Rekonstrukcija stadiona u BiH

karameldar
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la karameldar » 17 okt 2011, 23:55

Emir ZENICA je napisao/la:Steka mi nesto mobitel,usb,racunar ne znam ni ja sta,jedva sam prebacio sliku,ostale cu sutra,nemam zivaca

slika

dakle,sutra idu ostale slike.
OMG
YNWA!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 18 okt 2011, 00:30

Emir ZENICA je napisao/la:Steka mi nesto mobitel,usb,racunar ne znam ni ja sta,jedva sam prebacio sliku,ostale cu sutra,nemam zivaca

slika

stanje terena ziva katastrofa,uz travnjak u Banovicima,ovaj je ubjedljivo najgori usudit cu se reci u Evropi cijeloj! sramota! nekad sam za Bilino polj emislio da im samo fali nadogradnja sjevera i juga,mislim na tribine,da ne izgledaju onako minijaturne,ali sad se vidi da se i travnjak treba rekonstruisati,u cjelosti! inace samo brukamo reprezentaciju koja je u svijetu ipak izgradila neko ime....

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 18 okt 2011, 09:38

Ovakva je trava samo na ovoj slici i na slici do zapada blize sjeveru. Ostalo je sve relativno dobro.S tim da je igrala A reprezentacija po onoj kisi isto tako mlada reprezentacija,pa i Celik dobro je .Jos sutra kup utakmica u Zenici :lol:
Ma sredit ce oni teren,ne brinem ja to
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 18 okt 2011, 14:40

slika

mislim da ostale slike ipak nisu potrrebne, ovo je i previse...samo ce nam jos vise past mrak na oci :mrgreen:

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 18 okt 2011, 19:09

Sad pitat novinare i ovg portala zamolit što prije da se pokrene nešto za stadion doček s Portugalom ovako se ne može u baraž dalje. Ne treba nešto ekstra,malo ušminkavanje!
Čekat odgovor,vlasti,općine,saveza. ???? Nadležnih organa.A ne prepucavanja na temi i foruma o gradovima gdje i kako.Već kad BP dobiva novi izgled.?? Hoće opet ne daj Bože se dogodit kao Luxsemburg ?

Trava,higijenski uvijeti,rasvijeta,zid-semafor,reflektori hoće bit kakave investicije?? Jel ova reprez.to zaslužila?
Hvala !
Fi hajati.
GO Bosno.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 18 okt 2011, 19:22

Stadion je u veoma dobrom stanju osim travnjaka,al eto Celik nece igrati kup utakmicu u Zenici nego u Kaknju,biti ce teren spreman,samo lakapo :D :D
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 18 okt 2011, 19:28

Emir ZENICA je napisao/la:Stadion je u veoma dobrom stanju osim travnjaka,al eto Celik nece igrati kup utakmicu u Zenici nego u Kaknju,biti ce teren spreman,samo lakapo :D :D
'Ajde molim te stavi jos koju sliku,da vidim malo bolje kako to sve izgleda.
YNWA!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 18 okt 2011, 19:29

Ovakav teren ako bude, biće odlično... Šta hoće više?

[youtube][/youtube]
Čelik Zenica 1945

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 okt 2011, 19:31

Nama može bit samo plus ovakav teren. Oni su navkli na "tepihe" a mi na oranice kao što je ovaj BP ;) Zato, što gore bude, to po nas bolje :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 18 okt 2011, 19:48

karameldar je napisao/la: 'Ajde molim te stavi jos koju sliku,da vidim malo bolje kako to sve izgleda.
Imam slike,al nece usb ili sta vec,probat cu veceras to srediti
Volim te Celik ! ! !

dinomajstor
Kontakt:

Post Postao/la dinomajstor » 18 okt 2011, 20:42

Nimla_RZ je napisao/la:Ovakav teren ako bude, biće odlično... Šta hoće više?

[youtube][/youtube]
I to sta kazes:sta hoce vise..hahaha

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 18 okt 2011, 21:45

GunnerS je napisao/la:Nama može bit samo plus ovakav teren. Oni su navkli na "tepihe" a mi na oranice kao što je ovaj BP ;) Zato, što gore bude, to po nas bolje :D
Kako misliš da su naši navikli na oranice, pa ne igra Džeko, Misimović ,Spahić i ostali na oranicama. Pratiš ti ostale utakmice u Europi osim što pratiš Premijer ligu :lol:
Dragon Town

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 18 okt 2011, 21:47

zmaj_Bosne je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Nama može bit samo plus ovakav teren. Oni su navkli na "tepihe" a mi na oranice kao što je ovaj BP ;) Zato, što gore bude, to po nas bolje :D
Kako misliš da su naši navikli na oranice, pa ne igra Džeko, Misimović ,Spahić i ostali na oranicama. Pratiš ti ostale utakmice u Europi osim što pratiš Premijer ligu :lol:
Ne igraju, al slobodno mogu reći da su Ronaldo & Co. veći tehničari od nas ;)
Čelik Zenica 1945

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 19 okt 2011, 14:32

Istocna tribina u Prijedoru

slika

slika

slika

slika

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 okt 2011, 14:55

zmaj_Bosne je napisao/la:
Misliš li da bi na onakvom terenu Portugal mogao da igra kao mi protiv Luxemburga ?! Ja govorim da nama više paše takav teren. Džeko je naučio na blatu igrat, kao i Spahić a za Misketa nisam siguran. Tako da... Svi oni dobro znaju kako je igrat na "oranici" a C.R., Nani i ostala ekipa nikad nisu igrali na takvim terenima. Razumiješ sad ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 19 okt 2011, 18:06

Evo malo pogleda na novu tribinu u Gradačcu.
slika
Dragon Town

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 19 okt 2011, 18:54

zmaj_Bosne je napisao/la:Evo malo pogleda na novu tribinu u Gradačcu.
slika
vidim gore neke stubove, lici mi kao na nosace krova, jel se ima mozda u planu uskoro natkrit tribina??
jel imas mozda neku sliku ove tribine s vanjske strane, jel fino sredjeno il je ostavljeno kao nedovresno gradiliste, ocel bit neki prostori ispod tribine??
i sta ce bit s tribinom s druge strane, mislim da sam cuo da ce se rusit i gradit potpuno ista kao ova, jel to istina??

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 okt 2011, 22:24

gospodin Seljakovic je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Evo malo pogleda na novu tribinu u Gradačcu.
slika
vidim gore neke stubove, lici mi kao na nosace krova, jel se ima mozda u planu uskoro natkrit tribina??
jel imas mozda neku sliku ove tribine s vanjske strane, jel fino sredjeno il je ostavljeno kao nedovresno gradiliste, ocel bit neki prostori ispod tribine??
i sta ce bit s tribinom s druge strane, mislim da sam cuo da ce se rusit i gradit potpuno ista kao ova, jel to istina??
u planu je natkrivanje tribine i to bi trebalo biti gotovo do marta,a sto se tice ispod tribine dole se nalaze sve potrebne prostorije kluba svlacione za igrace i sudije.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 19 okt 2011, 22:42

sto se tice Gradacca tu bi bas lego fino krov i tribina kao bombona :) a Prijedor- ODLICNO sto se ovo gradi jer je stadion bas bio onako kao za neku trecu ligu u najmanju ruku a sad kontam da ce naprave pravu stvar ;) kod nas u BL rade saraf po saraf ovu tribinicu sve nesto crtaju a ne znaju jesu posli ili dosli no valjda ce zavrse nesto do 2015 :) ako i tada :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 okt 2011, 22:51

tako ti je kod nas sve brate natanane,ili tri radnika prave stadion :lol: :lol:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.