SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

anton 1983
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la anton 1983 » 19 okt 2011, 15:39

MaGiCa je napisao/la: Druga je stvar sto nema Robberyja, Schweinsteigera i Muellera, vec sudbinu deli sa Garganom, Dzemailijem ili Zunigom. ;)
Isto tako igrač mora zavrijediti da ima takve suigraće ;) Recimo ja sam jučer Gomeza vidio da šutira po golu, nemrem isto reći za cavanija...

0 udaraca u okvir. Pametnom dosta :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 okt 2011, 16:00

anton 1983 je napisao/la: Isto tako igrač mora zavrijediti da ima takve suigraće ;) Recimo ja sam jučer Gomeza vidio da šutira po golu, nemrem isto reći za cavanija...

0 udaraca u okvir. Pametnom dosta :lol:
Dosta bi ti odavno bilo, da si bar malo pametan, a posto nisi, pogledaj kako su se ti udarci zavrsavali - penal mu je golman odbranio, sut sa 3 metara je omasio na praznu mrezu, a sut van 16 je poslao u tribine. Neka prvo nauci da hoda, pa da primi loptu, pa tek onda mozemo da pricamo o varijacijama u igri, ali na temi o BMu, ne ovde. slika

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 19 okt 2011, 16:03

MaGiCa je napisao/la:To sto je Cavani losiji u Urugvaju, nego u Napoliju - to je za diskusije druge vrste. To sto je Hamsik odigrao 2-3 utakmice za jednu losu Slovacku - to nije nikakav pokazatelj. Zajedno, uz Lavezzija, oni sacinjavaju najubojitiju trojku u Italiji, a i sire. A pogledaj varijacije Cavanija, pa ces videti koliko je kompletniji igrac od Gomeza. Posto nisi gledao Napoli, evo 1 klipcic koji pokazuje neke njegove sposobnosti:

Druga je stvar sto nema Robberyja, Schweinsteigera i Muellera, vec sudbinu deli sa Garganom, Dzemailijem ili Zunigom. ;)
Necu o Hamsiku. Premalo sam ga gled'o, moze biti da sam naletio na njegova losa izdanja. Vrijeme ce pokazati da li je moj utisak 'na prvu' bio pogresan.

Kavanija sam mog'o bolje upratiti. Nema sumnje da je dobar napadac, natprosjecno dobar,.. Al' jednostavno mislim da je Gomez bolji, iako se (ponavljam) radi o potpuno razlicitom profilu napadaca.

Kako mislis kompletniji!? Ako bi posmatrao na tvoj nacin onda je Kavani bolji napadac od Sirera :mrgreen: !? Brzi, ima bolji dribling, bolje kretanje, bolju tehniku,.. Al' da li je bolji od Sirera :mrgreen: !? Mislim ni u ludilu. I Paolo Di Kanio pvrsno gledano izgleda bolje od Sirera, al' ekipa ima puno vise koristi od igraca kao sto je Sirer. Mislim da ces shvatiti sta hocu reci.

Ja sam skoro ubjedjen da bi Kavani bio losiji da igra u timu sa cetri nabrojana igraca. On bi u takvoj formaciji bio klasicni sidras, sto sigurno ne odgovara njegovom stilu igre. Imas primjer Forlana koji u Manci nije mog'o gola dati bas zato jer se igralo preko krila. Takvi igraci vole posjed lopte, vole se izvlaciti i igrati licem prema protivnickom golu.

I da, ne znaci nuzno da se bolje partije pruzaju u jacim ekipama. Postoji bezbroj primjera u kojim su igraci razvaljivali u malim ekipama, al' u velikim nisu nista mogli napraviti. Pada mi na pamet Suazo koji je RAZVALJIVAO u Kaljariju, a u Interu se nije mog'o sastaviti sa loptom. Zasto!? Pa zato sto voli da je alfa i omega na terenu, a to u Interu nije mog'o biti. Postoji bezbroj ovakvih primjera. Jedan je i Kavani, koji se ne moze dokazati pored dva dominantnija napadaca u Urugvaju.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 19 okt 2011, 18:56

Gomez je jednostavno bolji igrac od Cavanija i tu nema polemike.Cavani jeste dobar ali Gomez je klasa.
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 19 okt 2011, 19:02

Zabac je napisao/la:Gomez je jednostavno bolji igrac od Cavanija i tu nema polemike.Cavani jeste dobar ali Gomez je klasa.
:mrgreen: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Zomby, dana/u 19 okt 2011, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 19 okt 2011, 19:02

Zomby je napisao/la:
Zabac je napisao/la:Gomez je jednostavno bolji igrac od Cavanija i tu nema polemike.Cavani jeste dobar ali Gomez je klasa.
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 19 okt 2011, 20:43

anton 1983 je napisao/la:
Zomby je napisao/la:

[youtube][/youtube]

:mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 19 okt 2011, 21:25

JuveSissoko je napisao/la: [youtube][/youtube]

:mrgreen:
:lol:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 19 okt 2011, 22:50

:lol: :lol: :lol: :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 okt 2011, 22:55

Ajde da zavrsimo sa tom temom, najavljujuci novi duel njih dvojice.

[youtube][/youtube]

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 okt 2011, 20:12

Šta je ovo, samo keslanje na Napolitankinom* topicu? :mrgreen:

Ni ovdje nama pravih rezimea, nego se samo gleda kako poturiti protivniku za nepravedne sudijske odluke.
Napoli je (izgleda) kontraški raspoložena ekipa, ali rano primljen gol ih je ubio u pojam. Samo time se može odbraniti njihov loš nastup i predafanzivna taktika.

Vjerujem i da se oni raduju ovim ishodom, tako da se nadaju da će svoje "ubojito" oružje bolje upotrebiti na strani.

Mal sehen. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 okt 2011, 20:59

Glupo je Napoli propustio sansu da dobije na Sardiniji. U poslednjih 20ak minuta bruka sansi nije realizovana.
Sad nas uhvatise Milan, Roma, pa i Inter, a trebalo je da im bezimo po bar 3-4 boda jer smo imali prihvatljiv raspored. Jbga. ;)

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 24 okt 2011, 20:01

Sve je to nogomet, ništa idemo dalje 8-)
Forza Napoli

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 26 okt 2011, 23:34

anton 1983 je napisao/la:
Zomby je napisao/la:

:o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hahahahahahaha tek sad procitah ovo.. hahahahahaha
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 okt 2011, 09:49

Sinoc laganica. 2 lagana gola, oba nakon gresaka Udinese-a, ali i to je fudbal. A onda klasicno zatvaranje u drugom poluvremenu. Ja zadovoljan, jer je Udine nama najnezgodniji protivnik. ;) Zali Boze one glupo date bodove Parmi i Chievu, jer bi sada vec imali prednost u odnosu na rivale.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 okt 2011, 19:05

Magica šta se dešava, crveni i odmah preokret?
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 okt 2011, 19:28

Desava se da sise sicilijanske padaju k'o pokosene na svaki kontakt, te da je 1 Santana majmunela koja pravi 2x glupe faulove za zuti karton, a da Mazzarri uvodi Maggia tek u drugom poluvremenu.slika
Protiv ekipe koja ima samo kontranapad, Napoli vodi od prve minute i pofasuje 2 gola.slika

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 30 okt 2011, 16:02

@Magicni

Kakav je smrad ovaj Mazzari to nije humano.Pruza mu Montella ruku poslije utakmice on samo odmahnu i ode seljacina...

Ufff sto mi je mrzak :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 okt 2011, 16:09

Yuto je napisao/la:@Magicni
Kakav je smrad ovaj Mazzari to nije humano.Pruza mu Montella ruku poslije utakmice on samo odmahnu i ode seljacina...
Prosle sezone su se zakacila njih dvojica, kad je Montella kukao nakon poraza Rome na sudije i igrace Napolija. Ovaj mu to nije zaboravio. :mrgreen:
Ufff sto mi je mrzak :mrgreen:
Nemoj tako. Jedini je lik koga je Mourinho postovao u Serie A. :lol:

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 30 okt 2011, 16:33

Postovo je on i Gasperinia :lol: :lol: :lol:

A nisam znao za taj detalj i da su se zakacili,al svejedno nije trebo onako reagovat.Izgleda da se poslije izvinuo i da su se izgrlili :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.