FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Utakmicu na Otoci će voditi sudija Radoslav Vukasović (Trebinje).
Pomoćnici su Mirko Gojić iz Doboja i Ratko Kunić iz Banja Luke. Četvrti sudija je Danijel Pajić iz Bijeljine, a delegat utakmice je Alija Kurtagić iz Bihaća.
Pomoćnici su Mirko Gojić iz Doboja i Ratko Kunić iz Banja Luke. Četvrti sudija je Danijel Pajić iz Bijeljine, a delegat utakmice je Alija Kurtagić iz Bihaća.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Crno vam se pise.ellaxaz je napisao/la:Utakmicu na Otoci će voditi sudija Radoslav Vukasović (Trebinje).

Ne brini Vukasovic je nasjubitubi je napisao/la:Crno vam se pise.ellaxaz je napisao/la:Utakmicu na Otoci će voditi sudija Radoslav Vukasović (Trebinje).

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- partibrejker1921
- Kontakt:
Jao kako ste dosadni s ovim kartama, brate mili ako ti se ne ide na utakmicu s kartom od Hajduka lijepo odeš u klub i vrate ti pare. Je li to komplikovano? O kartama od Hajduka ispisano je 20 stranica, kao da su milioni u pitanju.Bianconeri1988 je napisao/la:Eh da su ovi naši pošteni, one karte za utakmicu protiv Hajduka bi trebale važiti za tekmu protiv reprezentacije, ali sumnjam da će se to desiti, isto kao što su najavili da će biti besplatan ulaz u dvije domaće tekme...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Meni lično nije stalo do para, šta je 5 KM, ništa, ali govorim za klub, jesu li fino rekli na dvije utakmice do kraja polusezone će biti besplatan ulaz, pa ćemo vidjeti hoće li to ispoštovati ili ne.
Ima raje kojima je stalo, tako da znaš!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Zna li neko tacan datum i satnicu kad se igra derbi?
Hvala!
Hvala!
Ljudi moji jeste navrli pa da se utakmica igra poslije 3 morali bi na džamiji kandilje palit umjesto reflektora.
Ugl. KOLIKO JE KARTA??? Samo nemojte lupat ako neko zna tacno nek napise.
Ugl. KOLIKO JE KARTA??? Samo nemojte lupat ako neko zna tacno nek napise.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- partibrejker1921
- Kontakt:
05. novembar od 17.00h.dzumbastiko je napisao/la:Zna li neko tacan datum i satnicu kad se igra derbi?
Hvala!
-
- Kontakt:
HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAApartibrejker1921 je napisao/la:dzumbastiko je napisao/la:Zna li neko tacan datum i satnicu kad se igra derbi?
Hvala!
05. novembar od 17.00h.
- partibrejker1921
- Kontakt:
Imaš poruku!Bianconeri1988 je napisao/la:Meni lično nije stalo do para, šta je 5 KM, ništa, ali govorim za klub, jesu li fino rekli na dvije utakmice do kraja polusezone će biti besplatan ulaz, pa ćemo vidjeti hoće li to ispoštovati ili ne.
-
- Kontakt:
vidim 8.11. igramo protiv repke pa nesto kontam da im pustimo da pobijede nebi nasi trebali nesto pretjerano zapinjati i zanima me jeli dozvoljeno na ovoj utakmici gostujucim navijacima (BHF) da organizovano udju i bodre repku ili cemo mi jedno poluvrijeme za Želju a jedno za repku (tako sam nacuo da bi moglo biti)
ZNA LI NEKO ODGOVOR ????????
26.05.2010-TITULA
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Kakvih ovdje parmaka sa fiks idejama ima, Boze sacuvaj.
Nama je Željo svetinja jedina.
- partibrejker1921
- Kontakt:
Jesi vidio ovog indijanca. : )) Uzgred, evo objavili su sve da ne bude nezadovoljnih, više fer nisu mogli ispasti...Vasa Ladacki je napisao/la:Kakvih ovdje parmaka sa fiks idejama ima, Boze sacuvaj.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/su ... e-utakmice
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/su ... e-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false;
kakva su ti to pitanja i nebulozesandokan_TM87 je napisao/la:vidim 8.11. igramo protiv repke pa nesto kontam da im pustimo da pobijede nebi nasi trebali nesto pretjerano zapinjati i zanima me jeli dozvoljeno na ovoj utakmici gostujucim navijacima (BHF) da organizovano udju i bodre repku ili cemo mi jedno poluvrijeme za Želju a jedno za repku (tako sam nacuo da bi moglo biti)

vidis ima nas tu starijih pa se sjecamo i tekme Zeljo - SFRJ
sta mislis za koga smo navijali

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
sandokan_TM87 je napisao/la:vidim 8.11. igramo protiv repke pa nesto kontam da im pustimo da pobijede nebi nasi trebali nesto pretjerano zapinjati i zanima me jeli dozvoljeno na ovoj utakmici gostujucim navijacima (BHF) da organizovano udju i bodre repku ili cemo mi jedno poluvrijeme za Želju a jedno za repku (tako sam nacuo da bi moglo biti)

od koga si "nacuo"...

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 18 okt 2011, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
promijeni dilerasandokan_TM87 je napisao/la:vidim 8.11. igramo protiv repke pa nesto kontam da im pustimo da pobijede nebi nasi trebali nesto pretjerano zapinjati i zanima me jeli dozvoljeno na ovoj utakmici gostujucim navijacima (BHF) da organizovano udju i bodre repku ili cemo mi jedno poluvrijeme za Želju a jedno za repku (tako sam nacuo da bi moglo biti)

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
IRONIJA MOMCI, STA VAM JE BA... PROCITAJTE JOS JEDNOM PA CETE SHVATITI DUBINU POSTA... A NE DAVATI MISLJENJA NA PRECAC...
Namjerno sam napisao taj post da vidim koliko ima "dubokoumnih" i razocarao sam se
btw Želju pratim od 88-e kad sam prvi put kao dijete otisao na utakmicu sa svojim ocem a dozivio sam, hvala bogu ,
da i ja svoje dijete odvedem par puta ove godine...
ovdje neki pricaju o ljubavi prema klubu a kukaju za jednom ulaznicom mjesec dana... ja uvijek mogu uci dzaba na utakmicu ali kupim polugodisnju jer na taj nacin podrzavam koliko-toliko finansijski svoj klub koji je pokazao svoju velicinu i kad su ulaznice sa otkazane utakmice u pitanju...
Sad se malo zamislite hocete li ubuduce nekoga komentarisati samo da bi se nesto pricalo
sad zdraooooooooo
Namjerno sam napisao taj post da vidim koliko ima "dubokoumnih" i razocarao sam se
btw Želju pratim od 88-e kad sam prvi put kao dijete otisao na utakmicu sa svojim ocem a dozivio sam, hvala bogu ,
ovdje neki pricaju o ljubavi prema klubu a kukaju za jednom ulaznicom mjesec dana... ja uvijek mogu uci dzaba na utakmicu ali kupim polugodisnju jer na taj nacin podrzavam koliko-toliko finansijski svoj klub koji je pokazao svoju velicinu i kad su ulaznice sa otkazane utakmice u pitanju...
Sad se malo zamislite hocete li ubuduce nekoga komentarisati samo da bi se nesto pricalo
sad zdraooooooooo
26.05.2010-TITULA
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Teško bogami da je ovdje bila ironija, ali haj ..sandokan_TM87 je napisao/la:IRONIJA MOMCI, STA VAM JE BA... PROCITAJTE JOS JEDNOM PA CETE SHVATITI DUBINU POSTA... A NE DAVATI MISLJENJA NA PRECAC...
sad zdraooooooooo
Drugo, jel to u stilu hvalim se, ali ipak finansiram Želju

Nama je Željo svetinja jedina.
-
- Kontakt:
Covjek je u mnogome u pravu , pa sami cete vidjeti kako ce biti cudno da navijate samo za Zelju , pa cete poceti navijati i za Bosnu uostalom to je jedna obicna prijateljska utakmica , koja cini mi se dolazi poslije derbija , sve zavisi i od ishoda mozda ljudima ne bude do navijanja a mozda i bude , a sigurno cete podrzati i Bosnu jer odmah poslije slijede utakmice Baraza a da ne govorim o ovacijama Dzeki 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
ma procitas prvih par rijeci i vidjet ces da je ironicno mislio.Vasa Ladacki je napisao/la:Teško bogami da je ovdje bila ironija, ali haj ..sandokan_TM87 je napisao/la:IRONIJA MOMCI, STA VAM JE BA... PROCITAJTE JOS JEDNOM PA CETE SHVATITI DUBINU POSTA... A NE DAVATI MISLJENJA NA PRECAC...
sad zdraooooooooo
Drugo, jel to u stilu hvalim se, ali ipak finansiram ŽeljuBože dragi svega ima, al' svega.
@partibrejker: suskali se sta u klubu? Pregovarali se sa kakvim sponzorima itd ?
NO PYRO NO PARTY
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, mavi, TefalTava i 88 gostiju.