I kome ti to pišeš, jesmo mi ovdje Talijani, mislim da si pogriješio forumSaurman je napisao/la:Očekivano da čakijaši u Italiji pridodaju veću pozornost kako izbosti gostujučeg navijača nego samoj utakmici.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
I kome ti to pišeš, jesmo mi ovdje Talijani, mislim da si pogriješio forumSaurman je napisao/la:Očekivano da čakijaši u Italiji pridodaju veću pozornost kako izbosti gostujučeg navijača nego samoj utakmici.
Mislim da mi (navijaci) s ovih prostora jednostavne ne mozemo nekome prigovarati zbog nozeva i uboda. Jednostavno bi bilo licemjerno u najmanju ruku. Pozdrav!Saurman je napisao/la:Očekivano da čakijaši u Italiji pridodaju veću pozornost kako izbosti gostujučeg navijača nego samoj utakmici.
Da, slažem se da će biti trica u mreži Napolija, u najmanju ruku.Rooney88 je napisao/la:u najmanju ruku
zivi bili pa vidjeli....vcrs bi lagano mogli pastiKlare je napisao/la:Da, slažem se da će biti trica u mreži Napolija, u najmanju ruku.Rooney88 je napisao/la:u najmanju ruku
EDIT:Trebam li uopšte i napominjati da će kod Bayerna nula i dalje da stoji.
senad_flamin je napisao/la:Hoce li Napoli biti u najjacem sastavu,ima li kakvih problema sa povredama ?
bu ti Magični objasnioPuma je napisao/la:Napoli u Europi kod kuce nije izgubio od povratka na veliku scenu, dale od 2008.
Znači da je spreman za meč ,super idem ga odigrati da daje golYuto je napisao/la:senad_flamin je napisao/la:Hoce li Napoli biti u najjacem sastavu,ima li kakvih problema sa povredama ?
De Sanctis;Campangaro,Cannavaro,Aronica;Maggio,Inler,Gargano,Zuniga;Hamsik,Lavezzi,Cavani
Ovo je 99% postava veceras,znaci najjace sto imaju...Bayern je predobar zasada ove sezone i sve osim poraza je uspjeh za Napoli
Sto se tice Bayerna trebalo bi to ovako izgledat :
Neuer;Boateng,Buyten,Badstuber,Lahm;Schweinsteiger,Gustavo;Muller,Kroos,Ribery;Gomez
Zato valjda što je Bayern profesor za ove navedene.Puma je napisao/la:Bayern je zayeban, ali mislim da bi i oni mogli biti zadovoljni sa bodom, ni Inter, ni Milan, niti bilo koji klub ne dolazi u Napulj sa ciljem osvajanja sva 3 boda, ne vidim sto bi Bayern bio drugaciji
RTS prenosi tekmu. Ako ga imas na TVu, nema potrebe za streamom.sarajlija89 je napisao/la:Molim vas, ako ima dobar link da neko stavi...neda mi se trazit vala![]()
Jbo li im City majku vise...
http://www.sportp2p.eu/watch/napoli_bayern_munchen" onclick="window.open(this.href);return false;sarajlija89 je napisao/la:Molim vas, ako ima dobar link da neko stavi...neda mi se trazit vala![]()
Jbo li im City majku vise...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.