MLB (baseball)

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Admir_Sa
Kontakt:

Re: MLB (baseball)

Post Postao/la Admir_Sa » 13 okt 2011, 00:10

skontao sam sve, hvala

fakticki lopta treba udariti od zemlju da bi ovaj mogao bezbjedno trcati
nema potpisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 okt 2011, 09:16

zanimljivo i nevjerovatno Epstein nije kreno za parama...cak je mogao vise dobiti od Bostona i imao je tacno ovoliko i u Bostonu...kako kaze zeli izazov i zeli da sa Cubsima uzme prsten i zbog toga toga dolazi vamo...svidja mi se ovo pravo, jer ipak nije zbog lova koja i nije nesot puno 15m za 5 godina
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 okt 2011, 03:02

Jos nista od dogovora za GM Theo Epsteina...Boston i dalje zeli igraca, a mi ne damo mlade igrace...hoce Johnsona mladi trenutno igra za USA reprezentaciju...lik je dosta dobar ne udara nesto previse HR nekih 20-25 (za sada), ali je odlican udarac dok je igrac na bazi ima oko 400.
Inace u prosjeku udara oko 275. dok je ovu sezonu imao skoro pa 300....lik takodjer krade 30 baza lagano, a nama to jako treba...prije Casta falio nam je neko ko moze ukrasti koju bazu, a ovaj Johnson bi uz Casta bio odlicna kombinacija...takodjer on je CF i vjerovatno bi trebao za par sezona tu da se ustali u nasoj ekipi....takodjer Boston zeli i jendog naseg pitchera, a mi takodjer ne damo to.
Ne treba popustati i ne treba dati, jednostavno dacemo im lovu i to je to...Bosotn ovdje najvise gubi jer mi ne mozemo izgubiti..Theo je rekao da zeli u Cubse i Boston je vec nasao njegovu zamjenu it o je doskoranji Theov pomocnik...ovako Theo je pod ugovorom i Bosoton ce mu morati platiti novac za ovu godinu, a covjek fakticki nece nista raditi u ekipi i cekat ce slijedecu godinu gdje ce mirno doci u Cubse...taman ce doci kad isteknu ugovori par ovih igraca sa velikim ugovorima u odlicnom trenutku :)...mislim ne treba popustati jer Boston ce morati popustiti jer zasto bi bezveze placali covjeka kad on ce slijedece godine otici, kad ovako se mogu otarasiti tog novca koji ce mu Cubsi platiti, a mogu jos i od Cubsa uzeti takodjer.

Cardinalsi i Texas ko osvaja?... mislim Cardinalsi da ovo uzimaju... Za Cubse je mozda bolje sto su Brewersi ispali jer ce sad ovaj im garant otici i doci kod nas :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 okt 2011, 03:07

...
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 19 okt 2011, 04:38, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 19 okt 2011, 03:57

SaltCityAttack je napisao/la:stvarno smo pravi zidovi :(..nikakav trade nismo pravili danas..pa cak ni Harrisa nismo utrpali nekome za neki pick svasta.

Ebo ih otac danas su im slali cak ponude i za Fortea :)...cudi me da ga nisu tradovali....covjek rekao da mu je drago sto ga zele i drugi :)....Majku im ebem covjeku nece da plate nece da ga potpisu ne kontam sta rade ba ljudi majkemi...imaju 18m otac ih ebao i nece...covjek hoce pare kao i ovaj RB Panthersa sto i zasluzuje...Covjek imao 910 yardi ukupno ove sezone za 6 utkamica zar nije zasluzio?....igra covjek citav svoj kontrakt fenomenalno dajte covjeku pare, jer boljeg necete naci i jefinijeg garant
Opet si ofulao temu ... hahahaha. brate, gubis mi se malo. :mrgreen:
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 okt 2011, 04:40

hahahaha mislio sam da je NFL, jer sam ovdje ranije napisao ovo za GM vidis iznad :)

Ebiga nece se vise ponoviti :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 19 okt 2011, 15:19

SaltCityAttack je napisao/la:hahahaha mislio sam da je NFL, jer sam ovdje ranije napisao ovo za GM vidis iznad :)

Ebiga nece se vise ponoviti :)
Ma samo ti pisi brate gdje god hoces ... meni nesmeta. :D

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 19 okt 2011, 15:22

SaltCityAttack je napisao/la:Jos nista od dogovora za GM Theo Epsteina...Boston i dalje zeli igraca, a mi ne damo mlade igrace...hoce Johnsona mladi trenutno igra za USA reprezentaciju...lik je dosta dobar ne udara nesto previse HR nekih 20-25 (za sada), ali je odlican udarac dok je igrac na bazi ima oko 400.
Inace u prosjeku udara oko 275. dok je ovu sezonu imao skoro pa 300....lik takodjer krade 30 baza lagano, a nama to jako treba...prije Casta falio nam je neko ko moze ukrasti koju bazu, a ovaj Johnson bi uz Casta bio odlicna kombinacija...takodjer on je CF i vjerovatno bi trebao za par sezona tu da se ustali u nasoj ekipi....takodjer Boston zeli i jendog naseg pitchera, a mi takodjer ne damo to.
Ne treba popustati i ne treba dati, jednostavno dacemo im lovu i to je to...Bosotn ovdje najvise gubi jer mi ne mozemo izgubiti..Theo je rekao da zeli u Cubse i Boston je vec nasao njegovu zamjenu it o je doskoranji Theov pomocnik...ovako Theo je pod ugovorom i Bosoton ce mu morati platiti novac za ovu godinu, a covjek fakticki nece nista raditi u ekipi i cekat ce slijedecu godinu gdje ce mirno doci u Cubse...taman ce doci kad isteknu ugovori par ovih igraca sa velikim ugovorima u odlicnom trenutku :)...mislim ne treba popustati jer Boston ce morati popustiti jer zasto bi bezveze placali covjeka kad on ce slijedece godine otici, kad ovako se mogu otarasiti tog novca koji ce mu Cubsi platiti, a mogu jos i od Cubsa uzeti takodjer.

Cardinalsi i Texas ko osvaja?... mislim Cardinalsi da ovo uzimaju... Za Cubse je mozda bolje sto su Brewersi ispali jer ce sad ovaj im garant otici i doci kod nas :)
Boston sad samo izlazi kao, sto bi rekli u Americi 'sore looser'. Zapeli oko neceg sto znaju da od Rickets-a nece dobiti ...

Sto se tice finala ... Texas all the way! Kardinale nemogu ocima smisliti. :D

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 19 okt 2011, 23:17

strucnjaci obradujte me i recite da je realno da vidimo preko 7 trcanja veceras :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 okt 2011, 23:27

bob je napisao/la:strucnjaci obradujte me i recite da je realno da vidimo preko 7 trcanja veceras :D
trcanja?.. mislis ukradenih baza?... tesko bogami posebno u ovakvim utkamicama u playoffu...niko nece da rizikuje i da trci da ga neko izbaci...ne znam ustvari sta da ti kazem odigraj pa kako god prodjes
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 19 okt 2011, 23:30

SaltCityAttack je napisao/la:
bob je napisao/la:strucnjaci obradujte me i recite da je realno da vidimo preko 7 trcanja veceras :D
trcanja?.. mislis ukradenih baza?... tesko bogami posebno u ovakvim utkamicama u playoffu...niko nece da rizikuje i da trci da ga neko izbaci...ne znam ustvari sta da ti kazem odigraj pa kako god prodjes
ma ja mislim na poene :D , ma odigrao sam al reko da izvidim situaciju , hvala ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 okt 2011, 00:33

aha na to..pa dobro moglo bi se desiti da veceras bude vise od 7p...jer po meni ove dvije ekipe nemaju bolje pitchere nego recimo Brewersi,Phila i td...u ovim utkamicama je moguce da se desi vise od 7p...ja sam mislio na trcanje kao ukradene baze na to sam mislio :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 20 okt 2011, 01:22

SaltCityAttack je napisao/la:aha na to..pa dobro moglo bi se desiti da veceras bude vise od 7p...jer po meni ove dvije ekipe nemaju bolje pitchere nego recimo Brewersi,Phila i td...u ovim utkamicama je moguce da se desi vise od 7p...ja sam mislio na trcanje kao ukradene baze na to sam mislio :)
ma jok , do mene je nisam se fino izrazio :D , ma i ja sam tako nesto razmisljao a pogotovo kad bude Texas domacin jer ako se nevaram imaju jedan od najmanjih stadiona mislim na dimenzije terena sto odgovara udaracima :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 okt 2011, 02:29

Cubsi ne samo da ce dovesti Epstein, vec dolazi nam i kompletan menagment San Diego Padresa :)...Navodno Epstein nece biti GM...Mislim on ce biti GM, ali ce obavljati poziciju "president of baseball operations", dok ce Jed Hoyer dosadasnji GM Padresa istu poziciju raditi u Cubsima, dok ce njegov pomocnik biti njegov asisten iz Padresa Jason McLeod .

Jedan od njih dvojice ce se sigurno prikljuciti Epsteinu koji ih zeli u Cubsima i koji su ranije radili sa njim....znaci Epstein samo nece imati ime GM, ali fakticki on ce to biti, samo ovi ce biti njegova desna ruka.
Malo ovdje ebe lud zbunjenog, samo ako ovo ovkao bude bice to odlican posao...mozemo lagano krenut i za dvije godine docekati world seriu u Chicagu :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 21 okt 2011, 04:49

SaltCityAttack je napisao/la:Cubsi ne samo da ce dovesti Epstein, vec dolazi nam i kompletan menagment San Diego Padresa :)...Navodno Epstein nece biti GM...Mislim on ce biti GM, ali ce obavljati poziciju "president of baseball operations", dok ce Jed Hoyer dosadasnji GM Padresa istu poziciju raditi u Cubsima, dok ce njegov pomocnik biti njegov asisten iz Padresa Jason McLeod .

Jedan od njih dvojice ce se sigurno prikljuciti Epsteinu koji ih zeli u Cubsima i koji su ranije radili sa njim....znaci Epstein samo nece imati ime GM, ali fakticki on ce to biti, samo ovi ce biti njegova desna ruka.
Malo ovdje ebe lud zbunjenog, samo ako ovo ovkao bude bice to odlican posao...mozemo lagano krenut i za dvije godine docekati world seriu u Chicagu :)
dobro ti rece da **** lud, zbunjenog ... Dovest ce Epstein-a, na poziciju GMa, ali on nece biti GM, nego ce dovest GMa, Padresa da bude GM, Cubs-a, i da bude desna ruka GMu, Epstinu, koji nije GM, nego nosi titulu "predjsednika", ali je ipak GM, iza kulisa ...

Sto dovode tog iz SD-a, jel to on nesto valja? Ja nevidjeh da su Padres postigli kakve respektabilne rezultate u zadnjim godinama ...

Samo kad su u pitanju Cubs-i mozes dobiti ovako komplikovanu situaciju. :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 okt 2011, 08:21

jesu Padresi postigli neke rezultate bili su par puta gore pri vrhu, a pravio je dobre tradove.....on je bio u Bosotnu skupa sa njim i znaju se i hoce da budu skupa. i to je to...ma odlicno ovaj nece raditi nista sto mu ovaj ne kaze ebiga...on ce biti GM samo onako formalno :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 21 okt 2011, 14:52

SaltCityAttack je napisao/la:jesu Padresi postigli neke rezultate bili su par puta gore pri vrhu, a pravio je dobre tradove.....on je bio u Bosotnu skupa sa njim i znaju se i hoce da budu skupa. i to je to...ma odlicno ovaj nece raditi nista sto mu ovaj ne kaze ebiga...on ce biti GM samo onako formalno :)
Ako Ricketsima nije mrsko davati pare za dva GMa, ja sam za! hahahaha

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 21 okt 2011, 15:02

ne znam je li ko ovo vec postavio, gledajte kako se pare dizu!!! svaka mu cast ko god da je... :mrgreen:

slika

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 21 okt 2011, 15:15

po'marke je napisao/la:ne znam je li ko ovo vec postavio, gledajte kako se pare dizu!!! svaka mu cast ko god da je... :mrgreen:

slika
Nisam kladionicar, pa ne kontam na koga je to on jucer uplatio?

Ako je na Cardinals, onda je popusio, jer je Texas pobjedio 2:1, sa dva boda postignuta u 9iningu.

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 21 okt 2011, 16:01

Kladio se da ce Cardinalsi osvojiti Nacionalnu ligu(NL) sto su uradili, i da ce osvojiti prvenstvo(Baseball World Series), to sada igraju sa Teksasom...

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.