BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Veceras sve osim pobjede je jedan ogroman neuspjeh za Borussiu Dortmund i za Njemacki fudbal. Sto se Watzke-a tice samo cu reci da je to jedna od najintelegentnijih osoba u Njemackom fudbalu i ovom izjavom skida pritisak sa ekipe u medijima, jer kako vidimo BILD je jedva cekao neki neuspjeh BVB-a da bi mogao iz "arihve" izvaditi davno pripremljene clanke.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Gundogan i Smelle u prvoj !!!!
Poljak dere. Momak izrasta u pravo čudo od igrača 

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Dere on nama napade druze koju god je loptu primio usro je....Semir bvb je napisao/la:Poljak dere. Momak izrasta u pravo čudo od igrača
- Omerbavarac
- Kontakt:
Oj odbrane.
Staticna da staticnija ne moze biti.
K'o da prvi put igraju zajedno, neprepoznatljivi su.
Napad koliko toiko igra iako nisu ni oni sjajni, pogotovo Kagawa koji u posljenje vrijeme sve vise glumi zvijezdu.
Imao je jednu 100%-tnu sansu i dva suta, s tim da je kod jedne prilike mogao uposliti Gotzea, ali neda gad lopte.

Staticna da staticnija ne moze biti.
K'o da prvi put igraju zajedno, neprepoznatljivi su.
Napad koliko toiko igra iako nisu ni oni sjajni, pogotovo Kagawa koji u posljenje vrijeme sve vise glumi zvijezdu.
Imao je jednu 100%-tnu sansu i dva suta, s tim da je kod jedne prilike mogao uposliti Gotzea, ali neda gad lopte.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anton 1983
- Kontakt:
Sva sreća da sam odabro tekmu Kusena da gledam. Tam sam tak i onak oćekivo poraz Kusena pa se nenerviram preveč...Al **** me zanima kaj to BvB dela u Olympiakosu! Brijem da igraju bez glave i repa. DEBILI - mora se to reč!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
KRATKO JASNO NISMO ZA LIGE PRVAKA, NEMAMO ZA TO TRENERA ...
Ne mogu ovo podnjet na normalan nacin pa boze dragi mi primamo 2 gola od GRKA i to za 45 min, ruku na srce zasluzili smo da gubimo. I da pobjedimo opet nismo zasluzili igrat u lp, jer malo ozbiljnija ekipa nas prosipa ko rizu ... Ni pomislit ne smijem sta bi bilo da smo dobili jacu grupu ... Odbrana pa moj boze nit bekovi igraju nit stoperi, ne zna se ko je gori u odbrani, a i Wajdenkurac je mogo branit onaj drugi gol cojk ga probi oduze mu nevinost kroz pic.ku mu lopta prodje ... Ne znam iskreno ovo boli jako jako boli, kazem i da pobjedimo nije za nas Liga prvaka dok ovaj idiot Klopp kojeg iskreno ja gotivim i volim ovako misli igrat u ligi prvaka nema od nas hljeba , jer ovo odavno vise nije peh ni slucajnost ovo je NE ZNANJE ! Napomenuo bih da je penal bio na GOTZEU cist ko suza, Subotic, Hummels su se veceras dobro dobro dobro dobro dobro dobro obrukali jeb.o im bog mater ....
Unatoc ovom svom frustu nadam se pobjedi i nekom malom cudu, Kagawa je.bem i tebi po citave matere japanske ... Perisa, Bender, Gotze, Lewa, Gundogan su dosta dobro odigrali ... Hajmo sad po cudo i 2 gola u mrezi grka !
Ne mogu ovo podnjet na normalan nacin pa boze dragi mi primamo 2 gola od GRKA i to za 45 min, ruku na srce zasluzili smo da gubimo. I da pobjedimo opet nismo zasluzili igrat u lp, jer malo ozbiljnija ekipa nas prosipa ko rizu ... Ni pomislit ne smijem sta bi bilo da smo dobili jacu grupu ... Odbrana pa moj boze nit bekovi igraju nit stoperi, ne zna se ko je gori u odbrani, a i Wajdenkurac je mogo branit onaj drugi gol cojk ga probi oduze mu nevinost kroz pic.ku mu lopta prodje ... Ne znam iskreno ovo boli jako jako boli, kazem i da pobjedimo nije za nas Liga prvaka dok ovaj idiot Klopp kojeg iskreno ja gotivim i volim ovako misli igrat u ligi prvaka nema od nas hljeba , jer ovo odavno vise nije peh ni slucajnost ovo je NE ZNANJE ! Napomenuo bih da je penal bio na GOTZEU cist ko suza, Subotic, Hummels su se veceras dobro dobro dobro dobro dobro dobro obrukali jeb.o im bog mater ....
Unatoc ovom svom frustu nadam se pobjedi i nekom malom cudu, Kagawa je.bem i tebi po citave matere japanske ... Perisa, Bender, Gotze, Lewa, Gundogan su dosta dobro odigrali ... Hajmo sad po cudo i 2 gola u mrezi grka !
BvB Echte Liebe !!!
Ne igra se u Olympiakosu, nego u Pireju.anton 1983 je napisao/la:Sva sreća da sam odabro tekmu Kusena da gledam. Tam sam tak i onak oćekivo poraz Kusena pa se nenerviram preveč...Al **** me zanima kaj to BvB dela u Olympiakosu! Brijem da igraju bez glave i repa. DEBILI - mora se to reč!

Kako idu oni koeficijenti, jel racunas

Vasa grupa je objektivno, druga najjaca grupa, nakon grupe smrti. Tesko je igrati sa mladim igracima na ovom nivou takmicenja. Bice bolje iduci put.Damir_BvB je napisao/la:KRATKO JASNO NISMO ZA LIGE PRVAKA, NEMAMO ZA TO TRENERA ...

P.S. Ne ubacuj Boga u psovke. Anticivilizacijski je.

Kanta za napucavanje.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- roy_makaay
- Kontakt:
Loše totalno,ne zna se koji igrač je gore odigrao tekmu,Schmelzer i Kagawa pretenduju na to da dobiju titulu flop of the match a ni Neven nije daleko.Rečemo da su pčelice platile danak neiskustvu. 

Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Loše skrooz. Nije ova ekipa spremna za Ligu Prvaka. Totalno loše 2. poluvrijeme. Jeftini golovi iz malo šansi, odbrana previše nesigurna.
Schmelzer me totalno razočaro. Predaleko od svojih igrača i previše pi**kast i strašljiv. Kriv je za 1. i 3. gol.
Katastrofa i sramota da njemački prvak ovako predstavlja Bundesligu
Schmelzer me totalno razočaro. Predaleko od svojih igrača i previše pi**kast i strašljiv. Kriv je za 1. i 3. gol.
Katastrofa i sramota da njemački prvak ovako predstavlja Bundesligu

Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 19 okt 2011, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
J.ebem vas šljampave.
Oni da Bundesligu predstavljaju..., što dalje od vrha tabele za dobrobit ove lige. Ovdje se ne radi više ni o neiskustvu, nego o čisto onoj:"idemo izletiti uzeli smo koju paru, hajmo opet natrag".
Schalke prošle godine pored borbe za opstanak, srce ostavi za svoju zemlju, isto Hannover izgara u Evropskoj ligi, a ne ova Borussia.
Čisto kao i Mainzu, bjež'te sa vrha tabele, ne brukajte nas više, ostavite mjesto za timove koji to zaslužuju, ala Schalke, Leverkusen, Hannover, Stuttgart...
Eto mrže mi ekipe nema..., Gotze i Hummels sumnjam da će htjeti ostati u ovom tonućem brodu, Barcelona i Bayern je ono što će obojica htjeti u budućnosti.
Pa Stuttgart i Wolfsburg su Božija milost, ovamo se ovi hrvali sa manchesterom, a ovi ne mogu ni sa nekim prosjekom od Olympiakosa, smješna ekipa...
Sram nek' ih bude!!!

Oni da Bundesligu predstavljaju..., što dalje od vrha tabele za dobrobit ove lige. Ovdje se ne radi više ni o neiskustvu, nego o čisto onoj:"idemo izletiti uzeli smo koju paru, hajmo opet natrag".
Schalke prošle godine pored borbe za opstanak, srce ostavi za svoju zemlju, isto Hannover izgara u Evropskoj ligi, a ne ova Borussia.

Eto mrže mi ekipe nema..., Gotze i Hummels sumnjam da će htjeti ostati u ovom tonućem brodu, Barcelona i Bayern je ono što će obojica htjeti u budućnosti.
Pa Stuttgart i Wolfsburg su Božija milost, ovamo se ovi hrvali sa manchesterom, a ovi ne mogu ni sa nekim prosjekom od Olympiakosa, smješna ekipa...

Sram nek' ih bude!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pomislio sam da je sve gotovo za BvB sto se tice LP-a, ali evo Arsenal im ostavlja jos koliko toliko nade za drugi krug.
Ovo veceras je licilo na sve osim na dobru fudbalsku predstavu, nazalost.
Ovo veceras je licilo na sve osim na dobru fudbalsku predstavu, nazalost.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Momak pričaš gluposti. Kad su to šta gore navedeni timovi osvojili nešto u evropi? Ne zaboravi da je BvB prvi njemački tim koji je uopšte osvojio neku evropsku titulu... (1966.)Klare je napisao/la: ostavite mjesto za timove koji to zaslužuju, ala Schalke, Leverkusen, Hannover, Stuttgart...
Ovo jest žalosno, ali pazi malo šta pišeš... Jest loše i malo se crvenim, ali ne tako kako ti to hoćeš da predstaviš

- anton 1983
- Kontakt:
Sad bum baš gušto kak će BvB-ofci pljuvati sami po sebi!
Trebali ste vi više igrača prodati
Sad bi htio da mi Semir opet pokaže kolko ono vrijedi ekipa BvB-a

Trebali ste vi više igrača prodati

Sad bi htio da mi Semir opet pokaže kolko ono vrijedi ekipa BvB-a

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
fulate mrtve sanse kod 0 0 i 1 1i ovo je rezultat...odbrana totalno van pozicije pa ljudi vas je pobjedila ekipa sastavljena od nekada rezervnih igraca prosjecnih klubova liga petice...orbaiz dzjabur miralas mikoun pa to je sramota odgovorno tvrdim da bi se ovaj olimpijakos borio za opstanak u bundesligi...svasta...ako sad pobjedite obje zaredom eto vas nazad na kolosjek ali tesko...
- spielführer_21
- Kontakt:
Gledao sam prvo pol. dalje nisam mogao jer sam znao da nema povratka nakon drugog primljenog gola.. Dobro je rekao Semir, nije ova ekipa spremna za LP i to je to. Ne treba sad pljuvati, svaka utakmica je veliko iskustvo i biće bolje možda već u nastavku ove sezone LP. Treće mjesto nije neuhvatljivo, a ja kao vječni optimist moram reći: ni drugo!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Nema se sta komentarisati puno, za mene postoji jedan jedini krivac JURGEN KLOPP, covjek nije dorastao eurotakmicenjima, i kup utakmicama ... Iskreno danas smo se osramotili, molim boga da ne prodjemo dalje jer ne zasluzujemo. Mi smo se napusili od grka i to dobro napusili, moj Klopp moj 3 utakmice , 1 bod i 2-7 gol razlika ccc... Sramotimo Bundesligu , jos mi kao njemacki prvak jao bruke moj boze ... Sto se tice analize danasnje utakmice, dobro smo otvorili jako dobro je izgledalo prvih par minuta, ali to je jedino pozitivno veceras, gdje je veceras bio Gotze ? Taj momak kojeg svi hvalimo dizemo u nebesa sto nosio ekipu i zabio barem 1 gol ... Ovo veceras je stvarno razocarenje veliko. I bolje nam je da se skoncentrisemo na ligu i izborimo ponovo plasman za lp ... Nemamo mi sta trazit, kazem i da prodjemo sto naravno necemo dzaba nam osmina finala kapak koga god da izvucemo ha ya ... U gostima smo prelosi sjecam se prosle god jbte karpati nam tad zabise 3 gola hej karpati, pa marsej 3 pa grci 3 ... Pravo smo jaki nema sta haha... Hajde zabij mu necu sad do sutra **** ovu tastaturu i pisat treba se okrenut ligi i cekat subotu i Koln koji se raspuco pravo, sve osim pobjede razocarenje !
BvB Echte Liebe !!!
Sramota. Nikad truliji Oly da ovako razvali njemackog prvaka. Pojedinci su odigrali na oberligaskom nivou.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.