BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

deni_23
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la deni_23 » 20 okt 2011, 22:09

maxuz baxuz je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]

Evo na cemu su Spanci prosle godine igrali protiv Litvanije .. I ovi se cigani sad nesto zale.
Jest,al ovo je baraz.
Isto i u ligi prvaka,mozes ti igrati trece pretkolo na oranici,a mozes li grupnu fazu?
Zahtjeh Portugalaca je krajnje razumljiv i opravdan.
Iskreno se nadam da je to ironija.
mi moramo igrati u zenici po svaku cijenu pa makar nas zbog toga izbacili iz baraza

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 20 okt 2011, 22:09

" onclick="window.open(this.href);return false;

video da se naježiš koje emocije svaka čast ;) Hvala tko ovo uradi! Motivacijaaaaaa
Fi hajati.
GO Bosno.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 okt 2011, 22:12

Dylan Dog je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]

Evo na cemu su Spanci prosle godine igrali protiv Litvanije .. I ovi se cigani sad nesto zale.
Jest,al ovo je baraz.
Isto i u ligi prvaka,mozes ti igrati trece pretkolo na oranici,a mozes li grupnu fazu?
Zahtjeh Portugalaca je krajnje razumljiv i opravdan.
Ti se ocito zayebavas.
Kako ces doci do tog baraza ako ne u kvalifikacijama.
Uostalom ima jos jedna yeba,pa taj isti Portugal je vec igrao na istom stadionu u ne istom barazu ali barazu opcenito da.
Tako da sam sebe pobijas kao i Portugalci. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 20 okt 2011, 22:19

Ja jedino hocu da kazem da je Bilino Polje ispodprosjecan stadion,i da razumijem da iz njihovog ugla naviklog na najbolje izgleda jos gore.
Ni Kosevo nije nesto bolje,pa sjecam se da je selektor jedne Moldavija poslije utakmice sa nama na Kosevu govorio da ne moze da vjeruje da igramo na tako losem stadionu.
Dakle,nama treba jedan dobar,moderan stadion na kome bi reprezentacija igrala utakmice,ne mora biti nista posebno velik,samo da ispunjava sve uvjete,recimo nesto kao stadion Maribora:
slika
Pa jbte usporedite utakmice kada igramo u gostima,kako i utakmica izgleda ljepse,bljesti sa svih strana,elita,kod nas na stadiona nekakvi reflektori sjene od 10 metara vazda za igracem,utakmice se igraju u polumraku..

Znam ja da nemamo bolje,sad sa sad,ali hocu da kazem da potpuno razumijem da im se BiIino Polje ne svidja nimalo.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 20 okt 2011, 22:24

jesu li pustene ulaznice u prodaju,ako jesu gdje i koje su cijene
hvala unaprijed

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 20 okt 2011, 22:25

dajlan dog za los izgled na tv je kriva bh televizija koja radi sa starim kamerama ,
samo je jedna utakmica radjena drugim kamerama i to je protiv turske kada je prenos radjen turskim kamerama ,
pogledaj taj snimak na youtube pa onda napisi nesto , sad zamisli da se sa stade de france radio jos modernijim hd slow emotion kamerama sto kod nas nece doci za 50 godina .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 okt 2011, 22:27

To ružno izgleda preko TV-a jer je tehnička oprema kod nas prestara...Kod nas je digitalizacija pojam, dok recimo je to u večini zemalja uvededno...

Nije toliko do lošeg sjaja reflektora ili što terenu fali zelenila :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 20 okt 2011, 22:30

Bianconeri1988 je napisao/la:To ružno izgleda preko TV-a jer je tehnička oprema kod nas prestara...Kod nas je digitalizacija pojam, dok recimo je to u večini zemalja uvededno...

[youtube][/youtube]
stavi na 720 mp
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 20 okt 2011, 22:33

Bianconeri1988 je napisao/la:To ružno izgleda preko TV-a jer je tehnička oprema kod nas prestara...Kod nas je digitalizacija pojam, dok recimo je to u večini zemalja uvededno...

Pa jedino naša i crnogorska državna televizija meščini nisu prešle na digitalu :lol:
Čelik Zenica 1945

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 20 okt 2011, 23:36

Jos 21 dan do utakmice :SS Ko ce izdrzat.
YNWA!

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 20 okt 2011, 23:56

PORTUGALCI NE ŽELE IGRATI NA BILINOM POLJU
slika

Rosnaaaaa livadaaaaa travaaaaa zelenaaaaaa...
rosnaaaa livadaaaaaa aaaaaman, aaaaaman...
travaaaaaaa zelenaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

Na njoj djevojka biser nizalaaaaaaaa ..
biser nizala aaaaman, aaaaamaan ....
suzeeeeeee ronilaaaaaaaaaaa...... :D

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 21 okt 2011, 00:05

Ljepoje je napisao/la: slika
aa predobra slika...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 21 okt 2011, 00:05

Ne vidim razlog zasto se tolika frka dize oko ovoga...po meni ljudi su upravu, igraju se dvije odlucujuce utakmice ko ce na EP i ti nudis neko sranje od stadiona...moramo se ponasati kao gospoda, tek ce nas onda cijeniti a ne ko divljaci neki na pasnjaku ljude docekat.
Budite malo realni....sta ako se desi da padne kisa kao protiv Luksemburga ?? Pa nece se moci igrati od vode...

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 21 okt 2011, 00:13

HzBvB je napisao/la:Ne vidim razlog zasto se tolika frka dize oko ovoga...po meni ljudi su upravu, igraju se dvije odlucujuce utakmice ko ce na EP i ti nudis neko sranje od stadiona...moramo se ponasati kao gospoda, tek ce nas onda cijeniti a ne ko divljaci neki na pasnjaku ljude docekat.
Budite malo realni....sta ako se desi da padne kisa kao protiv Luksemburga ?? Pa nece se moci igrati od vode...
mi sve dok budemo gospoda necemo nikad na to prvenstvo...kad postanemo cigani ko oni i francuzi, a budemo pricali da smo gospoda e onda cemo proci...

ti stvarno mislis da su oni neka civiliacija? pa bolan nema vecih cigonja od njih... :D koda ce oni nas bolje docekat...bili su i oni do prije 10 godina propaliteti dok se nisu zaduzili u svjetsku banku i napravili te stadione

ko divljaci nego kako...nisu bolje zasluzili, ako padne kisa i to ona zenicka crna sa katranom ima da slavim :D samo da im bude gore

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 okt 2011, 00:19

Dylan Dog je napisao/la:Ja jedino hocu da kazem da je Bilino Polje ispodprosjecan stadion,i da razumijem da iz njihovog ugla naviklog na najbolje izgleda jos gore.
Ni Kosevo nije nesto bolje,pa sjecam se da je selektor jedne Moldavija poslije utakmice sa nama na Kosevu govorio da ne moze da vjeruje da igramo na tako losem stadionu.
Dakle,nama treba jedan dobar,moderan stadion na kome bi reprezentacija igrala utakmice,ne mora biti nista posebno velik,samo da ispunjava sve uvjete,recimo nesto kao stadion Maribora:
slika
Pa jbte usporedite utakmice kada igramo u gostima,kako i utakmica izgleda ljepse,bljesti sa svih strana,elita,kod nas na stadiona nekakvi reflektori sjene od 10 metara vazda za igracem,utakmice se igraju u polumraku..

Znam ja da nemamo bolje,sad sa sad,ali hocu da kazem da potpuno razumijem da im se BiIino Polje ne svidja nimalo.
Za to trebaju pare,a mi nemamo para ni za trave zelene a kamoli kompletnog stadiona.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 21 okt 2011, 00:32

Juve-TZ je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:Ne vidim razlog zasto se tolika frka dize oko ovoga...po meni ljudi su upravu, igraju se dvije odlucujuce utakmice ko ce na EP i ti nudis neko sranje od stadiona...moramo se ponasati kao gospoda, tek ce nas onda cijeniti a ne ko divljaci neki na pasnjaku ljude docekat.
mi sve dok budemo gospoda necemo nikad na to prvenstvo...kad postanemo cigani ko oni i francuzi, a budemo pricali da smo gospoda e onda cemo proci...

ti stvarno mislis da su oni neka civiliacija? pa bolan nema vecih cigonja od njih... :D koda ce oni nas bolje docekat...bili su i oni do prije 10 godina propaliteti dok se nisu zaduzili u svjetsku banku i napravili te stadione

ko divljaci nego kako...nisu bolje zasluzili, ako padne kisa i to ona zenicka crna sa katranom ima da slavim :D samo da im bude gore
Po meni je bezveze da repka igra utakmice na stadionu od kojeg prosjecna dvorana prima vise gledatelja...ma ne kazem da su oni gospoda , ali jebg vidio si na kakvom su nas stadionu docekali Francuzi, ne moze bolje, a mi ko primitivci najveci ... Jebt Nani kaze nije igrao na gorem stadionu u karijeri...lijepimo sebi etikete nekih Cobana bez potrebe...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 okt 2011, 00:37

Ponudi Naniju da igra u lisabonu obe.
Cuj Nani rekao,koga boli qurac sta je Nani rekao,jos im se treba naguziti.
Da im Evropskog nije bilo kojeg su tesko pripremili, stadion Goska Gabele bi bio bolji od njihovih pola. :lol: :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 21 okt 2011, 00:39, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 21 okt 2011, 00:37

HzBvB je napisao/la: Po meni je bezveze da repka igra utakmice na stadionu od kojeg prosjecna dvorana prima vise gledatelja...ma ne kazem da su oni gospoda , ali jebg vidio si na kakvom su nas stadionu docekali Francuzi, ne moze bolje, a mi ko primitivci najveci ... Jebt Nani kaze nije igrao na gorem stadionu u karijeri...lijepimo sebi etikete nekih Cobana bez potrebe...
Pa tako ce ti biti dok gospoda u foteljama ne pocne raditi nesto korisno za nas fudbal. To nam je najbolja stvar u drzavi,to je jedino dobro po cemu smo poznati. :?
YNWA!

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 21 okt 2011, 00:40

harishp je napisao/la:Ponudi Naniju da igra u lisabonu obe.
Cuj Nani koga boli qurac sta je Nani rekao,jos im se treba naguziti.
Da im Evropskog nije bilo kojeg su tesko pripremili, stadion Goska Gabele bi bio bolji od njihovih pola. :lol: :lol:
ja predlazem da nanija i drustvo "nagradimo" utakmicom na Teatru Snova u Tuzli :lol:
Zadnja izmjena: Juve-TZ, dana/u 21 okt 2011, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 21 okt 2011, 00:44

HzBvB je napisao/la:
Juve-TZ je napisao/la:

Po meni je bezveze da repka igra utakmice na stadionu od kojeg prosjecna dvorana prima vise gledatelja...ma ne kazem da su oni gospoda , ali jebg vidio si na kakvom su nas stadionu docekali Francuzi, ne moze bolje, a mi ko primitivci najveci ... Jebt Nani kaze nije igrao na gorem stadionu u karijeri...lijepimo sebi etikete nekih Cobana bez potrebe...
:D :D jest to druze...jbg morat ce na nekom od ova dva :D

al hajd i da ih docekamo lose opet ce stranci reci: "a jel ta bosna negdje u rusiji" :D rusi ce nadrljat :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.