Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Sto se penala tice,oba cista,nema tu dileme,..Ali zato sudija,kritican do bola,znaci ,prvo trebo je onaj behut iz Otelula dobiti crveni,namjerno igranje rukom,zadnji igrac,100 % sansa,a onda Vidi onakvo nesto svirat crveni,nema smisla,...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Penali su bili, nema priče. Crveni isto tako nije bio, trebao mu je dati samo žuti.
Ali što je zanimljivo, kad je prošle godine na Bridgeu bio skoro isti ovakav kontakt u 16m kao danas i sudija je svirao penal onda to nije bio penal nego žuti za simuliranje Zhirkovu prema istim ovim navijačima Uniteda.

Ali što je zanimljivo, kad je prošle godine na Bridgeu bio skoro isti ovakav kontakt u 16m kao danas i sudija je svirao penal onda to nije bio penal nego žuti za simuliranje Zhirkovu prema istim ovim navijačima Uniteda.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Do sutra United gola ne bi dao da sudija nije umjesao svoje prste.
Pa onaj prvi "penal" je vise nego presmjesan.Vidno ga namjerno Runi pogodio loptom ,covjek nije imao vremena da reaguju.Ono se ne svira u LP niti se kad sviralo.Da je onako isto Ferdinand igrao sudija se ne bi ni dvouumio,pustio bi igru dalje.
Boze moj i vi kao i City na neke jedvite jade.Vise sretno nego spretno !
Pa onaj prvi "penal" je vise nego presmjesan.Vidno ga namjerno Runi pogodio loptom ,covjek nije imao vremena da reaguju.Ono se ne svira u LP niti se kad sviralo.Da je onako isto Ferdinand igrao sudija se ne bi ni dvouumio,pustio bi igru dalje.
Stranger in the night. SIDA in the morning!
- BluesForever
- Kontakt:
Penal je bio kada je onaj igrac igrao rukom cist penal nema šta,ali ruku na srce ondje je Rooney odlicno odglumio i doslovno se bacio na nogu od igraca Galatia samo da padne da sudia svira penal.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Haha, šta sve nećeš pročitati. Ispada da Rooney nije htio uposliti Hernandeza koji je bio sam pred golmanom, već je gađao protivničkog igrača u ruku kako bi iznudio penal. Sjetio se da su veće šanse da on pogodi iz penala, nego Hernandez iz igre.
A kod drugog penala, šta reći, uzeo ga na iskustvo.

A kod drugog penala, šta reći, uzeo ga na iskustvo.

100% sportski i krajnje opušten potpis
Rooney se bacio na nogu igraca Otelula? Pa jel ga zakacio po prstima? Dovoljno da ga onemoguci u nastavku akcije. sada dali je Rooney isao na penal ili nije je relativno. Mozda jeste, mozda nije. Vise ovo prvo nego drugo ali u postotcima nije stotka.BluesForever je napisao/la:Penal je bio kada je onaj igrac igrao rukom cist penal nema šta,ali ruku na srce ondje je Rooney odlicno odglumio i doslovno se bacio na nogu od igraca Galatia samo da padne da sudia svira penal.
@Zabac
Sta kazes jado? (Ono Crnogorski

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
U pravu si 100%.I ja sam vidio da se Rooney štim'o da ga u ruku pogodi, na krivoj nozi čovjeka uhvatio (bezobraznik), nije im'o kad ni reagovat jadnik.A stvarno je bezobrazan taj Rooney, gdje će čovjeka tako iskorištavat, treb'o ga je barem pustit malo, pa da ima vremena da reagujeZabac je napisao/la:Do sutra United gola ne bi dao da sudija nije umjesao svoje prste.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Zabac je napisao/la:Do sutra United gola ne bi dao da sudija nije umjesao svoje prste.

i još te molim da skloniš sliku legende iz svoga avatara jer svojim lupetanjima kvariš lijepu uspomenu na njega
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
kad smo vec kod crnogoraca njihova legendarna je : Sta ucini mrčo...
United je igrao prelose kao i posljednih x kola sto je cinjeica.Smatram United vele silom na ostrvu i imam veliki respekt prema njima.Gledao sam utakmicu ali usporeni snimak nisam vidio cime sam pogresno preudicirao.Penal jeste bio iako na prvu je izgledalo jako jako smjesno i pateticno.
Igra Uniteda nije ni sjenka one sa pocetka sezone , da li su se previse istrosili ili nesto lijevo ne znam.
Ali u koliko zavrse 2gi u grupi sto je vrlo lahko i moguce ne pise im se dobro.Moguci protivnik je vjerovatno biti Barcelona ,Real itd st u koliko izvuku cisto sumnjam da imaju neke velike sanse.
Prvo mjesto je prioritet.
United je igrao prelose kao i posljednih x kola sto je cinjeica.Smatram United vele silom na ostrvu i imam veliki respekt prema njima.Gledao sam utakmicu ali usporeni snimak nisam vidio cime sam pogresno preudicirao.Penal jeste bio iako na prvu je izgledalo jako jako smjesno i pateticno.
Igra Uniteda nije ni sjenka one sa pocetka sezone , da li su se previse istrosili ili nesto lijevo ne znam.
Ali u koliko zavrse 2gi u grupi sto je vrlo lahko i moguce ne pise im se dobro.Moguci protivnik je vjerovatno biti Barcelona ,Real itd st u koliko izvuku cisto sumnjam da imaju neke velike sanse.
Prvo mjesto je prioritet.
Logicno je bilo da United ne moze igrati kao na pocetku sezone,isto kao sto i Barca ne moze konstantno dobro igrati,sto su pokazali protiv Valencie i Real Sociedada kao i protiv Madrida u prvoj utakmici,a djelimicno i protiv Milana.
Naravno igraci su umorni,igraju protiv cvrstih ekipa ali za sada sve je dobro,bodovi se pisu,koda ce neko sutra reci kad United (i ako United) dodje do polufinala ili finala kako je on igrao u grupi.
Naravno igraci su umorni,igraju protiv cvrstih ekipa ali za sada sve je dobro,bodovi se pisu,koda ce neko sutra reci kad United (i ako United) dodje do polufinala ili finala kako je on igrao u grupi.
ma daj umorni pa tek osam kola u premieri te odigrali tri u LP a njihov pad je evidentan jos od prijeNarin je napisao/la: Naravno igraci su umorni,igraju protiv cvrstih ekipa ali za sada sve je dobro,bodovi se pisu,koda ce neko sutra reci kad United (i ako United) dodje do polufinala ili finala kako je on igrao u grupi.

Zabac je napisao/la:Do sutra United gola ne bi dao da sudija nije umjesao svoje prste.

Definitivno kada su pravili ovaj .gif mislilo se na ovakve postove.

Cuj Rooney se stimao da nekoga pogodi u ruku,nije imao vremena da reaguje

[youtube][/youtube]
Moli boga da Collina ne vidi ovaj post,jer ce te traziti po celom svetu da te pljune.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
evo jedna za ove evrine ljubitelje sto su se raspisali o njemu..

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Legendarno !rio_Ferdy88 je napisao/la:evo jedna za ove evrine ljubitelje sto su se raspisali o njemu..

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
zamolio bi te da se ne pravis pametan i nadredjeni vec procitas moj naredni post koji je gotovo odmah ispod tog koji citiras.Gresku sam ispravio jer ponovljeni snimak tog igranja rukom nisam vidio vec samo detanj iz pticije perspektive.Kada je to izlgedalo vise nego smjesno !Devil je napisao/la:Zabac je napisao/la:Do sutra United gola ne bi dao da sudija nije umjesao svoje prste.
Definitivno kada su pravili ovaj .gif mislilo se na ovakve postove.![]()
Cuj Rooney se stimao da nekoga pogodi u ruku,nije imao vremena da reaguje![]()
,pogledaj dobro klip na pocetku,lopta da je prosla zicer.
![]()
[youtube][/youtube]
Moli boga da Collina ne vidi ovaj post,jer ce te traziti po celom svetu da te pljune.![]()
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Poslije Cleverlyja i Hernandeza, novi petogodisnji ugovor potpisuje i Welbeck. 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
evo malo razonode
pred derbi..

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Portugalac uoči velikog derbija
Nani: Porazit ću Manchester City

Portugalski internacionalac Nani spreman je ušutkati bučne susjede iz Manchester Cityja u derbiju Premiershipa koji je na rasporedu u nedjelju.
Nakon što je postigao tri gola protiv njih u posljednja tri međusobna duela, Nani smatra da je odlučujući faktor.
"Svaki put kad igramo veliku utakmicu poput ove, dosta smo motivirani i uvijek se posebno pripremamo za derbije. Svi igrači žele igrati ovakve utakmice, a pogotovo ja. Imam veliko samopouzdanje kad je riječ o derbijima", ističe Nani za britanski tabloid The Sun i dodaje da United obično dobro igra protiv susjeda.
Ipak, pohvalio je i tim koji vodi Roberto Mancini.
"City igra dobro, imaju dobru ekipu, imaju dobre igrače, rade fantastično i, naravno, bit će teško. No, mi igramo kući i to nam je velika prednost", dodao je Nani.
Nani: Porazit ću Manchester City

Portugalski internacionalac Nani spreman je ušutkati bučne susjede iz Manchester Cityja u derbiju Premiershipa koji je na rasporedu u nedjelju.
Nakon što je postigao tri gola protiv njih u posljednja tri međusobna duela, Nani smatra da je odlučujući faktor.
"Svaki put kad igramo veliku utakmicu poput ove, dosta smo motivirani i uvijek se posebno pripremamo za derbije. Svi igrači žele igrati ovakve utakmice, a pogotovo ja. Imam veliko samopouzdanje kad je riječ o derbijima", ističe Nani za britanski tabloid The Sun i dodaje da United obično dobro igra protiv susjeda.
Ipak, pohvalio je i tim koji vodi Roberto Mancini.
"City igra dobro, imaju dobru ekipu, imaju dobre igrače, rade fantastično i, naravno, bit će teško. No, mi igramo kući i to nam je velika prednost", dodao je Nani.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Citao sam u novinama da ce Krasic u januaru stici u MU na pozajmicu,SAF je vec nekoliko puta pokusavao da ga dovede,a navodno su celnici MU-a vec kontaktirali ove iz Torina.Bice verovatno na pozajmici do kraja sezone,a nakon toga ce potpisati i ugovor.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- _karabaja_
- Kontakt:
Tako ti je kad se sam pravis pametan, a u sustini izvalis ogromnu glupost. Ljudi te posteno ismijuZabac je napisao/la:zamolio bi te da se ne pravis pametan i nadredjeni vec procitas moj naredni post koji je gotovo odmah ispod tog koji citiras.Gresku sam ispravio jer ponovljeni snimak tog igranja rukom nisam vidio vec samo detanj iz pticije perspektive.Kada je to izlgedalo vise nego smjesno !Devil je napisao/la:Zabac je napisao/la:Do sutra United gola ne bi dao da sudija nije umjesao svoje prste.
Definitivno kada su pravili ovaj .gif mislilo se na ovakve postove.![]()
Cuj Rooney se stimao da nekoga pogodi u ruku,nije imao vremena da reaguje![]()
,pogledaj dobro klip na pocetku,lopta da je prosla zicer.
![]()
Moli boga da Collina ne vidi ovaj post,jer ce te traziti po celom svetu da te pljune.![]()

U buduce nemoj to cinit i taj savjet koji si dao da se ne pravi pametan i nadredjeni upotrijebi na sebi i pogledaj i iz perspektive koja odgovara tvom nicku tj. žablje a ne samo iz pticije pa trci na forum da se pravis pametan i provociras

'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.