Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
NIKAD mi to nece biti jasno.amerosm je napisao/la:Zasto pored sigurnih izvodjaca puca onaj kloc.![]()
Ko jos kaze da je isti odlican napadac njemu nema pomoci kao sto Nijemci kazu.
uopste se ne slazem sa tobom... bayern je moj klub ali nije uopste bio mnogo bolji od napolija i zabari se nisu branili... samo ne znam dje si ti tekmu gledo... da nisi gledo reprizu protiv herte jer su i kod njih plavi dresoviSaurman je napisao/la:Bili smo bolji tokom čitave utakmice Napoli se branio i čuvao bod što su i na kraju uspjeli zahvaljujući Gomezu
Ne znam tačno na što se odnosio tvoj odgovor (dal' na sigurnog izvođača ili da li je dotični obični kloc), ali vaše nejasnoće, meni uopšte nisu jasne.ribery je napisao/la:NIKAD mi to nece biti jasno.amerosm je napisao/la:Zasto pored sigurnih izvodjaca puca onaj kloc.![]()
A ti si kao gledao utakmicu ?? Napoli jedino je prijetio iz povremenih kontri i ništa više , Cavani,Hamsik,Lavezzi se nisu vidjeli pred sami kraj Svajni je imao otvoren šut na gol kad je ukrao loptu i umjesto oda odapne iz sve snage on puca u lijevi ugao toliko mlako da je lopti trebalo pola sata da dođe do De Santisa.kicked21 je napisao/la:uopste se ne slazem sa tobom... bayern je moj klub ali nije uopste bio mnogo bolji od napolija i zabari se nisu branili... samo ne znam dje si ti tekmu gledo... da nisi gledo reprizu protiv herte jer su i kod njih plavi dresoviSaurman je napisao/la:Bili smo bolji tokom čitave utakmice Napoli se branio i čuvao bod što su i na kraju uspjeli zahvaljujući Gomezu
Ljubi deda.MaGiCa je napisao/la:jer je BM de facto tim koji moze da osvoji LS.![]()
Taj bledoliki Edinson može biti zakrpa ionako lošem Marionu.MaGiCa je napisao/la: P.S. Cavani je jedini El Matador
Joj pogodio sam ha Gerolegenda reala je napisao/la:Ne znam šta će Mario ja znam da ću ga igrati da daje gol ,a tačan rezultat je 1:1
Nego Dože haj razguli ,nemoj mi Geru praviti posao džaba
Jaja, mein liebe Legende.legenda reala je napisao/la: Joj pogodio sam ha Gero
Smesan si. Cavani je izmislio fudbal za Gomeza. MG nema nista bolje od Cavanija, do saigrace.geronimo je napisao/la: Taj bledoliki Edinson može biti zakrpa ionako lošem Marionu.
ma matere mi ti nisi gledo tekmu : ))))))))))))Saurman je napisao/la:A ti si kao gledao utakmicu ?? Napoli jedino je prijetio iz povremenih kontri i ništa više , Cavani,Hamsik,Lavezzi se nisu vidjeli pred sami kraj Svajni je imao otvoren šut na gol kad je ukrao loptu i umjesto oda odapne iz sve snage on puca u lijevi ugao toliko mlako da je lopti trebalo pola sata da dođe do De Santisa.kicked21 je napisao/la:uopste se ne slazem sa tobom... bayern je moj klub ali nije uopste bio mnogo bolji od napolija i zabari se nisu branili... samo ne znam dje si ti tekmu gledo... da nisi gledo reprizu protiv herte jer su i kod njih plavi dresoviSaurman je napisao/la:Bili smo bolji tokom čitave utakmice Napoli se branio i čuvao bod što su i na kraju uspjeli zahvaljujući Gomezu
Ja predpostavljam da se odgovor odnosio na sigurnog izvodjaca penala. Sto se tice moje konstatacije da je doticni obicni kloc modza sam malo pretjerao ponesen emocijama, ali ja stojim pri tvrdnji da je Mario Gomez prosjecan napadac i da se nezna nositi sa pritiskom.geronimo je napisao/la:Ne znam tačno na što se odnosio tvoj odgovor (dal' na sigurnog izvođača ili da li je dotični obični kloc), ali vaše nejasnoće, meni uopšte nisu jasne.ribery je napisao/la:NIKAD mi to nece biti jasno.amerosm je napisao/la:Zasto pored sigurnih izvodjaca puca onaj kloc.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.