Hahaha jbga,previse trazis.Donnie Darko je napisao/la:Mogli su bar novi napravit, a ne ovo "sajini" samo prelijepit preko "ćirini". Koji amaterizamAllGunsBlazing je napisao/la:![]()
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
YNWA!
Da nije sve u rasulu ko sto jeste moglo je se BP nadogradit,ulozit jos sredstava da se oblikuje-prosiri mozda juzna sjeverna(?) ili istocna tribina i da imamo stadion koji moze primit najmanje 25 000,odradit drenazni sistem travnjak,ulozena sredstva bi se isplatila kroz utakmice repke u nekom dugorocnom periodu..Medjutim vidljivo je da "propada" Kosevo,Grbavica i da se nista ne ulaze imal smisla srokat pare u BP radi repke e to je pitanje,a da ne pricamo imal smisla ulagat uopste u fudbalske stadione kad fabrike/firme posle rata mores na prste izbrojat...Inace licno mislim da je bolje igrat i u Zenici u onoj graji,navijanju nego na Kosevu jer mene trnci prodju tek kad cujem onaj huk Bosna je sampion,dok na Kosevu se zvuk gubi..
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo Karabeg tvrdi:
“Razgovarao sam sa Sejadom Salihovićem i upravo je jučer imao prvi trening s loptom, koji je protekao bez tegoba. Trebao bi zaigrati za desetak dana“, tvrdi Karabeg.
Za Hasagica kaze:
Kenan je i došao s ozljedom skočnog zgloba, ali smo ga uspjeli osposobiti. Međutim, u Parizu je imao peh i povrijedio zglob druge noge. Mislim da bi Kenan mogao braniti već za desetak dana“, kazao je Karabeg.
“Razgovarao sam sa Sejadom Salihovićem i upravo je jučer imao prvi trening s loptom, koji je protekao bez tegoba. Trebao bi zaigrati za desetak dana“, tvrdi Karabeg.
Za Hasagica kaze:
Kenan je i došao s ozljedom skočnog zgloba, ali smo ga uspjeli osposobiti. Međutim, u Parizu je imao peh i povrijedio zglob druge noge. Mislim da bi Kenan mogao braniti već za desetak dana“, kazao je Karabeg.
Goalgetter je napisao/la:Evo Karabeg tvrdi:
Za Hasagica kaze:

I prosli put je bilo za desetak dana.
- Principatus
- Kontakt:
Da ali ovaj put to izgleda dobro. Dakle ako Salihovic bude spreman imamo jednu brigu manje.
Dakle Jahic ili Vranjes na desnom beku.
---------------------Begovic---------------------
----Jahic-----Mravac----Spahic----Salihovic--
---------------Rahimic------Medunjanin-------
---------Pjanic------Misimovic-------Lulic-----
-----------------------Dzeko---------------------
Za ocekivati je, da ce Ibisevic igrati slijedece utakmice za Hoffenheim. Ako udje u formu to znaci i da na njega mozemo racunati. Time imamo Salihovica+Ibisevica koji se "vracaju". U sljedecoj utakmici se vracaju Pandza i Papac, ali ce mozda biti i zutih kartona. E sad kad se razmisli, da i Portugalci imaju dosta kartoniranih igraca, ofanzivnija varijanta igre nam treba. Jer kad se branimo mi cesce vidimo zutu boju.
Dakle Jahic ili Vranjes na desnom beku.
---------------------Begovic---------------------
----Jahic-----Mravac----Spahic----Salihovic--
---------------Rahimic------Medunjanin-------
---------Pjanic------Misimovic-------Lulic-----
-----------------------Dzeko---------------------
Za ocekivati je, da ce Ibisevic igrati slijedece utakmice za Hoffenheim. Ako udje u formu to znaci i da na njega mozemo racunati. Time imamo Salihovica+Ibisevica koji se "vracaju". U sljedecoj utakmici se vracaju Pandza i Papac, ali ce mozda biti i zutih kartona. E sad kad se razmisli, da i Portugalci imaju dosta kartoniranih igraca, ofanzivnija varijanta igre nam treba. Jer kad se branimo mi cesce vidimo zutu boju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Susic:
Ipak, jedno ili dva nova-stara imena mogla bi se naći na spisku.- Kao prvo imamo još puno vremena tako da ne moram žuriti sa odlukama. Pratim naravno sve standardne i potencijalne igrače, ali u reprezentaciju za ovako važnu utakmicu ne mogu pozvati igrače koji nisu nikada igrali za moj tim ili koji su nekada davno nastupali, a ja nemam apsolutan uvid u njihove kvalitete kao što je to riječ sa igračima koji redovno nastupaju za reprezentaciju. Ponavljam, bilo bi neozbiljno u ovako važne mečeve kakvi su protiv Portugala da zovem neke debitante ili neprovjerena imena.
- Moguće je da vratim Bešića u "A" reprezentaciju, a razmišljam i o Sanelu Jahiću, ali kako sam već rekao, ne želim donositi odluke još uvijek, jer za takva pitanja želim iskoristiti sve raspoloživo vrijeme kako bi donijeli najbolje odluke za našu selekciju. Sve u svemu realno je da imamo hendikep neigranja tri standardna defanzivca u prvoj utakmici baraža, ali ne želim uopšte razmišljati negativno, jer svaka reprezentacija se može pobijediti pa tako i Portugal, tako da ne smatram ni u kom slučaju da je naš tim bez šansi. Biće teško, ali uradićemo sve da se plasiramo na Europsko prvenstvo
ovo je moje misljenje:avenija je napisao/la:htjeli ste reprezentaciju opet vratiti u sarajevo ove kvalifikacije pa nakon francuske brze bolje pobjegli u zenicu i ostvarili sve pobjede , . Vratite je ponovo i onda odigrajte sve i jednu utakmicu .
Najgore je sto ovdje komentarisu likovi koji nisu BP vidjeli ni sa Bulevara a kamoli bili na njemu a znaju mnogo bolje od mene koji zivim uz stadion na kojem sam proveo 200 + utakmica . Jedina mana je travnjak , ostaalo od a do z je odlicno , jedina i velika razlika izmedu bilinog polja i koseva je sto je jedan nogometni stadion a drugi atletski .
kval utakmice u zenici,ali ova protiv portugala treba se igrati u sarajevu,gdje ce biti 200% pun stadion,a sto se tice atmosfere garant bi bila bolja od one BIH-DANMARK.
nek neko postavi dio atmosfere BIH-DANMARK

Besic nebi bio dobro rjesenje. Previse mlad i neiskusan a plus ne igra u klubu...Smatram da imamo boljih rjesenja.
- Goalgetter
- Kontakt:
BiH 21. mjesto na FIFI-noj rang listi. 

Pobjeda na B.Polju i nerjeseno u Portugalu bi nas dovelo na 14-15 mjesto FIFE.Dvije pobjede protiv portugala bi nas ubacile medju prvi 10 FIFE.Goalgetter je napisao/la:BiH 21. mjesto na FIFI-noj rang listi.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
- Kontakt:
Ali covjece Boziji,zapad bi bio zatvoren.princx je napisao/la:ovo je moje misljenje:avenija je napisao/la:htjeli ste reprezentaciju opet vratiti u sarajevo ove kvalifikacije pa nakon francuske brze bolje pobjegli u zenicu i ostvarili sve pobjede , . Vratite je ponovo i onda odigrajte sve i jednu utakmicu .
Najgore je sto ovdje komentarisu likovi koji nisu BP vidjeli ni sa Bulevara a kamoli bili na njemu a znaju mnogo bolje od mene koji zivim uz stadion na kojem sam proveo 200 + utakmica . Jedina mana je travnjak , ostaalo od a do z je odlicno , jedina i velika razlika izmedu bilinog polja i koseva je sto je jedan nogometni stadion a drugi atletski .
kval utakmice u zenici,ali ova protiv portugala treba se igrati u sarajevu,gdje ce biti 200% pun stadion,a sto se tice atmosfere garant bi bila bolja od one BIH-DANMARK.
nek neko postavi dio atmosfere BIH-DANMARK
YNWA!
AHAHAHAH! A ŠTO ME NASMIJA!karameldar je napisao/la:Hahaha jbga,previse trazis.Donnie Darko je napisao/la:Mogli su bar novi napravit, a ne ovo "sajini" samo prelijepit preko "ćirini". Koji amaterizamAllGunsBlazing je napisao/la:![]()

"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovako ce Portugalci najverovatnije nasupiti u prvoj utakmici:
-----------Rui Patricio------------
Pereria--Alves--Pepe--Coentrao
-------------Meireles---------------
-----Moutinho------Martins--------
Ronaldo------------------------Nani
--------------Postiga----------------
Naša šansa je u njihovom golmanu. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Doći će po gol, igrati presing i posjed lopte sa ciljem da nam što prije zapapre.. zato moramo odigrati sa ojačanom sredinom i bržim protokom lopte... veza Misimović-Pjanić je nešto protiv čega oni nisu nikad igrali i tu nam leži najveća šansa, ako su prošli put zatvorili Misketa, sada neće moći obojicu odjednom...Goalgetter je napisao/la:Ovako ce Portugalci najverovatnije nasupiti u prvoj utakmici:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
U mom potpisu leži tajna uspjeha protiv Portugala. (s tim da je potpis napravljen odavno zanemarite ove što ne mogu zbog povreda/zutih)
🔵⚪
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
sa 5 ofanzivnih veznih0oo0 je napisao/la:U mom potpisu leži tajna uspjeha protiv Portugala. (s tim da je potpis napravljen odavno zanemarite ove što ne mogu zbog povreda/zutih)

Zeba

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Zeba Miske Pjanić0oo0 je napisao/la:U mom potpisu leži tajna uspjeha protiv Portugala. (s tim da je potpis napravljen odavno zanemarite ove što ne mogu zbog povreda/zutih)

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Alfa_Muzijak je napisao/la:sa 5 ofanzivnih veznih0oo0 je napisao/la:U mom potpisu leži tajna uspjeha protiv Portugala. (s tim da je potpis napravljen odavno zanemarite ove što ne mogu zbog povreda/zutih)![]()
Zeba![]()
Vidjeces kad bude prijateljska Željo - BiH šta će im Zeba radit

Zeba >> Ibričić
🔵⚪
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.