RK Bosna

dulet
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la dulet » 19 okt 2011, 22:44

Moze li Bosna sutra ista napraviti u Svedskoj kod Sävehof-a?
Sävehof je dobra ekipa..imaju jako brza krila..jako su neugodni to su pokazali u gostima kod Chambery-a..

za Bosnu nece igrati Karacic i Uvodic .. jako tesko gostovanje, ali ako misle nekako na cetvrtu poziciju :roll: ovde trebaju uzeti neke bodove :shock:

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 19 okt 2011, 23:06

pucelj je bio najbolji dok je bio u bosni a sad ispade covjek ****, i to od onih sto su ga najvise hvalili :lol:
da je taj mesaric toliko dobar sigurno ne bio bio u bosni...
mislim da u bosni ima samo 10 hrvata+ostali... koji to klub ima toliko stranaca u bilo kom sportu i bude kanta za napucavanje?
imperator, prodavac magle

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 19 okt 2011, 23:27

ako ti nije tesko, mozes potraziti moje postove prilikom njegovog dolaska u bosnu... bio sam i vise nego odusevljen... prateci njegov rad, rezultate, price, ponasanje... jednostavno sam shvatio da je covjek jedan obican prodavac magle... ali to je samo moje misljenje...

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 19 okt 2011, 23:41

pa sta ako je najmanji proracun, i najlosija grupa je bila u istoriji LP...
tatar dobija poziv, s tim si sve rekao... objasnjenje nije potrebno... pa ima barem 5-6 boljih golmana u ligi od njega ali ne mogu dobiti poziv jer nisu u bosni...
koji ce to od njih da zaigra za reprezentaciju?

matrix1982
Kontakt:

Post Postao/la matrix1982 » 20 okt 2011, 10:17

imeime je napisao/la:pa sta ako je najmanji proracun, i najlosija grupa je bila u istoriji LP...
tatar dobija poziv, s tim si sve rekao... objasnjenje nije potrebno... pa ima barem 5-6 boljih golmana u ligi od njega ali ne mogu dobiti poziv jer nisu u bosni...
koji ce to od njih da zaigra za reprezentaciju?
Koliko si ti teska osoba imeime ako ti se nesvidja rad PIPETA nemoj
navijat za Bosnu ima klubova pa navijaj za koga hoces ali pusti RK Bosnu
i Pipeta na miru jer ti nevolis Bosnu vec naprotiv ti je MRZIS...

jauza
Kontakt:

Post Postao/la jauza » 20 okt 2011, 13:03

Ima li prenos utakmice veceras na Areni ili bilo gdje drugo??

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 20 okt 2011, 20:44

Savehof - Bosna 24:20 (13:11)

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 20 okt 2011, 20:49

Napokon partija kako dolikuje al jbg opet taj poraz... Hajd makar nije bruka ko prosle 3 utakmice mada je poraz od ovih Sveda sama od sebe bruka... Bice bolje slijedece godine...
Ali postoje neke stvari s kojima sam zadovoljan i ponosan a to je veliki broj nasih navijaca u Svedskoj koji ni u jednom trenutku nisu utihnjivali sa svojim podrzavanjem i navijanjem...
I dobro smo napokon igrali kada imamo igraca vise, nije bilo onih bezveznih suteva...
I na kraju posebne pohvale dvojici igraca: Savicu(koji ovdje ima mnogo kriticara pocevsi od senilca, provokatora i mrzioca RK Bosne imeimeta(Pipeta))-Napokon dobra utakmica gdje pokazao da vrijedi...
I golmanu Martinovicu za kojeg sam do sada mislio da je obicna krampa i molio BOGA da se sto prije Uvodic oporavi... Al brate sto jest jest pravo me je demantovao mislim da je skinuo bar 20-tak lopti od toga jedno 6-7 cistih zicera sto kontri, sto suteva pivota odakle je Bosna od 24 gola primila barem 15 ako ne i vise...
JBG bice siguran sam vise srece dr. put...
Sada kako dolikuje ko ljudi napuniti dvoranu protiv Barcelone i podrzat momke da ne dozive blamazu kao u prethodnim utakmicama...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

matrix1982
Kontakt:

Post Postao/la matrix1982 » 20 okt 2011, 21:24

Pa mislim da nije tolika blamaza sto izgubimo od Sweda jer
ipak je to po meni jedna od sila rukometa ne mozda klupski
ali reprezentativno sigurno jesu..... Mislim ipak da puno
fali igraci poput Uvodica, Karacica i eto Medjica i molim boga
da nije opasna ta povreda koju je dozivio u Swedskoj.....
A dusmani koji ovaj forum ima i jos samo se javljaju kada Bosna
gubi a ko fol neki ih vole neka pisu a ima ona ko se zadnji smije,
najsladje se smije......

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 okt 2011, 21:27

Bruka na sta je Bosna spala....
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

salihaga
Kontakt:

Post Postao/la salihaga » 20 okt 2011, 21:42

Zelio bih da neko, poput Trigera koji je Irfanu blizak, upita ga da li pojedini igrači (citaj Tojcic, Pazin, Arapovic) imaju neki poseban tretman u odnosu na jedinog beka u Bosni Halilbegovica. Ako Faruk jednom promasi odmah ide na klupu,a navedeni se mogu ispucavati i trenirati golmana (pogledaj Irfane statistiku).
Ocito je da pored toga sto si Irfane dobar trener (citaj MENADZER) vodis racuni o tvojim igracama a za domaće igrače niko se ne brine. U našoj napaćenoj Bosni ima veliki broj kvalitetnijih i jeftinijih igrača od polovnjaka iz Hrvatske kojima Irfan nabijaš cijenu .Pitam se da li ti kakve koristi imas od toga. Pravi bekovi sjede na klupi a polovnjaci igraju.Mozes Irfane ovako sa Pilavom a da ti je Nermin predsjednik davno bi ti bio u lijepoj tvojoj.

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 20 okt 2011, 22:06

ne znam zasto pojedinci misle da ja nekog mrzim.ja ne mrzim nikoga a ponajmanje pipeta...
jednostavno smatram da covjek ne radi svoj posao kako treba... moje kritike jesu najvise usmjerene prema pipetu, i ja misilm da su sve jako argumentovane... ko prati bosnu, a imalo se razumije u rukomet, vjerujem da to mora priznati...
kako pojedini novinari svaki uspjeh bosne najvise pripisu pipetu a svaki poraz nekvalitetnoj upravi i igracima, tako mogu i ja valjda na jednom forumu da iznosim svoje misljenje...
pojedinici sa ovog foruma su svedske ekipe proglasavali amaterskim... ocigledno i ti amateri igraju bolje od hrvatske kolonije u bosni... ;)

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 20 okt 2011, 22:15

loše.. onaj čovjek na golu svašta odbranio, neznaju iskoristiti.. Odbrana je ČISTA NULA!!! puca na sredini, nemam dalje šta pričati..

je li istina da je sezona za Karačića završena, protiv Šamberija tek onako odigrao jer je zadnja?

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 20 okt 2011, 23:42

imeime je napisao/la:ne znam zasto pojedinci misle da ja nekog mrzim.ja ne mrzim nikoga a ponajmanje pipeta...
jednostavno smatram da covjek ne radi svoj posao kako treba... moje kritike jesu najvise usmjerene prema pipetu, i ja misilm da su sve jako argumentovane... ko prati bosnu, a imalo se razumije u rukomet, vjerujem da to mora priznati...
kako pojedini novinari svaki uspjeh bosne najvise pripisu pipetu a svaki poraz nekvalitetnoj upravi i igracima, tako mogu i ja valjda na jednom forumu da iznosim svoje misljenje...
pojedinici sa ovog foruma su svedske ekipe proglasavali amaterskim... ocigledno i ti amateri igraju bolje od hrvatske kolonije u bosni... ;)
Evo jarane ja sam igrao dugo rukomet(i kod nas i u Italiji) i dan danas sam u rukometu kao trener omladinaca...Recu ti samo nesto,PIPE JE NAJBOLJI TRENER U BIH I REGIONU...

Gledao sam njegove treninge i pricao sa igracima koje je "otjerao" (Buljugija,Sabanovic i par igraca koji su dolazili na probu) i oni kazu da nisu radili sa boljim trenerom nikada...I danasnji igraci Bosne imaju isto misljenje...

Svaki normalan covjek koji je u sportu tj rukometu ce reci da nema boljeg strucnjaka od Smajlagica,a da ne govorim kakav ima autoritet,a ti sto ga pljujes ili te je otjerao iz Bosne ili nekog tvog bliznjeg pa pises nebuloze da Pipe nema pojma(provaljujes se bezze)...

A ostali "strucnjaci" u nasoj drzavi se mogu lagano naguziti Pipetu (Skopljak :lol: ,Dokic :? ,Doborac :roll: ,Antovic ;) ,Dugic :oops: ,Basic :!: ,Sirco :lol: ,Filipovic :lol: :lol: )...

Osim Pipeta u TRENERE se mogu ubrojati Trener Konjuha Markovic,pa trener Leotara Ćito(mozda jedna od boljih ali alkohol i stil zivota ga koce),trener Borca Markovic i donekle aktuelni trener Gracanice Mrkonja...Ostalo je talasika,niko nema spacno ni srednju skolu zavrsenu a da ne pominjemo trenerske skole,fakultete i poznavanje stranih jezika...
INTER SIAMO NOI ! ! !

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 21 okt 2011, 00:13

@Aleksandre zna on dobro,samo se pravi mutav...Pa i ja bih sutra doveo igrace iz Hrvatske koja je sila u rukometu nego nase polovnjake.Lakse je sa igracima koje poznaje jos dok su bili igraci kadetske i juniorske reprezentacije Hrvatske nego sa nasim polovnjacima...

Sam Pipe je dovodio nase "igrace" ali oni dodju na ljetne treninge i nakon 3-4 treninga kupe se i odlaze u Gorazde,Gracanicu,Celik,Slogu,Visoko itd itd.Jednostavno nema igraca za Bosu po drugim klubovima a kada bude oni sami dolaze(Vrazalic,Cakic,Tatar,Medjic,Halilbegovic itd itd)...

Bilo je tih nasih bh zvijezda u Bosni pa gdje nestadose??Gdje je Jaskic??Gdje je Buljigija?Gdje je Ovcina??Gdje je Divkovic??Gdje su te silne bh zvijezde??

Pipeta mogu pljuvati dusmani ili igraci koje je otjerao,ustvari ti igraci se sami otjeraju :lol: :lol:

SMAJLAGICA TREBA ZA SELEKTORA...JER TAJ COVJEK JE NESTO POSEBNO U RUKOMETU,KO GA POZNAJE (NJEGA I NJEGOV RAD) ZNA O CEMU PRICAM...

A dusmana je uvijek bilo i bit ce....

POzdravvvvv
INTER SIAMO NOI ! ! !

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 21 okt 2011, 09:44

Grande je napisao/la:@Aleksandre zna on dobro,samo se pravi mutav...Pa i ja bih sutra doveo igrace iz Hrvatske koja je sila u rukometu nego nase polovnjake.Lakse je sa igracima koje poznaje jos dok su bili igraci kadetske i juniorske reprezentacije Hrvatske nego sa nasim polovnjacima...

Sam Pipe je dovodio nase "igrace" ali oni dodju na ljetne treninge i nakon 3-4 treninga kupe se i odlaze u Gorazde,Gracanicu,Celik,Slogu,Visoko itd itd.Jednostavno nema igraca za Bosu po drugim klubovima a kada bude oni sami dolaze(Vrazalic,Cakic,Tatar,Medjic,Halilbegovic itd itd)...

Bilo je tih nasih bh zvijezda u Bosni pa gdje nestadose??Gdje je Jaskic??Gdje je Buljigija?Gdje je Ovcina??Gdje je Divkovic??Gdje su te silne bh zvijezde??

Pipeta mogu pljuvati dusmani ili igraci koje je otjerao,ustvari ti igraci se sami otjeraju :lol: :lol:

SMAJLAGICA TREBA ZA SELEKTORA...JER TAJ COVJEK JE NESTO POSEBNO U RUKOMETU,KO GA POZNAJE (NJEGA I NJEGOV RAD) ZNA O CEMU PRICAM...

A dusmana je uvijek bilo i bit ce....

POzdravvvvv
Što se tiče "Krivajaša", Jaškić će se vjerovatno priključiti Krivaji (prekinuo suradnju sa Zagrebom), Divković (a i Isak Omerčević) igraju u Kataru, jučer su njih dvojica zajedno sa svojim timom odigrali prijateljsku utakmicu protiv Krivaje (izgubili 37:33) ali nije to važno, uglavnom idu za parama ;)

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 21 okt 2011, 09:56

koliko ima reprezentativaca u bosni? jel to relevantan pokazatelj kvalitete i necijeg rada?
rekao sam ti da u premijer ligi ima bar 5 boljih golmana od tatara, biljaka je bolji igrac od savica pa nije u reprezentaciji...nije to nikakav dokaz kvalitetnog rada...
kulenovic , veselinov su isto bili reprezentativci iako to nisu zasluzili...
tarik je u reprezentaciji bio i prije pipeta, a iskreno ja ne vidim nikakav napredak kod njega...
kad me vec vuces za jezik, objasni ti meni kako to da nijedan lijevi bek ne moze da proigra u bosni... a posebno me zanima NEKIC, imao minutazu, najbolji rad, podrsku trenera, cak su ga pojedinci branili od kritika na ovom forumu ;), i na kraju nista...
za halilbegovicem ste kukali godinama, a sad poslije mjesec "on nije igrac za ovaj nivo takmicenja" ...
meni je stvarno mucenje da gledam sve te reprezentativce kako vrte s loptom oko zone bez ikakve ideje i da im svaki drugi napad dizu pasivno...

i morate skontati da ako neko ima razlicito misljenje od vas, taj vas ne mrzi...a vi ako nekog mrzite zbog toga, imate veliki problem. ja nemam razloga da nekoga mrzim, ali prije svega volim rukomet...
koliko puta sam rekao da je pipe sigurno najstrucniji trener u bih, ali ocigledno da nesto ne radi kako treba...

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 21 okt 2011, 10:23

Jooj aleksandar stvarno se vidi da pratis rukomet zadnje tri godine, prije si izgleda bio bas mali. Spominjes Tatara on jest bio pozivan u mladu reprezentaciju, ali u seniorsku koliko znam nije nikad. Prije njega tu su Saric, Grahovac, Buric, Sabanovic... Koji ce sigurno prije njega dobit poziv. Govoris o nekoj strucnosti Pipeta, on mozda jeste dobar trener, pa ako je dobar sto ne uigra malo ekipu. Ne mogu da dadnu nikom vise od 20 golova. Mislim da bi se njegov rad najvise prijmetio kada bi tu bio jos jedan strucnjak, kao sto je bio slucaj u Hrvatskoj repki. A nesto sto mi je posebno drago. Od tvoji nabrojanih 5 reprezentativaca 4 su iz Visokog. Velesila smo nema sta :D Naprijed Bosno VISOCKA :D

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 21 okt 2011, 10:44

Ne znam gdje si vidio da ja mrzim Bosnu, cak i dolazim na utakmice. Izvini ali sve jedan od ovih visocana (osim Tatara koji je bio u mladoj repki) su vec bili pozivani u seniorsku reprezentaciju. Cakic je dobio poziv i bio je daleko najmladji tu, Halilbegovic je takodjer dobio poziv, Vrazalic je bio jedan od najboljih u mladoj reprezentaciji. Tako da oni nisu nista novo postigli. Bosna jeste ostvarila historijski rezultat prolaskom grupe. Ali cinjenica je da je to bila najlaksa grupa. Ali bez obzira na sve rezultat je rezultat. niko nece gledat koja je grupa svi ce gleadti rezultat. Ali ja i dalje mislim da je Bosna najbolju ekipu imala u onoj generaciji kad su igrali protiv Hamburga i kad su "trpali" Vardar. Samo kad se sjetim tih utakmica nisi moga gdje stat u skenderiju. A sta se sad desava??? Bosna postize najbolje rezultate, a publike (zbog koje se valjda i igra) ni na vidiku. Pa vise u Visokom bilo protiv Leotara nego i LP protiv Chamberija!! Nesto vam ne valja, a to nesto morate promjeniti jer ocigledno je da Bosna ide jednom silaznom putanjom. I ne brini se ne mrzim ja Bosnu, volim je ako nista zbog 4 igraca( ti znas na koje mislim) a to sto se tice godina je stari fazon kad hoces nekom da pokazes da ne zna a obicno je obrnuto. Imam ja dovoljno godina da sa tobom diskutujem pa makar ti imo i 40! ne brini se za godine! mozemo ti i ja pricat. Samo u toj prici savjetujem da budes realan i da volis Bosnu i kad gubi i kad pobjedjuje

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 21 okt 2011, 10:49

ja sam na tvoja pitanja argumentovano odgovorio, a ti na moja ocigledno ne znas i ne mozes...
od bosne se ocekuje titula, od bosne se ocekivao prolaz u onoj grupi... ja ocekujem da vidim napredak svake sezone kod svakog igraca i ekipe, a vjeruj mi da toga nema...

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.