Sporting L. - Vaslui - 1
Stoke - Maccabi TA - 1
Slovan B - PSG - 2
Paok - Shamrock - 1
5.24 KM Ulog x Dobitak xx

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jeste Džeko onaj eurogolLBJ MVP je napisao/la:Ja sve konto da je Džeko,al sam se zajebo izgleda da DŽeko nije ni igrao tadaDylan Dog je napisao/la: Custovic nam je donio pobjedu,taj stameni napadac nekoliko prosjecnih belgijskih ekipa![]()
A sjećam se i tog debila
Ma ja znam da je Džeko tada nešto u stilu Zidanalegenda reala je napisao/la:Jeste Džeko onaj eurogolLBJ MVP je napisao/la:Ja sve konto da je Džeko,al sam se zajebo izgleda da DŽeko nije ni igrao tadaDylan Dog je napisao/la: Custovic nam je donio pobjedu,taj stameni napadac nekoliko prosjecnih belgijskih ekipa![]()
A sjećam se i tog debila
Ćustović je pogodio za 3:2 glavom ubačaj Miske iz kornera Ćusta glavom za 3:2 sudijska nadoknada
Pa dao je i on jedan,i to fenomenalanLBJ MVP je napisao/la:Ja sve konto da je Džeko,al sam se zajebo izgleda da DŽeko nije ni igrao tadaDylan Dog je napisao/la: Custovic nam je donio pobjedu,taj stameni napadac nekoliko prosjecnih belgijskih ekipa![]()
A sjećam se i tog debila
Kad se sjetim da smo tada smatrali Čustu za većeg talentaDylan Dog je napisao/la:Pa dao je i on jedan,i to fenomenalanLBJ MVP je napisao/la:Ja sve konto da je Džeko,al sam se zajebo izgleda da DŽeko nije ni igrao tadaDylan Dog je napisao/la: Custovic nam je donio pobjedu,taj stameni napadac nekoliko prosjecnih belgijskih ekipa![]()
A sjećam se i tog debila![]()
Tad je jos igrao za Teplice i zapravo u toj utakmici se nametnuo u reprezentaciji.
Evo od 0:40
[youtube][/youtube]
Nemaš ti pojma sine ,sad kad si ti rekao tako ja sam 1000% uvjeren u pobjedu FulhamaDylan Dog je napisao/la: Ha-Ha-Ha
Ako Fulham pobjedi u Krakowu ja necu pisat 2 dana na forumu![]()
Pa tamo ti je ko Pirota bolan,tamo je i Barcelona sa Ronaldhinom i Eto'om gubila.
Ma prce one meneLBJ MVP je napisao/la:E moj Dože škola te brineKakva praksa ba šta radite jel prčiš šta
![]()
![]()
Odo i ja spavat ne zbog škole jednostavno najbolje se osjećam kad spavam
Njima smiješ namignutDylan Dog je napisao/la:Ma prce one meneLBJ MVP je napisao/la:E moj Dože škola te brineKakva praksa ba šta radite jel prčiš šta
![]()
![]()
Odo i ja spavat ne zbog škole jednostavno najbolje se osjećam kad spavam![]()
Ove iz mog razreda navikle na muskarce,na vrh im glave,nema bujruma,sreca pa u isto vrijeme i ginekoloski smijer ima praksu,kod njih samo 1 muskarac u razredu,one su puno pristupacnije![]()
Odo i ja spavat,nema se sta drugo radit
Mi ne pišemo na likovnomDylan Dog je napisao/la:A sta smiju huligani iz gimnazije
Imali gdje ovdje da kliknem na txt, želim da pogledam sta je na rasporedu.legenda reala je napisao/la:http://www.bhtelecom.ba/webtv.html
Evo ubacili i 4 arene sport,dobro je da se ne zajebajem sa stremovima
E jbg. ovo mogu pratit samo korisnici BHTelecoma, a ja prešo na HSlegenda reala je napisao/la:http://www.bhtelecom.ba/webtv.html
Evo ubacili i 4 arene sport,dobro je da se ne zajebajem sa stremovima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.