Vidiš moram to probat.Sam dok nađem još šta da prčimJimmy from the hood je napisao/la:Ja gledam crtane dok prčim.hodža je napisao/la:prčitel' vi šta il' samo crtane gledate ??

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vidiš moram to probat.Sam dok nađem još šta da prčimJimmy from the hood je napisao/la:Ja gledam crtane dok prčim.hodža je napisao/la:prčitel' vi šta il' samo crtane gledate ??
[youtube][/youtube]LBJ MVP je napisao/la:Vidiš moram to probat.Sam dok nađem još šta da prčimJimmy from the hood je napisao/la:Ja gledam crtane dok prčim.hodža je napisao/la:prčitel' vi šta il' samo crtane gledate ??Koje crtane vole trebe tokom prčenja
Ja sam ih gledao proslu nedelju posle formule,dakle negde oko 10-ke.LBJ MVP je napisao/la:KAd su da i ja gledamDevil je napisao/la:Kako nisam,meni su Pokemoni jedan od jacih crtaca,iako ne volim na tu foru crtace ali su mi oni nekako prirasli srcu,imaju i sada na OBN-u,bas sam nekidan gledao neku epizodu koje se ne secam od ranije.![]()
Inace meni najjaci pokemon je definitivno Labafet,kakav je to kralj,njemu sam se uvek najvise smejao.Naravno Psajdak nije u konkurenciji.Ko nije gled'o pokemone ne zaslužuje da živi
![]()
Meni je Čarmander najjači bio
Jbg,u tvojim godinama sam bolje prolazioLBJ MVP je napisao/la:Hentai![]()
Hvala devile <3![]()
Dylane neću tebe poslušat ti ni desanku više ne prčiš![]()
Ma ja smio si namignut kolegicama iz razredaDylan Dog je napisao/la:Jbg,u tvojim godinama sam bolje prolazioLBJ MVP je napisao/la:Hentai![]()
Hvala devile <3![]()
Dylane neću tebe poslušat ti ni desanku više ne prčiš![]()
Jimmy from the hood je napisao/la:
Nego, zna li neko kako da nađem ona luđačka slova koja se mogu stavljati kao ime na fejsu??
Kad porastem biću DylanDylan Dog je napisao/la:Sta namignuti,podici obrvu jarane
Jbg ne znam i mene zanimaJimmy from the hood je napisao/la:Jimmy from the hood je napisao/la:
Nego, zna li neko kako da nađem ona luđačka slova koja se mogu stavljati kao ime na fejsu??
Ma ajd,to je njoj najmanje bitnoLBJ MVP je napisao/la:Slagala te ovo treće dože vidiš kolko je otegla
Daleko najčudniji glas meni ima Sean Paul.Jimmy from the hood je napisao/la:Ko po vašem mišljenju ima najluđi glas od pjevača, pjevačica? Meni je Shaggy najluđi.![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Da, i on.the scouser je napisao/la:Daleko najčudniji glas meni ima Sean Paul.Jimmy from the hood je napisao/la:Ko po vašem mišljenju ima najluđi glas od pjevača, pjevačica? Meni je Shaggy najluđi.![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma čista ljepota brateDylan Dog je napisao/la:Ma ajd,to je njoj najmanje bitnoLBJ MVP je napisao/la:Slagala te ovo treće dože vidiš kolko je otegla
Sad bi rekao da je pala na misice,al s obzirom da ne idem sedmicama u teretanu i da gubim kile ni to mi vise nije adut