BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

svabo94
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la svabo94 » 21 okt 2011, 14:16

berberovic i bajic su standrani u duisburgu...... besica nebi pozvo za portugal

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 okt 2011, 14:25

Portugalci ne žele igrati na Bilinom Polju!
Teren će biti spreman.
BiH najbolja u historiji
(Sport)
http://img577.imageshack.us/img577/3049 ... sj0gwv.png" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 21 okt 2011, 14:32

dinoze je napisao/la:Gdje moze biti bolje da se igra izvan BiH nego u BiH? Valjda je logicno da svaka repka igra kuci u svojoj domovini.
Ovo sto si napisao o Kosevu da bi bilo isto kao u Ze iako je zapadna tribina zatvorena e to je stavrno nigdje veze :lol:
ja kazem samo da ti to ne drzi vodu sto kazes da je njima cilj da se ne igra u bih. to su profesionalci, svake sedmice igraju pred desecima hiljada navijaca. njima je cilj da ne igraju na losem terenu, njihovo je pravo da se zale. a nas savez ne treba popustati pod pritiskom...a teren ce vjerovatno bit spreman. ja bi samo volila da ubuduce nemamo ovih problema sa stadionom (meni je dibidus svejedno gdje se u bih igra, bitno je da se dobro igra) i da ako ce se vec igrat od sada pa na dalje u zenici, da se rijesi taj problem s terenom i to je to.
...

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 21 okt 2011, 15:26

Mene interesuje odakle ta infomacija da je teren na Kosevu bolji od terena na BP?
To niko od oficijelnih nije rekao, to se samo nagazda ovdije na forumu. I zato bas Kosevo a ne neki drugi stadion?
Kosevo ne ispunjava uslove kao ni jedan drugi stadion, znaci morali bi prvo srediti Kosevo kao i bilo koji drugi u drzavi , osim BP.
Trava na BP je losa zbog 5 utakmica u 14 dana.
Na Kosevu je nesto bolja trava trenutno jer se ne igra puno. Znaci u mjesec dana ne igranja na BP ce trava biti bolja nego na Kosevu.
Doze na isto.

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 21 okt 2011, 19:45

Živim za ovaj trenutak! 8-)
[youtube][/youtube]
Livin' La Vida Loca ;)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 21 okt 2011, 21:50

Goalgetter je napisao/la:slika
Mi o Sehicu vise od Harishpa nista pozitivno necemo cuti :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 okt 2011, 22:10

Sto Dylan doze,cova ceka da ga njaki drugi pozove.Pozeljno je da ima brkove :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 21 okt 2011, 22:40

"Avazov" prilog "Sedmica" u svom sutrašnjem štampanom izdanju donosi niz zanimljivih tekstova. Među njima je i intervju koji je za naš list dao legendarni Miroslav Ćiro Blažević.

U telefonskom razgovoru iz Irana Blažević govori o reprezentaciji BiH, selektoru Safetu Sušiću, nacionalizmu i općem stanju u našoj državi. Ističe da su "neljudi došli na funkcije da pljačkaju narod u našoj zemlji, a ne da pomognu".

Edina Džeku ocjenjuje kao nogometnog diva za kojeg niko nema rješenje. Ususret utakmicama s Portugalom Blažević iznosi mišljenje da, ako Zvjezdan Misimović bude igrao kako može i zna, "prolazimo sigurno".

- Portugal ima više slabosti od Francuza i to treba dobro uočiti i iskoristiti - cijeni Blažević.

Uvjeren je da bi odlazak na Evropsko prvenstvo pomogao BiH u smislu da bi se "i narod lakše urazumio i ujedinio". Upitan o nedavnim huliganskim neredima i izjavi Ivice Osima da mu se čini kako se ponavlja kraj osamdesetih kada je završetak bivše zajedničke države najavljen na nogometnim terenima, Ćiro je kategoričan:

- K...c će oni u Bosni rabiti taj model. Kako se Švicarska ne može razbiti, ne može ni BiH. Svi koji misle da žive u utopiji, moraju se probuditi. Te delinkvente i huligane i njihove nalogodavce treba pohapsiti i zatvoriti, bez obzira na to ko su.

Svi mi koji imamo patriotski naboj pitamo se da li je moguće da se ne može naći zajednički jezik. Zato je nogomet čudan fenomen i može puno napraviti. Ne vidim da ijedan Bosanac i Hercegovac nema u dnu duše zrno patriotizma koje bi se probudilo jednim zajedničkim uspjehom!

Čironezi legenda :) aj da i ovo pročitamo!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 okt 2011, 23:40

hahahah ...e moj sehicu ako bude po tvom ,dugo ti repke vidjet neces hahahah :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 22 okt 2011, 00:24

Od ponedjeljka nova novcanica u apoenu od 20KM :mrgreen:

slika
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 22 okt 2011, 00:25

da mu je zena/djevojka selektor ne bi ga pozvala a kamoli sajo
Unica grande amore

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 22 okt 2011, 00:53

Ne kontam sta zeli reci s "dobro nas ovaj zove za repku"... Pomislio sam da ih je Susic pozvao u Repku, ali po Sehicu valjda nije...!?

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 22 okt 2011, 01:04

icetea01 je napisao/la:Ne kontam sta zeli reci s "dobro nas ovaj zove za repku"... Pomislio sam da ih je Susic pozvao u Repku, ali po Sehicu valjda nije...!?
Sehic uopste nije skontao Ognjena. Ognjen je rekao ,"dobro nas ovaj zove u repku "misleci,da i ne zasluzuju poziv.Biva ,dobro nas i poziva(kakvi smo)
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 22 okt 2011, 09:39

Reprezentacija je u razgovoru s Pandžom ipak glavna tema. BiH je od Eura u Ukrajini i Poljskoj bila udaljena nešto više od 10 minuta, ali Nasri je iz dvojbenog jedanaesterca poništio Džekin gol i BiH ostavio na drugoj poziciji.

"Dok sam bio na terenu mislio sam da nema teorije kako ćemo izgubiti. Bojao sam se jedino neke greške ili glupog gola, a upravo nam se to dogodilo. Ne znam što reći o tom penalu, dvojben je bio, ali Francuzi su velesila i siguran sam da bi bio dosuđen bilo kojoj reprezentaciji na gostovanju kod njih. Prokockali smo u prvom poluvremenu svoju priliku, trebali smo tada zabiti drugi gol i nema teorije da bi onda oni uspjeli izjednačiti."

BiH će opet u dodatne kvalifikacije, i opet na Portugal. Prvu utakmicu Pandža će propustiti zbog kartona, baš kao i Saša Papac. Uz njih, ozlijeđen je i Mensur Mujdža pa će Safet Sušić imati velikih problema kako sastaviti momčad za prvu utakmicu:

"Bolje je što prvu igramo doma, tu imamo veću prigodu za dobar rezultat, i onda krenuti tamo u kompletnom sastavu.

"Ždrijeb nas nije oduševio, ali iz ove kože se ne može. U odnosu na prije dvije godine mi smo puno bolja i iskusnija ekipa. Znamo kakve pojedince ima Portugal, ali mislim da bi naš kolektiv mogao presudit!
Fi hajati.
GO Bosno.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 22 okt 2011, 11:29

Karte za Portugal 20, 30 i 40 konvertibilnih maraka!

Iako se ne zna gdje će nogometna reprezentacija BiH igrati susrete baraža za Euro 2012, u N/FS BiH odredili su cijene karata za susrete sa evropskim Brazilcima.

Tako će gledatelji koji utakmicu BiH – Portugal 11. novembra budu gledali iza golova plaćati po 20 KM, dok će ulaznice bočne tribine koštati 30, odnosno 40 KM.

Ovu odluku donio je Komitet za normalizaciju N/FS BiH kojem je FIFA produžila mandat do kraja 2012. godine.

Podsjetimo, susret s Portugalcima bi se trebao igrati u Zenici, ali su se Portugalci žalili UEFA-i na loš teren stadiona Bilino polje, tako da će konačnu riječ o tome dati Evropska nogometna federacija.

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 22 okt 2011, 12:18

konto sam na zapad al ko im **** mater odo na istok :lol:

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 22 okt 2011, 16:21

Zamrla tema..
YNWA!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 okt 2011, 16:25

Halilhodžić: NFSBIH mora uraditi sve da Portugal ne dobije privilegije

Mostarska nogometna legenda, a danas selektor Alžira Vahid Halilhodžić svjestan je koliki uticaj ima Portugal na europskoj nogometnoj sceni, te upozorava naš Nogmetni savez kako mora učiniti sve da osigura da Portugal zbog "nefudbalskih" razloga nema nikakve privilegije u susretima baraža u odnosu na našu reprezentaciju.

- Nogometni savez BiH, selektor i svi ljudi koji rade u fudbalu BiH moraju učiniti sve da osiguraju da Portugal nema nikakvu privilegiju u utakmicama protiv nas. Znamo svi da oni imaju Ronalda i znamo šta taj Ronaldo predstavlja u svijetu sporta i finansija, ali se ljudi iz NSBiH moraju boriti protiv bilo kakve eventualne povlaštenosti Portugalaca - kaže Vaha za Dnevni Avaz pa dodaje:

- Normalno je da Portugalci igraju neke svoje igrice, kao ovo s terenom, ali ne smijemo pasti pod njihov utjecaj nego moramo ostati kategorični. Neće nam oni određivati šta ćemo raditi u svojoj kući. Igralo se već toliko utakmica u Zenici pa zašto ne bi mogla i ova? - rekao je Halilhodžić.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 okt 2011, 17:51

Stavljajte ovaj video gdje god stignete! Na FB....itd
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.