Ipak je popularan ma sta mi pricali .
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa ja protiv luxemburga i bjelorusije nisam nikog vidio u celikovom dresu !mozak je napisao/la:Zenica mora biti sportski centar kada je nogometna vrsta u pitanju!
Sarajevo se nije pokazalo kao patriotska sredina!
Meni nije jasno da grad od 500 000 stanovnika nije u stanju da ispuni stadion od 30 000 mjesta!
Čak sam ubjeđen da 50% od tog broja budu navijači iz drugih gradova!
Što se tiče navijača čelika.., mogu samo reći da je seljački nositi dresove kluba kada igra reprezentacija!
Evo da obučeš dres želje (plavo), pa haj...i to masovno, kakav primitivizam!
Više je reprezentacija učinila za Zenicu, nego što će čelik učiniti za reprezentaciju!
Dali bi mi mogao ovo pojasniti????????????????mozak je napisao/la:Zenica mora biti sportski centar kada je nogometna vrsta u pitanju!
Meni nije jasno da grad od 500 000 stanovnika nije u stanju da ispuni stadion od 30 000 mjesta!
Što se tiče navijača čelika.., mogu samo reći da je seljački nositi dresove kluba kada igra reprezentacija!
Više je reprezentacija učinila za Zenicu, nego što će čelik učiniti za reprezentaciju!
Bude i vise od 50% vise izvan Zenice - Zenicana je mozda jedna trecina - oko 5000. Eh kad bi sarajlica bilo na Kosevu 25000 sto je srazmjerno velicini grada Sarajeva eh gdje bi nam bio kraj....123456 je napisao/la:Dali bi mi mogao ovo pojasniti????????????????mozak je napisao/la:Zenica mora biti sportski centar kada je nogometna vrsta u pitanju!
Ista stvar je i u Zenici.
Bio sam ja protiv Njemacke,nije bilo 20 ljudi.bparena je napisao/la:Bude i vise od 50% vise izvan Zenice - Zenicana je mozda jedna trecina - oko 5000. Eh kad bi sarajlica bilo na Kosevu 25000 sto je srazmjerno velicini grada Sarajeva eh gdje bi nam bio kraj....123456 je napisao/la:Dali bi mi mogao ovo pojasniti????????????????mozak je napisao/la:Zenica mora biti sportski centar kada je nogometna vrsta u pitanju!
@ Buuuu
jel vas stid da bas u vrijeme Bole i Barbe napunite Kosevo sa 5000 gledalaca a repka igra protiv Njemaca. I kako sam onaj dan vidio na Kosevu vrata su bila sirom otvorena za gledaoce.... Sad protiv Lux ljustri kisa a nedaju izac do sredine 2 poluvremena. Raja kisne ali je istrajna...
Adelin je napisao/la:Pa ja protiv luxemburga i bjelorusije nisam nikog vidio u celikovom dresu !mozak je napisao/la:Zenica mora biti sportski centar kada je nogometna vrsta u pitanju!
E Bogami po prici i ja tako zakljucujem.Boze dragi daj im pameti da razumiju.Megamon je napisao/la:I znaci dodjosmo do zakljucka da smo mi Sarajlije najveci neprijatelji reprezentacije.
Nisam rekao da je tada bilo!Adelin je napisao/la:Pa ja protiv luxemburga i bjelorusije nisam nikog vidio u celikovom dresu !mozak je napisao/la:Zenica mora biti sportski centar kada je nogometna vrsta u pitanju!
Mogu ti pojasniti!123456 je napisao/la:Dali bi mi mogao ovo pojasniti????????????????mozak je napisao/la:Zenica mora biti sportski centar kada je nogometna vrsta u pitanju!
ma ko sve dolazi na tekmu, ono je odlicna atmosferaBuu je napisao/la:Ma nije tu BHF kriv nemogu oni sami. To su vecinom momci koji se vide 1 mjesecno, tu su krive navijacke grupe u BiH. Treba ko Poljaci dogovorit primirje izmedju gurpa dok igra repka. I pocetak organizovano pratit je, barem na domace. Bilo bi onda posve druga prica.džakailibu je napisao/la: što se tice navijanja , vec sam par puta napisao da mi nemamo nekoga ko ce pokrenuti pravo navijanje. naravno, nikola bilic također nije ta opcija naravno. No, ista stvar se desava i u zenici. nisam bio, samo gledao na tv-u ali da sam zadovoljan navijanjem u zenici i nisam bash.cesto je to pozorisna atmosfera sa zvizdanjem. tu je i problem bh fanaticosa koji se ne postavljaju kao vođe koje pokrecu stadion vec navijaju samo za sebe.
Niko ne kaze da ste neprijatelji. Samo kako onaj momak gore rece vas yebe oholost i arogancija prema ostalima. Trebate unijeti vise zara i ljubavi u sve ovo. Eto ta Njemacka bas uzassss - dodze Khan s ekipom i prazne tribine. Ma to nema smisla. Evo mi dolazimo sad na Grbavicu i nadam se da se sve promjenilo od tekme s Katarom i da ce mo se otimati za karte na Grbavici....123456 je napisao/la:E Bogami po prici i ja tako zakljucujem.Boze dragi daj im pameti da razumiju.Megamon je napisao/la:I znaci dodjosmo do zakljucka da smo mi Sarajlije najveci neprijatelji reprezentacije.
I to je Njemacka bila tad druga reprezentacija na svijetu! Sjecam se kad je Torsten Frings penal profulo,lopta preko na vrh juga otislabparena je napisao/la:Niko ne kaze da ste neprijatelji. Samo kako onaj momak gore rece vas yebe oholost i arogancija prema ostalima. Trebate unijeti vise zara i ljubavi u sve ovo. Eto ta Njemacka bas uzassss - dodze Khan s ekipom i prazne tribine. Ma to nema smisla. Evo mi dolazimo sad na Grbavicu i nadam se da se sve promjenilo od tekme s Katarom i da ce mo se otimati za karte na Grbavici....123456 je napisao/la:E Bogami po prici i ja tako zakljucujem.Boze dragi daj im pameti da razumiju.Megamon je napisao/la:I znaci dodjosmo do zakljucka da smo mi Sarajlije najveci neprijatelji reprezentacije.
Ni ovo ne bi bio problem. Ovo nam je svakako na pola puta do Pariza. Ako smo mogli iz Ze i ostalih gradova prevaliti 5000 km u oba smijera mozemo i ovo malo do Frankfurta.Principatus je napisao/la:Calcio sad ces da nahebes.
Nego moze se igrati i u inostranstvu. Iznajmiti neki jaci stadion. Eto od Kaiserslautern ili Frankfurta. Bilo bi prejako. Atmosfera uvjek dobra, oko trave nek se brinu drugi i tako to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.