 30+ miliona, jer nam tacno jedan takav igrac fali da bi imali sampionski tim.Ako ne ove, onda bar sljedece godine, jer Gotze i Hazard su buducnost evropskog fudbala, i bilo bi fenomenalno imati jednog od njih u ekipi 

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
nama bi primarni cilj trebala biti odbrana jer ovo je katastrofa
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Slažem se, obavezno dovesti Garry Cahilla u januaru, jer mu ističe ugovor u julu i tako se odličan štoper može dovesti za jeftine pare.anfield je napisao/la:nama bi primarni cilj trebala biti odbrana jer ovo je katastrofa
Možda možemo ovu sezonu izdržati, ali već od naredne tražiti još jedno krilo. Pik je naravno Adam Johnson

There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Red Assassin
- Kontakt:
Sutra umjesto Lucasa Henderson, brazilac sluzi jedan mec suspenzije.
Ma ništa nije još gotovo, ovo je isto kao i što je Zapata govorio da će 100% preći u Liverpool i na kraju ništaHan!$;Lfc je napisao/la:[youtube][/youtube]

-
- Kontakt:
Sutra očekujem ovaj sastav
------------------Reina----------------
Kelly---Carragher---Agger---Enrique
---------Gerrard---------Adam--------
---Henderson-------------Downing---
------------Suarez--Carroll-------------

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Jedva čekam da ponovo vidim Big Andyja u akciji!Jimmy from the hood je napisao/la:Sutra očekujem ovaj sastav

Nemojte me sutra iznevjerit, radi mog džepnog buđea 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
pojedinci me bas iznenađuju sa ovim transferima... hajd da od juce navijate za liverpool pa ne znate kako je to sa tim tracevima...
volio bi i ja inkooma i hazarda i gotzea al ljudi jos je rano za tu pricu pa nije jos ni snijeg pao
volio bi i ja inkooma i hazarda i gotzea al ljudi jos je rano za tu pricu pa nije jos ni snijeg pao

You are someone else I am still right here
A ja seljackih kopacki kod CarrollaCarlo je napisao/la:Jedva čekam da ponovo vidim Big Andyja u akciji!Jimmy from the hood je napisao/la:Sutra očekujem ovaj sastav

necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Evo malo informacija za danasnju utakmicu
Liverpool (5) - Norwich City (9)
U ovom duelu će se sastati ekipe koje imaju dosta dobru formu. Liverpool se polako zahuktava, te nema poraz u zadnje 3 utakmice, a jedina dva poraza u ligi, su doživjeli krajem prošlog mjeseca i to uzastopno. Norwich se nalazi na devetom mjestu, što je odlično po njih, jer im je ambicija opstanak u ligi. U zadnje 4 utakmice su sakupili 3 pobjede i poraz. Kenny Dalglish u ovom susretu neće moći računati na veznjaka, Lucasa Leivu, jer je u duelu protiv Uniteda, zaradio peti žuti karton i sada služi kaznu. Osim te suspenzije, Liverpool nema većih problema. Sa druge strane, ekipa Norwich Citya, neće računati na čak četiri igrača. Elliot Ward, Daniel AYALA James Vaughan, te Zak Whitbread nisu u planu za ovu utakmicu.
"Anfield je jedan od najboljih terena za igrati. Navijači zaista stoje iza svog tima, ali mi moramo istrčati na teren i utišati ih. Idemo u Liverpool puni samopouzdanja, a naši igrači će dati sve od sebe"- izjavio je, Ian Culverhouse, asistent menadžera Kanarinaca.
Ovo će biti posljednji susret subotnjeg progama, a odigraće se na Anfieldu od 18 sati i 30 minuta.
Mogući sastav Liverpoola (4-4-2): Reina, Kelly, Škrtel, Carragher, Enrique, Downing, Adam, Gerrard, Henderson, Carroll, Suarez.
Mogući sastav Norwicha (4-4-1-1): Ruddy, Tierney, Barnett, Martin, Naughton, Pilkington, Johnson, Fox, Bennett, Hoolahan, Morison.
YNWA !
Liverpool (5) - Norwich City (9)
U ovom duelu će se sastati ekipe koje imaju dosta dobru formu. Liverpool se polako zahuktava, te nema poraz u zadnje 3 utakmice, a jedina dva poraza u ligi, su doživjeli krajem prošlog mjeseca i to uzastopno. Norwich se nalazi na devetom mjestu, što je odlično po njih, jer im je ambicija opstanak u ligi. U zadnje 4 utakmice su sakupili 3 pobjede i poraz. Kenny Dalglish u ovom susretu neće moći računati na veznjaka, Lucasa Leivu, jer je u duelu protiv Uniteda, zaradio peti žuti karton i sada služi kaznu. Osim te suspenzije, Liverpool nema većih problema. Sa druge strane, ekipa Norwich Citya, neće računati na čak četiri igrača. Elliot Ward, Daniel AYALA James Vaughan, te Zak Whitbread nisu u planu za ovu utakmicu.
"Anfield je jedan od najboljih terena za igrati. Navijači zaista stoje iza svog tima, ali mi moramo istrčati na teren i utišati ih. Idemo u Liverpool puni samopouzdanja, a naši igrači će dati sve od sebe"- izjavio je, Ian Culverhouse, asistent menadžera Kanarinaca.
Ovo će biti posljednji susret subotnjeg progama, a odigraće se na Anfieldu od 18 sati i 30 minuta.
Mogući sastav Liverpoola (4-4-2): Reina, Kelly, Škrtel, Carragher, Enrique, Downing, Adam, Gerrard, Henderson, Carroll, Suarez.
Mogući sastav Norwicha (4-4-1-1): Ruddy, Tierney, Barnett, Martin, Naughton, Pilkington, Johnson, Fox, Bennett, Hoolahan, Morison.
YNWA !
ZZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.