BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

karameldar
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la karameldar » 18 okt 2011, 18:49

Nimla_RZ je napisao/la:Kako i rekoh, nećemo igrati domaće na Bilinom radi reprezentacije, i prošle godine se isto dešavala ja mislim, al' hajde neka... Mislim da ćemo i protiv Slobode igrati u Kaknju ;)
Utakmica protiv Slobode je odgođena.
YNWA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 okt 2011, 18:50

Scof1eld je napisao/la:
Buu je napisao/la:
džakailibu je napisao/la: što se tice navijanja , vec sam par puta napisao da mi nemamo nekoga ko ce pokrenuti pravo navijanje. naravno, nikola bilic također nije ta opcija naravno. No, ista stvar se desava i u zenici. nisam bio, samo gledao na tv-u ali da sam zadovoljan navijanjem u zenici i nisam bash.cesto je to pozorisna atmosfera sa zvizdanjem. tu je i problem bh fanaticosa koji se ne postavljaju kao vođe koje pokrecu stadion vec navijaju samo za sebe.
Ma nije tu BHF kriv nemogu oni sami. To su vecinom momci koji se vide 1 mjesecno, tu su krive navijacke grupe u BiH. Treba ko Poljaci dogovorit primirje izmedju gurpa dok igra repka. I pocetak organizovano pratit je, barem na domace. Bilo bi onda posve druga prica.
ma ko sve dolazi na tekmu, ono je odlicna atmosfera :? pa recimo ove kvalifikacije koliko sam vidio porodica, al' hajd sto to djecu povede, nego to se i zene vode na tekmu, bule, curice male pa nema cega nema i to ih bruka.. a od ostalih koga kod da pogledas mozes skontati da ide jednom godisnje na tekmu.. tako je makar ove i prosle kvalifkacije sto je zalosno u poredjenju na prijasnje navijanje... prije kad su i karte bile jeftinije je bio pakao...i ne moze nijedna navijacka grupa podignuti navijanje kad ti dodje 8k ljudi na zapad sa 40+ godina i 90 minuta govori "sjedi dole" :roll:
koji si ti moron.. :oops: :oops: jel te stid ovo pisat svega ti... :? :? svakakve teladi na ovom forumu... :evil:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 okt 2011, 18:51

Principatus je napisao/la:Calcio sad ces da nahebes. :D

Nego moze se igrati i u inostranstvu. Iznajmiti neki jaci stadion. Eto od Kaiserslautern ili Frankfurta. Bilo bi prejako. Atmosfera uvjek dobra, oko trave nek se brinu drugi i tako to. :mrgreen:
Kad se moze talijanski superkup igrati u Pekingu mozemo i mi u Frankfurtu. :D

slika

Napunili bi ga bez problema :D

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 18 okt 2011, 18:52

Scof1eld je napisao/la:ma ko sve dolazi na tekmu, ono je odlicna atmosfera :? pa recimo ove kvalifikacije koliko sam vidio porodica, al' hajd sto to djecu povede, nego to se i zene vode na tekmu, bule, curice male pa nema cega nema i to ih bruka.. a od ostalih koga kod da pogledas mozes skontati da ide jednom godisnje na tekmu.. tako je makar ove i prosle kvalifkacije sto je zalosno u poredjenju na prijasnje navijanje... prije kad su i karte bile jeftinije je bio pakao...i ne moze nijedna navijacka grupa podignuti navijanje kad ti dodje 8k ljudi na zapad sa 40+ godina i 90 minuta govori "sjedi dole" :roll:
A sta bi to ti? Zabrana dolaska na utakmice svim ispod 17 i iznad 35 godina, ha? E bas fino razmisljas blago tebi! Ako te ko bude pit'o, tribine iza golova su za najvatrenije navijace a ostale za "ostali narod". Tako ti je svuda gdje god da pogledas. Nemozes ti nekome da zabrani da dodje na tekmu samo zato sto mu je to "prvi put da dodje".
Zadnja izmjena: maxuz baxuz, dana/u 18 okt 2011, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 okt 2011, 18:53

Ma ja yebo ti nas Sarajlije.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 18 okt 2011, 18:55

bparena je napisao/la:
123456 je napisao/la:
mozak je napisao/la:Zenica mora biti sportski centar kada je nogometna vrsta u pitanju!
Sarajevo se nije pokazalo kao patriotska sredina!
Meni nije jasno da grad od 500 000 stanovnika nije u stanju da ispuni stadion od 30 000 mjesta!
Čak sam ubjeđen da 50% od tog broja budu navijači iz drugih gradova!
Što se tiče navijača čelika.., mogu samo reći da je seljački nositi dresove kluba kada igra reprezentacija!
Evo da obučeš dres želje (plavo), pa haj...i to masovno, kakav primitivizam!

Više je reprezentacija učinila za Zenicu, nego što će čelik učiniti za reprezentaciju!
Dali bi mi mogao ovo pojasniti????????????????

Ista stvar je i u Zenici.
Bude i vise od 50% vise izvan Zenice - Zenicana je mozda jedna trecina - oko 5000. Eh kad bi sarajlica bilo na Kosevu 25000 sto je srazmjerno velicini grada Sarajeva eh gdje bi nam bio kraj....

@ Buuuu
jel vas stid da bas u vrijeme Bole i Barbe napunite Kosevo sa 5000 gledalaca a repka igra protiv Njemaca. I kako sam onaj dan vidio na Kosevu vrata su bila sirom otvorena za gledaoce.... Sad protiv Lux ljustri kisa a nedaju izac do sredine 2 poluvremena. Raja kisne ali je istrajna...
sad si stvarno glupost napisao i to veliku :shock:
NO PYRO NO PARTY

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 okt 2011, 18:56

Ja cu stavljati slicice ovdje. :D

slika
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 18 okt 2011, 19:01

Principatus je napisao/la:Ja cu stavljati slicice ovdje. :D

slika
Inšallah :)
YNWA!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 okt 2011, 19:05

karameldar je napisao/la:

slika
akoBogda....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 18 okt 2011, 19:08

bparena je napisao/la: jel vas stid da bas u vrijeme Bole i Barbe napunite Kosevo sa 5000 gledalaca a repka igra protiv Njemaca. I kako sam onaj dan vidio na Kosevu vrata su bila sirom otvorena za gledaoce.... Sad protiv Lux ljustri kisa a nedaju izac do sredine 2 poluvremena. Raja kisne ali je istrajna...
Boldirani dio nisam skontao , možeš li mi reći na šta si tačno mislio.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 18 okt 2011, 19:09

O čemu vi ba raspravljate ovdje? Šta je problem? Ne da mi se čitat sve ovo...
Čelik Zenica 1945

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 18 okt 2011, 19:10

Nimla_RZ je napisao/la:O čemu vi ba raspravljate ovdje? Šta je problem? Ne da mi se čitat sve ovo...
Ma o gluposti :mrgreen:

Trebamo prestati o ovome svejedno je. ;)
NO PYRO NO PARTY

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 18 okt 2011, 19:12

pa koliko je studenata , stranaca koji rade tamo?? Koliko je tamo pravih sarajlija , tm ili hz zato psssttt i priznajte da Banja Luka vise voli BIH nego vi... nije provokacija al sta se hvalite zivio sam 7 godina tamo i dosta mi je vaseg patrijotizma a svi znamo kakvi ste ljudi i grad,,,,
>>No body likes us but we dont care<<

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 18 okt 2011, 19:13

bparena je napisao/la:
karameldar je napisao/la:

slika
akoBogda....
prerano se obradovah!
počelo je počelo
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 18 okt 2011, 19:15

maxuz baxuz je napisao/la: A sta bi to ti? Zabrana dolaska na utakmice svim ispod 17 i iznad 35 godina, ha? E bas fino razmisljas blago tebi! Ako te ko bude pit'o, tribine iza golova su za najvatrenije navijace a ostale za "ostali narod". Tako ti je svuda gdje god da pogledas. Nemozes ti nekome da zabrani da dodje na tekmu samo zato sto mu je to "prvi put da dodje".
ja ti samo kazem da se ne mozete zaliti na atmosferu jer su cijene preskupe za ljude koji ce navijati, a onda dolazis u situaciju da ti je pun stadion ljudi kojima je fudbal na zadnjem mjestu u zivotu i koji nece dvije rijeci ispustit' na tekmi...
ser del barça es el millor que hi ha !

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 18 okt 2011, 19:16

D€LUX je napisao/la:pa koliko je studenata , stranaca koji rade tamo?? Koliko je tamo pravih sarajlija , tm ili hz zato psssttt i priznajte da Banja Luka vise voli BIH nego vi... nije provokacija al sta se hvalite zivio sam 7 godina tamo i dosta mi je vaseg patrijotizma a svi znamo kakvi ste ljudi i grad,,,,
Drug moj, nemoj da ti je jezik brži od mozga. Nije bitno odakle je ko, svaki od nas voli BiH, neki manje neki više...

Raspravljate o potpuno nebitnim stvarima!
Čelik Zenica 1945

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 18 okt 2011, 19:23

123456 je napisao/la:@mozak ja sam vec prije rekao i napisao da sam za Zenicu iz jednoga jedinoga razloga.A to je jer igraci tako zele.Sve ostalo je nebitno.Ko voli BiH i kome je do utakmice doci ce iz Hajnehaja u Zenicu.Sada ti meni reci koliko u Zenici je Zenicana na utakmicama? Malo sigurno.U Sarajevu ih je duplo vise ali je i stadion duplo veci kao i sam grad.Znaci po tvome to je bara-bara.Skroz glupa rasprava je ali ne mogu presutjeti rijeci da Sarajlije nisu patrijote.To je notorna laz.E druga je stvar vole li svi fudbal i dolaze li na stadione.Ali ako prodjemo Portugal vidjeces da ce se slaviti isto i u Sarajevu,Zenici,Tuzli,Bihacu,Travniku,Konjicu.................itd.Dakle patriotizam i odlazak na utakmicu nemaju ama bas nikakve veze.
Djelimično tačno!
Patriotizam nije upitan, svugdje je prisutan, negdje malo više negdje manje!
Sarajlije su imale više puta priliku da bodre reprezentaciju, ali ni mukaet!
Bruka je da grad koji je 5 puta veći od zenice nije u stanju da stadion popuni sa nekih 30 000 gledatelja!
Bilino polje je uvjek puno, a nasuprot, koševo je pretežno poluprazno ?
Ovo misli većina ljudi iz BiH, pa vi gledajte na to kako hoćete!
Ljudi potežu iz Bihaća, Mostara, Tuzle..vozare se po 10 sati, potroše platu na utakmicu, vama žao dati 40 KM, a još vam stadion u avliji!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 okt 2011, 19:30

mozak je napisao/la:
123456 je napisao/la:@mozak ja sam vec prije rekao i napisao da sam za Zenicu iz jednoga jedinoga razloga.A to je jer igraci tako zele.Sve ostalo je nebitno.Ko voli BiH i kome je do utakmice doci ce iz Hajnehaja u Zenicu.Sada ti meni reci koliko u Zenici je Zenicana na utakmicama? Malo sigurno.U Sarajevu ih je duplo vise ali je i stadion duplo veci kao i sam grad.Znaci po tvome to je bara-bara.Skroz glupa rasprava je ali ne mogu presutjeti rijeci da Sarajlije nisu patrijote.To je notorna laz.E druga je stvar vole li svi fudbal i dolaze li na stadione.Ali ako prodjemo Portugal vidjeces da ce se slaviti isto i u Sarajevu,Zenici,Tuzli,Bihacu,Travniku,Konjicu.................itd.Dakle patriotizam i odlazak na utakmicu nemaju ama bas nikakve veze.
Djelimično tačno!
Patriotizam nije upitan, svugdje je prisutan, negdje malo više negdje manje!
Sarajlije su imale više puta priliku da bodre reprezentaciju, ali ni mukaet!
Bruka je da grad koji je 5 puta veći od zenice nije u stanju da stadion popuni sa nekih 30 000 gledatelja!
Bilino polje je uvjek puno, a nasuprot, koševo je pretežno poluprazno ?
Ovo misli većina ljudi iz BiH, pa vi gledajte na to kako hoćete!
Ljudi potežu iz Bihaća, Mostara, Tuzle..vozare se po 10 sati, potroše platu na utakmicu, vama žao dati 40 KM, a još vam stadion u avliji!
Bilino polje ima kapacitet od 11-12 hiljada, Kosevo preko 30.
Neka dodje po stotinjak ljudi iz svakog grada u Zenicu i Bilino polje je maltene krcato.
Neka isti broj dodje na Kosevo i nece se ni primjetiti.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 18 okt 2011, 19:31

calcio je napisao/la: Bilino polje ima kapacitet od 11-12 hiljada
18 hiljada, ja broj'o stolicu po stolicu! :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 okt 2011, 19:34

Nimla_RZ je napisao/la:
calcio je napisao/la: Bilino polje ima kapacitet od 11-12 hiljada
18 hiljada, ja broj'o stolicu po stolicu! :mrgreen:

Nema teorije, cuj 18 hiljada :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.