dao si odgovor, zenicaNimla_RZ je napisao/la:Ne znam kako bi bilo u Zenici sa Francuskom, ali eto... Nek igrači odluče za utakmice baraža ako ga bude, a ne da Savez odluči radi para... Gdje je igračima bolje, nek tu i igraju!
Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Hoce li se ikad napraviti onaj stadion u Tuzli? Dokle su stigli?
@harishp
1. Pratim ja repku duze vjerovatno od tebe
2. kazem samo da bi se trebalo igrati na vecem stadionu od BP, jer svako ima pravo da ode na tu tekmu reprezentacije, a ne samo 15 hiljada **** sreckovica.
1. Pratim ja repku duze vjerovatno od tebe

2. kazem samo da bi se trebalo igrati na vecem stadionu od BP, jer svako ima pravo da ode na tu tekmu reprezentacije, a ne samo 15 hiljada **** sreckovica.
Ono dok se napravi mi ćemo na tri svjetska otićcalcio je napisao/la:Hoce li se ikad napraviti onaj stadion u Tuzli? Dokle su stigli?

@peyton 18 hiljada

Čelik Zenica 1945
Ma dok se ne napravi neka nova Grbavica nek se igra u Zenici onda naravno na Grbavicu i to je to 

Mes Que Un Club
I to za jedno tri svjetskaamertiger je napisao/la:Ma dok se ne napravi neka nova Grbavica nek se igra u Zenici onda naravno na Grbavicu i to je to

Čelik Zenica 1945
Ma gdje god, al 15 hiljada gledalaca je mizerija, pa i Estonija igra na vecem stadionuamertiger je napisao/la:Ma dok se ne napravi neka nova Grbavica nek se igra u Zenici onda naravno na Grbavicu i to je to

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nimla_RZ je napisao/la:I to za jedno tri svjetskaamertiger je napisao/la:Ma dok se ne napravi neka nova Grbavica nek se igra u Zenici onda naravno na Grbavicu i to je to
Zenica nam je sudjena izgleda, igracemo na Bilinom polju jos jedno 100 godina.

Nema niko nista protiv. taman je centralna Bosna, lako dostupno iz svih krajeva. ALi trebalo bi se i Bilino malo prosiriti i popraviti, srediti teren, drenazu itd.
Eto ako se kvalifikujemo na Euro, treba dio para od zarade odvojiti za te svrhe.
- BH Patriot
- Kontakt:
Livin' La Vida Loca ;)
Od kad tacno pratis. bas me nesto zaintrigira.Kad znas da duze pratis od mene,vjerovatno se i poznajemo.peyton je napisao/la:@harishp
1. Pratim ja repku duze vjerovatno od tebe![]()

Dzabe veci stadion kad u 80% slucajeva zjapi poluprazan.Svake prestupne cekati da se napuni,ma hajde de.
A usput nije ovo odgovor o cemu je bilo pitanje i o cemu si ti pisao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Probisvjet
- Kontakt:
Zasto drzava izbjegava da ulozi novac u travnjak BP?
To se mora uraditi jer je Zenica i u buducnosti dom nase reprezentacije!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ovo i meni ne ide u glavu, pa bolje je zamijeniti travnjak nego graditi ili popravljati cijeli stadion.Probisvjet je napisao/la:Zasto drzava izbjegava da ulozi novac u travnjak BP?
Valjda NS nema para, ceka se opet neka donacija ili nesto, sramota.
Cuva Bog Zelju svog!
Ceka se Kosevo,jer to savezu i pase.Desetak i vise hiljada prodatih karata po tridesetak ili cak pesesetak markica.
Komitet ili savez u biti tanko i jedno i drugo.
Ja sam uvjeren i kad bi prosli a ovi kasirali sedam ili vise miliona za Evropsko ni visibabu oni nebi donirali na terene a kamoli da dograde tribine.
Sve sto krpe,krpe iz grada Zenica ili bi tako bilo i u Sarajevu.Dok ovima ne dopizdi.
Iz saveza i komiteta jedva cekaju da im jave iz UEFE da se nece igrati u Zenici.a ko fol se sekiraju.
Komitet ili savez u biti tanko i jedno i drugo.
Ja sam uvjeren i kad bi prosli a ovi kasirali sedam ili vise miliona za Evropsko ni visibabu oni nebi donirali na terene a kamoli da dograde tribine.
Sve sto krpe,krpe iz grada Zenica ili bi tako bilo i u Sarajevu.Dok ovima ne dopizdi.
Iz saveza i komiteta jedva cekaju da im jave iz UEFE da se nece igrati u Zenici.a ko fol se sekiraju.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ako bude na Kosevu, zapadna tribina ce biti zatvorena, kao protiv Grcke. Bilo bi sranje.
- Salihowic24
- Kontakt:
Slazem se upotpunosti s tobom, mislim da tu zapadnu tribinu treba srediti do utakmice, jer kako citam Portugalski nogometni savez se zalio UEFI da ne zele da se igra u Zenici iz razloga kako oni navode, da ne valja travnjak, koji izgleda kao mocvara i da stadion nije u potpunosti uredjen kako treba!Edo_77 je napisao/la:Ako bude na Kosevu, zapadna tribina ce biti zatvorena, kao protiv Grcke. Bilo bi sranje.
Kako ste smiješni, pa nećemo im sad udovoljavat da biraju na kojem stadionu će igrati 

Čelik Zenica 1945
Hoćemo ba, glup smo mi narod.Nimla_RZ je napisao/la:Kako ste smiješni, pa nećemo im sad udovoljavat da biraju na kojem stadionu će igrati
Država BiH se mora pozabaviti ovim problemom. U krajnjem slučaju je nebitno, gdje ćemo igrati ovu utakmicu. Pravo pitanje gdje će nam repka igrati u budućnosti, za 10, 15, 25 godina...???
Po meni država je u stanju, bez obzira na sve, napraviti barem jedan stadion od 25 000 mjesta. Pravi fudbalski super komforan stadion, sa natkrivenim tribinama i ostalom infrastrukturom po najvećim svjetskim standardima. Ne bih volio čuti priče o krizi, o nema se i sličnim glupostima, a svi znamo da se na stotine nekih trgovačkih i inih centara napravilo nakon rata.
Izgleda da ne postoji jaka volja za tako nečim i to je najveći problem. Ako neće država, imaju entiteti ili na kraju kantoni. Neke općine u državi su toliko jake da bi mogle u određenom vremenskom periodu za svoju, ali i dobrobit nacije (pod ovim mislim građana BiH) napraviti jedan moderan fudbalski stadion.
Pa kada mogu Crnogorci ili Makedonci, pa valjda možemo i mi.
Komitet u trenutnoj sitaciji kod UEFE mora insistirati da se protiv Portugala igra u Zenici. Kada može pismo UEFI poslati Portugal, valjda takvo pismo možemo poslati i mi.
Pozdrav.
Po meni država je u stanju, bez obzira na sve, napraviti barem jedan stadion od 25 000 mjesta. Pravi fudbalski super komforan stadion, sa natkrivenim tribinama i ostalom infrastrukturom po najvećim svjetskim standardima. Ne bih volio čuti priče o krizi, o nema se i sličnim glupostima, a svi znamo da se na stotine nekih trgovačkih i inih centara napravilo nakon rata.
Izgleda da ne postoji jaka volja za tako nečim i to je najveći problem. Ako neće država, imaju entiteti ili na kraju kantoni. Neke općine u državi su toliko jake da bi mogle u određenom vremenskom periodu za svoju, ali i dobrobit nacije (pod ovim mislim građana BiH) napraviti jedan moderan fudbalski stadion.
Pa kada mogu Crnogorci ili Makedonci, pa valjda možemo i mi.
Komitet u trenutnoj sitaciji kod UEFE mora insistirati da se protiv Portugala igra u Zenici. Kada može pismo UEFI poslati Portugal, valjda takvo pismo možemo poslati i mi.
Pozdrav.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- underground
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:Hoćemo ba, glup smo mi narod.Nimla_RZ je napisao/la:Kako ste smiješni, pa nećemo im sad udovoljavat da biraju na kojem stadionu će igrati
treba ima yebat mater svima i zabranit repki da vise ikad igra u zenici ako sad udovolje portugalcima..
UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Kako je sve oko stadiona reprezentacije ispalo glupo !! Umjesto da su se do sada uložene ogromne pare iskoristila za pravljenje lijepog stadiona negdje oko Mostara (najviše zbog klimatskih uslova) oni ulažu u onu rupu bez dna u Zenici. Isto tako pravljenje trening komlpeksa u najzagađenijem gradu u BH. Ne znam, znam da će sada odma graknuti Zeničani al samo da kažem dok se u Mostaru uvijek igra čak i februarski turnir gore u Bosni je jedino bilo aktuelno sankanje. Jednostavno ulagati u stadion u Zenici je isto kao praviti super moderni aerodrom u Sarajevu -.. propala investicija ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Proximic i 9 gostiju.