FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

amerosm
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la amerosm » 18 okt 2011, 21:54

Zasto pored sigurnih izvodjaca puca onaj kloc. :evil: :evil: Ko jos kaze da je isti odlican napadac njemu nema pomoci kao sto Nijemci kazu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 18 okt 2011, 22:12

amerosm je napisao/la:Zasto pored sigurnih izvodjaca puca onaj kloc. :evil: :evil: Ko jos kaze da je isti odlican napadac njemu nema pomoci kao sto Nijemci kazu.
NIKAD mi to nece biti jasno.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 18 okt 2011, 22:23

Dugo smo govorili da smo poželili one utakmice Bayerna gdje se mučimo čitavu utakmicu.... i na kraju dadnemo gol :D :D :D
Sent from my Philips Smart TV.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 okt 2011, 22:41

Bili smo bolji tokom čitave utakmice Napoli se branio i čuvao bod što su i na kraju uspjeli zahvaljujući Gomezu :evil:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 okt 2011, 22:44

Sva sreca pa nisam navijac Bayerna inace bi sve porazbijao. Pored Gomeza nagradu za glupost i nesposobnost je takodjer zasluzio i Jupp Heynckes koji gleda cijelo vrijeme onaj JAD i CEMER i reaguje u sudijskoj nadoknadi.
Veceras da su iskoristili svoje prilike bili bi sigurni u 1/8 finala no sada su malo sebi situaciju zakomplikovali tj. moraju do kraja igrati punom snagom kako bi imali prednost domaceg terena u uzvratnoj utakmici kada pocne
knock-out faza takmicenja.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 okt 2011, 22:45

Bili ste bolji, ali San Paolo ostaje neosvojiva tvrdjava. Steta zbog penala Sweinija, jer bi to znacilo verovatno i 2. zuti. Onda bi Napoli bio mnogo blizi pobedi, ali se ne bunim ni zbog ovakvog rezultata, jer je BM de facto tim koji moze da osvoji LS. ;)

P.S. Cavani je jedini El Matador 8-)

kicked21
Kontakt:

Post Postao/la kicked21 » 18 okt 2011, 22:45

Saurman je napisao/la:Bili smo bolji tokom čitave utakmice Napoli se branio i čuvao bod što su i na kraju uspjeli zahvaljujući Gomezu :evil:
uopste se ne slazem sa tobom... bayern je moj klub ali nije uopste bio mnogo bolji od napolija i zabari se nisu branili... samo ne znam dje si ti tekmu gledo... da nisi gledo reprizu protiv herte jer su i kod njih plavi dresovi :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 okt 2011, 22:46

ribery je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Zasto pored sigurnih izvodjaca puca onaj kloc. :evil: :evil: Ko jos kaze da je isti odlican napadac njemu nema pomoci kao sto Nijemci kazu.
Ne znam tačno na što se odnosio tvoj odgovor (dal' na sigurnog izvođača ili da li je dotični obični kloc), ali vaše nejasnoće, meni uopšte nisu jasne. :?

Bod osvojen, nije težak, kao što nije ni lagan, pa vi vidite da li je taman. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 okt 2011, 22:46

Nekad si bolji ali ne mozes doci do pobjede, ja sam licno remijem zadovoljan a kako se dalo vidjeti i cijeli Bayern.
Do pobjede se moglo doci, da se onaj penal iskoristio, ali ako ima ista dobrog u ovome je to da ce Gomez vjerovatno izgubiti pravo da izvodi penale.

Igrali smo svoju igru, odbrana je isto tako sasvim korektno odradila posao, osim onog primljenog gola, gdje smo se malo izgubili, ali haman da je tako trebalo biti.

I na kraju, ko je taj Cavani? :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 18 okt 2011, 22:49

Špek-mez :mrgreen: :mrgreen: je već protiv Herthe pokazao da mu ne fali puno da mu golman odbrani penal.Nema veze,bod je dobar,sad dvije tekme kod kuće protiv Napolia i Villareala,tu 6 bodova uzet i sa b-timom krenut put Manchestera.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 okt 2011, 22:50

kicked21 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Bili smo bolji tokom čitave utakmice Napoli se branio i čuvao bod što su i na kraju uspjeli zahvaljujući Gomezu :evil:
uopste se ne slazem sa tobom... bayern je moj klub ali nije uopste bio mnogo bolji od napolija i zabari se nisu branili... samo ne znam dje si ti tekmu gledo... da nisi gledo reprizu protiv herte jer su i kod njih plavi dresovi :D
A ti si kao gledao utakmicu ?? Napoli jedino je prijetio iz povremenih kontri i ništa više , Cavani,Hamsik,Lavezzi se nisu vidjeli pred sami kraj Svajni je imao otvoren šut na gol kad je ukrao loptu i umjesto oda odapne iz sve snage on puca u lijevi ugao toliko mlako da je lopti trebalo pola sata da dođe do De Santisa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 18 okt 2011, 22:50

šta vam je ljudi, Bayern ima tim koji može jaaaaako daleko u LP. u ovoj grupi teško iko može ugroziti Bayernu prvo mjesto. prelako se ljudi uspavaju i očekuju sve glatke pobjede. moralo se nekad i ovako šta desiti. ne zaboravite, Bayern je prvi u grupi sa 2 boda prednosti, a dvije je igrao na strani...
Zadnja izmjena: Pasha, dana/u 18 okt 2011, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 okt 2011, 22:50

MaGiCa je napisao/la:jer je BM de facto tim koji moze da osvoji LS. ;)
Ljubi deda. :lol:
MaGiCa je napisao/la: P.S. Cavani je jedini El Matador 8-)
Taj bledoliki Edinson može biti zakrpa ionako lošem Marionu. :D
Vom Jäger zum Gejagten

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 okt 2011, 22:51

legenda reala je napisao/la:Ne znam šta će Mario ja znam da ću ga igrati da daje gol ,a tačan rezultat je 1:1
Nego Dože haj razguli ,nemoj mi Geru praviti posao džaba :P
Joj pogodio sam ha Gero :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 okt 2011, 22:54

legenda reala je napisao/la: Joj pogodio sam ha Gero :P
Jaja, mein liebe Legende. :P
Znao sam da nećemo izgubiti, ali ipak bi pobjeda legla.....samo tako. :)

Pomalo glup meč, ali eto...
Vom Jäger zum Gejagten

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 okt 2011, 22:55

geronimo je napisao/la: Taj bledoliki Edinson može biti zakrpa ionako lošem Marionu. :D
Smesan si. Cavani je izmislio fudbal za Gomeza. MG nema nista bolje od Cavanija, do saigrace. ;)

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 18 okt 2011, 22:57

Nista puno ne treba pricati..sila smo.... :D :D :D :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

kicked21
Kontakt:

Post Postao/la kicked21 » 18 okt 2011, 22:58

Saurman je napisao/la:
kicked21 je napisao/la:
A ti si kao gledao utakmicu ?? Napoli jedino je prijetio iz povremenih kontri i ništa više , Cavani,Hamsik,Lavezzi se nisu vidjeli pred sami kraj Svajni je imao otvoren šut na gol kad je ukrao loptu i umjesto oda odapne iz sve snage on puca u lijevi ugao toliko mlako da je lopti trebalo pola sata da dođe do De Santisa.
ma matere mi ti nisi gledo tekmu : ))))))))))))

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 okt 2011, 23:01

geronimo je napisao/la:
ribery je napisao/la:
Ne znam tačno na što se odnosio tvoj odgovor (dal' na sigurnog izvođača ili da li je dotični obični kloc), ali vaše nejasnoće, meni uopšte nisu jasne. :?
Ja predpostavljam da se odgovor odnosio na sigurnog izvodjaca penala. Sto se tice moje konstatacije da je doticni obicni kloc modza sam malo pretjerao ponesen emocijama, ali ja stojim pri tvrdnji da je Mario Gomez prosjecan napadac i da se nezna nositi sa pritiskom.
Za Bayern je odigrao dosad 104 utakmice i samo u njih 10 njegovi golovi su bili presudni za pobjedu ili nerjesen rezultat ekipe. Statistiku mozete provjeriti na TM-u.
Mario Gomez je isti tip sportiste kao LBJ. Kada treba "trpati" Freiburg odnosno Minnesotu tu su glavni, ali kada se "lomi" utakmica i jedan i drugi zakazu.

kicked21
Kontakt:

Post Postao/la kicked21 » 18 okt 2011, 23:03

Ja predpostavljam da se odgovor odnosio na sigurnog izvodjaca penala. Sto se tice moje konstatacije da je doticni obicni kloc modza sam malo pretjerao ponesen emocijama, ali ja stojim pri tvrdnji da je Mario Gomez prosjecan napadac i da se nezna nositi sa pritiskom.
Za Bayern je odigrao dosad 104 utakmice i samo u njih 10 njegovi golovi su bili presudni za pobjedu ili nerjesen rezultat ekipe. Statistiku mozete provjeriti na TM-u.
Mario Gomez je isti tip sportiste kao LBJ. Kada treba "trpati" Freiburg odnosno Minnesotu tu su glavni, ali kada se "lomi" utakmica i jedan i drugi zakazu.[/quote]
e usro si ovo zadnje majke mi pa dje ces sa LBJ covjek je institucija sto se basketa tice :) licno volim kobija al LBJ vrh takodje

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.