BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la calcio » 20 okt 2011, 19:28

karameldar je napisao/la:Pa ljudi dragi tema je baraž.
Neko ko ovo cita ce pomisliti da u barazu igraju zenicki kanton protiv sarajevskog.
Halo ljudi, ujedinimo se protiv zajednickog neprijatelja. portugalaca :lol:

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 20 okt 2011, 19:29

Divi Maribor vodi protiv Brage. 'Ta ce Portugal! ;)

toolyo
Kontakt:

Post Postao/la toolyo » 20 okt 2011, 19:42

toolyo je napisao/la:Ljudi, dajte da se angazuje sve neophodno da se travnjak na Bilinom polju maksimalno sacuva do utakmice sa Portugalom, ima naznaka da ce se portugalci zaliti i traziti od komisije UEFA-e da se igra u Sarajevu, to bi bilo ravno porazu, na tome bi se trebalo poraditi hitno!!! Nek ga zaljevaju, djubre i valjaju svaki dan i nek niko ne igra na njemu do 11. novembra!
http://sportsport.ba/ino_fudbal/portuga ... olju/66516

Znao sam da ce do ovoga doci. Ne gine nam Kosevo. Jedino rjesenje - zamjena travnjaka na Bilinom polju, novi tepih se mora prostrijeti nije vazno koliko kosta!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 okt 2011, 19:54

Tako je kakva Zenica ima da se igra u glavnom gradu kako i dolikuje.

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 20 okt 2011, 19:56

Harrison je napisao/la:
peppo_owen je napisao/la:Raja jedno pitanje?? Ovako konto sam(msm ja i ova moja ekipa) neki transparent napravit za baraz,nesh na fazon platinija i uefe,malo ih ko prozvat i sad pitanje kakva je procedura vezano za to,drug mi kaze(inace je BHF) da se to mora prijavit savezu da bi dopustili unosenje na stadion.Ako neko zna kako to ide bio bi mu zahvalan da mi objasni,ako je komplikovano i ako javno prozivanje(uefa,platini) nosi neke sankcije za nasu reprezentaciju da to ne radim? et tolko od mene :D :D
Ti bi javno da je.bes mater Platiniju i da prodjes nekaznjeno...eee jarane...
Ima drugih nacina za iskazat svoje nezadovoljstvo,a primitivizam i psovka deff nisu jedni od njih :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 okt 2011, 19:57

toolyo je napisao/la:
toolyo je napisao/la: Ljudi, dajte da se angazuje sve neophodno da se travnjak na Bilinom polju maksimalno sacuva do utakmice sa Portugalom, ima naznaka da ce se portugalci zaliti i traziti od komisije UEFA-e da se igra u Sarajevu, to bi bilo ravno porazu, na tome bi se trebalo poraditi hitno!!! Nek ga zaljevaju, djubre i valjaju svaki dan i nek niko ne igra na njemu do 11. novembra!
http://sportsport.ba/ino_fudbal/portuga ... olju/66516

Znao sam da ce do ovoga doci. Ne gine nam Kosevo. Jedino rjesenje - zamjena travnjaka na Bilinom polju, novi tepih se mora prostrijeti nije vazno koliko kosta!
A koje taj što će platiti novi travnjak na Bilinom,savez ? Koliko godina je reprezentacija na Bilinom Polju a da je teren največa mana stadiona znaju i ptice na grani,.Šta je to savez uradio za Bilino Polje tokom svih ovih godina,ništa,a Bilino od prije deset godina i ovo danas su nebo i zemlja,mnogo se ulagalo da bi imali pristojan stadion za reprezentaciju prije svega,.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 20 okt 2011, 20:04

Znači ništa od Zenice, nema frke, meni ne bi smetalo da se igra na Koševu, normala...
Čelik Zenica 1945

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 20 okt 2011, 20:12

Nimla_RZ je napisao/la:Znači ništa od Zenice, nema frke, meni ne bi smetalo da se igra na Koševu, normala...
Nema od toga nista. Ovi uputili zahtjev, prije odluke valjda treba FIFA ili UEFA poslati svog covjeka, a do tad ce teren biti bolji, predpostavljam da se svaki dan radi na njemu.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 okt 2011, 20:15

tačno me sramota što živim u ovoj zemlji kada čitam ovdje neke komentare i vidim sa kakvim sunarodnjacima živim.

nego ontopic. boli me qita gdje će se tekma igrati, bitno je da se ciganima iz portugala priredi džehenem!
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 20 okt 2011, 20:20

na kosevu ce se desit isto kao i sa francuzima to upamti te prvo nece bit pun stadion drugo navijanje cista 0 trece teren siri imaju jaci vezni red pomest ce nas na sredini a ronaldo ce da se tu proslavi eto odvedi te ih i na cevape zenica je moja drzava a celik je moj sampion

Amna
Kontakt:

Post Postao/la Amna » 20 okt 2011, 20:26

Ok, ovako stvari stoje:
- Sminkeri ne zele na Bilino polje!
-Potrcase da pisu zalbe/molbe.
-Ta "gospoda" nece u Zenicu.
Mamu li im bezobraznu. :evil:
- Pokradeni smo Parizu!
-Ostali bez Mujdze za utakmice baraza.
- Igramo bez Papca i Pandze u prvoj utakmici, to znaci, moramo se „krpiti“ za tu utakmicu.
-Deset igraca ima po jedan zuti karton,dobivanjem istog u prvoj utakmici baraza, znaci nemogucnost igranja u Lisabonu.
-UEFA :evil:
-Sudije :evil:
- Real Madrid zabrinut da ce ostati bez dijela sponzorskog novca ukoliko Ronaldo ne zaigra na evropskom.

More problema za nas, a sta vi radite? :evil:
Prepucavate se ko je veci Zenicanin ili Sarajlija? Raspravljate se gdje su veci građani, a gdje seljaci?
E pa znate sta?
Ja sam rođena u Sarajevu, zivim u Sarajevu, a kao sto je Sarajevo moje, moja je i Zenica, moj je i Mostar i Banja-Luka i Bihac, svaki kamen je moj u ovoj domovini. Savrseno me ne zanima odakle ko dolazi, iz kojeg grada, sela, svi ste vi moji, moj narod.
Bila sam na utakmici na Kosevu i na Bilinom polju. Svaki onaj navijac i na Kosevu i na Bilinom polju su dosli samo i iskljucivo da bodre reprezentaciju.
Sjecam se utakmice na Kosevu prosle godine protiv francuza. Pored mene su bili momci i djevojke iz Bihaca, nikad necu zaboraviti rijeci jednog od tih momaka, "Ne znam kako cu voziti sad do Bihaca, ubi me tuga, a da smo dobili, ne bi mi ni auto trebalo, od rahatluka bih sve pjevajuci pjeske isao".
Utakmica u Zenici, protiv Bjelorusije. Dosli smo u Zenicu,stali smo da pitamo grupu momaka gdje bi mogli auto ostaviti, pitali su nas odakle dolazimo, rekli smo im iz Sarajeva. Ne da su nam rekli gdje da ostavimo auto, nego je jedan od njih upalio svoje auto i rekao nam da ga pratimo. Nasao nam je prostor za parking reletivno blizu samog stadiona. Zahvalili smo mu se i htjeli da paltimo pice njemu i drustvu, nije htio, rekao nam je, danas igra repka, yebo lovu.
Stoga, manite se prepucavanja.
Sad je najbitnije ne dozvoliti da Portugal istjera svoje, da oni odlucuju gdje cemo mi kao domacini igrati.
Poceli su sa svojim prepucavanjima, poveli su psiholoski rat. Hoce taj rat, dobit ce ga.

P.S. " Kakvi su ljudi Bosanci? To su najzamršeniji ljudi na svijetu, ni skim se istorija nije tako pošalila kao sa Bosnom. Juče smo bili ono što danas želimo da zaboravimo, a nismo postali ni nešto drugo. S nejasnim osjećajem stida zbog krivice i otpadništva, nećemo da gledamo unazada, a nemamo kad da gledamo unaprijed. Zar smo mi slučajno tako pretjerano meki i surovi, raznježeni i tvrdi. Zar se slučajno zaklanjamo za ljubav kao jedinu izvjesnost u ovoj neodređenosti, zašto? Zato što nam nije svejedno. A kad nam nije svejedno znači da smo pošteni. A kad smo pošteni, svaka čast našoj ludosti!" ;)

Mesa Selimovic

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 20 okt 2011, 20:29

Amna je napisao/la:Ok, ovako stvari stoje:
- Sminkeri ne zele na Bilino polje!
-Potrcase da pisu zalbe/molbe.
-Ta "gospoda" nece u Zenicu.
Mamu li im bezobraznu. :evil:
- Pokradeni smo Parizu!
-Ostali bez Mujdze za utakmice baraza.
- Igramo bez Papca i Pandze u prvoj utakmici, to znaci, moramo se „krpiti“ za tu utakmicu.
-Deset igraca ima po jedan zuti karton,dobivanjem istog u prvoj utakmici baraza, znaci nemogucnost igranja u Lisabonu.
-UEFA :evil:
-Sudije :evil:
- Real Madrid zabrinut da ce ostati bez dijela sponzorskog novca ukoliko Ronaldo ne zaigra na evropskom.

More problema za nas, a sta vi radite? :evil:
Prepucavate se ko je veci Zenicanin ili Sarajlija? Raspravljate se gdje su veci građani, a gdje seljaci?
E pa znate sta?
Ja sam rođena u Sarajevu, zivim u Sarajevu, a kao sto je Sarajevo moje, moja je i Zenica, moj je i Mostar i Banja-Luka i Bihac, svaki kamen je moj u ovoj domovini. Savrseno me ne zanima odakle ko dolazi, iz kojeg grada, sela, svi ste vi moji, moj narod.
Bila sam na utakmici na Kosevu i na Bilinom polju. Svaki onaj navijac i na Kosevu i na Bilinom polju su dosli samo i iskljucivo da bodre reprezentaciju.
Sjecam se utakmice na Kosevu prosle godine protiv francuza. Pored mene su bili momci i djevojke iz Bihaca, nikad necu zaboraviti rijeci jednog od tih momaka, "Ne znam kako cu voziti sad do Bihaca, ubi me tuga, a da smo dobili, ne bi mi ni auto trebalo, od rahatluka bih sve pjevajuci pjeske isao".
Utakmica u Zenici, protiv Bjelorusije. Dosli smo u Zenicu,stali smo da pitamo grupu momaka gdje bi mogli auto ostaviti, pitali su nas odakle dolazimo, rekli smo im iz Sarajeva. Ne da su nam rekli gdje da ostavimo auto, nego je jedan od njih upalio svoje auto i rekao nam da ga pratimo. Nasao nam je prostor za parking reletivno blizu samog stadiona. Zahvalili smo mu se i htjeli da paltimo pice njemu i drustvu, nije htio, rekao nam je, danas igra repka, yebo lovu.
Stoga, manite se prepucavanja.
Sad je najbitnije ne dozvoliti da Portugal istjera svoje, da oni odlucuju gdje cemo mi kao domacini igrati.
Poceli su sa svojim prepucavanjima, poveli su psiholoski rat. Hoce taj rat, dobit ce ga.

P.S. " Kakvi su ljudi Bosanci? To su najzamršeniji ljudi na svijetu, ni skim se istorija nije tako pošalila kao sa Bosnom. Juče smo bili ono što danas želimo da zaboravimo, a nismo postali ni nešto drugo. S nejasnim osjećajem stida zbog krivice i otpadništva, nećemo da gledamo unazada, a nemamo kad da gledamo unaprijed. Zar smo mi slučajno tako pretjerano meki i surovi, raznježeni i tvrdi. Zar se slučajno zaklanjamo za ljubav kao jedinu izvjesnost u ovoj neodređenosti, zašto? Zato što nam nije svejedno. A kad nam nije svejedno znači da smo pošteni. A kad smo pošteni, svaka čast našoj ludosti!" ;)

Mesa Selimovic
Kako dobar post ! ! !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 20 okt 2011, 20:31

Amna udaj se za mene! :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 okt 2011, 20:34

Nimla_RZ je napisao/la: Amna udaj se za mene! :mrgreen:
A ti si joj pronašao mjesto za parking :mrgreen: ,.šalu na stranu,sreča pa je naletila na takvog lika,ja bi ih uputio na prašnice na parking :lol:

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 20 okt 2011, 20:35

chily-rz je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la: Amna udaj se za mene! :mrgreen:
A ti si joj pronašao mjesto za parking :mrgreen: ,.šalu na stranu,sreča pa je naletila na takvog lika,ja bi ih uputio na prašnice na parking :lol:
Nisam ja, al sam se zaljubio. :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 20 okt 2011, 20:38

@Amna svaka cast mislim da je je cura/gospoda/gospodica objasnila sve i svi trebamo procitai njen post i onda shvatiti koliko smo mi glup i naivan narod
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 20 okt 2011, 20:40

Da li je iko iz fudbalskog saveza BIH reagovao na zahtjev porugalaca

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 okt 2011, 20:45

ibrakadabra je napisao/la: Da li je iko iz fudbalskog saveza BIH reagovao na zahtjev porugalaca
Ivica se propušio a Darko je rekao da su Banjaluka i gradski stadion na raspolaganju Sajinim zmajevima,.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 20 okt 2011, 20:52

Index hr

PORTUGALCI su naljutili N/FS BiH, kao i navijače BiH reprezentacije komentarima na stanje stadiona u Zenici na kojem bi trebali odigrati prvu utakmicu dodatnih kvalifikacija za Euro 2012.

"Čekaju nas teške utakmice, ali imamo prednost uzvrata na svom terenu. Posljednji put smo dokazali da smo superiorniji, ali nije bilo lako. Stadion je izgledao poput močvare, igrali smo u pravom paklu", rekao je nedugo nakon ždrijeba portugalski izbornik.

Portugalski savez službeno je zatražio promjenu domaćinstva prve utakmice koja se igra 11. studenog. Uefi su poslali dopis u kojem su izrazili nezadovoljstvo stanjem terena Bilinog Polja, a priložili su i fotografije travnjaka. Uefa je najavila da će razmotriti slučaj, ali iz N/FS BiH poručili su kako će utakmica biti odigrana u Zenici, piše ****.

Ususret Savezu izašao je Čelik koji je svoju posljednju utakmicu igrao u Kaknju, a najavili su i kako na svom stadionu neće igrati sve do utakmice s Portugalom kako bi se teren do tada oporavio. Savez će svakodnevno slati Uefi fotografije terena kako bi se uvjerili da će biti spreman za dolazak Ronalda, Nanija i ostalih zvijezda.

Iz Saveza poručuju kako Portugalci pokušavaju stvoriti pritisak na njihovu reprezentaciju te kako ne postoji strah da će Uefa prisiliti BiH da igra na nekom drugom stadionu. Rezervna opcija je stadion Koševo, ali Zenica je zajednička želja izbornika Sušića, igrača i navijača.
Zadnja izmjena: loptica, dana/u 20 okt 2011, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Fi hajati.
GO Bosno.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 20 okt 2011, 20:52

[quote="ibrakadabra"]Da li je iko iz fudbalskog saveza BIH reagovao na zahtjev porugalaca[/quote]
a zasto je problem da igramo na kosevu ako smo prava reprezentacija netrebamo se plasit koseva ili veci dimenzija terena ,sto se tice koseva moze se tu napravit paklena atmosfera,, sjetite se danske ,srbije ,spanije,,a price da je kosevo ukleto itako ta sranja su smjesne,problem je sto u prijasnim historiskim utakmicama smo imali nezrelu reprezentaciju plasljive igrace sto sad nie slucaj, kosevo je bolje i iz razloga sto ima bolji travnjak,tako da ,olim vas prestanite stim glupostima da je zenica nezamjeniva ,pa cesto se zna desiti da atmosfera na tm stadionu vise lici na cevljansku koridu,,dajte molim vas...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.