Iskreno da vam velim, na sreću il nažalost tekam nisam gledao. naime u pol 7 me nazvo frend i reko imam ti kartu za Dinamo jel ideš i naravno moram ja ić

Kad se sve zbroji neznam jel bilo gore gledat tekmu na Maksimiru il se mučit sa streamovima? Prije tekme sam oćekivao da će sa streamovima bit problema tak da ne žalim preveč kaj se nisam odlučio na to da ju gledam...No opet kad sam pogledo Dinamo, nisam baš ziher da sam doneso pravu odluku...
Gledajući sveukupnu sliku neamo bit kaj nezadovoljni. 3 tekme , 7 punkti, a odigrali smo dvije u gostima...Sad slijede 2 doma i tu bi trebali osigurati prolaz i možda čak i prvo mjesto u skupini. No s druge strane kad pročitam komentare, vidim statistiku, ne mogu a da me malo nepoškalja to kaj nismo dobili. Mater ti talijansku i neuputit udarac na vrata, a zabit gol! Još uz to promašiti penal. Kad smo kod toga ja moram reć da ne volim kad Gomez puca te penale jer mi to nekak djeluje nesigurno. Dobro sad je lako srat kad je prvog promašio, ali on meni navek izgleda šlampavo kad to radi...
I to je taj famozni Napoli?

Moram reć da sam oćekivao više od tima, koji hala fucu, ofenzivan nogomet itd...Dobra je stvar što smo u stanju i kad se talijanska momčad krumpira, ne izgubiti tekmu. To je već veliki napredak...
Da ne dulim dalje, "nezadovoljan " sam rezultatom nakon tekme iako bi prije tekme rekao da sam zadovoljan sa remijem. Isto tako zadovoljan sam sa trenutačnim stanjem u skupini kada smo mi u pitanju...
Bojim se da će na kraju Napoli fasovat i da će City biti taj koji će sa nama ići dalje...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"