Inace,procurile su slike legende sa neke privatne zabave,treba naglasiti da on nije ovaj lik sa plavim cvikama,kao ni ovaj kinescic naravno

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jbt kako ne znaš pa RiveraSarajlijc@ je napisao/la:Hahahaha ja ne znam koga je drljavi Belgrano izbacio iz lige
Šta da ti ispričam nema se tu šta rećiDylan Dog je napisao/la:Lbj de mi ispricaj kako je to
To je slucajnost,preqrcilo ljudima da igraju prvu ligu,pa cisto avantrusticki se setamo po drugojSarajlijc@ je napisao/la:Hahahaha ja ne znam koga je drljavi Belgrano izbacio iz lige
što vas dvojica volite presipati iz šupljeg u praznoLBJ MVP je napisao/la:Šta da ti ispričam nema se tu šta rećiDylan Dog je napisao/la:Lbj de mi ispricaj kako je to
Šuti da ti ne zovem Jimmyahodža je napisao/la:što vas dvojica volite presipati iz šupljeg u praznoLBJ MVP je napisao/la:Šta da ti ispričam nema se tu šta rećiDylan Dog je napisao/la:Lbj de mi ispricaj kako je to![]()
![]()
Normala da je poznataTribalian je napisao/la:To je slucajnost,preqrcilo ljudima da igraju prvu ligu,pa cisto avantrusticki se setamo po drugojSarajlijc@ je napisao/la:Hahahaha ja ne znam koga je drljavi Belgrano izbacio iz lige![]()
![]()
Eto nas na prvom mesti sledece sezone
![]()
[youtube][/youtube]
Poznata melodija ?
Čega si mu probacivohodža je napisao/la:'ta će Jimmy...ja mu kroz noge probaciv'o![]()
@hodža, ako pisneš nikad' više nećeš dobiti.LBJ MVP je napisao/la:Čega si mu probacivohodža je napisao/la:'ta će Jimmy...ja mu kroz noge probaciv'o![]()
Nije valjda da je do toga došloJimmy from the hood je napisao/la:@hodža, ako pisneš nikad' više nećeš dobiti.LBJ MVP je napisao/la:Čega si mu probacivohodža je napisao/la:'ta će Jimmy...ja mu kroz noge probaciv'o![]()
Al dobro ti i prčiš štaJimmy from the hood je napisao/la:Ja ukupno, kad zbrojim sve postove sa različitih accounta imam oko 13 000 postova.
LBJ MVP je napisao/la:Zajebo si i devilaJimmy from the hood je napisao/la:Ja ukupno, kad zbrojim sve postove sa različitih accounta imam oko 13 000 postova.
LBJ MVP je napisao/la:Al dobro ti i prčiš štaJimmy from the hood je napisao/la:Ja ukupno, kad zbrojim sve postove sa različitih accounta imam oko 13 000 postova.![]()
Zajebo si i devila
Ma samo me banuju, neka urota protiv mene. Napuca`ću svoje ahbabe na uvažene.LBJ MVP je napisao/la:Al dobro ti i prčiš štaJimmy from the hood je napisao/la:Ja ukupno, kad zbrojim sve postove sa različitih accounta imam oko 13 000 postova.![]()
Zajebo si i devila
Dal Stef prči štaTribalian je napisao/la:
NijeStef bije na 15. 000 lagano,ima trenutno 14. i j*bem li ga koliko,al za dan dva imace on 15 soma bez problema
hodža je napisao/la:
zamisli kol'ko bi imo da ne prči![]()
Ma ne daju tebe ahbabiJimmy from the hood je napisao/la:
Ma samo me banuju, neka urota protiv mene. Napuca`ću svoje ahbabe na uvažene.