Sävehof je dobra ekipa..imaju jako brza krila..jako su neugodni to su pokazali u gostima kod Chambery-a..
za Bosnu nece igrati Karacic i Uvodic .. jako tesko gostovanje, ali ako misle nekako na cetvrtu poziciju

Koliko si ti teska osoba imeime ako ti se nesvidja rad PIPETA nemojimeime je napisao/la:pa sta ako je najmanji proracun, i najlosija grupa je bila u istoriji LP...
tatar dobija poziv, s tim si sve rekao... objasnjenje nije potrebno... pa ima barem 5-6 boljih golmana u ligi od njega ali ne mogu dobiti poziv jer nisu u bosni...
koji ce to od njih da zaigra za reprezentaciju?
Evo jarane ja sam igrao dugo rukomet(i kod nas i u Italiji) i dan danas sam u rukometu kao trener omladinaca...Recu ti samo nesto,PIPE JE NAJBOLJI TRENER U BIH I REGIONU...imeime je napisao/la:ne znam zasto pojedinci misle da ja nekog mrzim.ja ne mrzim nikoga a ponajmanje pipeta...
jednostavno smatram da covjek ne radi svoj posao kako treba... moje kritike jesu najvise usmjerene prema pipetu, i ja misilm da su sve jako argumentovane... ko prati bosnu, a imalo se razumije u rukomet, vjerujem da to mora priznati...
kako pojedini novinari svaki uspjeh bosne najvise pripisu pipetu a svaki poraz nekvalitetnoj upravi i igracima, tako mogu i ja valjda na jednom forumu da iznosim svoje misljenje...
pojedinici sa ovog foruma su svedske ekipe proglasavali amaterskim... ocigledno i ti amateri igraju bolje od hrvatske kolonije u bosni...
Što se tiče "Krivajaša", Jaškić će se vjerovatno priključiti Krivaji (prekinuo suradnju sa Zagrebom), Divković (a i Isak Omerčević) igraju u Kataru, jučer su njih dvojica zajedno sa svojim timom odigrali prijateljsku utakmicu protiv Krivaje (izgubili 37:33) ali nije to važno, uglavnom idu za paramaGrande je napisao/la:@Aleksandre zna on dobro,samo se pravi mutav...Pa i ja bih sutra doveo igrace iz Hrvatske koja je sila u rukometu nego nase polovnjake.Lakse je sa igracima koje poznaje jos dok su bili igraci kadetske i juniorske reprezentacije Hrvatske nego sa nasim polovnjacima...
Sam Pipe je dovodio nase "igrace" ali oni dodju na ljetne treninge i nakon 3-4 treninga kupe se i odlaze u Gorazde,Gracanicu,Celik,Slogu,Visoko itd itd.Jednostavno nema igraca za Bosu po drugim klubovima a kada bude oni sami dolaze(Vrazalic,Cakic,Tatar,Medjic,Halilbegovic itd itd)...
Bilo je tih nasih bh zvijezda u Bosni pa gdje nestadose??Gdje je Jaskic??Gdje je Buljigija?Gdje je Ovcina??Gdje je Divkovic??Gdje su te silne bh zvijezde??
Pipeta mogu pljuvati dusmani ili igraci koje je otjerao,ustvari ti igraci se sami otjeraju![]()
SMAJLAGICA TREBA ZA SELEKTORA...JER TAJ COVJEK JE NESTO POSEBNO U RUKOMETU,KO GA POZNAJE (NJEGA I NJEGOV RAD) ZNA O CEMU PRICAM...
A dusmana je uvijek bilo i bit ce....
POzdravvvvv
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.