šalim se, uzecete vi ovo bez ikakvih problema, jači ste od njih sigurno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hocete.bhfanatic14 je napisao/la:4-2sta je ovo hocelmo ispast
nema šansi, prolazite bolan, kakav Rudar..GunnerS je napisao/la:Šta je ba ovo ?!![]()
Cuj teletabitsajubitubi je napisao/la:hocete.bhfanatic14 je napisao/la:4-2sta je ovo hocelmo ispast
Imas li ti neku zanimaciju u zivotu,posao,studiranje,skola?Vidim pucas te postove kao iz puske.Nema gdje te nema,podignes govance,eto ti Harisa...Zaobidji me.harishp je napisao/la: Cuj teletabitsa![]()
tisu misu !!!jubitubi je napisao/la:hocete.bhfanatic14 je napisao/la:4-2sta je ovo hocelmo ispast
@tele-tabut eno dosao sleper Ronhila ''ajd istovarat''jubitubi je napisao/la:Imas li ti neku zanimaciju u zivotu,posao,studiranje,skola?Vidim pucas te postove kao iz puske.Nema gdje te nema,podignes govance,eto ti Harisa...Zaobidji me.harishp je napisao/la: Cuj teletabitsa![]()
Teletabis-ne shvatam prozivku.Istovaranje slepera Ronhila-takodje ne vidim povezanost.Na cemu si ti,daj nama malo.harishp je napisao/la: @tele-tabutsu eno dosao sleper Ronhila ''aj istovarat''
Mal rekoh na cemu sam.jubitubi je napisao/la:Teletabis-ne shvatam prozivku.Istovaranje slepera Ronhila-takodje ne vidim povezanost.Na cemu si ti,daj nama malo.harishp je napisao/la: @tele-tabutsu eno dosao sleper Ronhila ''aj istovarat''
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Kyle88, rimljanin90, tutankamon1905 i 30 gostiju.