Boris Pandža

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Boris Pandža

Post Postao/la VanBasten » 08 sep 2011, 15:32

STEVIE je napisao/la:pandza je prije svega veliki patriota, a svi znamo da nema mnogo "takvi" hercegovaca ;) covjek uvijek odigra korektno, nije neki super-stoper al' s njim je uvijek 100% zalaganje. druga je stvar sto ovdje ima par likova koji njega pljuju ili pokusavaju biti fakat smijesni na njegov racun, al' u nas je svakako narod maltene pokvaren pa se nije ni cudit
Tamam tako!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 08 sep 2011, 15:59

VanBasten je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:pandza je prije svega veliki patriota, a svi znamo da nema mnogo "takvi" hercegovaca ;) covjek uvijek odigra korektno, nije neki super-stoper al' s njim je uvijek 100% zalaganje. druga je stvar sto ovdje ima par likova koji njega pljuju ili pokusavaju biti fakat smijesni na njegov racun, al' u nas je svakako narod maltene pokvaren pa se nije ni cudit
Tamam tako!
pljuje se na selektora i sve igrace... zasto bi pandza bio iznimak?? nismo mi haman nizasta... samo za cizme...

hege
Kontakt:

Post Postao/la hege » 08 sep 2011, 23:29

ocekujete da igrac mechelena cuva riberya,maludu,benzemu,nasrija i ostale???

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 08 sep 2011, 23:37

hege je napisao/la:ocekujete da igrac mechelena cuva riberya,maludu,benzemu,nasrija i ostale???
Ne, ocekujemo da ih cuva igrac Panioniosa :lol:

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 08 sep 2011, 23:49

Apsolutno se slazem sa svim napisanim !
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 09 sep 2011, 01:54

Bilal je napisao/la:
hege je napisao/la:ocekujete da igrac mechelena cuva riberya,maludu,benzemu,nasrija i ostale???
Ne, ocekujemo da ih cuva igrac Panioniosa :lol:
Ja, lika sam sebi provalio. Hajde da mi imamo nekog stopera u sta ja znam ManU ili Real Madridu ili makar Schalke.
Svasta

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 okt 2011, 10:23

Da ocekujem.

Svaka cast Pandza. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 okt 2011, 10:25

Ja ne znam zašto je zvono na ovom igraču. Čovjek kada god dobije šansu odradi svoj posao kako treba, sjetimo se samo Belgije recimo, protiv Albanije je čak pomogao i u napadu :D , sinoć... Ne znam, nešto ne mogu da se sjetim nekih njegovih velikih grešaka, smatram da ovaj momak zaslužuje mjesto u prvih 11. A što igra srcem, to je stvarno još jedan ogroman plus.

Boris, svaka čast.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 12 okt 2011, 10:46

NoName je napisao/la:Ja ne znam zašto je zvono na ovom igraču. Čovjek kada god dobije šansu odradi svoj posao kako treba, sjetimo se samo Belgije recimo, protiv Albanije je čak pomogao i u napadu :D , sinoć... Ne znam, nešto ne mogu da se sjetim nekih njegovih velikih grešaka, smatram da ovaj momak zaslužuje mjesto u prvih 11. A što igra srcem, to je stvarno još jedan ogroman plus.

Boris, svaka čast.
POTPISUJEM SVE I TO VELIKIM SLOVIMA!
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 12 okt 2011, 12:46

NoName je napisao/la:Ja ne znam zašto je zvono na ovom igraču. Čovjek kada god dobije šansu odradi svoj posao kako treba, sjetimo se samo Belgije recimo, protiv Albanije je čak pomogao i u napadu :D , sinoć... Ne znam, nešto ne mogu da se sjetim nekih njegovih velikih grešaka, smatram da ovaj momak zaslužuje mjesto u prvih 11. A što igra srcem, to je stvarno još jedan ogroman plus.

Boris, svaka čast.
Kaze mi prijatelj nije primjetio Pandzu, pa kako ce ga primjetiti kad covjek uleti, rascisti, skoci, razbije napadaca, lopta leti po 20 metara naprijed.
Kung-Fu je majstor svog zanata, steta zbog parnog zutog kao i kod Papca. Dosta ce nam faliti u prvoj tekmi baraza.
Cuva Bog Zelju svog!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 okt 2011, 12:47

mirzza je napisao/la:

Boris, svaka čast.
Kaze mi prijatelj nije primjetio Pandzu, pa kako ce ga primjetiti kad covjek uleti, rascisti, skoci, razbije napadaca, lopta leti po 20 metara naprijed.
Kung-Fu je majstor svog zanata, steta zbog parnog zutog kao i kod Papca. Dosta ce nam faliti u prvoj tekmi baraza.
Ja bi volio da barem za tu utakmicu Susic pozove Nadarevica,solidan je on u tandemu sa Spahicem,ako bude Mravac igrao ja necu smjeti gledati utakmicu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 12 okt 2011, 12:50

Dylan Dog je napisao/la:
mirzza je napisao/la:

Boris, svaka čast.
Ja bi volio da barem za tu utakmicu Susic pozove Nadarevica,solidan je on u tandemu sa Spahicem,ako bude Mravac igrao ja necu smjeti gledati utakmicu.
Vrlo vjerovatno da igra Mravac.
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 okt 2011, 17:22

Aferim Pandza,sinoc dokazao klasu.A topdzija ga gledao :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 okt 2011, 12:04

Boris Pandža: I u Belgiji em zovu Kung-fu Pandža (Intervju, Avaz)

http://img714.imageshack.us/img714/1991 ... jzcshf.png" onclick="window.open(this.href);return false;

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 16 okt 2011, 12:33

Sad mi je još draži poslije ovog interviewa, reče da simpatizira Chelsea. :D
Zola in, Zola passes, Zola scores !

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 22 okt 2011, 09:42

"BORIS PANDŽA rekao kako mu je prelazak iz Širokog Brijega u Hajduk najveća greška u karijeri."

Tragom ove Pandžine (navodne) izjave kontaktirali smo bivšeg stopera Bijelih, koji odlučno negira ove navode: "Nikad nisam nijednu riječ rekao protiv Hajduka, sve je to prenapuhano. Hajduk mi je u dosta stvari ostao u lijepom sjećanju, ali bilo je i trenutaka kad nisam uživao status koji sam uživao", rekao nam je Pandža, koji je prošlog ljeta iz Hajduka prešao u Mechelen.

O premijernoj sezoni u Mechelenu: Bilo je odlično, i ove smo dobro počeli

U Belgiji su ga odlično prihvatili i suigrači i navijači, a Pandža ne skriva da uživa:

"Iza mene je odlična sezona, propustio sam samo dvije utakmice, i to zbog žutih kartona. Dobro smo počeli i ovu sezonu, ali onda je uslijedio pad. Očekivan, rekao bih, jer smo prodali neke bitne igrače, a nismo doveli adekvatna pojačanja."

O usporedbi belgijske lige s našom: Puno je organiziranija i kvalitetnija, zahtjevnija je čak i od nizozemskog prvenstva

Uspoređujući belgijsku ligu s Hrvatskom Pandža kaže "kako je dovoljno pogledati europska natjecanja":

"U Europa ligi imaju tri kluba koji su trenutno vodeći u svojim skupinama, a Genk im igra Ligu prvaka. Iako, taj Genk, nije najbolja momčad - trenutno je Anderlecht najjači, a općenito je najbolji, najtrofejniji i najcijenjeniji klub. Belgijska liga je puno organiziranija i kvalitetnija, a u njoj ima šest ili sedam klubova koji zaslužuju mjesto u Europa ligi. Zahtjevnija je čak i od nizozemskog prvenstva, u smislu da se ovdje puno više igra fizički, a kod njih do izražaja dolazi tehnika."đ

O nadolazećim okršajima BiH s Portugalom: Ždrijeb nas nije oduševio, ali iz ove kože se ne može

Reprezentacija je u razgovoru s Pandžom ipak glavna tema. BiH je od Eura u Ukrajini i Poljskoj bila udaljena nešto više od 10 minuta, ali Nasri je iz dvojbenog jedanaesterca poništio Džekin gol i BiH ostavio na drugoj poziciji.

"Dok sam bio na terenu mislio sam da nema teorije kako ćemo izgubiti. Bojao sam se jedino neke greške ili glupog gola, a upravo nam se to dogodilo. Ne znam što reći o tom penalu, dvojben je bio, ali Francuzi su velesila i siguran sam da bi bio dosuđen bilo kojoj reprezentaciji na gostovanju kod njih. Prokockali smo u prvom poluvremenu svoju priliku, trebali smo tada zabiti drugi gol i nema teorije da bi onda oni uspjeli izjednačiti."

BiH će opet u dodatne kvalifikacije, i opet na Portugal. Prvu utakmicu Pandža će propustiti zbog kartona, baš kao i Saša Papac. Uz njih, ozlijeđen je i Mensur Mujdža pa će Safet Sušić imati velikih problema kako sastaviti momčad za prvu utakmicu:

"Bolje je što prvu igramo doma, tu imamo veću prigodu za dobar rezultat, i onda krenuti tamo u kompletnom sastavu.

"Ždrijeb nas nije oduševio, ali iz ove kože se ne može. U odnosu na prije dvije godine mi smo puno bolja i iskusnija ekipa. Znamo kakve pojedince ima Portugal, ali mislim da bi naš kolektiv mogao presuditi."

O "mostarskoj utakmici" Hrvatske i Turske: Tu ima dosta političkih igara

Ždrijeb dodatnih kvalifikacija spojio je Hrvatsku i Tursku, a Pandžin rodni Mostar i ovog će puta biti pod opsadom policije. BiH reprezentativac pozvao je na mir:

"Ljudi trebaju doći pameti, nek svatko gleda u svoje dvorište i navija za koga hoće. Začudio sam se kad su prije tri godine bili sukobi, a sada mislim da tu ima dosta i političkih igara. Ljudi kod nas su povodljivi, lako ih je izmanipulirati, a upravo je nogomet idealna prilika za to. Pozivam svoje sugrađane da na sport gledaju sportski, bilo bi strašno da netko pogine zbog nogometne utakmice", zaključio je Pandža.
Fi hajati.
GO Bosno.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 22 okt 2011, 13:25

boris objasnio neke stvari, jedan od najdrazi igraca nase repke!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 okt 2011, 14:39

Pandža: Više me je strah Naniaj nego Ronalda (Sport)

http://img193.imageshack.us/img193/3683 ... z9chn0.png" onclick="window.open(this.href);return false;

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 okt 2011, 18:30

On ako ovako nastavi mogao bi zavrsiti u nekoj od liga 5, pogotovo ako se plasiramo na EP. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.