Neko ko ovo cita ce pomisliti da u barazu igraju zenicki kanton protiv sarajevskog.karameldar je napisao/la:Pa ljudi dragi tema je baraž.
Halo ljudi, ujedinimo se protiv zajednickog neprijatelja. portugalaca

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Neko ko ovo cita ce pomisliti da u barazu igraju zenicki kanton protiv sarajevskog.karameldar je napisao/la:Pa ljudi dragi tema je baraž.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/portuga ... olju/66516toolyo je napisao/la:Ljudi, dajte da se angazuje sve neophodno da se travnjak na Bilinom polju maksimalno sacuva do utakmice sa Portugalom, ima naznaka da ce se portugalci zaliti i traziti od komisije UEFA-e da se igra u Sarajevu, to bi bilo ravno porazu, na tome bi se trebalo poraditi hitno!!! Nek ga zaljevaju, djubre i valjaju svaki dan i nek niko ne igra na njemu do 11. novembra!
Ima drugih nacina za iskazat svoje nezadovoljstvo,a primitivizam i psovka deff nisu jedni od njihHarrison je napisao/la:Ti bi javno da je.bes mater Platiniju i da prodjes nekaznjeno...eee jarane...peppo_owen je napisao/la:Raja jedno pitanje?? Ovako konto sam(msm ja i ova moja ekipa) neki transparent napravit za baraz,nesh na fazon platinija i uefe,malo ih ko prozvat i sad pitanje kakva je procedura vezano za to,drug mi kaze(inace je BHF) da se to mora prijavit savezu da bi dopustili unosenje na stadion.Ako neko zna kako to ide bio bi mu zahvalan da mi objasni,ako je komplikovano i ako javno prozivanje(uefa,platini) nosi neke sankcije za nasu reprezentaciju da to ne radim? et tolko od mene![]()
A koje taj što će platiti novi travnjak na Bilinom,savez ? Koliko godina je reprezentacija na Bilinom Polju a da je teren največa mana stadiona znaju i ptice na grani,.Šta je to savez uradio za Bilino Polje tokom svih ovih godina,ništa,a Bilino od prije deset godina i ovo danas su nebo i zemlja,mnogo se ulagalo da bi imali pristojan stadion za reprezentaciju prije svega,.toolyo je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/portuga ... olju/66516toolyo je napisao/la: Ljudi, dajte da se angazuje sve neophodno da se travnjak na Bilinom polju maksimalno sacuva do utakmice sa Portugalom, ima naznaka da ce se portugalci zaliti i traziti od komisije UEFA-e da se igra u Sarajevu, to bi bilo ravno porazu, na tome bi se trebalo poraditi hitno!!! Nek ga zaljevaju, djubre i valjaju svaki dan i nek niko ne igra na njemu do 11. novembra!
Znao sam da ce do ovoga doci. Ne gine nam Kosevo. Jedino rjesenje - zamjena travnjaka na Bilinom polju, novi tepih se mora prostrijeti nije vazno koliko kosta!
Nema od toga nista. Ovi uputili zahtjev, prije odluke valjda treba FIFA ili UEFA poslati svog covjeka, a do tad ce teren biti bolji, predpostavljam da se svaki dan radi na njemu.Nimla_RZ je napisao/la:Znači ništa od Zenice, nema frke, meni ne bi smetalo da se igra na Koševu, normala...
Kako dobar post ! ! !Amna je napisao/la:Ok, ovako stvari stoje:
- Sminkeri ne zele na Bilino polje!
-Potrcase da pisu zalbe/molbe.
-Ta "gospoda" nece u Zenicu.
Mamu li im bezobraznu.![]()
- Pokradeni smo Parizu!
-Ostali bez Mujdze za utakmice baraza.
- Igramo bez Papca i Pandze u prvoj utakmici, to znaci, moramo se „krpiti“ za tu utakmicu.
-Deset igraca ima po jedan zuti karton,dobivanjem istog u prvoj utakmici baraza, znaci nemogucnost igranja u Lisabonu.
-UEFA![]()
-Sudije![]()
- Real Madrid zabrinut da ce ostati bez dijela sponzorskog novca ukoliko Ronaldo ne zaigra na evropskom.
More problema za nas, a sta vi radite?![]()
Prepucavate se ko je veci Zenicanin ili Sarajlija? Raspravljate se gdje su veci građani, a gdje seljaci?
E pa znate sta?
Ja sam rođena u Sarajevu, zivim u Sarajevu, a kao sto je Sarajevo moje, moja je i Zenica, moj je i Mostar i Banja-Luka i Bihac, svaki kamen je moj u ovoj domovini. Savrseno me ne zanima odakle ko dolazi, iz kojeg grada, sela, svi ste vi moji, moj narod.
Bila sam na utakmici na Kosevu i na Bilinom polju. Svaki onaj navijac i na Kosevu i na Bilinom polju su dosli samo i iskljucivo da bodre reprezentaciju.
Sjecam se utakmice na Kosevu prosle godine protiv francuza. Pored mene su bili momci i djevojke iz Bihaca, nikad necu zaboraviti rijeci jednog od tih momaka, "Ne znam kako cu voziti sad do Bihaca, ubi me tuga, a da smo dobili, ne bi mi ni auto trebalo, od rahatluka bih sve pjevajuci pjeske isao".
Utakmica u Zenici, protiv Bjelorusije. Dosli smo u Zenicu,stali smo da pitamo grupu momaka gdje bi mogli auto ostaviti, pitali su nas odakle dolazimo, rekli smo im iz Sarajeva. Ne da su nam rekli gdje da ostavimo auto, nego je jedan od njih upalio svoje auto i rekao nam da ga pratimo. Nasao nam je prostor za parking reletivno blizu samog stadiona. Zahvalili smo mu se i htjeli da paltimo pice njemu i drustvu, nije htio, rekao nam je, danas igra repka, yebo lovu.
Stoga, manite se prepucavanja.
Sad je najbitnije ne dozvoliti da Portugal istjera svoje, da oni odlucuju gdje cemo mi kao domacini igrati.
Poceli su sa svojim prepucavanjima, poveli su psiholoski rat. Hoce taj rat, dobit ce ga.
P.S. " Kakvi su ljudi Bosanci? To su najzamršeniji ljudi na svijetu, ni skim se istorija nije tako pošalila kao sa Bosnom. Juče smo bili ono što danas želimo da zaboravimo, a nismo postali ni nešto drugo. S nejasnim osjećajem stida zbog krivice i otpadništva, nećemo da gledamo unazada, a nemamo kad da gledamo unaprijed. Zar smo mi slučajno tako pretjerano meki i surovi, raznježeni i tvrdi. Zar se slučajno zaklanjamo za ljubav kao jedinu izvjesnost u ovoj neodređenosti, zašto? Zato što nam nije svejedno. A kad nam nije svejedno znači da smo pošteni. A kad smo pošteni, svaka čast našoj ludosti!"![]()
Mesa Selimovic
A ti si joj pronašao mjesto za parkingNimla_RZ je napisao/la: Amna udaj se za mene!![]()
Nisam ja, al sam se zaljubio.chily-rz je napisao/la:A ti si joj pronašao mjesto za parkingNimla_RZ je napisao/la: Amna udaj se za mene!![]()
,.šalu na stranu,sreča pa je naletila na takvog lika,ja bi ih uputio na prašnice na parking
Ivica se propušio a Darko je rekao da su Banjaluka i gradski stadion na raspolaganju Sajinim zmajevima,.ibrakadabra je napisao/la: Da li je iko iz fudbalskog saveza BIH reagovao na zahtjev porugalaca
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 0 gostiju.