Svai put me sve vise i vise iznenadjuje ovaj OlimpiC. Uvijek nekim extravagantnim stvarima i potezima.
Slijedeca domaca tekma,uz karte,ide keks i cokoladno mlijeko ????
Ha ha vidi ti avatara.jos bolji je napisao/la:'ocemo po 18- ti put izgibiti od zeljeznicara ili cemo iznenaditi bosnu i hercegovinu i odigrati X?
nisu ko vi djelili pite, al i ovo nije loše za početak-A- je napisao/la:Uz kartu su na Otoci dobijali sok i sendvic...![]()
![]()
Svai put me sve vise i vise iznenadjuje ovaj OlimpiC. Uvijek nekim extravagantnim stvarima i potezima.
-A- je napisao/la:Uz kartu su na Otoci dobijali sok i sendvic...![]()
![]()
svaka čast za ovaj potez.Čini mi se da samo gostujući navijači dobijaju sendviče.Dobili su i navijači GOŠK-a kad su bili na otoci.gospodin Seljakovic je napisao/la:-A- je napisao/la:Uz kartu su na Otoci dobijali sok i sendvic...![]()
![]()
kako si samo smijesan
da je bar tako na svim terenima PL...sumnjam da je igdje moguce unutar stadiona to i kupit, a oni dijele besplatno...zele ljudi privuc navijace i pokazat se gospodskim klubom...nesto slicno sam dozivio samo jednom na utakmici Medvescaka kad su cijelu dvoranu castili hamburgerom u McDonaldsu, te su nakon objave dobili aplauz pune dvorane, dok se kod nas neka slicna akcija ismijava...a nije ni cudo kad vidim po avataru za koga navijas, vjerovatno te pere ljubomora sto se tvoj klub nije sjetio tako neceg
Zasto bi mi klub za koji navijam davao sendvic i sok..pa ne dolazim na izlet ,niti se radi o nekom udruzenju izvidjaca niti bilo sta slicno.gospodin Seljakovic je napisao/la:-A- je napisao/la:Uz kartu su na Otoci dobijali sok i sendvic...![]()
![]()
kako si samo smijesan
da je bar tako na svim terenima PL...sumnjam da je igdje moguce unutar stadiona to i kupit, a oni dijele besplatno...zele ljudi privuc navijace i pokazat se gospodskim klubom...nesto slicno sam dozivio samo jednom na utakmici Medvescaka kad su cijelu dvoranu castili hamburgerom u McDonaldsu, te su nakon objave dobili aplauz pune dvorane, dok se kod nas neka slicna akcija ismijava...a nije ni cudo kad vidim po avataru za koga navijas, vjerovatno te pere ljubomora sto se tvoj klub nije sjetio tako neceg
ne fali ništa tribini, ali brate Željo realno ne vrijedi više od 3 KM, odnosno predstava koju Željo pruža da me ne bi pogrešno razumjeliMancini je napisao/la:@Sarajlija TM Šta fali renoviranoj tribini na Otoci pa da karta ne bude više od 3 KM?
Nevjerovatno kako se stvari nekad ponavljaju, ali eto ovi makar ne otimaju. Nema veze ima u ovom gradu mjesta za sve.Seyo_TM je napisao/la:uopste to nije moderni fudbal. to su pitari patentirali prije 60 godina, sto ne bi i gracic, ipak je (ex) pitar...
eto nek je 5km,ako mogu navijacke tribine grbavici,kosevu,zenici i svim ostalim stadionima biti 5,radje cu gledati preko ograde,nego dati 7 i 10.Mancini je napisao/la:@Sarajlija TM Šta fali renoviranoj tribini na Otoci pa da karta ne bude više od 3 KM?
Isto koliko i za domaće.Mancini je napisao/la:@Sarajlija TM Samo se ti nadaj da vas Olimpic neće dobiti slijedeći 10 godina,a komšija koliko košta karta za goste na sjeveru?
Domaćin uvijek određuje cijene ulaznica kakve on želi,na Grbavici je ulaznica za zapad najmanje 15 KM i to je njihovo pravo ali svi gledaju samo druge a ne gledaju svoju "avliju".avlami97 je napisao/la:Isto koliko i za domaće.Mancini je napisao/la:@Sarajlija TM Samo se ti nadaj da vas Olimpic neće dobiti slijedeći 10 godina,a komšija koliko košta karta za goste na sjeveru?
ti si vec napisao doktorski na temu "na janjetini sa Nijazom"kimbo je napisao/la:Olimpikovci samo naprijed ,šteta ne bavim se socijologijom al bih rado napisao jedan doktorski rad na temu "Kako samokontrolom i ignorancijom uzrujati komšiju". Dobro je ovo što vam podapinju uvijek je najzahvalnija uloga outsajdera pokupit ćete simpatije !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.