FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ellaxaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ellaxaz » 18 okt 2011, 16:09

Utakmicu na Otoci će voditi sudija Radoslav Vukasović (Trebinje).
Pomoćnici su Mirko Gojić iz Doboja i Ratko Kunić iz Banja Luke. Četvrti sudija je Danijel Pajić iz Bijeljine, a delegat utakmice je Alija Kurtagić iz Bihaća.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 18 okt 2011, 16:19

ellaxaz je napisao/la:Utakmicu na Otoci će voditi sudija Radoslav Vukasović (Trebinje).
Pomoćnici su Mirko Gojić iz Doboja i Ratko Kunić iz Banja Luke. Četvrti sudija je Danijel Pajić iz Bijeljine, a delegat utakmice je Alija Kurtagić iz Bihaća.
Crno vam se pise. :mrgreen:

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 18 okt 2011, 16:39

jubitubi je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:Utakmicu na Otoci će voditi sudija Radoslav Vukasović (Trebinje).
Crno vam se pise. :mrgreen:
Ne brini Vukasovic je nas ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 18 okt 2011, 18:11

Bianconeri1988 je napisao/la:Eh da su ovi naši pošteni, one karte za utakmicu protiv Hajduka bi trebale važiti za tekmu protiv reprezentacije, ali sumnjam da će se to desiti, isto kao što su najavili da će biti besplatan ulaz u dvije domaće tekme...
Jao kako ste dosadni s ovim kartama, brate mili ako ti se ne ide na utakmicu s kartom od Hajduka lijepo odeš u klub i vrate ti pare. Je li to komplikovano? O kartama od Hajduka ispisano je 20 stranica, kao da su milioni u pitanju.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 okt 2011, 18:16

Meni lično nije stalo do para, šta je 5 KM, ništa, ali govorim za klub, jesu li fino rekli na dvije utakmice do kraja polusezone će biti besplatan ulaz, pa ćemo vidjeti hoće li to ispoštovati ili ne.

Ima raje kojima je stalo, tako da znaš!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dzumbastiko
Kontakt:

Post Postao/la dzumbastiko » 18 okt 2011, 18:20

Zna li neko tacan datum i satnicu kad se igra derbi?
Hvala!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 18 okt 2011, 18:20

Ljudi moji jeste navrli pa da se utakmica igra poslije 3 morali bi na džamiji kandilje palit umjesto reflektora.
Ugl. KOLIKO JE KARTA??? Samo nemojte lupat ako neko zna tacno nek napise.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 18 okt 2011, 18:20

dzumbastiko je napisao/la:Zna li neko tacan datum i satnicu kad se igra derbi?
Hvala!
05. novembar od 17.00h.

dzumbastiko
Kontakt:

Post Postao/la dzumbastiko » 18 okt 2011, 18:22

partibrejker1921 je napisao/la:
dzumbastiko je napisao/la:Zna li neko tacan datum i satnicu kad se igra derbi?
Hvala!

05. novembar od 17.00h.
HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 18 okt 2011, 18:23

Bianconeri1988 je napisao/la:Meni lično nije stalo do para, šta je 5 KM, ništa, ali govorim za klub, jesu li fino rekli na dvije utakmice do kraja polusezone će biti besplatan ulaz, pa ćemo vidjeti hoće li to ispoštovati ili ne.

Ima raje kojima je stalo, tako da znaš!
Imaš poruku!

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 18 okt 2011, 18:28

vidim 8.11. igramo protiv repke pa nesto kontam da im pustimo da pobijede nebi nasi trebali nesto pretjerano zapinjati i zanima me jeli dozvoljeno na ovoj utakmici gostujucim navijacima (BHF) da organizovano udju i bodre repku ili cemo mi jedno poluvrijeme za Želju a jedno za repku (tako sam nacuo da bi moglo biti)
ZNA LI NEKO ODGOVOR ????????
26.05.2010-TITULA

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 18 okt 2011, 18:30

Kakvih ovdje parmaka sa fiks idejama ima, Boze sacuvaj.
Nama je Željo svetinja jedina.

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 18 okt 2011, 18:31

Vasa Ladacki je napisao/la:Kakvih ovdje parmaka sa fiks idejama ima, Boze sacuvaj.
Jesi vidio ovog indijanca. : )) Uzgred, evo objavili su sve da ne bude nezadovoljnih, više fer nisu mogli ispasti...

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/su ... e-utakmice

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/su ... e-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false;

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 18 okt 2011, 18:38

sandokan_TM87 je napisao/la:vidim 8.11. igramo protiv repke pa nesto kontam da im pustimo da pobijede nebi nasi trebali nesto pretjerano zapinjati i zanima me jeli dozvoljeno na ovoj utakmici gostujucim navijacima (BHF) da organizovano udju i bodre repku ili cemo mi jedno poluvrijeme za Želju a jedno za repku (tako sam nacuo da bi moglo biti)
kakva su ti to pitanja i nebuloze :roll:
vidis ima nas tu starijih pa se sjecamo i tekme Zeljo - SFRJ
sta mislis za koga smo navijali :lol:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 okt 2011, 18:40

sandokan_TM87 je napisao/la:vidim 8.11. igramo protiv repke pa nesto kontam da im pustimo da pobijede nebi nasi trebali nesto pretjerano zapinjati i zanima me jeli dozvoljeno na ovoj utakmici gostujucim navijacima (BHF) da organizovano udju i bodre repku ili cemo mi jedno poluvrijeme za Želju a jedno za repku (tako sam nacuo da bi moglo biti)
:lol: :lol:
od koga si "nacuo"... :lol: :lol:
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 18 okt 2011, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 okt 2011, 18:49

promijeni dilera ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 18 okt 2011, 18:54

IRONIJA MOMCI, STA VAM JE BA... PROCITAJTE JOS JEDNOM PA CETE SHVATITI DUBINU POSTA... A NE DAVATI MISLJENJA NA PRECAC...
Namjerno sam napisao taj post da vidim koliko ima "dubokoumnih" i razocarao sam se
btw Želju pratim od 88-e kad sam prvi put kao dijete otisao na utakmicu sa svojim ocem a dozivio sam, hvala bogu ,
da i ja svoje dijete odvedem par puta ove godine...
ovdje neki pricaju o ljubavi prema klubu a kukaju za jednom ulaznicom mjesec dana... ja uvijek mogu uci dzaba na utakmicu ali kupim polugodisnju jer na taj nacin podrzavam koliko-toliko finansijski svoj klub koji je pokazao svoju velicinu i kad su ulaznice sa otkazane utakmice u pitanju...
Sad se malo zamislite hocete li ubuduce nekoga komentarisati samo da bi se nesto pricalo
sad zdraooooooooo
26.05.2010-TITULA

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 18 okt 2011, 19:05

sandokan_TM87 je napisao/la:IRONIJA MOMCI, STA VAM JE BA... PROCITAJTE JOS JEDNOM PA CETE SHVATITI DUBINU POSTA... A NE DAVATI MISLJENJA NA PRECAC...
Namjerno sam napisao taj post da vidim koliko ima "dubokoumnih" i razocarao sam se
btw Želju pratim od 88-e kad sam prvi put kao dijete otisao na utakmicu sa svojim ocem a dozivio sam, hvala bogu ,
ovdje neki pricaju o ljubavi prema klubu a kukaju za jednom ulaznicom mjesec dana... ja uvijek mogu uci dzaba na utakmicu ali kupim polugodisnju jer na taj nacin podrzavam koliko-toliko finansijski svoj klub koji je pokazao svoju velicinu i kad su ulaznice sa otkazane utakmice u pitanju...
Sad se malo zamislite hocete li ubuduce nekoga komentarisati samo da bi se nesto pricalo
sad zdraooooooooo
Teško bogami da je ovdje bila ironija, ali haj ..
Drugo, jel to u stilu hvalim se, ali ipak finansiram Želju :roll: Bože dragi svega ima, al' svega.
Nama je Željo svetinja jedina.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 okt 2011, 19:07

Covjek je u mnogome u pravu , pa sami cete vidjeti kako ce biti cudno da navijate samo za Zelju , pa cete poceti navijati i za Bosnu uostalom to je jedna obicna prijateljska utakmica , koja cini mi se dolazi poslije derbija , sve zavisi i od ishoda mozda ljudima ne bude do navijanja a mozda i bude , a sigurno cete podrzati i Bosnu jer odmah poslije slijede utakmice Baraza a da ne govorim o ovacijama Dzeki ;)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 18 okt 2011, 19:08

Vasa Ladacki je napisao/la:
sandokan_TM87 je napisao/la:IRONIJA MOMCI, STA VAM JE BA... PROCITAJTE JOS JEDNOM PA CETE SHVATITI DUBINU POSTA... A NE DAVATI MISLJENJA NA PRECAC...
sad zdraooooooooo
Teško bogami da je ovdje bila ironija, ali haj ..
Drugo, jel to u stilu hvalim se, ali ipak finansiram Želju :roll: Bože dragi svega ima, al' svega.
ma procitas prvih par rijeci i vidjet ces da je ironicno mislio.

@partibrejker: suskali se sta u klubu? Pregovarali se sa kakvim sponzorima itd ?
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, mavi, TefalTava i 88 gostiju.