Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- badblueboylivno
- Kontakt:
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
zvonareva majku ti
pa ona je nesposobna..pobjedi je djevojka sva omotana zavojima -.-
pa ona je nesposobna..pobjedi je djevojka sva omotana zavojima -.-
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Veceras poklon kvota na Linz protiv Znojmo ( Austrijska 1. liga - hokej ) 1.55. Linz prvi uz omjer 10 0 1, dok je Znojmo negdje 8-9. Nije velika kvota, ali nije ni mala, isplati se odigrat'. Takodje na Graz protiv Medvescaka odigrat', los Medvescak ove sezone. Za malo hrabrije i tu utakmicu odigrat' ispod golova jer oba tima daju malo golova.
Galatasaraj je takodje vjerovatno 2, a kvota je vise nego odlicna 2.05 u SP. Ne bi trebala imat' problema protiv Antalya, a i moraju ostat' u koraku sa Fenerom, ali nikad se ne zna
I po meni sto je takodje vrlo vjerovatno a dobra je kvota, to je Zvezda preko koseva ( 83.5), uzmemo li u obzir da Zvezda u prosjeku na svom terenu zabija oko 95 poena, ovo bi lako trebalo proci. Jest' jos rano, tek su dvije tekme odigrane, ali ko prati moze primjetiti da Zvezda ima odlican napad odnosno sutere i vrlo brzo igraju.
Sretno nam svima
Galatasaraj je takodje vjerovatno 2, a kvota je vise nego odlicna 2.05 u SP. Ne bi trebala imat' problema protiv Antalya, a i moraju ostat' u koraku sa Fenerom, ali nikad se ne zna

I po meni sto je takodje vrlo vjerovatno a dobra je kvota, to je Zvezda preko koseva ( 83.5), uzmemo li u obzir da Zvezda u prosjeku na svom terenu zabija oko 95 poena, ovo bi lako trebalo proci. Jest' jos rano, tek su dvije tekme odigrane, ali ko prati moze primjetiti da Zvezda ima odlican napad odnosno sutere i vrlo brzo igraju.
Sretno nam svima

Zadnja izmjena: Vasa Ladacki, dana/u 21 okt 2011, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
Nama je Željo svetinja jedina.
- pintol_TM87
- Kontakt:
slazem se sa svim samo bih zaobisao galatu..Vasa Ladacki je napisao/la:Veceras poklon kvota na Linz protiv Znojmo ( Austrijska 1. liga - hokej ) 1.55. Linz prvi uz omjer 10 0 1, dok je Znojmo negdje 8-9. Nije velika kvota, ali nije ni mala, isplati se odigrat'. Takodje na Graz protiv Medvescaka odigrat', los Medvescak ove sezone. Za malo hrabrije i tu utakmicu odigrat' ispod golova jer oba tima daju malo golova.
Galatasaraj je takodje vjerovatno 2, a kvota je vise nego odlicna 2.05 u SP. Ne bi trebala imat' problema protiv Antalya, a i moraju ostat' u koraku sa Fenerom, ali nikad se ne zna![]()
I po meni sto je takodje vrlo vjerovatno a dobra je kvota, to je Zvezda preko koseva ( 83.5), uzmemo li u obzir da Zvezda u proseku na svom terenu zabija oko 95 poena, ovo bi lako trebalo proci. Jest' jos rano, tek su dvije tekme odigrane, ali ko prati moze primjetiti da Zvezda ima odlican napad odnosno sutere i vrlo brzo igraju.
Sretno nam svima
Imas ove pelikanse 1 kao i prosli put kad si dobio ako se dobro sjećam

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
evo za danas:
Inter Z. - Zagreb 2X 1,95
Graafschap - Breda 2 2,85
Karlsruher - Bochum 1 2,55
Stabaek - Molde 4+ 2,15
Eto toliko za danas
Inter Z. - Zagreb 2X 1,95
Graafschap - Breda 2 2,85
Karlsruher - Bochum 1 2,55
Stabaek - Molde 4+ 2,15
Eto toliko za danas
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Uplati takav listic, a nemoj samo sa FB prepisvati 

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003089584240" onclick="window.open(this.href);return false;
- pintol_TM87
- Kontakt:
sta je ovo?Gluposti je napisao/la:http://www.facebook.com/profile.php?id=100003089584240
nemam blage dodo me neki lik i da podjelim sa vama al ja ga nisam prihvatiopintol_TM87 je napisao/la:sta je ovo?Gluposti je napisao/la:http://www.facebook.com/profile.php?id=100003089584240
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Dobro se sjecaspintol_TM87 je napisao/la:slazem se sa svim samo bih zaobisao galatu..Vasa Ladacki je napisao/la:Veceras poklon kvota na Linz protiv Znojmo ( Austrijska 1. liga - hokej ) 1.55. Linz prvi uz omjer 10 0 1, dok je Znojmo negdje 8-9. Nije velika kvota, ali nije ni mala, isplati se odigrat'. Takodje na Graz protiv Medvescaka odigrat', los Medvescak ove sezone. Za malo hrabrije i tu utakmicu odigrat' ispod golova jer oba tima daju malo golova.
Galatasaraj je takodje vjerovatno 2, a kvota je vise nego odlicna 2.05 u SP. Ne bi trebala imat' problema protiv Antalya, a i moraju ostat' u koraku sa Fenerom, ali nikad se ne zna![]()
I po meni sto je takodje vrlo vjerovatno a dobra je kvota, to je Zvezda preko koseva ( 83.5), uzmemo li u obzir da Zvezda u proseku na svom terenu zabija oko 95 poena, ovo bi lako trebalo proci. Jest' jos rano, tek su dvije tekme odigrane, ali ko prati moze primjetiti da Zvezda ima odlican napad odnosno sutere i vrlo brzo igraju.
Sretno nam svima
Imas ove pelikanse 1 kao i prosli put kad si dobio ako se dobro sjećam

Ma to su moji prijedlozi, sad ako ce neko odigrat', odigrat' ce, mozda prodje

Nama je Željo svetinja jedina.
Danas po meni nesto sto bi trebalo proci 70-90%
CSKA Moscow- D.Moscow 2 2.25 hokej
Cska nisu pobijedili zadnjih 5 meceva, a Dinamo zadnje 4 pobjede.A u medjusobnom omjeru zadnje 3 je DInamo dobio
CSKA Moscow- D.Moscow 2 2.25 hokej
Cska nisu pobijedili zadnjih 5 meceva, a Dinamo zadnje 4 pobjede.A u medjusobnom omjeru zadnje 3 je DInamo dobio
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Ma koji su vam ti Pelikanesi ?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ma mislim da je to hokej Finska liga - LahtiGunnerS je napisao/la:Ma koji su vam ti Pelikanesi ?

Evo otišao bih odigrat nešto al mrsko mi po ovoj kiši 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Eric Cartman
- Kontakt:
cijena domena:Emir ZENICA je napisao/la:Od tog nemas nista,vjeruj.Ko ce se prijavit na besplatni hostnig ? Jedva ce se ljudi na kupljeni prijaviti.Niko vise ne vjeruje nikom,al trebalo bi pokusatiGunnerS je napisao/la:I ja sam Bogam' ozbiljanImal kakav free hosting za forume, da otovrimo
.info €2 godisnje
.com , .net , .org €7 godisnje
Ako treba pomoc oko instalacije foruma ili programiranja, tu sam..

A imam i neki hosting..Pa ako hocete mogli bi nesto napravit..
Klikni OVDE da dobijes 10 centi.
10 je kolo Holandske druge lige a najzanimljiviji mec za nas kladionicare se igra na stadionu Tata Steel gdje domacem Telstaru u goste dolazi MVV Maastricht.Telstar je trenutno 12 na tabeli dok Maastricht drzi solidno 9 mjesto.Medjutim to lako moze zavarati jer je MVV ekipa koja je bodove skupila na svom terenu i trenutno su najbolja domacinska ekipa lige.Problem ove sezone su za njih gostovanja gdje su u 4 meca zabiljezili 3 poraza i remi uz gol razliku od -4.S obzirom da je Telstar za sad nepobijediv na svom Tata Steel stadionu i s obzirom na pobjedu od 5:2 na vrucem gostovanju kod Sitarda od 5:2 predvidjam da ce na krilima te pobjede Telstara dobit i MVV.Osim toga treba uzeti u obzir da MVV veceras ide u goste bez svog trenera Rene Trosta i tri vazna igraca Bryana Smeetsa, Joba Bultersa a takodje se ne zna da li ce biti spreman Prince Rajcomar.Uz dobar koeficijent koji se krece od 2.10 do 2.30 zavisno od kladionice mislim da se isplati odigrati cisti 1.
Zadnja izmjena: tevezito, dana/u 21 okt 2011, 18:48, ukupno mijenjano 2 puta.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- pintol_TM87
- Kontakt:
TOOOO PELIKANSSSS DERIII 

-
- Kontakt:
Danas sam dobio cenera na lotu ,pa cu po 5 ovo dvoje
Monfiles-Anderson 2 2,50
Angers-Sedan 2 3,15
Monfiles-Anderson 2 2,50
Angers-Sedan 2 3,15
- pintol_TM87
- Kontakt:
mislis angers x?felix123 je napisao/la:Danas sam dobio cenera na lotu ,pa cu po 5 ovo dvoje
Monfiles-Anderson 2 2,50
Angers-Sedan 2 3,15
Moze neka stranica za statistike hokeja, kosarke i rukometa. Neka da valja, ja ovo do sada sto sam nalazio slabo se azurira a i samo su tabele na raspolaganju. Ako ima neko bio bih mu zahvalan. Moze i na PP! Hvala unaprijed.
EDIT:
@Papilon20 hvala drug puno.
EDIT:
@Papilon20 hvala drug puno.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.