Olimpik Sarajevo

-A-
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la -A- » 19 okt 2011, 16:50

Uz kartu su na Otoci dobijali sok i sendvic... :mrgreen: :lol:

Svai put me sve vise i vise iznenadjuje ovaj OlimpiC. Uvijek nekim extravagantnim stvarima i potezima.

Slijedeca domaca tekma,uz karte,ide keks i cokoladno mlijeko ????

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 okt 2011, 16:59

jos bolji je napisao/la:'ocemo po 18- ti put izgibiti od zeljeznicara ili cemo iznenaditi bosnu i hercegovinu i odigrati X? :lol:
Ha ha vidi ti avatara. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 19 okt 2011, 17:02

-A- je napisao/la:Uz kartu su na Otoci dobijali sok i sendvic... :mrgreen: :lol:

Svai put me sve vise i vise iznenadjuje ovaj OlimpiC. Uvijek nekim extravagantnim stvarima i potezima.

nisu ko vi djelili pite, al i ovo nije loše za početak
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 okt 2011, 17:55

Svaka čast za organizaciju danas! :mrgreen:

Meni je iskreno onaj sendvič dobro sjeo!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 19 okt 2011, 18:49

-A- je napisao/la:Uz kartu su na Otoci dobijali sok i sendvic... :mrgreen: :lol:

kako si samo smijesan
da je bar tako na svim terenima PL...sumnjam da je igdje moguce unutar stadiona to i kupit, a oni dijele besplatno...zele ljudi privuc navijace i pokazat se gospodskim klubom...nesto slicno sam dozivio samo jednom na utakmici Medvescaka kad su cijelu dvoranu castili hamburgerom u McDonaldsu, te su nakon objave dobili aplauz pune dvorane, dok se kod nas neka slicna akcija ismijava...a nije ni cudo kad vidim po avataru za koga navijas, vjerovatno te pere ljubomora sto se tvoj klub nije sjetio tako neceg

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 okt 2011, 18:51

gospodin Seljakovic je napisao/la:

kako si samo smijesan
da je bar tako na svim terenima PL...sumnjam da je igdje moguce unutar stadiona to i kupit, a oni dijele besplatno...zele ljudi privuc navijace i pokazat se gospodskim klubom...nesto slicno sam dozivio samo jednom na utakmici Medvescaka kad su cijelu dvoranu castili hamburgerom u McDonaldsu, te su nakon objave dobili aplauz pune dvorane, dok se kod nas neka slicna akcija ismijava...a nije ni cudo kad vidim po avataru za koga navijas, vjerovatno te pere ljubomora sto se tvoj klub nije sjetio tako neceg
svaka čast za ovaj potez.Čini mi se da samo gostujući navijači dobijaju sendviče.Dobili su i navijači GOŠK-a kad su bili na otoci.
DRUG NEBI TI PUNCA

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 19 okt 2011, 20:21

gospodin Seljakovic je napisao/la:

kako si samo smijesan
Zasto bi mi klub za koji navijam davao sendvic i sok..pa ne dolazim na izlet ,niti se radi o nekom udruzenju izvidjaca niti bilo sta slicno.
Svjestan sam ja da ovakvim potezima se pokusava kupiti i privuci sto vise ,barem neutralnih,gledalaca ali meni je to smijesno pa ti misli sta hoces.

Na Kosevu imas kupiti na pojedinim tribinama ponesto sto ide u kasu kluba,a na sjeveru Koseva mozes kupiti sok i slicne stvari sto ide u kasu Hz ..i nemoj biti smijesan i misliti da je OlimpiC nesto epohalno izmislio i uradio sto drugi,barem slicno,vec nisu.
Stim sto je osnovna i jako bitna razlika sto je karta za utakmicu KARTA ,koja sluzi da udjes i gledas svoj klub i utakmicu a kasnije na stadionu mozes ponuditi svaku drugu uslugu i artikal.

U ostalom svak ima svoje...i ne pokusavaj mi ni odgovoriti,molim te.

Sirenje
Kontakt:

Post Postao/la Sirenje » 19 okt 2011, 23:26

**** vas sendvic, sok i cokoladica

Against Modern Football

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 okt 2011, 09:43

uopste to nije moderni fudbal. to su pitari patentirali prije 60 godina, sto ne bi i gracic, ipak je (ex) pitar...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 20 okt 2011, 12:03

ako su htjeli privuci raju,mogli su realno staviti cjenu karte 5km pa da udjemo i mi svi sto smo tekmu gledali van stadiona.imao sam za kartu i nije mi problem,al kad je bezobrazluk u pitanju i gledanje samo svojih interesa,nedam iz principa i nedam takoder sto je bilo djece koji su skuckali petaka,a levat stavio 7 km i 10,za sta majku mu?
realno za onakav stadion karta bi trebala da bude 3km maximalno

samo jedno pitanje vrlim olimpikovim navijacima,ako ih i ima,a i gracicu,KAKAV JE OSJECAJ DATI GO NA SVOM STADIONU I PROSLAVITI GA UZ ZVIZDANJE? :lol: :lol: :lol: :lol:

a i da je stavio 5km,bilo bi puno ko sipak i zaradio bi 15000km samo od karti,a ovako ako je uzeo 5000km,evo glava
a nek taj sendvic i sok ostavi nekom drugom,gospoda su se u ovom gradu uvjek radjala,nisu mogli naknadno postati gospoda,ako me ko konta

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 okt 2011, 18:54

@Sarajlija TM Šta fali renoviranoj tribini na Otoci pa da karta ne bude više od 3 KM?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 21 okt 2011, 09:44

Mancini je napisao/la:@Sarajlija TM Šta fali renoviranoj tribini na Otoci pa da karta ne bude više od 3 KM?
ne fali ništa tribini, ali brate Željo realno ne vrijedi više od 3 KM, odnosno predstava koju Željo pruža da me ne bi pogrešno razumjeli

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 21 okt 2011, 11:17

Seyo_TM je napisao/la:uopste to nije moderni fudbal. to su pitari patentirali prije 60 godina, sto ne bi i gracic, ipak je (ex) pitar...
Nevjerovatno kako se stvari nekad ponavljaju, ali eto ovi makar ne otimaju. Nema veze ima u ovom gradu mjesta za sve.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 21 okt 2011, 11:30

Mancini je napisao/la:@Sarajlija TM Šta fali renoviranoj tribini na Otoci pa da karta ne bude više od 3 KM?
eto nek je 5km,ako mogu navijacke tribine grbavici,kosevu,zenici i svim ostalim stadionima biti 5,radje cu gledati preko ograde,nego dati 7 i 10.

punite gracicu dzepove,samo naprijed,ja necu.
da je raja pa da stavi petaka da i ona djeca udju,ne bi mu se utakmice sa livada gledale i ne bi za njega navijali bliza rodbina,par penzionera koje je alchaimer doveo do stadiona,par taksista (pabizo :mrgreen: ) i par sitnih krimosa koji sanjaju o statusu fudbalske mafije

sve u svemu nikad nas necete dobiti,mozda opet za 10g izvucete X-a

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 21 okt 2011, 12:46

Na slijedećoj tekmi na Otoci, uz kartu, će se dobiti kilo janjetine i teretna pivara (ona u plastičnoj boci od 2 litra). Staklenke ne dolaze u obzir zbog samopovrijeđivanja i povrijeđivanja aktera meča i prisutnih gledatelja.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 okt 2011, 13:06

@Sarajlija TM Samo se ti nadaj da vas Olimpic neće dobiti slijedeći 10 godina,a komšija koliko košta karta za goste na sjeveru?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 21 okt 2011, 13:08

Mancini je napisao/la:@Sarajlija TM Samo se ti nadaj da vas Olimpic neće dobiti slijedeći 10 godina,a komšija koliko košta karta za goste na sjeveru?
Isto koliko i za domaće.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 okt 2011, 14:21

avlami97 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:@Sarajlija TM Samo se ti nadaj da vas Olimpic neće dobiti slijedeći 10 godina,a komšija koliko košta karta za goste na sjeveru?
Isto koliko i za domaće.
Domaćin uvijek određuje cijene ulaznica kakve on želi,na Grbavici je ulaznica za zapad najmanje 15 KM i to je njihovo pravo ali svi gledaju samo druge a ne gledaju svoju "avliju".

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 okt 2011, 14:33

Olimpikovci samo naprijed ,šteta ne bavim se socijologijom al bih rado napisao jedan doktorski rad na temu "Kako samokontrolom i ignorancijom uzrujati komšiju". Dobro je ovo što vam podapinju uvijek je najzahvalnija uloga outsajdera pokupit ćete simpatije !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 okt 2011, 14:49

kimbo je napisao/la:Olimpikovci samo naprijed ,šteta ne bavim se socijologijom al bih rado napisao jedan doktorski rad na temu "Kako samokontrolom i ignorancijom uzrujati komšiju". Dobro je ovo što vam podapinju uvijek je najzahvalnija uloga outsajdera pokupit ćete simpatije !!
ti si vec napisao doktorski na temu "na janjetini sa Nijazom"
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.