upravu si, ali treba biti i realan maloAlemC85 je napisao/la:sportski se nadati pozitivnom rezultatu protiv Želje...

čestitam na pobjedi protiv zrinjskog

upravu si, ali treba biti i realan maloAlemC85 je napisao/la:sportski se nadati pozitivnom rezultatu protiv Želje...
Okica bi moglo zamjeniti i drvo. Mirza izgleda slabo konta. Prvo mu nisu igrali ni Zolj, ni Demic, ni Brkovic. Pa je onda skontao u Travniku da je Zolj odlican i od tada igra, pa je onda pod BB skontao da je Demic odlican, pa od tad i on poceo da igra, sad je nadam se skontao da je i Brkovic dobar, ali dok on to sve skonta, mi izgubismo bruku bodova.ko bi najbolje moga zamijeniti Okića, ovaj mali Brković sve se više nameće?
Bliss je napisao/la:Okica bi moglo zamjeniti i drvo. Mirza izgleda slabo konta. Prvo mu nisu igrali ni Zolj, ni Demic, ni Brkovic. Pa je onda skontao u Travniku da je Zolj odlican i od tada igra, pa je onda pod BB skontao da je Demic odlican, pa od tad i on poceo da igra, sad je nadam se skontao da je i Brkovic dobar, ali dok on to sve skonta, mi izgubismo bruku bodova.ko bi najbolje moga zamijeniti Okića, ovaj mali Brković sve se više nameće?
Jel ga ko usliko , fina je to reklamaVELEZDOGROBA je napisao/la:bravo rođeni
pokazali smo uljezu ko je glavni u gradu
najveca scena danas na tekmi kad je Kim Han Sol (unuk predsjednika koreje) pojavio se na tribinu u velezovoj maici.
momak brzo uci
postaje mostarac malo po malo
Sta su to Dzeksonu govorili ?Crveni Barun je napisao/la:svi se pitamo zašto je zabranjen dolazak navijačima pa upravo zbog ovakvih i sličnih rasistički ispada ... a možda bolje nismo ni zaslužili dok svi u svojim sredinama ne izbacimo stoku sa stadiona
da je majmun..Sarajlijc@ je napisao/la:Sta su to Dzeksonu govorili ?Crveni Barun je napisao/la:svi se pitamo zašto je zabranjen dolazak navijačima pa upravo zbog ovakvih i sličnih rasistički ispada ... a možda bolje nismo ni zaslužili dok svi u svojim sredinama ne izbacimo stoku sa stadiona
Pa to govore i domačim igračima.Takva ti je kod nas fudbalska publika.Meni je mnogo gore kad navijači vrijeđaju domačeg igrača nego gostujučeg.Neopravdavam rasizam.mma_hz je napisao/la:da je majmun..Sarajlijc@ je napisao/la:Sta su to Dzeksonu govorili ?Crveni Barun je napisao/la:svi se pitamo zašto je zabranjen dolazak navijačima pa upravo zbog ovakvih i sličnih rasistički ispada ... a možda bolje nismo ni zaslužili dok svi u svojim sredinama ne izbacimo stoku sa stadiona
Nisam bio na utakmici, ali znam da to sa RA tribine nije dolazilo. Sa centralne, vjerujem.mma_hz je napisao/la:da je majmun..Sarajlijc@ je napisao/la:Sta su to Dzeksonu govorili ?Crveni Barun je napisao/la:svi se pitamo zašto je zabranjen dolazak navijačima pa upravo zbog ovakvih i sličnih rasistički ispada ... a možda bolje nismo ni zaslužili dok svi u svojim sredinama ne izbacimo stoku sa stadiona
Sto brate? Bolje im je imati na tribini 100 ljudi normalnih, sloznih, nego 1000 debila195 je napisao/la:http://www.****.ba/slike/fotorep ... 742132.jpg
http://www.****.ba/slike/fotorep ... 739361.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.