Tebi nije u padu gubit od kadetena, savenhofa, metaloplastike. nemoj samo sad pocet pricu kako su ove ekipe super jake, mozda jesu jake al sigurno nisu jake kao zagreb, constanta ili st petersburg protiv kojih je Bosna osvajala bodove...A kad su igrali protiv hamburga, tad ste bili rukometni grad? Tad nije bilo drugih dogadjaja??. Visoko ima i nogometni klub i kosarkaski. Na nogometu u drugoj ligi se skupi pa skoro hiljada ljudi.i da visoko je carsija od 15-tak hiljada, a sarajevo od 200.000 i to si zaboravio. I Cakic i Vrazalic su svakako napredovali jer konstantno igraju protiv jakih protivnika to je cinjenica al ti si se pitao kao gdje su prije bili pa sam ti ja samo odgovorio da su bili u repki!aleksandar_veliki je napisao/la:Tebi je u Visokom dozivljaj otici na rukomet, nije vrijedjanje, ali to ti je jedni sport u gradu. Ovdje imas milion solucija, jos kada znas da Sarajevo nije rukometni grad, onda ti je sve jasno. Necemo o Cakicu i Vrazalicu, samo ih pitaj kako im je u Bosni i kome duguju za svoju igracku afirmaciju, sve ce ti se samo kazati. I ova ekipa ce trpati Vardara, ne brini, samo polako. I ne znam kako mozes reci da je Bosna u padu kada su rezultati i to kakvi, jos uvijek tu. Malo nelogicno, zar ne.adn_sah je napisao/la:Ne znam gdje si vidio da ja mrzim Bosnu, cak i dolazim na utakmice. Izvini ali sve jedan od ovih visocana (osim Tatara koji je bio u mladoj repki) su vec bili pozivani u seniorsku reprezentaciju. Cakic je dobio poziv i bio je daleko najmladji tu, Halilbegovic je takodjer dobio poziv, Vrazalic je bio jedan od najboljih u mladoj reprezentaciji. Tako da oni nisu nista novo postigli. Bosna jeste ostvarila historijski rezultat prolaskom grupe. Ali cinjenica je da je to bila najlaksa grupa. Ali bez obzira na sve rezultat je rezultat. niko nece gledat koja je grupa svi ce gleadti rezultat. Ali ja i dalje mislim da je Bosna najbolju ekipu imala u onoj generaciji kad su igrali protiv Hamburga i kad su "trpali" Vardar. Samo kad se sjetim tih utakmica nisi moga gdje stat u skenderiju. A sta se sad desava??? Bosna postize najbolje rezultate, a publike (zbog koje se valjda i igra) ni na vidiku. Pa vise u Visokom bilo protiv Leotara nego i LP protiv Chamberija!! Nesto vam ne valja, a to nesto morate promjeniti jer ocigledno je da Bosna ide jednom silaznom putanjom. I ne brini se ne mrzim ja Bosnu, volim je ako nista zbog 4 igraca( ti znas na koje mislim) a to sto se tice godina je stari fazon kad hoces nekom da pokazes da ne zna a obicno je obrnuto. Imam ja dovoljno godina da sa tobom diskutujem pa makar ti imo i 40! ne brini se za godine! mozemo ti i ja pricat. Samo u toj prici savjetujem da budes realan i da volis Bosnu i kad gubi i kad pobjedjuje
RK Bosna
Re: RK Bosna
pozdrav svima:
iskreno postavit cu jedno pitanje pa bih volio ako mogu dobiti odgovor (hvala unaprijed):
Je li veci uspjeh igrati polufinale KPK i pobjediti Hamburg koji do tada koliko se sjecam nije izgubio u nizu oko 20 utakmica ili je veci uspjeh proci grupnu fazu LP u konkurenciji sa St. Petersburgom i Constantom?
Koliki je uspjeh pokazuje i to da je opet pri zrijebanju HC Bosna BH Gas bila u sesiru 5 daleko ispod timova kakvi su Constanta i ST. Petersburg, naravno ima tu i uticaja koeficijent i Lige i Reprezentacije. Iskreno mislim da je Bosna u zadnje dvije godine nazadovala: pa u prosloj su ostali i bez KUP-a, jesu prosli u drugi krug LP ali iskreno vise sretno nego spretno...to mora svima biti jasno...iskreno ja bih volio da Irfan dozivotno ostane u Bosni,,ali pod uslovom da dovodi igrace koji zaista nesto vrijede,,ali da igraju a ne da im kao ulaz u Bosnu BH Gas bude to da li imaju PUTOVNICU...mislim da u BH ima veliki broj kvalitetnih igraca koji su bolji i od Gorenca,Tojcica, "BH Ivana Balica", Rakovica itd koji igraju u Bosni
iskreno postavit cu jedno pitanje pa bih volio ako mogu dobiti odgovor (hvala unaprijed):
Je li veci uspjeh igrati polufinale KPK i pobjediti Hamburg koji do tada koliko se sjecam nije izgubio u nizu oko 20 utakmica ili je veci uspjeh proci grupnu fazu LP u konkurenciji sa St. Petersburgom i Constantom?
Koliki je uspjeh pokazuje i to da je opet pri zrijebanju HC Bosna BH Gas bila u sesiru 5 daleko ispod timova kakvi su Constanta i ST. Petersburg, naravno ima tu i uticaja koeficijent i Lige i Reprezentacije. Iskreno mislim da je Bosna u zadnje dvije godine nazadovala: pa u prosloj su ostali i bez KUP-a, jesu prosli u drugi krug LP ali iskreno vise sretno nego spretno...to mora svima biti jasno...iskreno ja bih volio da Irfan dozivotno ostane u Bosni,,ali pod uslovom da dovodi igrace koji zaista nesto vrijede,,ali da igraju a ne da im kao ulaz u Bosnu BH Gas bude to da li imaju PUTOVNICU...mislim da u BH ima veliki broj kvalitetnih igraca koji su bolji i od Gorenca,Tojcica, "BH Ivana Balica", Rakovica itd koji igraju u Bosni
- FK Sarajevo
- Kontakt:
aleksandar_veliki naporan si vise covjece!Hvali Smailagica i ovu ekipu koliko hoces,ali ovdje nema materijala ni za Premijer lige.Jos jednom cu ti ponoviti da je Smailagic krampa od trenera.Jedino sto znas reci jeste da je on prosle godine napravio uspijeh.Mislim da bi bila velika sramota da Bosna Bosna nije izborila 1/8 finala,realno i Constanza i Zenit su bile ekipe po kvalitetu daleko ispod Bosne,jos uz to dodajmo da smo ova dva slaba kluba "jedva" pobjedili,mislim da smo samo imali srece u onoj utakmici protiv Zagreba i to nas je spasilo.Jednostavno Pipe je prosle godine imao srece,ali naravno ove ce godine bez srece dokazati koliko je glup i koliko NE zna.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Ti prvo veze nemas sta je sport a kamoli rukomet i pojam TRENER...FK Sarajevo je napisao/la:aleksandar_veliki naporan si vise covjece!Hvali Smailagica i ovu ekipu koliko hoces,ali ovdje nema materijala ni za Premijer lige.Jos jednom cu ti ponoviti da je Smailagic krampa od trenera.Jedino sto znas reci jeste da je on prosle godine napravio uspijeh.Mislim da bi bila velika sramota da Bosna Bosna nije izborila 1/8 finala,realno i Constanza i Zenit su bile ekipe po kvalitetu daleko ispod Bosne,jos uz to dodajmo da smo ova dva slaba kluba "jedva" pobjedili,mislim da smo samo imali srece u onoj utakmici protiv Zagreba i to nas je spasilo.Jednostavno Pipe je prosle godine imao srece,ali naravno ove ce godine bez srece dokazati koliko je glup i koliko NE zna.
To je za tebe visa sila jarane...Pod hitno prestani da pratis rukomet jer ocigledno je da veze nemas...
INTER SIAMO NOI ! ! !
Nije nikako dobro sto se desava sa Bosnom, pa pola ekipe su igraci koji nisu uspjeli u Hrvatskoj pa se sada u BIH pokazuju. Mislim da ce ove sezone tesko i do titule u PL BIH, jer Borac ima realno jednaku ako ne i bolju ekipu. A iskreno bi i volio da Borac bue prvak ne samo sto sam iz Banja Luke nego najvise zbog toga sto u Borcu sada igra najveci broj nasih preprezentativaca i potencijalnih preprezentativaca, dok je Bosna postala kao Izvidjac isturena filijala Hrvatske.
Ehh da vidim tvoje znanje o rukometu(a znam da veze nemas al eto)...FK Sarajevo je napisao/la:aleksandar_veliki naporan si vise covjece!Hvali Smailagica i ovu ekipu koliko hoces,ali ovdje nema materijala ni za Premijer lige.Jos jednom cu ti ponoviti da je Smailagic krampa od trenera.Jedino sto znas reci jeste da je on prosle godine napravio uspijeh.Mislim da bi bila velika sramota da Bosna Bosna nije izborila 1/8 finala,realno i Constanza i Zenit su bile ekipe po kvalitetu daleko ispod Bosne,jos uz to dodajmo da smo ova dva slaba kluba "jedva" pobjedili,mislim da smo samo imali srece u onoj utakmici protiv Zagreba i to nas je spasilo.Jednostavno Pipe je prosle godine imao srece,ali naravno ove ce godine bez srece dokazati koliko je glup i koliko NE zna.
Prvo tvoje mjesto stanovanja(ako je Bos.Krupa) samo po sebi vuce da nema nikakve veze sa rukometom niti je imalo...
1.De mi nabroj trenere koji mogu parirati Pipetu u svim segmentima trenerskog posla a bome i igrackoj karijeri
2.Nabroj mi 7 igraca koji bi mogli igrati u Bosni a da nisu iz Borca i Izvidjaca
3.Nabroj mi trenutno najvece mlade talente u BiH
Samo znas reci krampa,a bas si krampa kada tako pises,ccc....
INTER SIAMO NOI ! ! !
Ta ce Borac???'Pokaza im je Bosna prosle godine na njihovom terenu kako se igra rukomet...A sta je onda Borac ako je Bosna filijala Hrvatske??Borac je onda filijala Srbije sto znaci da je nasa repka isto filijala??vendeta87 je napisao/la:Nije nikako dobro sto se desava sa Bosnom, pa pola ekipe su igraci koji nisu uspjeli u Hrvatskoj pa se sada u BIH pokazuju. Mislim da ce ove sezone tesko i do titule u PL BIH, jer Borac ima realno jednaku ako ne i bolju ekipu. A iskreno bi i volio da Borac bue prvak ne samo sto sam iz Banja Luke nego najvise zbog toga sto u Borcu sada igra najveci broj nasih preprezentativaca i potencijalnih preprezentativaca, dok je Bosna postala kao Izvidjac isturena filijala Hrvatske.
Ljudi bezveze se provaljujete i pljujete SMAJLAGICA KOJI JE TRENUTNO NAJBOLJI TRENER U REGINU...
HALoooo bolan pitajte malo igrace koji rade sa njim i igrace koji su radili sa njim kakav je to strucnjak,ee moji nehljebovci...
INTER SIAMO NOI ! ! !
Bez ikakve želje da stajem na stranu onih koji omalovažavaju Pipeta, reći ću samo slijedeće:
Koji je tebi više, i tebi i svima vama, jel to moraš bit iz Sarajeva da bi se razumio u rukomet, a ako si iz Bosanske Krupe ili nekog drugog mjesta koje nema rukometnu tradiciju onda se eto ne razumiješ. Ako ti je to argument koji povlačiš protiv nečijeg mišljenja onda si ograničen k'o balkon.
Ovdje se već godinama toleriše regionalna diskriminacija koju uglavnom potežu ljudi iz Sarajeva, na što se moderatori i admin prave slijepi. Sram da bude i tebe i one kojima ne bode oči ovakav način obraćanja!
Koji je tebi više, i tebi i svima vama, jel to moraš bit iz Sarajeva da bi se razumio u rukomet, a ako si iz Bosanske Krupe ili nekog drugog mjesta koje nema rukometnu tradiciju onda se eto ne razumiješ. Ako ti je to argument koji povlačiš protiv nečijeg mišljenja onda si ograničen k'o balkon.
Ovdje se već godinama toleriše regionalna diskriminacija koju uglavnom potežu ljudi iz Sarajeva, na što se moderatori i admin prave slijepi. Sram da bude i tebe i one kojima ne bode oči ovakav način obraćanja!
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 21 okt 2011, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ja prijatelju nisam rekao niti sam pomislio da je Smajlagic los trener, nego samo kazem da je steta da Bosna sluzi kao poligon za drugorazredne igrace iz Hrvatske. A koliko ja znam a znam vrlo dobro u Borcu svi osim Djukica (Srbijanac) su Bosanci (cak vecina rodjeni Banjalucani) i igraju ili su igralil ili ce igrati za nasu preprezentaciju.Grande je napisao/la:Ta ce Borac???'Pokaza im je Bosna prosle godine na njihovom terenu kako se igra rukomet...A sta je onda Borac ako je Bosna filijala Hrvatske??Borac je onda filijala Srbije sto znaci da je nasa repka isto filijala??vendeta87 je napisao/la:Nije nikako dobro sto se desava sa Bosnom, pa pola ekipe su igraci koji nisu uspjeli u Hrvatskoj pa se sada u BIH pokazuju. Mislim da ce ove sezone tesko i do titule u PL BIH, jer Borac ima realno jednaku ako ne i bolju ekipu. A iskreno bi i volio da Borac bue prvak ne samo sto sam iz Banja Luke nego najvise zbog toga sto u Borcu sada igra najveci broj nasih preprezentativaca i potencijalnih preprezentativaca, dok je Bosna postala kao Izvidjac isturena filijala Hrvatske.
Ljudi bezveze se provaljujete i pljujete SMAJLAGICA KOJI JE TRENUTNO NAJBOLJI TRENER U REGINU...
HALoooo bolan pitajte malo igrace koji rade sa njim i igrace koji su radili sa njim kakav je to strucnjak,ee moji nehljebovci...
Pa mi menamo ni selektora da da ja znam ko ce biti a ko nece biti reprezentativac, pa nisam vidovit, nego ja sam samo konstatovao da je u Borcu samo jedan stranac Djukica a ostalo su sve Bosanci znaci potencijalni preprezentativci.aleksandar_veliki je napisao/la:Ja i ako navijam za Bosnu ne bih imao nista protiv da Borac bude prvak jer realno Sarajevo kao grad ne zasluzuje da imamo momcad kao sto je Bosna. Daj mi nabroji reprezentativce iz Borca, pa da vidimo da li je to vise nego u Bosni. Ja cu ti reci koji ce sad dobiti poziv, ali interesuje me tvoj stav oko toga.vendeta87 je napisao/la:Nije nikako dobro sto se desava sa Bosnom, pa pola ekipe su igraci koji nisu uspjeli u Hrvatskoj pa se sada u BIH pokazuju. Mislim da ce ove sezone tesko i do titule u PL BIH, jer Borac ima realno jednaku ako ne i bolju ekipu. A iskreno bi i volio da Borac bue prvak ne samo sto sam iz Banja Luke nego najvise zbog toga sto u Borcu sada igra najveci broj nasih preprezentativaca i potencijalnih preprezentativaca, dok je Bosna postala kao Izvidjac isturena filijala Hrvatske.
Pa mi menamo ni selektora da da ja znam ko ce biti a ko nece biti reprezentativac, pa nisam vidovit, nego ja sam samo konstatovao da je u Borcu samo jedan stranac Djukica a ostalo su sve Bosanci znaci potencijalni preprezentativci.[/quote]aleksandar_veliki je napisao/la:
Ja i ako navijam za Bosnu ne bih imao nista protiv da Borac bude prvak jer realno Sarajevo kao grad ne zasluzuje da imamo momcad kao sto je Bosna. Daj mi nabroji reprezentativce iz Borca, pa da vidimo da li je to vise nego u Bosni. Ja cu ti reci koji ce sad dobiti poziv, ali interesuje me tvoj stav oko toga.
Imamo mi selektora, iznenadit ces se kad cujes ko je, mislim dvojica ce raditi u timu. Ali, nemoj onda bezvezte lupati, Borac nema vise bh. reprezentativaca od Bosne.[/quote]
Jesil ti pismen matereti ja nisam ni rekao da ih ima lai ima vise igraca koji su iz bih i koji su potencijalni rperezentativci ja stvarno nezman kako mozes biti tokiki ignorant. Al ividm da si ti upucen u rukometna desavanja pa da te pitam kad ce biti ozvaniceno ko je novi selektor.
Jesil ti pismen matere ti ja nisam ni rekao da ih ima lai ima vise igraca koji su iz bih i koji su potencijalni rperezentativci ja stvarno nezman kako mozes biti tokiki ignorant. Al ividm da si ti upucen u rukometna desavanja pa da te pitam kad ce biti ozvaniceno ko je novi selektor.aleksandar_veliki je napisao/la:
Imamo mi selektora, iznenadit ces se kad cujes ko je, mislim dvojica ce raditi u timu. Ali, nemoj onda bezvezte lupati, Borac nema vise bh. reprezentativaca od Bosne.
BOSNA JE INSTUTUCIJAZA OVE KLUBOVE U DRZAVI PA CAK I U REGIONU IZUZEV ZAGREBA!!
BOSNA JE OSVOJILA SVE STO SE MOZE OSVOJIT I OSVAJATCE I DALJE 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pa hvala bogu da hoce, daj boze da osovji ligu sampiona.Rule_hz je napisao/la:BOSNA JE INSTUTUCIJAZA OVE KLUBOVE U DRZAVI PA CAK I U REGIONU IZUZEV ZAGREBA!!BOSNA JE OSVOJILA SVE STO SE MOZE OSVOJIT I OSVAJATCE I DALJE
Reprezentativci iz Borca...
Vladimir Vranješ
Ivan Karačić
Vukašin Stojanović
Marko Panić
----------------
Mirko Mikić
Mario Blažević
Stanko Sabljić
Vladimir Vranješ
Ivan Karačić
Vukašin Stojanović
Marko Panić
----------------
Mirko Mikić
Mario Blažević
Stanko Sabljić
Odkud znas da Trivundza i Obradovic nece ponovo igrati ?no rules je napisao/la:Reprezentativci iz Borca...
Vladimir Vranješ
Ivan Karačić
Vukašin Stojanović
Marko Panić
----------------
Mirko Mikić
Mario Blažević
Stanko Sabljić
De molim te obznani taj spisak sa svih 28 imena, pa da vidimo hoces li biti u pravu.aleksandar_veliki je napisao/la:Ta cetvorka da, ovi su ipak ostali potencijalni. Dakle na spisku od 28 ova cetiri su, a iz Bosne su Vrazalic, Cakic, Savic, Međić i Tatar medju 28, dakle, prica o tome da za Bosnu igraju samo propali hrvatski rukometasi ne pije vodu.no rules je napisao/la:Reprezentativci iz Borca...
Vladimir Vranješ
Ivan Karačić
Vukašin Stojanović
Marko Panić
----------------
Mirko Mikić
Mario Blažević
Stanko Sabljić
pa neznamvendeta87 je napisao/la: Odkud znas da Trivundza i Obradovic nece ponovo igrati ?

pa dobro 4-5a iz Bosne su Vrazalic, Cakic, Savic, Međić i Tatar

RK Borac Banja Luka- Ovo je institucija!!! Ovaj klub je osvojio sve se moze osvojiti!!!Rule_hz je napisao/la:BOSNA JE INSTUTUCIJAZA OVE KLUBOVE U DRZAVI PA CAK I U REGIONU IZUZEV ZAGREBA!!BOSNA JE OSVOJILA SVE STO SE MOZE OSVOJIT I OSVAJATCE I DALJE

Jugoslavija
Prvaci Jugoslavije: 7
1959, 1960, 1973, 1974, 1975, 1976, 1981
Kup Jugoslavije: 10
1957, 1958, 1961, 1969, 1972, 1973, 1974, 1975, 1979, 1992
Prvaci Evrope: 1
1976
EHF kup: 1
1991
Bosna i Hercegovina
Kup Bosne i Hercegovine: 1
2007
Prvaci Republike Srpske: 8
Kup Republike Srpske: 8
Samo jos da dodam da smo rekorderi po osvojenim kupovima Jugosalvije.po'marke je napisao/la:RK Borac Banja Luka- Ovo je institucija!!! Ovaj klub je osvojio sve se moze osvojiti!!!Rule_hz je napisao/la:BOSNA JE INSTUTUCIJAZA OVE KLUBOVE U DRZAVI PA CAK I U REGIONU IZUZEV ZAGREBA!!BOSNA JE OSVOJILA SVE STO SE MOZE OSVOJIT I OSVAJATCE I DALJE
Svaka cast RK Bosna, ali ne mozes da kazes da je institucija za RK Borac...
Jugoslavija
Prvaci Jugoslavije: 7
1959, 1960, 1973, 1974, 1975, 1976, 1981
Kup Jugoslavije: 10
1957, 1958, 1961, 1969, 1972, 1973, 1974, 1975, 1979, 1992
Prvaci Evrope: 1
1976
EHF kup: 1
1991
Bosna i Hercegovina
Kup Bosne i Hercegovine: 1
2007
Prvaci Republike Srpske: 8
Kup Republike Srpske: 8
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.