AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

betton
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la betton » 20 okt 2011, 15:27

"Francuski napadač Nicolas Anelka mogao bi u zimskom prelaznom roku napustiti redove Chelseaja.

Naime, Anelki ugovor sa Plavcima vrijedi do ljeta 2012. godine pa je sasvim izvjesno da će ga čelnici londonskog kluba u januaru pokušati prodati.

Međutim, ozbiljan kupac još uvijek ne postoji, odnosno službeni interes za Anelku pokazao je samo Milan, no navodno su Italijani za njegove usluge ponudili Chelseaju samo četiri miliona eura."
Istina ili ne?? :?: :?:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 okt 2011, 15:47

pregled utakmice sinoć, super kvalitet:
[youtube][/youtube]

boatengov šut za 2. gol je išao 102 km/h!
btw onaj ibrin gol bio je 200.-ti gol milana u ligi prvaka.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 okt 2011, 20:50

Serginho, koji u Brazilu traži mlade igrače, preporučio je Milanu sledeća tri fudbalera: Casemiro (San Paolo), Dedè (Vasco) i Elkeson (Botafogo). Cuo sam za Casemiroa..a za ovu dvojicu ne :roll: :roll: pa dali neko zna koju informaciju vise o njim tj. koliko imaju godina koju poziciju igraju i tako to :?: :?:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 21 okt 2011, 15:36

Zlatan napiso na FB
There are only two guy who can control and put down Zlatan and those two are Maximilian and Vincent ^^
Sinovi ... ;)
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 21 okt 2011, 15:40

Boateng_27 je napisao/la:Zlatan napiso na FB
There are only two guy who can control and put down Zlatan and those two are Maximilian and Vincent ^^
Sinovi ... ;)
De ti meni daj koju informaciju vise o ovim gore igracima sto sam naveo..
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 21 okt 2011, 17:13

Dede ( Anderson Vidal da Silva ) - Vasco da Gama ...

slika

Godine: 1988 godište
Visina: 193 cm
Pozicija: Štoper

[youtube][/youtube]

_________________________________________________________________________________________________

Elkson - Botafogo ...

slika

Godište: 1989
Visina: 183 cm
Pozicija: Napadač/Krilo

[youtube][/youtube]

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 21 okt 2011, 17:18

Boateng_27 je napisao/la:Dede ( Anderson Vidal da Silva ) - Vasco da Gama ...

slika

Godine: 1988 godište
Visina: 193 cm
Pozicija: Štoper

[youtube][/youtube]

_________________________________________________________________________________________________

Elkson - Botafogo ...

slika

Godište: 1989
Visina: 183 cm
Pozicija: Napadač/Krilo

[youtube][/youtube]
Napadac i stoper hmmm bolje da traze kakvog ofanzivnog veznog ...
(İbn Qajjim)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 21 okt 2011, 17:35

meho-medo je napisao/la: Napadac i stoper hmmm bolje da traze kakvog ofanzivnog veznog ...
pa to je Casemiro Centralni,Defanzivni,Ofanzivni vezni ;)

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 21 okt 2011, 19:33

Fiorentina neće prodati Montoliva u siječnju

Predsjednik Fiorentine Mario Cognini je izjavio kako talijanski reprezentativac Ricardo Montolivo neće biti prodan u siječanjskom prijelaznom roku, nakon što su se pojavile špekulacije kako bi za pet milijuna eura mogao otići u Milan.

Montolivo je odbio potpisati novi ugovor sa Fiorentinom, a kako mu postojeći istječe na ljeto, postoji opasnost da na kraju sezone ode bez ikakve odštete.

Međutim, Cognini je odbacio mogućnost njegovog odlaska na polusezoni.

"Ne mislim da će Montolivo otići u siječnju. Razlog tome je to što Fiorentina želi ove sezone ostvariti neke doista važne ciljeve." rekao je Cognini.

Milan bi tako Montoliva mogao dobiti bez odštete, ali pola godine kasnije nego što su priželjkivali.

Pa sta je sad ovo j.ebo lud zbunjenog...

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 21 okt 2011, 19:51

kako god okreneš fiorentina je donja, na kraju se može desiti da montolivo dođe u milan for free!
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 22 okt 2011, 10:02

Sta je ovo vise niko ne spominje Gansa :? sta je snjim hoce li docu u januaru u Milan :?: Koga biste vi vise voljeli u Milanu Eriksena ili Gansa
(İbn Qajjim)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 22 okt 2011, 11:11

meho-medo je napisao/la:Sta je ovo vise niko ne spominje Gansa :? sta je snjim hoce li docu u januaru u Milan :?: Koga biste vi vise voljeli u Milanu Eriksena ili Gansa
ja bi Eriksena jer je mlađi 3 godine od Gansa, provjeren je u Evropi i pratio sam ga zadnjih 4-5 utakmica razvaljuje. Skoro sam je s Danskom pobijedio Portugala. Sam pobijedio Dinamo ... fenomenalan je. Ganso s druge strane nije provjeren u Evropi a i povrede su mu učestale (još kad bi došo u Seriu A) :roll:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 okt 2011, 11:21

meho-medo je napisao/la:Serginho, koji u Brazilu traži mlade igrače, preporučio je Milanu sledeća tri fudbalera: Casemiro (San Paolo), Dedè (Vasco) i Elkeson (Botafogo). Cuo sam za Casemiroa..a za ovu dvojicu ne :roll: :roll: pa dali neko zna koju informaciju vise o njim tj. koliko imaju godina koju poziciju igraju i tako to :?: :?:
dede je stoper, ima 23 godine cini mi se, valencia je bila zainteresovana za njega, nikad ga ja nisam gledao, ali eto cim je privukao vasu i valencijinu paznju, mora da je kvalitetan, elkeson cini mi se da on moze igrati amf, da je on alternativa ukoliko eriksen ili ganso ne dodju, a casemiro on koliko ja znam ne moze igrati amf, ko zna na sta bi to licilo kada bi on organizovao napade :? , ali da je veoma kvalitetan igrac na svojoj poziciji, to jeste, eriksena znate svi, proslo ljeto je odbio city, cini mi se, ili mu se ne ide iz ajaxa ili nije zainteresovan za seikove milione, jedno od to dvoje jest sigurno :mrgreen:
Za zivot cijeli!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 22 okt 2011, 11:29

Boateng_27 je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:Sta je ovo vise niko ne spominje Gansa :? sta je snjim hoce li docu u januaru u Milan :?: Koga biste vi vise voljeli u Milanu Eriksena ili Gansa
ja bi Eriksena jer je mlađi 3 godine od Gansa, provjeren je u Evropi i pratio sam ga zadnjih 4-5 utakmica razvaljuje. Skoro sam je s Danskom pobijedio Portugala. Sam pobijedio Dinamo ... fenomenalan je. Ganso s druge strane nije provjeren u Evropi a i povrede su mu učestale (još kad bi došo u Seriu A) :roll:
Ja mislim da bi cak Eriksen bio i jeftiniji od Gansa sto znaci jos jedan plus za njega
(İbn Qajjim)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 22 okt 2011, 11:36

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:Serginho, koji u Brazilu traži mlade igrače, preporučio je Milanu sledeća tri fudbalera: Casemiro (San Paolo), Dedè (Vasco) i Elkeson (Botafogo). Cuo sam za Casemiroa..a za ovu dvojicu ne :roll: :roll: pa dali neko zna koju informaciju vise o njim tj. koliko imaju godina koju poziciju igraju i tako to :?: :?:
dede je stoper, ima 23 godine cini mi se, valencia je bila zainteresovana za njega, nikad ga ja nisam gledao, ali eto cim je privukao vasu i valencijinu paznju, mora da je kvalitetan, elkeson cini mi se da on moze igrati amf, da je on alternativa ukoliko eriksen ili ganso ne dodju, a casemiro on koliko ja znam ne moze igrati amf, ko zna na sta bi to licilo kada bi on organizovao napade :? , ali da je veoma kvalitetan igrac na svojoj poziciji, to jeste, eriksena znate svi, proslo ljeto je odbio city, cini mi se, ili mu se ne ide iz ajaxa ili nije zainteresovan za seikove milione, jedno od to dvoje jest sigurno :mrgreen:
Ok ...Hvala a i ja mislim da sam negdje citao ili sam umislio da Eriksen jos nije spreman za odlazak iz Ajaxa
(İbn Qajjim)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 22 okt 2011, 11:54

Thiago Silva - " Želim biti kapiten Milana ! "

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... an-captain" onclick="window.open(this.href);return false;

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 22 okt 2011, 14:50

evo upravo sada igramo protiv Intera mislim milan primavera...Evo sada treba da je kraj 1.Poluvremena 0:0 rezultat ko hoce da gleda evo link http://www.acmilan-serbia.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
(İbn Qajjim)

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 okt 2011, 15:41

slika
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 okt 2011, 15:50

tony-mortale je napisao/la:slika
prejako :)
Za zivot cijeli!

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 22 okt 2011, 16:31

tony-mortale je napisao/la:slika
slika

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.