hahaha dobar si 2016Zomby je napisao/la:Ma ljudi Euro 2016, 24 repke ha ya meraka braco mila pa i 3 ide direktnobparena je napisao/la:Bit ce i BiH uskoro pravo respektabilna repka pa makar se to mnogima ne svidjelo. Progulit ce to vrlo brzo. A onda exstaza![]()
Samo steta za ovu generaciju itd..ali jbg imamo jos jednu sansu Portugal, sve počinje od 0-0, ipak su oni veliki favorit i nije sramota ispasti od njih, a sram njih bilo sto su se nasli u ovom barazu.
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
nece razbijat po lijevoj al po desnoj ce nas derat ko siroce napolitankudžakailibu je napisao/la:da da, to je to! vjerujem u ovo i ne cini mi se loše uopšte. cisto sumnjam da ce ronaldo razbijati po lijevoj strani jer su i lulic i salihovic igracine koji se znaju...karameldar je napisao/la:To je ta dobitna kombinacijaGoalgetter je napisao/la:-----------------------Begovic------------------------
Vranjes/Jahic--Jahic/Mravac--Spahic--Salihovic
----------Rahimic-------------Medunjanin-----------
Pjanic---------------Misimovic------------------Lulic
------------------------Dzeko---------------------------

Pa jarane doce i 2016 ubrzo..valjda cemo tad biti u planu UEFEhahaha dobar si 2016

-
- Kontakt:
Dzeko ce 30 godina imatiZomby je napisao/la:Pa jarane doce i 2016 ubrzo..valjda cemo tad biti u planu UEFEhahaha dobar si 2016

YNWA!
-
- Kontakt:
Po desnoj starni ce nas derat? jeldeeee? Kad tata Ogi ocita lekciju o inerciji u cetri okazgembo89 je napisao/la:nece razbijat po lijevoj al po desnoj ce nas derat ko siroce napolitankudžakailibu je napisao/la:da da, to je to! vjerujem u ovo i ne cini mi se loše uopšte. cisto sumnjam da ce ronaldo razbijati po lijevoj strani jer su i lulic i salihovic igracine koji se znaju...Goalgetter je napisao/la:-----------------------Begovic------------------------
Vranjes/Jahic--Jahic/Mravac--Spahic--Salihovic
----------Rahimic-------------Medunjanin-----------
Pjanic---------------Misimovic------------------Lulic
------------------------Dzeko---------------------------

Mozda nam tada dadnu ali ko ih yebe moramo samo igrati i ovako dokazati svima da imamo potencijal i igrace a da nam neko 3 neda.Zomby je napisao/la:Pa jarane doce i 2016 ubrzo..valjda cemo tad biti u planu UEFEhahaha dobar si 2016
Hoce Dzeko, ali mali talentovani Bajro Bajric ce imati 22karameldar je napisao/la:Dzeko ce 30 godina imatiZomby je napisao/la:Pa jarane doce i 2016 ubrzo..valjda cemo tad biti u planu UEFEhahaha dobar si 2016

- peppo_owen
- Kontakt:
Raja jedno pitanje?? Ovako konto sam(msm ja i ova moja ekipa) neki transparent napravit za baraz,nesh na fazon platinija i uefe,malo ih ko prozvat i sad pitanje kakva je procedura vezano za to,drug mi kaze(inace je BHF) da se to mora prijavit savezu da bi dopustili unosenje na stadion.Ako neko zna kako to ide bio bi mu zahvalan da mi objasni,ako je komplikovano i ako javno prozivanje(uefa,platini) nosi neke sankcije za nasu reprezentaciju da to ne radim? et tolko od mene

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
-
- Kontakt:
napisite : Daj mi Platini malo vode iz te doline, da umočim belegiju do polovine..peppo_owen je napisao/la:Raja jedno pitanje?? Ovako konto sam(msm ja i ova moja ekipa) neki transparent napravit za baraz,nesh na fazon platinija i uefe,malo ih ko prozvat i sad pitanje kakva je procedura vezano za to,drug mi kaze(inace je BHF) da se to mora prijavit savezu da bi dopustili unosenje na stadion.Ako neko zna kako to ide bio bi mu zahvalan da mi objasni,ako je komplikovano i ako javno prozivanje(uefa,platini) nosi neke sankcije za nasu reprezentaciju da to ne radim? et tolko od mene![]()
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nema sanse da ce komitet dopustiti bilo sta na racun od ove dvije zlocinacke organizacije.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
ne valja vam ovo pljuvanje po gradu Sarajevu, al nimalo
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Ja bi iskreno volio da utakmicu protiv Portugala igramo na Koševu, to je napokon jedna šansa da se Koševo ispuni do posljednjeg mjesta, al' kad vidim rezultat koje bilježimo na ovaj stadion, onda i nije čudno ako igramo na Bilino Polje, ja nemam ništa protiv toga da se utakmica igra u Zenici, tu je atmosfera mnogo bolja, igramo bolje, jedino što travnjak zeza, al' mislim da bi se to moglo srediti, ipak volio bih da igramo na Koševu, kao i što sam rekao jedinstevna prilika da se ispuni čitav stadion od 35 000 kapaciteta. 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Han!$;Lfc je napisao/la:Ja bi iskreno volio da utakmicu protiv Portugala igramo na Koševu, to je napokon jedna šansa da se Koševo ispuni do posljednjeg mjesta, al' kad vidim rezultat koje bilježimo na ovaj stadion, onda i nije čudno ako igramo na Bilino Polje, ja nemam ništa protiv toga da se utakmica igra u Zenici, tu je atmosfera mnogo bolja, igramo bolje, jedino što travnjak zeza, al' mislim da bi se to moglo srediti, ipak volio bih da igramo na Koševu, kao i što sam rekao jedinstevna prilika da se ispuni čitav stadion od 35 000 kapaciteta.

Zasto ? kome...treba 35 000 - savezu

Ti bi javno da je.bes mater Platiniju i da prodjes nekaznjeno...eee jarane...peppo_owen je napisao/la:Raja jedno pitanje?? Ovako konto sam(msm ja i ova moja ekipa) neki transparent napravit za baraz,nesh na fazon platinija i uefe,malo ih ko prozvat i sad pitanje kakva je procedura vezano za to,drug mi kaze(inace je BHF) da se to mora prijavit savezu da bi dopustili unosenje na stadion.Ako neko zna kako to ide bio bi mu zahvalan da mi objasni,ako je komplikovano i ako javno prozivanje(uefa,platini) nosi neke sankcije za nasu reprezentaciju da to ne radim? et tolko od mene![]()
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- Principatus
- Kontakt:
Covjece, kako se ova tema razyeba. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- thenaturalone
- Kontakt:
Tako ti je to kad admini dozvoljavaju da pojedinci umjesto da pisu o reprezentaciji dodju ovdje i pljuju po gradu Sarajevu i svemu sto dolazi iz tog grada.Principatus je napisao/la:Covjece, kako se ova tema razyeba.
Posto admini ne reaguju, sto onda ne bi i ja odgovorio.
Ne znam kako mogu pljuvati po jedinom gradu u BiH?!thenaturalone je napisao/la:Tako ti je to kad admini dozvoljavaju da pojedinci umjesto da pisu o reprezentaciji dodju ovdje i pljuju po gradu Sarajevu i svemu sto dolazi iz tog grada.
Posto admini ne reaguju, sto onda ne bi i ja odgovorio.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
ne znam sto se kacite na taj post mrznje uopste :S. sto ne pociste ovo moderatori?Arnelinho je napisao/la:Ne znam kako mogu pljuvati po jedinom gradu u BiH?!thenaturalone je napisao/la:Tako ti je to kad admini dozvoljavaju da pojedinci umjesto da pisu o reprezentaciji dodju ovdje i pljuju po gradu Sarajevu i svemu sto dolazi iz tog grada.
Posto admini ne reaguju, sto onda ne bi i ja odgovorio.Imati par sokaka i nazivati sebe gradom je van svake pameti.
...
- Principatus
- Kontakt:
Gledaj, nije na meni da ti govorim dali si trebao odgovoriti ili ne. To jest nekad i mene zna uhvatiti ljutnja pa kazem pojedine stvari, gdje kasnije mislim da nisam bas ispao pametan.thenaturalone je napisao/la:Posto admini ne reaguju, sto onda ne bi i ja odgovorio.
Po meni je ova citava "diskusija" mlacenje prazne slame. Bljuvotine, lazi, preuvelicavanja, nikakvi argumenti, vrijedjanje i jednog i drugog grada ili stanovnika. Zasto nebi odgovorio? Kad vidis da se neko vec sam valja u blatu, logicno da covjek ne uskoci da se valja sa njim ili?

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
ŠUPCIMA kao što si ti uvijek treba začepiti gubicu kompleksašku ovom pjesmom.Juve-TZ je napisao/la:sacu da vam kazem par cinjenica o sarajlijama:
1.ti ljudi i ne dolaze na utakmice reprezentacije, vole vise zeljeznicar i sarajevo od reprezentacije...vidim vec najavljuju da ce razvalit reprezentaciju bih na grbavici kada bude prijateljska...
2.sve govore sarajevo ovo sarajevo ono...a ustvari kad su trebali sarajevu svi pobjegli, tako da kada dodjem u sarajevo npr jedan dan da prosetam imam osjecaj da sam u novom pazaru
3.sarajlije samo koriste bosnu...nit imate fabrika niti imate zeljezara niti imate termoelektrane, niti imate bilo sta sto steti vasem gradu i opet se zalite na ostatak bosne, dok ostatak bosne fakticki radi za sarajevo, dobiju ljudi struju jeftiniju do tuzlaka, a mi i i zenicani imamo najzagadjeniji zrak u bosni i onda dodju u carsiju u zenicu pred utakmicu sa luksemburgom i pjevaju:smrdi vam carsija ili kada tribine uzvikuju bosna je sampion oni sarajevo sampion...to ako mogu shvatit onda...i onda izadje prosjek plata po kantonima i vidi ko je prvi ubjedljivo, srajevski sa 300 maraka iznad prosjeka![]()
4.trazite da se igra na kosevu a igralo se 10 godina i tamo nismo nista uradili, cim smo presli na bilino polje popravila se atmosfera, navijaci se povezali vise sa igracima i to je dovelo do toga da smo poceli da pravimo i neke zapazenije uspjehe
5.samo trava trava, trava na tv-u ne izgleda isto kao trava uzivo, nek ste vi gledali na eurosportu highlights ljubi vas majka...ono uopste nije onako izgledalo
6. neki se zale na zenicu ne valja to kako je na utakmicama, pa eto ovu zadnju da vam napomenem, padalo je po meni 3 sata i pokiso sam ko picka i smrzo se al opet meni je bilo odlicno, mozda zato sto nisam navikao na bolje, mozda zato sto mi je reprezentacija dosla jednom u grad u zadnjih 5 godina i to ona kosarkaska kad je ostalo 3000 napolju pa se nije niko zalio...mozda zato jer mi je reprezentacija ispred vasih raspalih klubova
7.bude vise ljudi iz odzaka i šipova nego iz sarajeva...i onda se zalite nesto, pa to je sramota za grad koji ima 500 000 ljudi
8.upamtite vec jedno bosna samo sarajevo, vi koji mislite da je bosna samo sarajevska carsija varate se
9.i nemojte izigravat ko neke patriote kad vas ljudi napadnu...patriote ste na televiziji, a to sto ste se popisali na spomenik poginuloj tuzlanskoj djeci, to vam necu nikad zaboravit...patriotski nema sta, gadite mi se
10.sve dok ima bilinog polja oni ce se zaliti...jer jbg sarajevo je to, moramo sve njima dati, a ostatak bosne nek cucla motku
pozdrav svim zenicanima i nadam se da ce u sljedecih par godina i konacno postati sportski centar bih jer to i zasluzuju
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.