MaGiCa je napisao/la:Ne bih rekao. Napoli je jak, pa je jak. To je pokazao u dve prethodne sezone, a pokazuje i ove. Sa druge strane, BM je 1 od najvecih klubova sveta, pa kao takav uvek je favorit, sem protiv 3-4 kluba u Evropi
Vidim ja nekužiš o ćem ja pričam, al dobro nije ni bitno. tak i onak Napoli večeras neće dobiti pa se netreba ići u dublje rasprave vezane uz to...
MaGiCa je napisao/la:
Italija je izazvala WW1 i WW2, mozda
Mislim da se neželim sa tobom i sa nekim drugim raspravljati o izazivanju svjetskog rata, jer tu svako ima svoju teoriju, ali bi reko da su Talijani bili isto tako fašisti, Njemački "saveznici". Sad to kaj nisu mogli dobit bitku i u biti švabima otežavali i na kraju postali guzičari i izdajice što je normalno za taj narod je druga stvar.
Sad inteligentan čovjek će shvatiti da je sad čovjek TALIJANSKE NACIONALNOSTI bio uvrijeđen, a ne čovjek neke druge nacionalnosti koji navija za Talijanski klub
MaGiCa je napisao/la:
Ako nastavimo ovom linijom, dobicemo po 1 ban i ti i ja. Poenta je bila da ismejem tvoje stereotipe i glupost pokazanu ovde. Ne glup biti, Antunjavko!
Ispričaj se i nećemo jer i sam znaš da si kriv. Nisu Njemci danas izboli Talijana nego je bilo obrnuto i to je za svaku osudu, a ti si u biti te ljude koji su njih izboli, znači izboli NEDUŽNE NAVIJAČE, pohvalio, obranio i još im dao podršku?
Šta to govori o tebi kao čovjeku?

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"