Jimmy,jel "King Keny" tvoj account

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nije, zamalo!Dylan Dog je napisao/la:Oo jel to jedan i jedini Ljegenda,sin vlasnika najbolje pekare u Gorazdu![]()
Ja sam uvijek mislio da mu je Zisko stariDylan Dog je napisao/la:Oo jel to jedan i jedini Ljegenda,sin vlasnika najbolje pekare u Gorazdu![]()
Pa sve se poklapa,navijac Liverpoola,visio na temi o vicevima,od kako si se ti aktivirao nema ga,Ljegenda,sta ti kaze tvoj detektivski njuh,jesam li na dobrom traguJimmy from the hood je napisao/la:Nije, zamalo!Dylan Dog je napisao/la:Oo jel to jedan i jedini Ljegenda,sin vlasnika najbolje pekare u Gorazdu![]()
Ako mi obećaju da mi neće banovati duple accounte, reći ću vam koji su .
Imal Zisko pekaru pitam teDylan Dog je napisao/la: Pa sve se poklapa,navijac Liverpoola,visio na temi o vicevima,od kako si se ti aktivirao nema ga,Ljegenda,sta ti kaze tvoj detektivski njuh,jesam li na dobrom tragu
Znaju samo @Carlo i @the scouser ja mislim. Za @feru nisam siguran.LBJ MVP je napisao/la:A znam ja ko su Jimmyevi drugi accovi![]()
Pa ako oni znaju onda su oni dupli accoviJimmy from the hood je napisao/la:Znaju samo @Carlo i @the scouser ja mislim. Za @feru nisam siguran.LBJ MVP je napisao/la:A znam ja ko su Jimmyevi drugi accovi![]()
@
Dobro legendo, taj ne krijem.
Ljegendo,opet si krenuo u akciju rastjerivanja mojih potencijalnih treba na fejsulegenda reala je napisao/la:Aslyum je jedan od njegovih akaunta ,pa pitajte mene
Jesi ono obriso ,ma ne valja ova cura ti taki lijep ,ona nije za tebe ,kad bude prava za tebe ,podržat ću teDylan Dog je napisao/la:Ljegendo,opet si krenuo u akciju rastjerivanja mojih potencijalnih treba na fejsulegenda reala je napisao/la:Aslyum je jedan od njegovih akaunta ,pa pitajte mene
Mali imaš potencijala što jest jest,al te uništi ova veza s legendomDylan Dog je napisao/la:Ljegendo,opet si krenuo u akciju rastjerivanja mojih potencijalnih treba na fejsulegenda reala je napisao/la:Aslyum je jedan od njegovih akaunta ,pa pitajte mene
Kad sam ja online, ti nisi i obratno. Đe je problem?hodža je napisao/la:fura vas Jimmy
Šta ćeš postao sam popularan značiDylan Dog je napisao/la:To ni slucajno Lbj,legenda je dobar cojk',jest da me kopka sto on zna sve o meni a ja nista o njemu osim da je sin kosovskog imigranta,znas ono zloubotreba davanja podataka na internetu i to![]()
Ti si davno postao zrtvom djecije pedofilije,samo sto to jos ne znas
I mi tebehodža je napisao/la:fura vas Jimmy
Obrati se IZ-uJimmy from the hood je napisao/la:Kad sam ja online, ti nisi i obratno. Đe je problem?hodža je napisao/la:fura vas Jimmy
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.