Megamon je napisao/la:don_burza je napisao/la:Braco bi nam lego ko mrtvom Jasin![]()
![]()
![]()
![]()
ovo je bas star fazon koji je davno isfuro

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Megamon je napisao/la:don_burza je napisao/la:Braco bi nam lego ko mrtvom Jasin![]()
![]()
![]()
![]()
Postao/la Number1 dana 14 okt 2011, 01:26spizz je napisao/la:
hare30 je napisao/la:Jedno samo Roki Ronaldo mora na EP i tacka znaci opet cemo mlatiti na praznu slamu....
ali u qrcu...nikome taj derpe nece nedostajati...yebeš EURO bez Rahimića.
![]()
![]()
Rahimić još ne smije reć Papetu da je završio svoju fudbalsku karijeru i da radi ko pekar u Moskvi..
QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Klub za koji navijam: FC Sarajevo, NK Chelsea
Jeste li znali šta znači riječ šupak?adointer je napisao/la:Š u p a k ! (ništa uvredljivo - čovjek iz šupe)
Bezimeni je napisao/la:Odo ja policiji prijavit' da me tetak psihički i fizički i seksualno zlostavljao.Sigurno će mi povjerovat,jedva čekam da vidim tetka u policijskoj stanici.
harry_90 je napisao/la: .......ne pisem jer nemam vremena nekad za forum,jer imam zivot i izvan ovog cuda,tako da ne mogu cekati da neko nesto napise pa da ga napadnem ako ne djelimo isto misljenje.. pusaa za tebe,malo relaksacije se ufati,a ne piskarat ovdje![]()
Od onog pilicara sto me citirao ne vrijedi ni citati,jer njemu je forum jedini zivot,vidi se po broju postova,a nijedan pametan u njemu,ne bih da se izrazavam grublje prema ovom jer znam da mu nije lako u zivotu,imam osjecanja za napacene likove.
King Kenny je napisao/la:Dobit ćeš ga,kad tadBoateng_27 je napisao/la:eee draga djeca još nabijaju žuljeve
Nemam Timeline i ne zelim ga.
O5 JimmyJimmy from the hood je napisao/la:Onda ću ja odigrati da će biti preminulih na utakmici.pintol_TM87 je napisao/la:Napoli(zžk4,5)-Bayern više @ 1.75 – Utakmicu između Napolija i Bayerna sudi Portugalac Olegario Benquerenca koji je poznavaocima portugalskog nogometa ostao u sjećanju kad je na utakmici između Vitorie Guimaraes i Benfice dao žuti karton pokojnom Miklosu Feheru koji se nedugo nakon toga srušio i preminuo.
kelner je napisao/la:O5 JimmyJimmy from the hood je napisao/la:Onda ću ja odigrati da će biti preminulih na utakmici.pintol_TM87 je napisao/la:Napoli(zžk4,5)-Bayern više @ 1.75 – Utakmicu između Napolija i Bayerna sudi Portugalac Olegario Benquerenca koji je poznavaocima portugalskog nogometa ostao u sjećanju kad je na utakmici između Vitorie Guimaraes i Benfice dao žuti karton pokojnom Miklosu Feheru koji se nedugo nakon toga srušio i preminuo.
kremenko je napisao/la:Ako neko ima 0.5 ili kojim slucajem 1€ viska bili poslo na wwinu..ako neko ima zainteresiran vratit cu mu sutra kad uplatim posto sad ne rade kladionice...PM za informacije...Molim vas ako Boga,Alaha znate...
Megamon je napisao/la:kremenko je napisao/la:Ako neko ima 0.5 ili kojim slucajem 1€ viska bili poslo na wwinu..ako neko ima zainteresiran vratit cu mu sutra kad uplatim posto sad ne rade kladionice...PM za informacije...Molim vas ako Boga,Alaha znate...![]()
Burza i veceras u elementu!don_burza je napisao/la:Poselamim citav kucni saobracaj igracima Barce kad nisu mogli dati 4 komada radnicima pivare koji su u strajku
Emir_BIH je napisao/la:[img]C:\Documents%20and%20Settings\[email protected]\Desktop\Dres%20bih.jpg[/img]
Ovako nesto?
RKO je napisao/la:harry_90 je napisao/la: .......ne pisem jer nemam vremena nekad za forum,jer imam zivot i izvan ovog cuda,tako da ne mogu cekati da neko nesto napise pa da ga napadnem ako ne djelimo isto misljenje.. pusaa za tebe,malo relaksacije se ufati,a ne piskarat ovdje![]()
Od onog pilicara sto me citirao ne vrijedi ni citati,jer njemu je forum jedini zivot,vidi se po broju postova,a nijedan pametan u njemu,ne bih da se izrazavam grublje prema ovom jer znam da mu nije lako u zivotu,imam osjecanja za napacene likove.
NHF![]()
![]()
Ovo kaze lik koji ima 10 000 postova
sheringham je napisao/la:Ma, i trebas se suzdrzati. Sta te briga sta neko tvrdi. Ti i onako imas zivot izvan ovog foruma.
Kako me sheba lik jbtNK/RK Krivaja je napisao/la:sheringham je napisao/la:Ma, i trebas se suzdrzati. Sta te briga sta neko tvrdi. Ti i onako imas zivot izvan ovog foruma.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.