FK Krajina Cazin

lisander
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la lisander » 09 okt 2011, 13:51

sony_91 je napisao/la:
Petko je napisao/la:Prvo poluvrijeme igra odlicna a sa igrom dosao je i rezultat 4:0 koji je zasluzen 100%. Na poluvremenu napravite izmjene u Krajini pa je golijada stala a moglo je jos 2-3 gola sigurno. Sudija Velić Stipo ( Livno) lik odradio svoj posao kako treba.Kad bi druge sudije ugledale se na njega gosti bi u svakom kolu dolazili do bodova.Jos pohvala za golmana Krajine Harbasa koji je odbranio penal i nakon toga jos jedan sut na gol koji je uputio izvodjac penala.
Čestitke na pobjedi, znao sam da će biti ovako još kad sam vidio ko je ujutro krenuo put Cazina. Ipak kada fali 7 igrača iz startnih 11 teško se bilo čemu nadati
:shock:
pa ako ste isti dan krenuli kad je i utakmica nije ni cudi sto ste ispraseni

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 09 okt 2011, 14:09

lisander je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:
Petko je napisao/la:Prvo poluvrijeme igra odlicna a sa igrom dosao je i rezultat 4:0 koji je zasluzen 100%. Na poluvremenu napravite izmjene u Krajini pa je golijada stala a moglo je jos 2-3 gola sigurno. Sudija Velić Stipo ( Livno) lik odradio svoj posao kako treba.Kad bi druge sudije ugledale se na njega gosti bi u svakom kolu dolazili do bodova.Jos pohvala za golmana Krajine Harbasa koji je odbranio penal i nakon toga jos jedan sut na gol koji je uputio izvodjac penala.
Čestitke na pobjedi, znao sam da će biti ovako još kad sam vidio ko je ujutro krenuo put Cazina. Ipak kada fali 7 igrača iz startnih 11 teško se bilo čemu nadati
:shock:
pa ako ste isti dan krenuli kad je i utakmica nije ni cudi sto ste ispraseni
U 07:00 ekipa put Cazina krenula bez Agatića, Omeragića, Širanovića i Bilajca, dok nastupali nisu Suljić i Huseinbašić, a roviti Radulović ušao na poluvremenu, kao što se vidi sve standardni igrači.

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 09 okt 2011, 16:52

Ljudi su putovali 300-400 km,još po ovim našim putevima to izađe ko da su odigrali jednu utakmicu pa opet još jednu.Ja mislim,a možda i griješim,da je ova utakmica bila dogovorena.

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 09 okt 2011, 17:09

4:1 dogovoreno? jarane kad se dogovori onda se igra 1:0 ili 2:1 eventualno
Šejtani Cazin 1999 !

Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 09 okt 2011, 17:26

Petko je napisao/la:4:1 dogovoreno? jarane kad se dogovori onda se igra 1:0 ili 2:1 eventualno
Jarane,kad se dogovori onda prvo poluvrijeme domaća ekipa dominira zabije 2-3 komada(ovaj četvrti jučer jer je golman za*ebo),a drugo poluvrijeme gosti dominiraju iili zabiju 1 go ili imaju prilike,a domaći se samo dodavaju.ove godine je dogovorena s Goraždom pa je bilo 3:1,s Čapljinom 1:0-naši pokušavali nisu mogli a oni iz čapljine namjerno mašili,s gradinom također.Zašto onda da ne bude ni ova od juče dogovorena :?:

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 09 okt 2011, 22:06

ha ya kupit je bod od rudara i od unisa,malo pogledaj kakvu ekipu Krajina ima pa pricaj onda,kupita ni jedna utakmica nije sigurno,jedna ili dvije su odigrane 3 za 3.
Šejtani Cazin 1999 !

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 09 okt 2011, 23:08

Petko je napisao/la:ha ya kupit je bod od rudara i od unisa,malo pogledaj kakvu ekipu Krajina ima pa pricaj onda,kupita ni jedna utakmica nije sigurno,jedna ili dvije su odigrane 3 za 3.
Stvarno ne znam o čemu pričaš,pa ja nigdje nisam spomenuo kupovanje utakmica,ja kažem da je previše utakmica dogovoreno 3 za 3,gubi se draž utakmice jer ovamo krajina dominira a onda ne pređe centar 5-6 puta.

chelsea-fan
Kontakt:

Post Postao/la chelsea-fan » 10 okt 2011, 14:22

Kod: Označi sve

http://www.cazin.net/cazin/foto-stadion-fk-krajina-dobio-nove-tribine/
novi stadion pofin :P :P :mrgreen:
1.Chelsea 2.Krajina Cazin

100% Krajišnik

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 11 okt 2011, 18:03

bosnacazin je napisao/la:
Petko je napisao/la:ha ya kupit je bod od rudara i od unisa,malo pogledaj kakvu ekipu Krajina ima pa pricaj onda,kupita ni jedna utakmica nije sigurno,jedna ili dvije su odigrane 3 za 3.
Stvarno ne znam o čemu pričaš,pa ja nigdje nisam spomenuo kupovanje utakmica,ja kažem da je previše utakmica dogovoreno 3 za 3,gubi se draž utakmice jer ovamo krajina dominira a onda ne pređe centar 5-6 puta.
de prosipas se ovdje evo ja cu ti reci istinu jedna je utakmica kupita,a jedna odigrana 3 za 3 ostalo je sve cisto.
Šejtani Cazin 1999 !

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 11 okt 2011, 22:56

:lol: :lol: :lol: haj bar da me neko nasmije u ovoj žalosti nakon Pariza

SejtanCazin
Kontakt:

Post Postao/la SejtanCazin » 14 okt 2011, 16:43

Da hoce nasi izvuci X sada na gostovanju bilo bi predobro, mislim da nam je PL jos daleko zbog uslova ali sta je - tu je .
Ponosan sto sam KRAJISNIK ! KRAJINA CAZIN SC99

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 14 okt 2011, 17:49

pozzz za cazin iz gracanice,kakko je stanje u vasoj ekipi u nas su svi spremni za mec nadam se fer i korektno sudjenje koje nikad ne manjka u gracanici,dolazitel i vi ko jedinstvo na dan utakmice ili idete na prenociste

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 15 okt 2011, 10:12

“Krajina” gostuje u Gračanici

Trenutno prvoplasirana ekipa na tabeli Prve lige Federacije, FK “Krajina” Cazin danas će s početkom u 15 sati, u okviru desetog kola te lige, gostovati u Gračanici kod ekipe “Bratstva”. Ekipa “Bratstva” trenutno se nalazi na sedmom mjestu prvoligaške tabele, a u prošlom kolu je poražena u Orašju rezultatom 2:1. Sa druge strane, Cazinjani u ovaj meč ulaze u vrlo dobroj atmosferi i sa željom da se održe na čelu tabele.
Zaželimo mnogo sreće “Krajini” u borbi za nova tri boda i još jedan korak bliže konačnom cilju !
Šejtani Cazin 1999 !

SejtanCazin
Kontakt:

Post Postao/la SejtanCazin » 16 okt 2011, 09:25

Fudbaleri cazinske “Krajine” doživjeli su drugi poraz u ovkiru takmičenja u Prvoj ligi Federacije BiH. Od izabranika trenera Berberovića, bolja je bila ekipa “Bratstva” iz Gračanice rezultatom 3:0. No, ovaj poraz neće ozbiljnije ugroziti Krajnine premijerligaške ambicije s obzirom na to da je “Čapljina” također poražena u Bihaću rezultatom 1-0. “Rudar” iz Kaknja je na domaćem terenu odigrao 2-2 sa ekipom Viteza.

“Krajina” bi i nakon ovog kola trebala biti prva na tabeli, sa istim brojem bodova kao i drugoplasirana ekipa “Rudara”.

Biti ce bolje sljedece kolo, vjerujem u njih. Treba ovoj nasoj Krajini jedan klub u PL, osjeca se godinama kao da nismo nikako u BiH, bar sto se tice sporta .

unisovac
Kontakt:

Post Postao/la unisovac » 20 okt 2011, 20:42

brochi28 je napisao/la:
Giallorossi je napisao/la:
gollum je napisao/la:UNIS-Krajina 0:1 8-)
:o :o :o

Cestitke igracima na pobjedi,jel znas mozda ko je strijelac :?:
FK UNIS- FK KRAJINA 0 : 1 (Čahtarević)
Prešli jednom centar i pali na 17 i penal-to je Irfan Durić a ne Čahtarević i Krajina

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 21 okt 2011, 01:03

Nadam se da ce Krajina nakon ovog kola biti usamljena na prvom mjestu : ) Sretnooo !!

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 21 okt 2011, 01:13

Vidim dosta se ovih "Sejtana" registriralo na ovaj forum u zadnje vrijeme,ko da slute nesto....fino fino :mrgreen: slazem se sa tim ,da treba iz USK koji premijerligas,realno zasluzili smo a i vakat je. :)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 21 okt 2011, 15:50

Petko je napisao/la:
bosnacazin je napisao/la:
de prosipas se ovdje evo ja cu ti reci istinu jedna je utakmica kupita,a jedna odigrana 3 za 3 ostalo je sve cisto.
druze, ti si se prosuo malo vise...niti jedna utakmica nije kupljena, samo da znas....

SejtanCazin
Kontakt:

Post Postao/la SejtanCazin » 21 okt 2011, 15:59

Giallorossi je napisao/la:Vidim dosta se ovih "Sejtana" registriralo na ovaj forum u zadnje vrijeme,ko da slute nesto....fino fino :mrgreen: slazem se sa tim ,da treba iz USK koji premijerligas,realno zasluzili smo a i vakat je. :)
Sutimo i mutimo, spremamo se sljedeci mjesec za docek 'brace' iz Kladuse kod nas :twisted:

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 21 okt 2011, 23:31

Samo da bude vrijeme sutra ok ,koliko se radujem utakmici toliko se radujem i onim przenim kestenima na stadionu :D . Sto se tice utakmice ocekujem laganu pobjedu Krajine 2:0 ili 3:0
Šejtani Cazin 1999 !

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.