Napoli - Bayern 1 3.4nime_tm87 je napisao/la:sve ubodem i obori me inter i bayernigro inter-lille X i napoli-bayern 2
Lille- Inter 2 3.00
Dinamo - Ajax 2 3.00
Basel - Benfica 2/2 3.35
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Napoli - Bayern 1 3.4nime_tm87 je napisao/la:sve ubodem i obori me inter i bayernigro inter-lille X i napoli-bayern 2
Trebalo bi.Liverpool.F.C je napisao/la:Porto 1
Milan 1
Barcelona 1/1
Chelsea 1/1
Shaktar/gol
hoce li proci ovo?
GunnerS je napisao/la:Inače samo da se sjetim familije bavarcima i C.ronaldu. Bavacrci me na 2 listića oboriše po 45 KM a ronaldo daje gol za 35 KM.... :/
nemoj tako evo zaradih petaka na njoj samo takoEmir ZENICA je napisao/la:Ovim putem bi spomenuo familiju Bojani Jovanovskiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
0:3 3.80 i prelaz 2/2 6.50harry_90 je napisao/la: Ganjam veceras neko iznenadjenje,valjda dodje
Barueri - Sao Caetano 2 i prelaz 2/2
samo nastavi da ganjas..sljedeći put malo ranije postavi da ispratim..harry_90 je napisao/la:0:3 3.80 i prelaz 2/2 6.50harry_90 je napisao/la: Ganjam veceras neko iznenadjenje,valjda dodje
Barueri - Sao Caetano 2 i prelaz 2/2![]()
@xxl_basket
Hvala
Igro da osvaja 5 gem .. AD:40 ima,servira i **** izgubipintol_TM87 je napisao/la: nemoj tako evo zaradih petaka na njoj samo tako
Ma ja igrao 2, Dali gol Napoliu, dali sebi gol i promašili penal, eto, zar nisu levati mamicu im....bob je napisao/la:GunnerS je napisao/la:Inače samo da se sjetim familije bavarcima i C.ronaldu. Bavacrci me na 2 listića oboriše po 45 KM a ronaldo daje gol za 35 KM.... :/
pridruzujem se bjezi jbt kad nece bas nece gledam rezultate nhl sve mi proslo gledam listic bajern i napoli **** jedan korner nisu jos mogli imati![]()
oko 4 stoje dobitak pogodim onog malog iz benfike daje go u 90 mi prodjose oba mancestera jos hendikep na one druge odigrao i gledam vamo napoli bilo na poluvremenu 7 kornera kontam ma to hladno cu proci al djaba
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.