D€LUX je napisao/la:Dugo sam zivio u Sarajevu , i nisam bas ljubitelj Sarajeva ... Nisam ni iz Zenice da vam odma kazem,,,
Al jednostavno u zenici osjetis atmosferu cijeli grad zivi za taj dan euforija se osjeca po cijelom gradu i to je ono sto zenici daje tu neku posebnu čar... Sarajlije su malo umisljene , oni misle da svi ljudi koju dodju na tu tekmu da su seljaci i da nisu iz civlizacije , za njih je raja iz npr. Gracanice , Zavidovica, Maglaja itd itd cobani koji su malo dosli u grad da vide tekme , i to je sto posto tako znam iz licnog iskustva i opcenito sam protiv Sarajeva , pa ljudi moji utakmica BIH- Sarajevo ko neka prijateljska i sad ja razumijem da dosta raje voli klub il to al nemozes nasim igracima psovati mater licno sam se uvjerio u to na Kosevu..: Jednostavno uvijek sam protiv Sarajeva ...
Pa kad je BIH portugal igrala , da nije BBI centra nebi se ni znalo da je utakmica odlucujuceg karaktera...
Zato ZENICA DA!!!
SARAJEVO NE!!!
veliki pozz
MarkoDa je napisao/la:Iz Sarajeva sam i znam o cemu ljudi pricaju kad govore da se ne treba igrati na Kosevu vise nikad.
Raja iz Sarajeva 90% sminkera koja dolazi na tekmu da ih vide ostali i da pokazu sta su obukli i da provale neku glupost da se sutra moze pricat.Imas Zelju i Sarajevo.Oba tima imaju kop od 500 ljudi koji navijaju svim srcem za svoj klub a ovi ostali kao sto rekoh-SMINKERCICI-Babo mu digo kredit i dao golf 6 a ustvari nema sta da jede.
Pun mi je k...c takvih likova i puno ih je Sarajevo.Zenica,Mostar,Tuzla i manji gradovi,eh odatle dolaze pravi navijaci,oni istinski koji navijaju svim srcem jer nemaju nikakve komplexe.Ne filozofiram,tako je kako je....Pozzzz svim normalnim ljudima

Dva pregrozna posta! necu uopšte padati na ovaj nivo. problem sa francuskom je bio u cijeni karte za zapad -40KM sto se protumacilo kao još jedan lopovluk tadasnje strukture FSBIH. Umjesto da stave pristojnu cijenu da bi kosevo bilo puno oni jedva docekali da pokradu narod.
što se tice navijanja , vec sam par puta napisao da mi nemamo nekoga ko ce pokrenuti pravo navijanje. naravno, nikola bilic također nije ta opcija naravno. No, ista stvar se desava i u zenici. nisam bio, samo gledao na tv-u ali da sam zadovoljan navijanjem u zenici i nisam bash.cesto je to pozorisna atmosfera sa zvizdanjem. tu je i problem bh fanaticosa koji se ne postavljaju kao vođe koje pokrecu stadion vec navijaju samo za sebe.