SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la MaGiCa » 18 okt 2011, 14:26

JuveSissoko je napisao/la:Valjda samo "diletanti" navijaju za Juventus, puna Italija diletanata znaci.(anton bi se slozio sad :D ). Nista, pustimo na miru juzno-italijansku aristokratiju :)
Naprotiv. Nisam rekao da "samo diletanti navijaju za Juventus", vec sam rekao da se skupila gomila diletanata na ovom pdfu - koja navija za Juventus. Medju te spadas i ti. Secas li se kako si kuckao moj psiholoski profil onomad?
O tome govorim. Nemam nista, inace, protiv navijaca Juventusa, jer sam sa nekolicinom jako dobar prijatelj. Jednostavno, Juventus je klub koji prezirem u Serie A i to je to. Ne i njegove navijace. ;)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 18 okt 2011, 14:32

Gamad talijanska je napala neke navijace Bayerna i izboli ih! Žabari drugačije i ne znaju! :evil:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 okt 2011, 14:36

anton 1983 je napisao/la: Po ćemu? Ovo fakat nisam znao! :o
Pogledaj istorijske rankinge Serie A i reci koji je to klub bolji od Napolija, a da nije u grupi veklike trojke i Rome.
Istorijske klubove Bolognu i Genou ne vredi ovde strpavati, jer su osvajali u mitskim vreminima. Torino je poslednjih 30ak godina li-la, a Parma i Lazio su postali top klubovi tek u Tanzijevo i Cragnottijevo vreme.
kao što rekoh teren se priprema... :mrgreen:

Samo čudno mi je to kad se kaže da je Napoli kandidat za Skudeto :? S druge strane ne znam zakaj se meč Schalkea i Intera nije tako doživljavao :mrgreen:
Zar nije to bilo veliko iznenadjenje? Vecina je smatrala da je Inter favorit, a oni su popusili. To nije bio sudar velikana. Sudar velikana je bio BM-Inter.
Gamad talijanska je napala neke navijace Bayerna i izboli ih! Žabari drugačije i ne znaju! :evil:
Rece navijac kluba cija je zemlja odgovorna za smrt vise od 100 miliona ljudi u proslom veku. 8-)

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 18 okt 2011, 14:49

anton 1983 je napisao/la:Gamad talijanska je napala neke navijace Bayerna i izboli ih! Žabari drugačije i ne znaju! :evil:
haha ,pardon .. :roll: :lol:
inace se ne radujem neserecama ,a jel to provjereno ? :mrgreen:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 okt 2011, 14:54

warden je napisao/la:
anton 1983 je napisao/la:Gamad talijanska je napala neke navijace Bayerna i izboli ih! Žabari drugačije i ne znaju! :evil:
haha ,pardon .. :roll: :lol:
inace se ne radujem neserecama ,a jel to provjereno ? :mrgreen:
Jeste provjereno. Dvojica navijača između 43 i 48 godina povrijeđeni sinoc, ali nakon kraćeg tretmana odmah pušteni iz bolnice.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 18 okt 2011, 14:58

Ma malo ih grebnuli a ovi odma bauk napravili od toga, ustvari pali su sa skutera obojica jbg sam pao sam se povrijedio :D

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 18 okt 2011, 15:10

Pa eto, nisu ih puno cim su odmah pusteni, malo neka se zna gdje su dosli. :)

Forza Napoli veceras.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 okt 2011, 15:20

[youtube][/youtube]

F O R Z A N A P O L I

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 18 okt 2011, 15:26

Oni nas na ulici mi njih na terenu! :mrgreen:

MaGiCa je napisao/la: Pogledaj istorijske rankinge Serie A i reci koji je to klub bolji od Napolija, a da nije u grupi veklike trojke i Rome.
Istorijske klubove Bolognu i Genou ne vredi ovde strpavati, jer su osvajali u mitskim vreminima. Torino je poslednjih 30ak godina li-la, a Parma i Lazio su postali top klubovi tek u Tanzijevo i Cragnottijevo vreme.
Neću ja ništa da gledam, ja sam velim da sam iznenađen tom konstatacijom, ništa više...
MaGiCa je napisao/la: Zar nije to bilo veliko iznenadjenje? Vecina je smatrala da je Inter favorit, a oni su popusili. To nije bio sudar velikana. Sudar velikana je bio BM-Inter.
He he kak se bježi od bita rasprave. Ja velim da se taj meč nije smio dati kao primjer "BUNDESLIGA je jača od SERIE A" il nešto u tom smislu, al sam siguran da ako Napoli danas dobije to biti jedan od argumenata za kvalitetu SERIE A. Kapisch? :mrgreen:
MaGiCa je napisao/la: Rece navijac kluba cija je zemlja odgovorna za smrt vise od 100 miliona ljudi u proslom veku. 8-)
Mislim da se Talijan isto tako onda nebi smio javljati :oops: A i moram priznati da je zanimljivo čitati tvoje postove u kojima ti pišeš o nebitnosti nogometnih rezultata prije 50-70 godina, ali istoriju iz tog vremena uzimaš kao primjer :roll: Isto tako ja kao Hrvat tebi mogo reć, a ti si se našao javljati! (Iz razloga kaj si Srbin). Je da moš mislit...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 okt 2011, 15:55

anton 1983 je napisao/la: He he kak se bježi od bita rasprave. Ja velim da se taj meč nije smio dati kao primjer "BUNDESLIGA je jača od SERIE A" il nešto u tom smislu, al sam siguran da ako Napoli danas dobije to biti jedan od argumenata za kvalitetu SERIE A. Kapisch? :mrgreen:
Ne bih rekao. Napoli je jak, pa je jak. To je pokazao u dve prethodne sezone, a pokazuje i ove. Sa druge strane, BM je 1 od najvecih klubova sveta, pa kao takav uvek je favorit, sem protiv 3-4 kluba u Evropi.
Mislim da se Talijan isto tako onda nebi smio javljati :oops:
Italija je izazvala WW1 i WW2, mozda :?:
A i moram priznati da je zanimljivo čitati tvoje postove u kojima ti pišeš o nebitnosti nogometnih rezultata prije 50-70 godina, ali istoriju iz tog vremena uzimaš kao primjer :roll:
Ne bih rekao da su nebitni rezultati. Pre bih rekao da su ti klubovi izgubili svoju snagu i velicinu, jer njihovi rezultati to pokazuju u poslednjih pola veka.
Isto tako ja kao Hrvat tebi mogo reć, a ti si se našao javljati! (Iz razloga kaj si Srbin). Je da moš mislit...
Ako nastavimo ovom linijom, dobicemo po 1 ban i ti i ja. Poenta je bila da ismejem tvoje stereotipe i glupost pokazanu ovde. Ne glup biti, Antunjavko!

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 18 okt 2011, 15:56

FORZA NAPOLI

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 18 okt 2011, 15:58

Anton popi Red Bull da mozes odletit sa ove teme... Provokatoru mucki(aka. Mamic)...
Odigro sam na 2 listica Napolia 1 i msm da me veceras nece razocarati te da ce raznijet Bayerna... Nista drugo se i ne ocekuje jer sve dr. bi bilo iznenadjenje (vjerujte poklon kvota 3.95 na SP u Premieru)...
Ako Bayern bude opasan to ce biti preko krila jer onaj Mazzari(najslabija karika Napolia) igra bez bekova a to je dobro za ekipe koje imaju dobra krila... Ali msm da ce za veceras malo doraditi formaciju i da ce raznijeti Kobaje...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 18 okt 2011, 16:04

MaGiCa je napisao/la:Ne bih rekao. Napoli je jak, pa je jak. To je pokazao u dve prethodne sezone, a pokazuje i ove. Sa druge strane, BM je 1 od najvecih klubova sveta, pa kao takav uvek je favorit, sem protiv 3-4 kluba u Evropi
Vidim ja nekužiš o ćem ja pričam, al dobro nije ni bitno. tak i onak Napoli večeras neće dobiti pa se netreba ići u dublje rasprave vezane uz to...
MaGiCa je napisao/la: Italija je izazvala WW1 i WW2, mozda :?:
Mislim da se neželim sa tobom i sa nekim drugim raspravljati o izazivanju svjetskog rata, jer tu svako ima svoju teoriju, ali bi reko da su Talijani bili isto tako fašisti, Njemački "saveznici". Sad to kaj nisu mogli dobit bitku i u biti švabima otežavali i na kraju postali guzičari i izdajice što je normalno za taj narod je druga stvar.

Sad inteligentan čovjek će shvatiti da je sad čovjek TALIJANSKE NACIONALNOSTI bio uvrijeđen, a ne čovjek neke druge nacionalnosti koji navija za Talijanski klub ;)

MaGiCa je napisao/la: Ako nastavimo ovom linijom, dobicemo po 1 ban i ti i ja. Poenta je bila da ismejem tvoje stereotipe i glupost pokazanu ovde. Ne glup biti, Antunjavko!
Ispričaj se i nećemo jer i sam znaš da si kriv. Nisu Njemci danas izboli Talijana nego je bilo obrnuto i to je za svaku osudu, a ti si u biti te ljude koji su njih izboli, znači izboli NEDUŽNE NAVIJAČE, pohvalio, obranio i još im dao podršku?

Šta to govori o tebi kao čovjeku? :roll:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 okt 2011, 16:11

anton 1983 je napisao/la: Vidim ja nekužiš o ćem ja pričam, al dobro nije ni bitno. tak i onak Napoli večeras neće dobiti pa se netreba ići u dublje rasprave vezane uz to...
Ajde vazi.
Mislim da se neželim sa tobom i sa nekim drugim raspravljati o izazivanju svjetskog rata, jer tu svako ima svoju teoriju, ali bi reko da su Talijani bili isto tako fašisti, Njemački "saveznici". Sad to kaj nisu mogli dobit bitku i u biti švabima otežavali i na kraju postali guzičari i izdajice što je normalno za taj narod je druga stvar.

Sad inteligentan čovjek će shvatiti da je sad čovjek TALIJANSKE NACIONALNOSTI bio uvrijeđen, a ne čovjek neke druge nacionalnosti koji navija za Talijanski klub ;)
WW1 :?: Ko je imao konc logore u WW2 i ko je rusio SSSR i Zapadnu Evropu:?:
Smetaju mi stereotipi, jer ti bez toga ne mozes da ides.

Ispričaj se i nećemo jer i sam znaš da si kriv. Nisu Njemci danas izboli Talijana nego je bilo obrnuto i to je za svaku osudu, a ti si u biti te ljude koji su njih izboli, znači izboli NEDUŽNE NAVIJAČE, pohvalio, obranio i još im dao podršku?
Odi se ubit, trolu. Naravno da mi je zao sto se to desilo i naravno da ne branim nikoga ko vadi nozeve na ljude, pa taman da mi je brat.
Šta to govori o tebi kao čovjeku? :roll:
Govori o meni da nisam trolcina, poput tebe. 8-)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 18 okt 2011, 16:20

Pff kapacitet uvreda neopisiv, al bum ja kriv jer pišem u Napolijevoj temi...Koji debilizam! Iste stvari se pišu u Bayernovoj temi, al to nije spam niti provokacija...Svašta...

Al da se baš na sve tako nasjeda nemrem vjerovati...

I magični Talijani i švabi su bili saveznici u WW2 kolko god to meni i tebi bilo teško za priznati ;)

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 18 okt 2011, 16:41

[youtube][/youtube]

samo za @antona i @magica.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 18 okt 2011, 17:02

Antone koliko si ti Italijana u svom zivotu upoznao?? jesi li 100 Italijana? Hajd recimo da jesi.

Italija im oko 60 000 000 stanovnika, 100 stanovnika je 0,0001666 % stanovnika Italije i ti na osnovu toga zakljucujes ko je kakav i kako ko sta radi.Da ne govorim o dva covjeka sto napadose te likove.Pricas s visoka i uzdises jednu naciju dok pljujes po drugoj, a ta "tvoja" nacija izrodila je likove sto ih ni sam pakao jos nije upoznao.Ti ili se pravis glup cisto jer ti je furka da zajebajes narod ili si stvarno glup, bez namjere da te uvrijedim.Al smisao i zaključci koje ti donosis i prezentujes svojim postovima su smijesni i glupi, svega mi.Nije mi Italija rodna gruda i poprilicno me zaboli za nju sem za njen fudbal, al na gluposti stvarno moram odgovorit.Alergija me ufati cim tako nesto procitam.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 18 okt 2011, 17:05

Napolitanci pobjedite veceras omrazenu i gubarsku ekipu Bayerna sa onim glavonjom Gomezom na celu :D
Svim srcem sam uz vas :D
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 okt 2011, 17:06

Očekivano da čakijaši u Italiji pridodaju veću pozornost kako izbosti gostujučeg navijača nego samoj utakmici. :roll:
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 18 okt 2011, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 18 okt 2011, 17:06

MaGiCa je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:Valjda samo "diletanti" navijaju za Juventus, puna Italija diletanata znaci.(anton bi se slozio sad :D ). Nista, pustimo na miru juzno-italijansku aristokratiju :)
Naprotiv. Nisam rekao da "samo diletanti navijaju za Juventus", vec sam rekao da se skupila gomila diletanata na ovom pdfu - koja navija za Juventus. Medju te spadas i ti. Secas li se kako si kuckao moj psiholoski profil onomad?
O tome govorim. Nemam nista, inace, protiv navijaca Juventusa, jer sam sa nekolicinom jako dobar prijatelj. Jednostavno, Juventus je klub koji prezirem u Serie A i to je to. Ne i njegove navijace. ;)
Moram ti skockat psiholoski profil kad je jasan i vidljiv bez da posjedujem diplomu psihologa ili slicno.Nisam mogao odolit :mrgreen:
jbga mi makar smo diletantni koji znaju za sta i za koga navijaju.Ti jos sam ne znas za koga navijas, sem sto znas da navijas protiv Juventusa.Ne brini Milan ce osvojit skudeto ili ono bi inter?? aa Napoli je ove godine? Skontaj se :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.