Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- the scouser
- Kontakt:
“Nema prosjaka na ulici. Libijci ne idu raditi po bijelom svijetu jer za to nemaju potrebe. U Libiji ni jedan građanin nije izbačen ili mu je oduzet stan ili auto zato što nije mogao vratiti kredit, što nije rijedak slučaj po ovim takozvanim demokratskim zemljama koje su se okomile na Libiju. Iskreno, žalim Libijski narod jer će se pretvoriti u najamnu radnu snagu, raditi za 100 dolara i gdje će im ove povlastice biti sve ukin ute, a o lagodnom životu kakav su živjeli moći će samo sanjati. Par činjenica o životu u Libiji pod Gadafijem: - beskamatni krediti; u toku studiranja prima se prosječna plaća za to zanimanje; - ako ne nađeš posao nakon završenog fakulteta, država plaća kao da radiš u struci; - po stupanju u bračnu zajednicu, država poklanja stan ili kuću; - kupovina vozila po tvorničkoj cijeni; - nikome ne duguju ni centa; - Europska Unija i Amerika duguju Libijskoj državi 200 milijardi dolara; - besplatno zdravstvo (medicinska sestra na svakog pacijenta
Mozda nije prigodna tema,ali da se zna da Gadafi nije nikakav Sadam ili Staljin. Libija je procvala pod njegovom rukom, a sad je veliko pitanje sta ce biti.
Mozda nije prigodna tema,ali da se zna da Gadafi nije nikakav Sadam ili Staljin. Libija je procvala pod njegovom rukom, a sad je veliko pitanje sta ce biti.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Pa kako onda ovako nezadovoljstvo, da je pola države stalo da se bori protiv njega ?! 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
- Kontakt:
Prčite l` šta osim ruke? Što ne ? 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
Veliki broj ljudi sa prostora bivse Jugoslavije je radio u Libiji i Iraku 80-tih godina,Irak je takodje bio veoma perspektivna zemlja koja je gledala svoja posla i stitila interese arapskog sveta,ali Amerima se nije svidelo sto se ovi "prave pametni" i zele da prodaju naftu po realnoj ceni a ne po onoj koju ameri zele .... i tako smo dosli do oruzja za masovno unistenje. U libiji je scenario isti samo su u pitanju "ljudska prava" a ne oruzje za masovno unistenje,ali neka... osetice Libijci "boljitak" i to brze neo sto i sami misle. Od zemlje u kojoj siromasnih nije bilo,sticice uskoro do zemlje u kojoj su siromasni velika vecina.Bianconeri1988 je napisao/la:Ma žao mi zbog ovih naših ljudi što su radili tamo i samim tim osiguravlai egistenciju porodicama...
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Nemojte opet o politici!!! Ima tema na bacanje a vi se dohvatili Gadafija..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- the scouser
- Kontakt:
Pitaj Ameriku i propagandu... Jeste tesko nalozit' Arape da se kolju, nema sta...GunnerS je napisao/la:Pa kako onda ovako nezadovoljstvo, da je pola države stalo da se bori protiv njega ?!
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Veliki covjek i prijatelj nasih naroda vise ne postoji

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Onaj što je podržavao Miloševića i Karadžića ? Ne žalim ga sekunde !Sarajlijc@ je napisao/la:Veliki covjek i prijatelj nasih naroda vise ne postoji
A da će Libijci oplakivati za njim kao mi za Titom, hoće i to jako brzo. Sve su imali, baš sve, ali koga Ameri rastave njih ni Bog ne može sastaviti ! Sada neka uživaju u demokratiji i pravima, vjerovatno neće dugo !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Yebem ti gimazijadu sto se iznervira... 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
I ja čitam šta mali priča ,on je bio prijatelj Miloševića ,nas kao naroda teško ,i više ga Srbi žale ,nego i jedan musliman ako ćemo takoformance je napisao/la:Onaj što je podržavao Miloševića i Karadžića ? Ne žalim ga sekunde !Sarajlijc@ je napisao/la:Veliki covjek i prijatelj nasih naroda vise ne postoji

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jest podrzavao ih je pa su zato bosanski muslimani radili u Libiji 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nebitno mali nego idi brani Sarajevo napali ga Zeničani na temi Baraža ,požuriSarajlijc@ je napisao/la:Jest podrzavao ih je pa su zato bosanski muslimani radili u Libiji
Za Gadafia iskreno kažem boli me ko ga **** ,nit me briga za njega niti mi ga je žao ,ni njega ni Osame ni Japanaca ni nikog jednostavno me boli briga ,eto sigurno je briga njih za mene

PS ovdje prekidamo diskusiju o ovome zbog dobrobiti foruma

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- senad_flamin
- Kontakt:
Vjeruje li ko u ovo
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/cudovi ... skolu.html
http://www.24sata.info/vijesti/dogadjaj ... ikova.html
Bilo je neku noc i na dnevniku

-RIVALDO-
Manite se politike. Politika je nuzno zlo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Zeleno razmišljaš, tako da je ovdje svaka rasprava suvišna ! Živio !Sarajlijc@ je napisao/la:Jest podrzavao ih je pa su zato bosanski muslimani radili u Libiji
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Postoji dosta interesnih grupa,lobiranja..tako da nisam 100% siguran kakva je situacija u Libiji,ne vjerujem da je bila takva idila,pa to je zemaljski raj..a ne kazem da nije bila..ako jeste nek sad pomru svi od gladi sto se mene tice..ako nije nista onda..
evo u zadnjem magazinu lige prvaka onaj trener Bate Borisova prica kako je Bjelorusija jako siromasna zemlja,dok recimo na netu mi mozemo naci dosta slicnih stvari sa tom Libijskom idilom da je tako i u Bjelorusiji..
Ameriku ne mogu organski,kako samo izazovu unustrasnje nemire u drzavama,pripadnici istog naroda se ubijaju da bi Ameri na kraju profitirali,fuj..
evo u zadnjem magazinu lige prvaka onaj trener Bate Borisova prica kako je Bjelorusija jako siromasna zemlja,dok recimo na netu mi mozemo naci dosta slicnih stvari sa tom Libijskom idilom da je tako i u Bjelorusiji..
Ameriku ne mogu organski,kako samo izazovu unustrasnje nemire u drzavama,pripadnici istog naroda se ubijaju da bi Ameri na kraju profitirali,fuj..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Libija-jos jedna kolonija americka
kazu gadaffi bio los.
a sve su imali gradjani ,struju dzaba,lijecenje skolovanje..pa mislim i kad se ozenis dobije 60hiljada dolara haha
kad Gadaffija ne bude1!
kazu gadaffi bio los.
a sve su imali gradjani ,struju dzaba,lijecenje skolovanje..pa mislim i kad se ozenis dobije 60hiljada dolara haha
kad Gadaffija ne bude1!
-
- Kontakt:
Normalno da ne vjerujem. Svašta ljudi izmisle da poveća gledanost.senad_flamin je napisao/la:Vjeruje li ko u ovo![]()
Jimmy from the hood je lud.
- senad_flamin
- Kontakt:
Ovo je ispalo ko u filmuJimmy from the hood je napisao/la:Normalno da ne vjerujem. Svašta ljudi izmisle da poveća gledanost.senad_flamin je napisao/la:Vjeruje li ko u ovo![]()

-RIVALDO-
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.