FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lottdogg
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lottdogg » 18 okt 2011, 23:09

pa fino pise da se vrsi i povrat novca :mrgreen:

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 19 okt 2011, 00:02

a sto bi volio da stila odigra bar jedno poluvrijeme za nas da fino ispratimo nekadasnjeg kapitena :)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 okt 2011, 01:04

Najdrazi klub i najdraza repka,ima li sta ljepse?

Hvala Bogu nemamo rezervne klubove i domovine pa ce nama ovo biti pravi praznik!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 okt 2011, 01:12

A danas konačno Željo, baš sam se zaželio tekmi... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 19 okt 2011, 09:48

mak_033 je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:Utakmicu na Otoci će voditi sudija Radoslav Vukasović (Trebinje).
Pomoćnici su Mirko Gojić iz Doboja i Ratko Kunić iz Banja Luke. Četvrti sudija je Danijel Pajić iz Bijeljine, a delegat utakmice je Alija Kurtagić iz Bihaća.
Crno vam se pise. :mrgreen:
Ne brini Vukasovic je nas ;)
Nema veze. :lol:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 19 okt 2011, 10:42

hocel bit na bh radiu 1 danas ritam sporta tj hocel prenosit desavanja sa utakmica kupa :?: danas u 2. smjeni a bas bi volio otic :roll: :cry: :cry: :mrgreen:
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 19 okt 2011, 11:06

bistrikboy je napisao/la:Najdrazi klub i najdraza repka,ima li sta ljepse?

Hvala Bogu nemamo rezervne klubove i domovine pa ce nama ovo biti pravi praznik!
Slažem se. Ovo je stvarno nešto prelijepo. Još kada bi Džeko odigrao jedno poluvrijeme za Želju. :D

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 19 okt 2011, 11:16

Mešić: Nakon pobjede u Gabeli, Željo će se boriti za titulu

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/me ... -za-titulu" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 19 okt 2011, 11:23

Zamislite da Gušo ove sezone podigne šampionski pehar, ili pehar pobjednika kupa... :lol: :lol: :lol:
E, Osime Osime...vraćaš ljude iz zaslužene mirovine, da bi titule osvajali :)

Hvalit ćemo tvoje ime............................... :mrgreen:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 okt 2011, 11:25

miki 90 je napisao/la:hocel bit na bh radiu 1 danas ritam sporta tj hocel prenosit desavanja sa utakmica kupa :?: danas u 2. smjeni a bas bi volio otic :roll: :cry: :cry: :mrgreen:
Hoće! Ne moraš plakati! :P :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 19 okt 2011, 11:31

Da i ja nesto kazem povodom ovog prepucavanja za koga navijati za Zelju ili BiH!Evo nekoliko razloga zasto volim vise Zelju vec BIH Reprezentaciju!1.Zeljeznicar je prezivio nekoliko drzava i nekoliko rezima!
2.Zeljeznicar volim od kako sam se rodio!
3.Zeljeznicar mi je iznad svake drzave i iznad svakog rezima!
3.u repki igraju sminkeri i nikad nece igrati srcem za repku koloko igraju za svoje klubove!(cast izuzetcima)
4.Na zeljinim utamkicama se jezim kad cujem huk sa tribine!dok kod repke nije takav slucaj!
5.Nezelim da se pretvaram jer moje srce govori drugacije jednostavno nisam dvolican slusam svoje srce i to je to!
a vi pitari nikad necete znati sta znaci voljeti jedan klub,jednu raju,jedan zivot a moj je zivot Zeljeznicar!Ja sam naucio tako ja sam navikao na to i nezelim da se mijenjam!Sve dok postoji zeljo ni jedna mi drzava ne smeta,nije bitno u kojoj je drzavi sve dok postoji jedan tim jedno drustvo i jedna ljubav zvana Zeljeznicar!NEKI OVO STO SAM NAPISAO NIKAD NECE SHVATIT!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 okt 2011, 11:36

shkembe990 je napisao/la:Da i ja nesto kazem povodom ovog prepucavanja za koga navijati za Zelju ili BiH!Evo nekoliko razloga zasto volim vise Zelju vec BIH Reprezentaciju!1.Zeljeznicar je prezivio nekoliko drzava i nekoliko rezima!
3.u repki igraju sminkeri i nikad nece igrati srcem za repku koloko igraju za svoje klubove!(cast izuzetcima)
4.Na zeljinim utamkicama se jezim kad cujem huk sa tribine!dok kod repke nije takav slucaj!
5.Nezelim da se pretvaram jer moje srce govori drugacije jednostavno nisam dvolican slusam svoje srce i to je to!
a vi pitari nikad necete znati sta znaci voljeti jedan klub,jednu raju,jedan zivot a moj je zivot Zeljeznicar!Ja sam naucio tako ja sam navikao na to i nezelim da se mijenjam!Sve dok postoji zeljo ni jedna mi drzava ne smeta,nije bitno u kojoj je drzavi sve dok postoji jedan tim jedno drustvo i jedna ljubav zvana Zeljeznicar!NEKI OVO STO SAM NAPISAO NIKAD NECE SHVATIT!
?? :mrgreen: :mrgreen: Pojasni molim te !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 19 okt 2011, 11:38

Danas protiv "pabizovog" Olimpica, izvesti igrače da ne bi zaboravili igrati fudbal kao npr.Stančeski, Marković, Savić...kao i rovitog Smajketa da podigne formu, i pokaže zašto se smatra(o) pojačanjem.Trebat će nam u pravoj formi ovih zadnjih 5 kola, itekako. Možda priliku od prve minute dobiju i mlađi igrači tipa: Zolotić, Ramić, Bukvić...
Uglavnom očekujem prolaz uz rez, 2:2 (nek' i oni osjete slast gola protiv Velikog Želje :mrgreen: )
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 19 okt 2011, 11:42

Sarajlijc@ je napisao/la:
shkembe990 je napisao/la:Da i ja nesto kazem povodom ovog prepucavanja za koga navijati za Zelju ili BiH!Evo nekoliko razloga zasto volim vise Zelju vec BIH Reprezentaciju!1.Zeljeznicar je prezivio nekoliko drzava i nekoliko rezima!
?? :mrgreen: :mrgreen: Pojasni molim te !
Ja ti kazem da nikad neces shvatit haha :mrgreen: idi navijaj malo za Drezden i nosi Turske zastave na utakmice!Dzaba objasnjavat nemozes ti to!hahha :mrgreen:

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 19 okt 2011, 11:44

Ajd ba dosta prepucavanja, imate pp pa uzivajte. Sta je uopce sa E. Colicem i Savicem?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 19 okt 2011, 11:47

Bianconeri1988 je napisao/la:
miki 90 je napisao/la:hocel bit na bh radiu 1 danas ritam sporta tj hocel prenosit desavanja sa utakmica kupa :?: danas u 2. smjeni a bas bi volio otic :roll: :cry: :cry: :mrgreen:
Hoće! Ne moraš plakati! :P :mrgreen: :lol:
:lol: :D
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 19 okt 2011, 11:58

Pa zašto, onda, ne navijaš za neki ozbiljan klub kad imaš toliko energije?
A đe da znam?!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 19 okt 2011, 12:00

Ti to ozbiljno? :lol:

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 19 okt 2011, 12:04

ellaxaz je napisao/la:Ti to ozbiljno? :lol:

Ma zezam se naravno. Drago mi je kad neko voli svoj klub.
A đe da znam?!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 19 okt 2011, 12:05

obicno kazem da cemo razderati olimpik, ovaj put kazem da ce biti 0-0, ili eventualno 1-0 za nas... ali eto olimpik napokon ima priliku da izadje neporazen sa terena protiv nas
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Levin i 34 gosta.