Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Dylan Dog » 20 okt 2011, 22:39

Bianconeri1988 je napisao/la:Dylane, Turska je jedina zemlja kojoj je stalo do Bosne i to javno pokazuje, zato je ovo slavlje i razumljivo!
Razocarao si me :oops:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 okt 2011, 22:39

Bianconeri1988 je napisao/la:Dylane, Turska je jedina zemlja kojoj je stalo do Bosne i to javno pokazuje, zato je ovo slavlje i razumljivo!
Ko sto im je bilo stalo prije 600 godina usta im se popisam.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 okt 2011, 22:41

Vas dvojica ste još zeleni da razumijete neke stvari! :mrgreen:

Duboka je tema, neću da ulazim u to, jer mogu zaključati chat bezveze...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 20 okt 2011, 22:42

Bianconeri1988 je napisao/la:Vas dvojica ste još zeleni da razumijete neke stvari! :mrgreen:

Ma ja,nazalost nisam na tvome nivou da slavim bivseg okupatora moje drzave.
Nadam se da cu biti prosvjetljen jednoga dana ;)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 okt 2011, 22:44

Bianconeri1988 je napisao/la:Vas dvojica ste još zeleni da razumijete neke stvari! :mrgreen:

O cemu se god krene pricat uvijek se zavrsi na vi ste jos zeleni :roll: Cuj Turska satro bratska zemlja hahahahah. Ali ovako nam i treba da dok god ne skontamo da mi imamo samo jednu domovinu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 okt 2011, 22:45

Jesam nesta lud danas jbt,idemo ulicom malopre u Zvedinim trenerkama ja i ortak i pevamo ovo http://www.youtube.com/watch?v=1uHmAqcHwYU svi nas gledaju kao neke budale. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 20 okt 2011, 22:46

Svaki grad je dobio nesto od Turske,kupili Buni,srede ti park da se djeca mogu igrati,ovo ono.Turska je jedina zemlja koja nas iole voli i koja nam daje nesto.Toliko od mene,opet je tema glupa al eto :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 okt 2011, 22:47

Emir ZENICA je napisao/la:Svaki grad je dobio nesto od Turske,kupili Buni,srede ti park da se djeca mogu igrati,ovo ono.Turska je jedina zemlja koja nas iole voli i koja nam daje nesto.Toliko od mene,opet je tema glupa al eto :mrgreen:
Znaci automatski nam moraju bili braca ? Pa hajmo onda gotiviti bracu Kineze,Vijetnamce,Indonezane jer 99% robe sto svi nosimo je od tamo :roll:

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 20 okt 2011, 22:49

Emir ZENICA je napisao/la:Svaki grad je dobio nesto od Turske,kupili Buni,srede ti park da se djeca mogu igrati,ovo ono.Turska je jedina zemlja koja nas iole voli i koja nam daje nesto.Toliko od mene,opet je tema glupa al eto :mrgreen:
I hrvatska nam je mnogo dala, renovirali su nam Stari most u Mostaru i napravili redukciju nečijih baba i braće po Vitezu, Travniku itd. Samo što mnogi to izgleda ne znaju :cry:
Bogu plakati kako kod nas roditelji odgajaju djecu.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 20 okt 2011, 22:49

Sarajlijc@ je napisao/la:
Znaci automatski nam moraju bili braca ? Pa hajmo onda gotiviti bracu Kineze,Vijetnamce,Indonezane jer 99% robe sto svi nosimo je od tamo :roll:

Al' za te stvari platis..ovo su nam oni "onako" uradili :roll:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 20 okt 2011, 22:51

Rizah je napisao/la:
I hrvatska nam je mnogo dala, renovirali su nam Stari most u Mostaru i napravili redukciju nečijih baba i braće po Vitezu, Travniku itd. Samo što mnogi to izgleda ne znaju :cry:
Bogu plakati kako kod nas roditelji odgajaju djecu.
Prosvjetli nas,objasni mi kako to da je bivsi okupator moje drzave moj prijatelj ??
Znaci i "neki "drugi nek nam naprave park i kakvo betonsko igraliste za 100 godina i njih cemo slaviti kao bracu,proslavljati njihove pobjede na ulicama ??
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 20 okt 2011, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 20 okt 2011, 22:51

ebala vas politika vise, sta vam je....
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 okt 2011, 22:52

Dylan Dog je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la: Ma ja,nazalost nisam na tvome nivou da slavim bivseg okupatora moje drzave.
Nadam se da cu biti prosvjetljen jednoga dana ;)
I ja se nadam, jer da nije bilo te okupacije, ti sigurno ne bi bio ono što si sad, bio bi kao istočni komšija ili zapadni susjed, još ti nije kasno da izabereš jedno od to dvoje ako ti se sviđa...

To je tvoj stav i ja ga poštujem!
Sarajlijc@ je napisao/la:
O cemu se god krene pricat uvijek se zavrsi na vi ste jos zeleni :roll: Cuj Turska satro bratska zemlja hahahahah. Ali ovako nam i treba da dok god ne skontamo da mi imamo samo jednu domovinu.
U slučaju nesreće kakve u ovoj našoj jedinoj domovini vidio bi koja bi zemlja prva pritekla u pomoć. Nemoj mi samo reći da nam ne treba niko. Lahko je sad tako razmišljati kad živimo u miru.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 20 okt 2011, 22:53

Al' fakat, pa politika svijet do qrtza dovela, i vi se raspravljate oko nje.
Mamu joj yebem, da Bog da svi političari pocrkali od gripe neke.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 20 okt 2011, 22:54

Ja nigdje nisam napisao da su nam braca,dakle nigdje.Ja sam samo rekao sto je istinito.Ljudi ulazu u BiH,odnosno gradove u BiH,grade i pomazu.I svaka im cast.Dakle ja se ne furam na Srbe kao neki ovdje,ne furam se na Hrvate a bgm ni Turke.Samo govorim kako jeste.Isto tako kako Srbi slave pobjedu Rusije ili sta ja znam cega mi slavimo pobjedu Turske,ja je ne slavim meni se **** da pobjede sta ti ja znam koga,svejedno mi
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 20 okt 2011, 22:54

Jimmy from the hood je napisao/la:Al' fakat, pa politika svijet do qrtza dovela, i vi se raspravljate oko nje.
Mamu joj yebem, da Bog da svi političari pocrkali od gripe neke.

Bgm-i..evo i ja sad gledam oko koje gluposti mi vodimo diskusiju...dajte ba ljudi sta vedrije..

Sto kaze Jimmy: "Prcitel' sta?" :lol: :lol:

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 20 okt 2011, 22:58

ima li kise ljudi ? :mrgreen:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 okt 2011, 22:59

Limuntos je napisao/la:ima li kise ljudi ? :mrgreen:
EVo kod mene sunce upeklo 40 stupnjeva 8-)
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 20 okt 2011, 23:00

Ja ne znam da sam u bilo kojem segmentu video kopirao Gazzttoza, ali eto vi bolje znate. Prvo, da li sam ga kopirao, što sam snimio video? Ne nisam, jer on radi vlogove, a ja se samo onako iz dosade snimam. Drugo, prvi klip sam izbacio čisto onako iz bjesa, ja stvarno ne znam zasto ga je onoliko ljudi gledalo i 101 čovjek me pitao "Kada će sljedeći klip?" jer ljudi očigledno ne poznaju razliku između vloginga i ovog "običnog snimanja". Pa evo vam novi klip :D

Ali eto, kada već ima ljudi koji nemaju drugog posla pa da se smiju drugima i da druge, kako oni misle, ponižavaju komentarima tipa: "Glup si", "Blamiraš se" itd. namjerno ću snimiti još jedan klip u vezi utakmice sa Portugalom, samo da takvim začepim usta. Pozdrav.

Benjoo.
Zadnja izmjena: vOluMme, dana/u 20 okt 2011, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 20 okt 2011, 23:00

Tritolone je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:ima li kise ljudi ? :mrgreen:
EVo kod mene sunce upeklo 40 stupnjeva 8-)
pa sta ces onda na forumu, idi se suncaj...

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 18 gostiju.