Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Urban

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la Urban » 14 okt 2011, 14:33

@mmmirza

Ti si jedan veliki detektiv ja ne mogu da vjerujem da trosis svoj talenat ovdje idi u bijeli svijet unovci svoju pamet !!!
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 okt 2011, 14:54

Prosle sezone SAMO PET klubova je dopustilo da kamere BHT prenose utakmice sa njihovih stadiona. Borac, Sarajevo, Široki B., Zrinjski i Željezničar su klubovi koji su pristali na TV prenose. Ostalih 11 klubova NISU potpisali ugovor sa BHT a razloge niko ne zna. SAMO PET klubova je pristalo da se njihove utakmice gledaju preko malih ekrana a nabrojane su gore.
Ove godine su i ostali pristali jer ih je Komitet "uslovio" tako sto im je ukinuo kotizaciju za takmicenje. Da nije bilo toga vjerovatno bi i ove sezone SAMO PET gore nabrojanih klubova dozvolilo kamerama BHT da prenose utakmice sa njihovih stadiona.

@mmmirza

Ne valja ti kad ne prenose ta dva kluba ...
mmmirza je napisao/la:nemoj se sikirat, svi ovi prenosi i jesu zbog sarajeva i zelje.pa pogledaj jeli bio ijedan prenos sa grbavice, onaj jedan sa koseva sarajevo je kiksalo, tako da se slucajno sarajevo i zeljo ne bi ostetili njih prenose samo sa gostujucih terena.zeljo je ukrao bodove zvijezdi, ali i pored rodjendana zeljinog, i sigurno najkvalitetnije utakmice tog kola prenosa nema, da ne bi slucajno ko bod odnio sa grbavice.
... a ne valja ti ni kad samo njih prenose.
mmmirza je napisao/la:PA CE U 5.KOLU PRENOSIT OLIMPIK-ZELJO, PA U 6. CELIK-SARAJEVO I JE... TAKVU LIGU I SVE TE PRENOSE, AKO SE IGRA SAMO ZBOG TA DVA KLUBA.
Vakat je da se odlucis za koju si opciju. Ili je bitno samo pisati protiv Želje i ponekad Sarajeva .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 okt 2011, 15:31

cikac je napisao/la:
Kevin je napisao/la:velez - olimpic / pored Čelik - Borac :roll:
zvijezda - gosk / pored Široki Brijeg - Čelik
zrinjski - sarajevo / realno
gosk - borac / ovo je ajde ok posto nema niti jedna jaca
zbog ovakvih i imamo raspored prenosta kakav imamo.
za tebe je derbi Široki Brijeg - Čelik, pored utakmice Željo - Velež?

po toj logici jednako je dobar i Zvijezda - GOŠK.

Tražili ste, gledajte.
moze biti, smao sam preletio preko parova..nije bitno su sad siroki-celim, htio sam rec da ima i boljih utakmica
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 14 okt 2011, 21:40

Stole iz Bora je napisao/la:Prosle sezone SAMO PET klubova je dopustilo da kamere BHT prenose utakmice sa njihovih stadiona. Borac, Sarajevo, Široki B., Zrinjski i Željezničar su klubovi koji su pristali na TV prenose. Ostalih 11 klubova NISU potpisali ugovor sa BHT a razloge niko ne zna. SAMO PET klubova je pristalo da se njihove utakmice gledaju preko malih ekrana a nabrojane su gore.
Ove godine su i ostali pristali jer ih je Komitet "uslovio" tako sto im je ukinuo kotizaciju za takmicenje. Da nije bilo toga vjerovatno bi i ove sezone SAMO PET gore nabrojanih klubova dozvolilo kamerama BHT da prenose utakmice sa njihovih stadiona.

@mmmirza

mmmirza je napisao/la:nemoj se sikirat, svi ovi prenosi i jesu zbog sarajeva i zelje.pa pogledaj jeli bio ijedan prenos sa grbavice, onaj jedan sa koseva sarajevo je kiksalo, tako da se slucajno sarajevo i zeljo ne bi ostetili njih prenose samo sa gostujucih terena.zeljo je ukrao bodove zvijezdi, ali i pored rodjendana zeljinog, i sigurno najkvalitetnije utakmice tog kola prenosa nema, da ne bi slucajno ko bod odnio sa grbavice.
mmmirza je napisao/la:PA CE U 5.KOLU PRENOSIT OLIMPIK-ZELJO, PA U 6. CELIK-SARAJEVO I JE... TAKVU LIGU I SVE TE PRENOSE, AKO SE IGRA SAMO ZBOG TA DVA KLUBA.
Vakat je da se odlucis za koju si opciju. Ili je bitno samo pisati protiv Želje i ponekad Sarajeva .. 8-)
ja sam mislio na tu opciju da bht1 forsira samo sarajevske premijerligase.ako nije tako onbda mi objasni zasto se prenose utakmice siroki - zeljo, borac - zeljo , slavija - sarajevo , zrinjski sarajevo a nema prenosa utakmica zeljo - zrinjski , sarajevo - celik , sarajevo - siroki. samo da znas da sam i ja simpatizer zeljeznicara, odmah poslije zvijezde, i dok sam studirao u sarajevu nisam propustao nijednu utakmicu na grbavici

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 14 okt 2011, 21:43

Urban je napisao/la:@mmmirza

Ti si jedan veliki detektiv ja ne mogu da vjerujem da trosis svoj talenat ovdje idi u bijeli svijet unovci svoju pamet !!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 14 okt 2011, 21:53

prenosi na tv,derby kola , premijer lige
1. siroki b. - zeljeznicar
2. celik - zrinjski
3. sarajevo - velez
4. slavija - sarajevo
5. rudar - sloboda
6. borac - zrinjski
7. travnik - gosk
8. borac - zeljeznicar
8. kozara - leotar
9. zrinjski - velez
10. velez - olimpic
11. zvijezda - gosk
11. zrinjski - sarajevo
12. gosk - borac
13. ??????? vjerovatno zeljeznicar - sarajevo
14. ??????? - //- siroki b. - zrinjski
15. ??????? - // - olimpik - siroki b.
Zadnja izmjena: mmmirza, dana/u 16 okt 2011, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 okt 2011, 22:05

mmmirza je napisao/la:prenosi na tv,derby kola , premijer lige
2. celik - zrinjski
3. sarajevo - velez
4. slavija - sarajevo
5. rudar - sloboda
6. borac - zrinjski
7. travnik - gosk
8. borac - zeljeznicar
8. kozara - leotar
9. zrinjski - velez
10. velez - olimpic
11. zvijezda - gosk
11. zrinjski - sarajevo
12. gosk - borac
15. ??????? - // - borac - sarajevo

Odkud ti ovo ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 okt 2011, 23:23

mmmirza je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Prosle sezone SAMO PET klubova je dopustilo da kamere BHT prenose utakmice sa njihovih stadiona. Borac, Sarajevo, Široki B., Zrinjski i Željezničar su klubovi koji su pristali na TV prenose. Ostalih 11 klubova NISU potpisali ugovor sa BHT a razloge niko ne zna. SAMO PET klubova je pristalo da se njihove utakmice gledaju preko malih ekrana a nabrojane su gore.

@mmmirza

ja sam mislio na tu opciju da bht1 forsira samo sarajevske premijerligase.ako nije tako onbda mi objasni zasto se prenose utakmice siroki - zeljo, borac - zeljo , slavija - sarajevo , zrinjski sarajevo a nema prenosa utakmica zeljo - zrinjski , sarajevo - celik , sarajevo - siroki. samo da znas da sam i ja simpatizer zeljeznicara, odmah poslije zvijezde, i dok sam studirao u sarajevu nisam propustao nijednu utakmicu na grbavici
Kako ih forsira? Tako sto ih stalno prenosi, na sta si se zalio u onom donjem postu, a sto nije tacno ili tako sto ih ne prenosi svaku utakmicu kuci, na sta si se zalio u gornjem postu. Da su prenosili Zelju 2 puta sa Grbavice i Sarajevo jos jednom onda bi bila prica kako prenose samo sarajevske klubove pa bi se ti opet zalio i psovao derbi kola jer prenose samo njih. I ne samo ti, bilo bi jos kandidata.

Ako ih previse prenose ne valja, treba manje, previse ih se forsira. Ako ih premalo prenose ne valja, BHT im steli da mogu namjestati domace utakmice. Kako god okrenes ne valja ... 8-)

Zivio ti meni!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 14 okt 2011, 23:37

Nimla_RZ je napisao/la:
Adin_BiH je napisao/la:
& & ? 1926 je napisao/la:Сутра је $ ? - &,? & $ ? $ $ $ - " са оног " ",$ - & " $ " је " :mrgreen: :?:
A ja derbija , vi ste gotovi bolan , kud ces vise kad vam je predsjednik kluba hronicni alkos ? I doduse nakon onog ispada protiv Zelje , vi niste zasluzili ijedan prijenos , je.bem ti te navijace kad ih mozes potkupiti da rade protiv svog kluba .
Pored Velež - Olimpik ovo nije derbi?
Ide mi na qrac sto pojedinci misle da se forsira Velez , razne urote se smisljaju . Al ja ti mogu garantovati da ce zanimljivija utakmica i utakmica sa vise golova biti ona u Mostaru , jer obe ekipe igraju otvoren fudbal , dok ce Borac ici po bod pa ce biti i dosadna tekma .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 17 okt 2011, 14:49

2. celik - zrinjski
3. sarajevo - velez
4. slavija - sarajevo
5. rudar - sloboda
6. borac - zrinjski
7. travnik - gosk
8. borac - zeljeznicar
8. kozara - leotar
9. zrinjski - velez
10. velez - olimpic
11. zvijezda - gosk
11. zrinjski - sarajevo
12. gosk - borac
FORZA ZVIJEZDA

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 17 okt 2011, 15:39

Mislim da ce zadnje kolo prenositi,Borac-Sarajevo...Mislim najlogicnije je,ali ko ce znati.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 17 okt 2011, 15:49

Teško. Zar ne vidiš da igraju Gošk-Velež?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 17 okt 2011, 15:53

Koliko sam skontao, morao bi biti prenos sa svakog stadiona bar jedanput u toku polusezone. Sto znaci da ce u narednim kolima biti prenosi u kojima su domacini: Leotar, Zeljeznicar, Olimpic, GOŠK, Zvijezda i Sloboda. Zvijezda i GOŠK će valjda to odraditi u naredna dva kola, kao i Željo u derbiju sa Sarajevom. Znači treba naći još domaće tekme Leotara, Olimpica i Slobode.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 okt 2011, 15:54

jose je napisao/la:Koliko sam skontao, morao bi biti prenos sa svakog stadiona bar jedanput u toku polusezone. Sto znaci da ce u narednim kolima biti prenosi u kojima su domacini: Leotar, Zeljeznicar, Olimpic, GOŠK, Zvijezda i Sloboda. Zvijezda i GOŠK će valjda to odraditi u naredna dva kola, kao i Željo u derbiju sa Sarajevom. Znači treba naći još domaće tekme Leotara, Olimpica i Slobode.
Juče je komentator rekao da će Olimpic prenositi sa Otoke kad bude igrao protiv Širokog ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 17 okt 2011, 17:54

mmmirza je napisao/la:
2. celik - zrinjski
3. sarajevo - velez
4. slavija - sarajevo
5. rudar - sloboda
6. borac - zrinjski
7. travnik - gosk
8. borac - zeljeznicar
8. kozara - leotar
9. zrinjski - velez
10. velez - olimpic
11. zvijezda - gosk
11. zrinjski - sarajevo
12. gosk - borac
Pa zar nije malo nelogicno da se velez, zrinjski i gosk prenose po 4-5 puta, a recimo celik, sloboda , zvijezda ili siroki samo jednom.NIDJE VEZE

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 okt 2011, 23:24

Ti klubovi će doći na svoje u drugom dijelu sezone...

Evo recimo mogli bi prenositi Sloboda - Željo 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 22 okt 2011, 10:03

moranjak je napisao/la:slika
<<<<<<<<<<<<<< 2 : 1 <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 22 okt 2011, 10:15

ja nepravde gosk tek upao u ligu a skupit ce vise prenosa na tv nego neki klubovi koji igraju vec 7 sezona u premier ligi,al'gosopda iz uprave goska jako dobra sa glavnim urednicima za prenose premier lige ,jos vjerovatno parama poguraju da se prenosi strasni klub sa velikom tradicijom iz ogromnog sela gabela,koji broji 30 kuca...

Grdani
Kontakt:

Post Postao/la Grdani » 22 okt 2011, 11:07

pastore je napisao/la:ja nepravde gosk tek upao u ligu a skupit ce vise prenosa na tv nego neki klubovi koji igraju vec 7 sezona u premier ligi,al'gosopda iz uprave goska jako dobra sa glavnim urednicima za prenose premier lige ,jos vjerovatno parama poguraju da se prenosi strasni klub sa velikom tradicijom iz ogromnog sela gabela,koji broji 30 kuca...
Prenose danas Zvijezda-Gošk zbog toga što Zvijezda nije nijednom prenošena,ovo im je prilika,a ti ako imaš nešto protiv Gabele i Goška zadrži za sebe.Pogledaj kolika je Tuzla,a na kojem je mjestu Sloboda.Kuće ne igraju.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, CAZIN, leo1946, Mostarska, Nebeski, RodjeniiBrato, svrakino1921, Zigazaga i 39 gostiju.