the scouser je napisao/la:Ako dodje Fabregas,da li mijenjate formaciju,ako ne,ko ispada Iniesta ili Xavi?

a ako dodje Fabregas,jedina opcija po meni je da Iniesta ide na krilo umjesto Henrya,a Fabregas bi mogao igrat sa Xaviem u tandemu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
the scouser je napisao/la:Ako dodje Fabregas,da li mijenjate formaciju,ako ne,ko ispada Iniesta ili Xavi?
Kontam reko dovode Fabregasa,A formacija im je vec dugo vremena ovakva,pa sam mislio da jedan od njih dvojice ispada.My badnidjo_barca je napisao/la:the scouser je napisao/la:Ako dodje Fabregas,da li mijenjate formaciju,ako ne,ko ispada Iniesta ili Xavi?Xavi i Iniesta ne ispadaju sigurno,ne znam sto si uopste to napisao
a ako dodje Fabregas,jedina opcija po meni je da Iniesta ide na krilo umjesto Henrya,a Fabregas bi mogao igrat sa Xaviem u tandemu
hehthe scouser je napisao/la:Kontam reko dovode Fabregasa,A formacija im je vec dugo vremena ovakva,pa sam mislio da jedan od njih dvojice ispada.My badnidjo_barca je napisao/la:the scouser je napisao/la:Ako dodje Fabregas,da li mijenjate formaciju,ako ne,ko ispada Iniesta ili Xavi?Xavi i Iniesta ne ispadaju sigurno,ne znam sto si uopste to napisao
Pa zasto ja bas vjerujem da su ponudili, i to uopste nije smjesno svako ima pravo ponuditi kolko hoce i sta hoce...zasto bi bilo smjesno da neko ponudi 150 mil zamisli jbt koja je to cifra...e sad sto Messi nebi presao za milijardu to je vec druga stvar...amerosm je napisao/la:Novine onih manekena iz glavnog grada pisu da je Man. City ponudio 150 miliona eura za Messia i da bi godisnje zaradjivao 12 miliona eura ako bi presao u Man.City. Bas sam se nasmijao kad sam ovo procitao. Mora da je taj koji ej sastavljao taj clanak uzimao neke opasne droge.![]()
![]()
![]()
A ja citam danas,Seici ponudili onaj 'blanko cek' da napise kolko hoce lovee,a Messi laganoo odbioamerosm je napisao/la:Novine onih manekena iz glavnog grada pisu da je Man. City ponudio 150 miliona eura za Messia i da bi godisnje zaradjivao 12 miliona eura ako bi presao u Man.City. Bas sam se nasmijao kad sam ovo procitao. Mora da je taj koji ej sastavljao taj clanak uzimao neke opasne droge.![]()
![]()
![]()
amerosm je napisao/la:@ miky hz
naravno da nije smijesno to je ogromna cifra, ali su oni trebali znati da je Messi vezan za Barcelonu i da ne bih nikada presao da igra za Man. City i oni svaki prelazni rok ispadaju smijesni (uprava Man. City-a). Ja sam nekad davno ovdje procitao da je njegov otac, koji usput i njegov zastupnik rekao dok se on pita Messi nikad nece napustiti Barcelonu jer je njima Barcelona dala sve sto im je bilo potrebno kad nisu nista imali.
respo je napisao/la:nema barca pravo uvijek odbiti
ako city ponudi cifru iz uovora barca je mora prihvatiti (vjerovatno znate da spanski klubovi u ugovoru imaju neku dogovorenu sifru koju moraju prihvatiti u slucaju ponude) a to hoce li messi prihvatiti uslove je druga stvar
haha nek se nadaju i dalje,hebo ih ti 18 mil.nema prodaje igraca ove godine kako to niko ne kontanidjo_barca je napisao/la:Barca kontaktirala Arsenal i traze za Fabregasa 45 mil. , Barca nudi 30 !! vidjecemo kako ce ovo zavrsiti
Jos se nadaju da mogu dovesti Matu iz Valencie !! ponuda od 18 mil. bi trebala bit dovoljna
to nemozes reci jos sve dok se ne zatvori prelazni rok,posebno zbog valensijih dugovaadnan_nanda je napisao/la:haha nek se nadaju i dalje,hebo ih ti 18 mil.nema prodaje igraca ove godine kako to niko ne kontanidjo_barca je napisao/la:Barca kontaktirala Arsenal i traze za Fabregasa 45 mil. , Barca nudi 30 !! vidjecemo kako ce ovo zavrsiti
Jos se nadaju da mogu dovesti Matu iz Valencie !! ponuda od 18 mil. bi trebala bit dovoljna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.