HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

mahalac
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la mahalac » 11 avg 2009, 18:46

kksiroki je napisao/la:Momci šta se osvrćete na tu dvojicu košarkaških šarlatana koji o košarci znaju koliko i vas dvojica o uzgoju Pandi tako pustite nek svoje frustracije izbacuju zar mislite da je njima lako . Ovo o Bilanu pa ja sam ga gledao 3-4 puta i dečko ima jako mekanu ruku ali malo je i mekan pod košem , ovih dana se očekuju još 1-2 igrača s tim da o imenima o tom po tom .
Oooo hvala na komplimentu lugaru, dakle da se ispravim sritan van dan luga, 15 kolovoz :mrgreen:
A sto se tice kosarke, pa mozda si djelomicno upravu jer da sam bio uspjesan ne bi mi sad omiljeni klub igrao "derbije" protiv tima koji dolazi iz mjesta gdje se u moje vrijeme jos samo u lov islo.
A sta ces ratno i poratno vrijeme pa svasta izadje na povrsinu.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 11 avg 2009, 20:17

mahalac je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Momci šta se osvrćete na tu dvojicu košarkaških šarlatana koji o košarci znaju koliko i vas dvojica o uzgoju Pandi tako pustite nek svoje frustracije izbacuju zar mislite da je njima lako . Ovo o Bilanu pa ja sam ga gledao 3-4 puta i dečko ima jako mekanu ruku ali malo je i mekan pod košem , ovih dana se očekuju još 1-2 igrača s tim da o imenima o tom po tom .
Oooo hvala na komplimentu lugaru, dakle da se ispravim sritan van dan luga, 15 kolovoz :mrgreen:
A sto se tice kosarke, pa mozda si djelomicno upravu jer da sam bio uspjesan ne bi mi sad omiljeni klub igrao "derbije" protiv tima koji dolazi iz mjesta gdje se u moje vrijeme jos samo u lov islo.
A sta ces ratno i poratno vrijeme pa svasta izadje na povrsinu.
Ajde znamo da o košarci pojma nemaš ali evo ni zemljopis ti nije jača strana jer proglasiti Široki Brijeg šumarskim predjelom sve govori o tvom obrazovanja a ova čestitanja dana općine neznam šta to tvoj mozgić hoće da kaže s tim , da te malo uputim da je na dan općine ujedno i Blagdan Velike Gospe jedan od najvećih Blagdana u nas Hrvata katolika e sad ako je to tebi nešto za izrugivanje onda to još jedno pokazuje tvoju kulturolšku razinu .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 11 avg 2009, 20:43

Bojim se da se nismo razumjeli sto i nije cudo s obzirom na kako ti rece kulturoloske razine, uostalom upravo zbog toga ja ovako s tobom.
O nemas pojma kako ja poznajem vasu kulturolosku razinu...al to vec nije za foruma...
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 11 avg 2009, 21:08

mahalac je napisao/la:Bojim se da se nismo razumjeli sto i nije cudo s obzirom na kako ti rece kulturoloske razine, uostalom upravo zbog toga ja ovako s tobom.
O nemas pojma kako ja poznajem vasu kulturolosku razinu...al to vec nije za foruma...
svaka cast ,jesi gotov :?:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 avg 2009, 23:37

sta se svađate nije sezona jos ni pocela :D odmarajte se sad xD
You are someone else I am still right here

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 12 avg 2009, 16:40

mahalac je napisao/la:Bojim se da se nismo razumjeli sto i nije cudo s obzirom na kako ti rece kulturoloske razine, uostalom upravo zbog toga ja ovako s tobom.
Ma ja i šta bi ja da mi ti to ne reče .Zabavi se ti svojim klubom u naumu da se ne raspadnete jer kako čujem a inače dobro čujem da ste u velllllllllllllllllllikim gov...... što se financija tiče.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 12 avg 2009, 19:27

kk široki aje reci te igrace u planu ili bar reci na kojim pozicijama

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 12 avg 2009, 23:07

brijeg široki je napisao/la:kk široki aje reci te igrace u planu ili bar reci na kojim pozicijama
pusti sad to...imas pp pa mu salji... ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 12 avg 2009, 23:44

opet krenuli de ohladite malo kad pocne sezona onda se koljite XD
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 13 avg 2009, 12:38

Jeli možda zabranjeno pisat , koji je vama k.... šta vas briga šta mi pišemo na podforumu Širokog i šta spamate ao eto vi neki sa strane bi nam trebali govoriti da ohladimo .
@brijeg široki , pozicije 1-2(šuter koji može odigrat 10 min na play-u) i 4 .

florin cernat
Kontakt:

Post Postao/la florin cernat » 13 avg 2009, 14:02

eeej kk siroki smiri se dobit ces ban ili ce te izbaciti **** pa smiri dozivljaje :D :D :D jer ako se oni uvrijede gotov si...
ja mislim ako ta dvojica budu dobri igraci nas roster je popunjen za sljedecu sezonu... vidim malo se spominje špralja, budite sigurni da će špralja ako ga ozljede zaobiđu imati 15-ak koševa prosijek...
Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 13 avg 2009, 14:06

to ti je gogo jelčić play,i bilan 4

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 13 avg 2009, 14:51

za gogu to je neko izvalio a taj bilan on je meni se cini odabrao zadar ali nemoj te pricat koda ste iz uprave nek se ono prvo potpiše a onda opali čakulu kk široki i mene živciraju posebno na navijacke skupina podforumu na ovom forumu ima zadrtih idiota (IQ sobne temperature) koji su u vecini pa mogu pricat sta oce dobro je što nas širokobriježana ima ovoliko zamislite šta bi bilo da je samo jedan

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 13 avg 2009, 15:59

Gogo nego tko ma daj, a Bilan to nije nimalo realno , dečko je talentiran i ja bi volio da dođe ali mislim da to nije realno , u planu za četvorku je jedno poznato ime sa puno iskustva ali iskreno još nije javna stvar , neko je spomenio Šimu ma naravno da će Šime dati ruke i to dosta ,trenutno su problem pozicija beka šutera i četvorke , prvog playa imamo pozicija tri je odlično pokrivena kao i petica , ali uz Juru i mladog(premladog za NlB) Bubala potreban je još jedan iskusan igrač , na 5 smo najjaci Grga,Šime i "mali" Planinić (kako se dečko razvio sliči mi na Pekovića) će biti dovoljni .Ovo izgleda da je Kineska turneja je propala zbog vremenskih nepogoda u tom dijelu zemlje, meni je drago a nadam se i treneru.

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 13 avg 2009, 21:47

znali se ko ce uz široki nastupat na turnirima u herceg novom i zageru na cedevitinom :?: :?:

na nasem ce za one koji ne znaju igrad široki union olimpija zadar i cedevita

florin cernat
Kontakt:

Post Postao/la florin cernat » 14 avg 2009, 11:08

zar nije union olimpija odustala :?: :?: :?:
Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 14 avg 2009, 11:47

florin cernat je napisao/la:zar nije union olimpija odustala :?: :?: :?:
Je i umjesto nje je Zagreb.Na Cedevitinom su Hemofarm,Cedevita mi i mislim Cibona.

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 14 avg 2009, 14:58

sad je li ovo istina ali cuo sam da umjesto priprema u kini ice se na pripreme u francuskoj ako je istina to je jedna odlicna vijest da decki vide kolko stvarno mogu meni se cini od 10-20 rujna cetiri jake utakmice s tamošnjim prvoligasima super

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 14 avg 2009, 15:45

brijeg široki je napisao/la:sad je li ovo istina ali cuo sam da umjesto priprema u kini ice se na pripreme u francuskoj ako je istina to je jedna odlicna vijest da decki vide kolko stvarno mogu meni se cini od 10-20 rujna cetiri jake utakmice s tamošnjim prvoligasima super
istina i ne samo 4 nego više utakmica , puno bliža i bolja opcija od Kine

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 avg 2009, 18:07

Odlična stvar ovo u vezi priprema u Francuskoj..

a imena pojačanja ostavite za pp, odnoso imena i razglabanja o imenima..pozdrav svim navijacima iz Širokog..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.