BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

karameldar
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la karameldar » 19 okt 2011, 01:01

Donnie Darko je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la: slika
Mogli su bar novi napravit, a ne ovo "sajini" samo prelijepit preko "ćirini". Koji amaterizam :lol:
Hahaha jbga,previse trazis.
YNWA!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 okt 2011, 01:16

Da nije sve u rasulu ko sto jeste moglo je se BP nadogradit,ulozit jos sredstava da se oblikuje-prosiri mozda juzna sjeverna(?) ili istocna tribina i da imamo stadion koji moze primit najmanje 25 000,odradit drenazni sistem travnjak,ulozena sredstva bi se isplatila kroz utakmice repke u nekom dugorocnom periodu..Medjutim vidljivo je da "propada" Kosevo,Grbavica i da se nista ne ulaze imal smisla srokat pare u BP radi repke e to je pitanje,a da ne pricamo imal smisla ulagat uopste u fudbalske stadione kad fabrike/firme posle rata mores na prste izbrojat...Inace licno mislim da je bolje igrat i u Zenici u onoj graji,navijanju nego na Kosevu jer mene trnci prodju tek kad cujem onaj huk Bosna je sampion,dok na Kosevu se zvuk gubi..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 okt 2011, 08:45

Evo Karabeg tvrdi:

“Razgovarao sam sa Sejadom Salihovićem i upravo je jučer imao prvi trening s loptom, koji je protekao bez tegoba. Trebao bi zaigrati za desetak dana“, tvrdi Karabeg.

Za Hasagica kaze:

Kenan je i došao s ozljedom skočnog zgloba, ali smo ga uspjeli osposobiti. Međutim, u Parizu je imao peh i povrijedio zglob druge noge. Mislim da bi Kenan mogao braniti već za desetak dana“, kazao je Karabeg.

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 19 okt 2011, 08:53

Goalgetter je napisao/la:Evo Karabeg tvrdi:

“Razgovarao sam sa Sejadom Salihovićem i upravo je jučer imao prvi trening s loptom, koji je protekao bez tegoba. Trebao bi zaigrati za desetak dana“, tvrdi Karabeg.

Za Hasagica kaze:

Kenan je i došao s ozljedom skočnog zgloba, ali smo ga uspjeli osposobiti. Međutim, u Parizu je imao peh i povrijedio zglob druge noge. Mislim da bi Kenan mogao braniti već za desetak dana“, kazao je Karabeg.
:roll: 8-)

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 19 okt 2011, 10:05

I prosli put je bilo za desetak dana.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 okt 2011, 10:54

Da ali ovaj put to izgleda dobro. Dakle ako Salihovic bude spreman imamo jednu brigu manje.
Dakle Jahic ili Vranjes na desnom beku.

---------------------Begovic---------------------
----Jahic-----Mravac----Spahic----Salihovic--
---------------Rahimic------Medunjanin-------
---------Pjanic------Misimovic-------Lulic-----
-----------------------Dzeko---------------------

Za ocekivati je, da ce Ibisevic igrati slijedece utakmice za Hoffenheim. Ako udje u formu to znaci i da na njega mozemo racunati. Time imamo Salihovica+Ibisevica koji se "vracaju". U sljedecoj utakmici se vracaju Pandza i Papac, ali ce mozda biti i zutih kartona. E sad kad se razmisli, da i Portugalci imaju dosta kartoniranih igraca, ofanzivnija varijanta igre nam treba. Jer kad se branimo mi cesce vidimo zutu boju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 okt 2011, 11:02

Susic:
- Kao prvo imamo još puno vremena tako da ne moram žuriti sa odlukama. Pratim naravno sve standardne i potencijalne igrače, ali u reprezentaciju za ovako važnu utakmicu ne mogu pozvati igrače koji nisu nikada igrali za moj tim ili koji su nekada davno nastupali, a ja nemam apsolutan uvid u njihove kvalitete kao što je to riječ sa igračima koji redovno nastupaju za reprezentaciju. Ponavljam, bilo bi neozbiljno u ovako važne mečeve kakvi su protiv Portugala da zovem neke debitante ili neprovjerena imena.
Ipak, jedno ili dva nova-stara imena mogla bi se naći na spisku.
- Moguće je da vratim Bešića u "A" reprezentaciju, a razmišljam i o Sanelu Jahiću, ali kako sam već rekao, ne želim donositi odluke još uvijek, jer za takva pitanja želim iskoristiti sve raspoloživo vrijeme kako bi donijeli najbolje odluke za našu selekciju. Sve u svemu realno je da imamo hendikep neigranja tri standardna defanzivca u prvoj utakmici baraža, ali ne želim uopšte razmišljati negativno, jer svaka reprezentacija se može pobijediti pa tako i Portugal, tako da ne smatram ni u kom slučaju da je naš tim bez šansi. Biće teško, ali uradićemo sve da se plasiramo na Europsko prvenstvo

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 19 okt 2011, 11:11

avenija je napisao/la:htjeli ste reprezentaciju opet vratiti u sarajevo ove kvalifikacije pa nakon francuske brze bolje pobjegli u zenicu i ostvarili sve pobjede , . Vratite je ponovo i onda odigrajte sve i jednu utakmicu .
Najgore je sto ovdje komentarisu likovi koji nisu BP vidjeli ni sa Bulevara a kamoli bili na njemu a znaju mnogo bolje od mene koji zivim uz stadion na kojem sam proveo 200 + utakmica . Jedina mana je travnjak , ostaalo od a do z je odlicno , jedina i velika razlika izmedu bilinog polja i koseva je sto je jedan nogometni stadion a drugi atletski .
ovo je moje misljenje:

kval utakmice u zenici,ali ova protiv portugala treba se igrati u sarajevu,gdje ce biti 200% pun stadion,a sto se tice atmosfere garant bi bila bolja od one BIH-DANMARK.

nek neko postavi dio atmosfere BIH-DANMARK :D

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 19 okt 2011, 11:14

Besic nebi bio dobro rjesenje. Previse mlad i neiskusan a plus ne igra u klubu...Smatram da imamo boljih rjesenja.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 okt 2011, 11:25

BiH 21. mjesto na FIFI-noj rang listi. :!:

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 19 okt 2011, 12:09

Goalgetter je napisao/la:BiH 21. mjesto na FIFI-noj rang listi. :!:
Pobjeda na B.Polju i nerjeseno u Portugalu bi nas dovelo na 14-15 mjesto FIFE.Dvije pobjede protiv portugala bi nas ubacile medju prvi 10 FIFE. ;)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 19 okt 2011, 13:22

princx je napisao/la:
avenija je napisao/la:htjeli ste reprezentaciju opet vratiti u sarajevo ove kvalifikacije pa nakon francuske brze bolje pobjegli u zenicu i ostvarili sve pobjede , . Vratite je ponovo i onda odigrajte sve i jednu utakmicu .
Najgore je sto ovdje komentarisu likovi koji nisu BP vidjeli ni sa Bulevara a kamoli bili na njemu a znaju mnogo bolje od mene koji zivim uz stadion na kojem sam proveo 200 + utakmica . Jedina mana je travnjak , ostaalo od a do z je odlicno , jedina i velika razlika izmedu bilinog polja i koseva je sto je jedan nogometni stadion a drugi atletski .
ovo je moje misljenje:

kval utakmice u zenici,ali ova protiv portugala treba se igrati u sarajevu,gdje ce biti 200% pun stadion,a sto se tice atmosfere garant bi bila bolja od one BIH-DANMARK.

nek neko postavi dio atmosfere BIH-DANMARK :D
Ali covjece Boziji,zapad bi bio zatvoren.
YNWA!

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 19 okt 2011, 13:44

karameldar je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la: slika
Mogli su bar novi napravit, a ne ovo "sajini" samo prelijepit preko "ćirini". Koji amaterizam :lol:
Hahaha jbga,previse trazis.
AHAHAHAH! A ŠTO ME NASMIJA! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Neka ovako je moćnije!
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 okt 2011, 14:11

Ovako ce Portugalci najverovatnije nasupiti u prvoj utakmici:

-----------Rui Patricio------------
Pereria--Alves--Pepe--Coentrao
-------------Meireles---------------
-----Moutinho------Martins--------
Ronaldo------------------------Nani
--------------Postiga----------------

High

Post Postao/la High » 19 okt 2011, 14:16

Naša šansa je u njihovom golmanu. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 19 okt 2011, 14:24

Goalgetter je napisao/la:Ovako ce Portugalci najverovatnije nasupiti u prvoj utakmici:

-----------Rui Patricio------------
Pereria--Alves--Pepe--Coentrao
-------------Meireles---------------
-----Moutinho------Martins--------
Ronaldo------------------------Nani
--------------Postiga----------------
Doći će po gol, igrati presing i posjed lopte sa ciljem da nam što prije zapapre.. zato moramo odigrati sa ojačanom sredinom i bržim protokom lopte... veza Misimović-Pjanić je nešto protiv čega oni nisu nikad igrali i tu nam leži najveća šansa, ako su prošli put zatvorili Misketa, sada neće moći obojicu odjednom...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 19 okt 2011, 14:42

U mom potpisu leži tajna uspjeha protiv Portugala. (s tim da je potpis napravljen odavno zanemarite ove što ne mogu zbog povreda/zutih)
🔵⚪

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 19 okt 2011, 14:46

0oo0 je napisao/la:U mom potpisu leži tajna uspjeha protiv Portugala. (s tim da je potpis napravljen odavno zanemarite ove što ne mogu zbog povreda/zutih)
sa 5 ofanzivnih veznih :lol:

Zeba :shock: :lol:
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 19 okt 2011, 14:50

0oo0 je napisao/la:U mom potpisu leži tajna uspjeha protiv Portugala. (s tim da je potpis napravljen odavno zanemarite ove što ne mogu zbog povreda/zutih)
Zeba Miske Pjanić :o :shock: ... potpisano samoubistvo, ostaje da se odlučimo ili vješanjem ili utokom u vugla...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 19 okt 2011, 14:51

Alfa_Muzijak je napisao/la:
sa 5 ofanzivnih veznih :lol:

Zeba :shock: :lol:

Vidjeces kad bude prijateljska Željo - BiH šta će im Zeba radit ;)

Zeba >> Ibričić
🔵⚪

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.