BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

propuh
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la propuh » 20 okt 2011, 17:06

Limuntos je napisao/la:
Megamon je napisao/la:U svakom slucaju tu je Kosevo. 8-)
jest...jedna tribina zatvorena, pola stadiona bi svakako bilo prazno, atmosfera ista ko kad se gleda "fifi i cvijetno drustvo" ...bolje da idemo u zavidovice...
Ajd u Zenici je atmosfera bolja zadnje 2 tekme ko da je igrao hamlet a ne repka,
dosta mi je i te Zenice i atmosfere nigje veze.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 20 okt 2011, 17:08

Vise nije stvar gdje mi vise volimo da igramo vec sto se udovoljava "velikim" drzavama na sve moguce nacin,ako bude odluceno da igramo na kosevu trebamo bojkotovat utakmicu..

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 20 okt 2011, 17:11

propuh je napisao/la: dosta mi je i te Zenice i atmosfere nigje veze.
4/4 ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 20 okt 2011, 17:14

Koja smo mi pogan od naroda. Samo jel neko spomene upitnost igranja na nekom stadionu, odmah se javlja taj prokleti lokal-patriotizam. Toliko o našoj zemlji i naciji. Rasplinemo ju sami u trenu. Što se mene tiče neka se igra na nekoj livadi, ali da pobijedimo Portugalce. To bi bila najbolja osveta.

Kada ćemo više prestati sa prepucavanjima na relaciji Zenica-Sarajevo? Zar ne možemo barem kada igra reprezentacija staviti na stranu taj "rivalitet". Umjesto da pred Portugalce izađemo jedinstveni, mi se počnemo prepirati oko stadiona. Kao da smo najveći neprijatelji, a ne srž koja ovu zemlju drži na okupu.
Zadnja izmjena: revan, dana/u 20 okt 2011, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 20 okt 2011, 17:14

Ma ne mogu oni tu nista.Pa citave kvalifikacije su igrane na bilinom polju i sve je bilo O.K...a nimalo ne cudi da pokusaju.Pa svjesni su i ono da je Bilino nas jedini stadion koji ima uslove.Doduse i Kosevo sa tribinom manje.I stvarno treba nekog biti sramota da se nema sredstava da se urede stadioni bar u vecim gradovima pa ne bi ni pomisljali na ovako nesto.Ja ne mogu svatiti da se jedna Grbavica ne moze prosiriti i urediti u stadion od 20000 mjesta.Ili Kosevo olimpiski stadion da se ne sredi.Pa Sarajevo je glavni grad i nema stadion na kom reprezentacija ima uslove da igra.Ja mislim da je po tome jedini glavni grad u svjetu.Ali sta je tu je .Ipak za svaki slucaj treba se baciti u na sve nacine dovesti teren u Zenici u red da nebi banula kakva inspekcija,uefe pa smo popusili .Dobro je pa Celik nije igrao juce na njemu.A sad ova kisa ko na k....
Jbg sami smo krivi da imamo par stadiona kao svaka iole normalna zemlja ne svetu ne bi nas niko mogao ucjenjivati.
Ovako nisu ni Portugalci toliko krivi.Samo dizu tenzije jer mogu a to im itekako ide u prilog...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 20 okt 2011, 17:15

Nek kupe stolice za Kosevo i nek ljudi volonterski rade :D Ja bih se prvi prijavio :))
YNWA!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 20 okt 2011, 17:15

Ja vas fakat ne razumijem :?: ljudi ne zele igrati u blatu i to je to. znam da zenicani cine sve da se travnjak sacuva ali, bez uvrede molim vas, tesko je sacuvati nesto sto je lose. To je tako i to treba prihvatiti zdravo za gotovo.ne znam samo zasto smo zapeli za BP, kao da ce nam taj teren donijeti neku prednost. protiv ekipe kao sto je portugal atmosfera gotovo da nije nikakva prednost, ne znam sto se zavaravamo bez veze

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 20 okt 2011, 17:17

Navijam za Sarajevo i ne kazem da trebamo igrati na Kosevu jer nam treba manji stadion da ustopamo Ronalda.
A iz principa ne smijemo pristati da nam oni odredjuju koji stadion, uostalom imacemo i oni i mi[youtube][/youtube] iste uslove

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 20 okt 2011, 17:17

eliminator je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:
Megamon je napisao/la:U svakom slucaju tu je Kosevo. 8-)
jest...jedna tribina zatvorena, pola stadiona bi svakako bilo prazno, atmosfera ista ko kad se gleda "fifi i cvijetno drustvo" ...bolje da idemo u zavidovice...
a to je u zenici nesto bolja atmosfera ?
normalno da je bolja i to visestruko

kad smo igrali sa francuzima na kosevu kod rezultata 0:0 se cuo yebeni razgovor igraca na terenu, a komentator je cijelo vrijeme ukazivao na nedostatak podrske igracima, pa ti sad vidi

da se razumijemo iz zenice sam al bih najvise volio da repka igra negdje drugo, razloge sam vec pisao na temi nk.celik (jedan od njih je i taj sto mi se grad na dan utakmice pretvori u jbn koridu)
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 20 okt 2011, 17:18

Zadnja 2x u Zenici kad sam bio atmosfera je bila ko na Dzenazi ...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 okt 2011, 17:18

Goalgetter je napisao/la:Ekskluzivno: Portugal zatražio od UEFA-e da ne igraju u Zenici

Fudbalski savez Portugala danas je zatražio od UEFA-e da izmjeni mjesto domaćinstva prve utakmice baraža za odlazak na Euro 2012 između Bosne i Hercegovine i Portugala koja je na rasporedu 11. novembra u Zenici na "Bilinom Polju" saznaje **** portal.
Portugalci su u dopisu koji je upućen u Nyon izrazili zabrinutost kvaliteta terena "Bilinog Polja", čijim su stanjem kako kažu, bili nezadovoljni i u meču prije dvije godine kada su se iste selekcije nadmetale u doigravanju za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2010. godine u JAR-u.
Uz dopis, koji će tijela UEFA-e razmatrati sljedeće sedmice priložene su i fotografije travnjaka "Bilinog Polja" koji se u ovom trenutku nalazi u lošem stanju.
Naravno, UEFA će do konačne odluke o izmjeni domaćinstva pomenutog meča konsulirati se i sa našim Fudbalskim savezom, a u korist odigravanja meča na Bilinom Polju ide činjenica da domaći Čelik do 11. novembra neće igrati, niti trenirati na ovom travnjaku, kako bi se isti što bolje pripremio za prvi meč baraža.
Postavlja se pitanje, ukoliko UEFA zabrani odigravanje meča u Zenici, gdje bi naša reprezentacija uopšte mogla igrati meč protiv Portugala, obzirom da osim "Bilinog Polja" u Bosni i Hercegovini ne postoji stadion koji zadovoljava kriterije za odigravanje kvalifikacione utakmice.
Nista, kad je mogla Spanija igrati mogu i oni.
Nego ako odbiju da igraju treba biti 3:0 za nas.

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 20 okt 2011, 17:22

eto kako se to radi...kao i protiv danske

i fino ispadnemo...znaju i portugalci da su sve prilike da ce zasrat u zenici

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 20 okt 2011, 17:23

Bolje igrati u Mariboru ili Klagenfurtu nego na Koševu.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 20 okt 2011, 17:24

Prepali se smradovi,znaju da ih ceka pakao a znali su nam izvizdat himnu prosli baraz.. ccc treba im dvostruko uzvratit.. gamad usrana :D
Ma nista od njihove molbe,kad je mogla Spanija,Turska,Belgija prosle kval. nema se tu sta pricat!!!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 20 okt 2011, 17:24

Johnyx95 je napisao/la:Bolje igrati u Mariboru ili Klagenfurtu nego na Koševu.
Samo nam treba to da stvarno zabrane da se igra na Bilinom polju i onda nam na Koševu ne gine 5 komada...

I sve ponovo zahvaljujući krovnoj svjetskoj organizaciji za fudbal... :?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 20 okt 2011, 17:25

Nek se u savezu raspitaju koliko kosta da se iznajmi stadion u Frankfurtu , Kelnu ili Mainzu
Thomas Müller - Fußballgott

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 20 okt 2011, 17:26

HZ_ilidzaa je napisao/la:Zadnja 2x u Zenici kad sam bio atmosfera je bila ko na Dzenazi ...

nemoj da lazes mozda protiv luxa i to je to
a hajd ti sad molim te uporedi renome luxa i francuza (uzmi u obzir i prolom oblaka)

uostalom i da ti valja prica, a ne valja, to su samo 2 (dva) puta, dok je na kosevu to uvijek slucaj ( da je atmosfera za qurac)
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

scootyTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM87 » 20 okt 2011, 17:26

Dzaba im slanje uefi/ kad gost nema pravo da kaze gdje ce domacin igrati. Ako portugalci ne budu htjeli igrati, sluzbeni rezultat 3 - 0 za BiH. Citajte malo stranicu UEFA-e, mojne se raspravljati.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 20 okt 2011, 17:27

don_burza je napisao/la:Nek se u savezu raspitaju koliko kosta da se iznajmi stadion u Frankfurtu , Kelnu ili Mainzu
Njemci bi se sazalili,dali bi oni nama dzaba :)
YNWA!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 20 okt 2011, 17:28

mozete vi pricat sta hocete u zenici nam i teren godi sto je manji a i bolja je atmosfera neg na kosevu ,kosevo jest vece al dzaba sto se tice atmosfere izgleda ko da kosevo ima 5 000 mjesta a zenica 15 000 ,ak bude savez promjenio da se igra na kosevu stvarnooo onda su otisli,ne moze nam uefa nish naredit samo je do saveza ak popusti pod pritiskom i za parama ak krenu posto ce vise zaradit na kosevu normalno ,
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.