Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Facebook ;)
Napravim sebi ovaj timeline i sve mi je na naslovnici novo samo kad odem na profil bude onaj stari znaci nema one slike preko pola ekrana i onog rasporeda drugacijeg
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Pa to uopšte onda nije Timeline, jer on i treba biti na profiluSenaid L.F.C je napisao/la:Napravim sebi ovaj timeline i sve mi je na naslovnici novo samo kad odem na profil bude onaj stari znaci nema one slike preko pola ekrana i onog rasporeda drugacijeg

Čelik Zenica 1945
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
pa sta da uradim da to bude obrisem timeline i ponovo napravim i sve istoNimla_RZ je napisao/la:Pa to uopšte onda nije Timeline, jer on i treba biti na profiluSenaid L.F.C je napisao/la:Napravim sebi ovaj timeline i sve mi je na naslovnici novo samo kad odem na profil bude onaj stari znaci nema one slike preko pola ekrana i onog rasporeda drugacijegMislim, tu se najviše ističe, godine one, mjeseci i slično...
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
I meni jos stoji 'ebemu..Nimla_RZ je napisao/la:Meni još isto stoji

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Raja imali kakvih milfaca 

Sve radi "starog chata"... Ja ga obris'o jutros i sve normala...adis.p je napisao/la:I meni jos stoji 'ebemu..Nimla_RZ je napisao/la:Meni još isto stoji

Čelik Zenica 1945
I ja sam sinoc obriso onaj stari chat, sto sam instaliro neki dodatak za njega..i sad je ok.. valjda je to to.. a jel se i kod tebe pomico u lijevu stranu onaj dio gdje pise Pocetna Stranica, Profil i Racun kad si otvaro onaj stari chat..Nimla_RZ je napisao/la:Sve radi "starog chata"... Ja ga obris'o jutros i sve normala...adis.p je napisao/la:I meni jos stoji 'ebemu..Nimla_RZ je napisao/la:Meni još isto stojiPrije nisam im'o ni onaj ticker gdje se vidjelo ko šta lajka i to, a ovako obrišem onaj stari chat i imam i to...

Nije, ja to već odavno nemam... Čuj profil i račun
Meni je drugačije, ono novije, sa slikom 

Čelik Zenica 1945
- red devil88
- Kontakt:
Kako da obrisem ovaj stari chat sto sam instalirao bio ????
Glory Glory Man United !!! 

- harebianconero
- Kontakt:
Premjesti da ti je na engleski jezikadis.p je napisao/la: I ja sam sinoc obriso onaj stari chat, sto sam instaliro neki dodatak za njega..i sad je ok.. valjda je to to.. a jel se i kod tebe pomico u lijevu stranu onaj dio gdje pise Pocetna Stranica, Profil i Racun kad si otvaro onaj stari chat..
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ako koristiš Chrome pogledaj 141. stranicu ove teme, ako ne javi se ponovored devil88 je napisao/la:Kako da obrisem ovaj stari chat sto sam instalirao bio ????

Čelik Zenica 1945
Neka dobro je ovakoharebianconero je napisao/la:Premjesti da ti je na engleski jezikadis.p je napisao/la: I ja sam sinoc obriso onaj stari chat, sto sam instaliro neki dodatak za njega..i sad je ok.. valjda je to to.. a jel se i kod tebe pomico u lijevu stranu onaj dio gdje pise Pocetna Stranica, Profil i Racun kad si otvaro onaj stari chat..

I da mi se Bogdo nece mijenjat fb u taj 'novi'.. bolje ovako 100x

-
- Kontakt:
http://www.facebook.com/pages/Necu-zvak ... 36?sk=wall" onclick="window.open(this.href);return false;
Ljudi ne mogu da na fejs postavim klip sa YouTube-a.Sta je reci???????????????????
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Mislim da je @Dylan Dog imao sličan problem, ne znam jel riješio, vidi s njim...123456 je napisao/la:Ljudi ne mogu da na fejs postavim klip sa YouTube-a.Sta je reci???????????????????
A probaj na drugom browseru, možda ti mogne...
Čelik Zenica 1945
može se postaviti klip sa youtube-a. samo što ne smiješ brisati poveznicu linka. tj, prije je bilo dovoljno u status kopirati adresa klipa, a onda obrisati adresu iz statusa i napisati recimo dio pjesme ili šta već. sad se mora ostaviti i adresa i onda možeš pisati šta hoćeš...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ja je vala mogu i obrisatPasha je napisao/la:može se postaviti klip sa youtube-a. samo što ne smiješ brisati poveznicu linka. tj, prije je bilo dovoljno u status kopirati adresa klipa, a onda obrisati adresu iz statusa i napisati recimo dio pjesme ili šta već. sad se mora ostaviti i adresa i onda možeš pisati šta hoćeš...

Čelik Zenica 1945
mogu i ja. al' kod nekih je ono što sam napisao jedino rješenje...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Mozila nece ali ima ko hoce 

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.