Druga Liga - grupa Jug
-
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
KonjicBOY je napisao/la:Zna li iko rezultat Igman-Sloga
Igman-Sloga 6:1
- slogauskoplje
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
Inače, ružan sudar glavama igrača Troglava i Lokomotive. Domaći je igrač Vukadin, inače jak kao bik, kratko ležao na terenu, dok je gostujući dosta dugo bio dolje, pa se dignuo, pa opet na pod, pa je odvežen u bolnicu. Vele mi iz kluba da mu je pukla, slomljena, hrskavica uha. Želim mu brz oporavak.
Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
Bigeste - Klis 3:0 (1:0)
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
Grude - Kamešnica 2:0
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Višići-Posušje ?
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jeli ovo rezultat višići-posušjebadblueboylivno je napisao/la:2-0
- HNKBrotnjo
- Kontakt:
Daremistarmo je napisao/la:jeli ovo rezultat višići-posušjebadblueboylivno je napisao/la:2-0
Nisam bio u toku zbivanja ovaj vikend. Rezultat dakle kao što znate Višići - Posušje 2:0, strijelci Šoše i Mace. Toliko znam. 

www.facebook.com/hnkvisici
odlukom NSFBIH, utakmica Sloga - Troglav je registrirana 0:3, sad je Troglav vodeca momcad Prvenstva!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Utakmica 5. kola, Sloga Uskoplje-Troglav 2-1, je registrirana službenim rezultatom 0-3.
Troglav je preuzeo vodstvo na ljestvici, jednak broj bodova s Brotnjom, ali bolja gol-razlika.

Troglav je preuzeo vodstvo na ljestvici, jednak broj bodova s Brotnjom, ali bolja gol-razlika.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Napokon da smo upravu za tekmu protiv Uskoplja i prava igranja igrača koji je dobio crveni karton na juniorskoj utakmici i nije pauzirao nego je nastupio u roku 24 sata za seniore.Sad imamo isti broj bodova kao i Brotnjo koje ja nemogu omalovažavati kao što to radi ovaj čitlučanin u predhodnim postovima.
Koliko ste platili savezu ?Opet se krade Sloga kao svake godine.plavobijeli je napisao/la:Napokon da smo upravu za tekmu protiv Uskoplja i prava igranja igrača koji je dobio crveni karton na juniorskoj utakmici i nije pauzirao nego je nastupio u roku 24 sata za seniore.Sad imamo isti broj bodova kao i Brotnjo koje ja nemogu omalovažavati kao što to radi ovaj čitlučanin u predhodnim postovima.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Sljedece kolo FK KLIS-FK IGMAN
GRADSKI DERBI U KONJICU
SUBOTA 16:00h GRADSKI STADION KONJIC
OCEKUJE SE OKO HILJADU NAVIJACA
GRADSKI DERBI U KONJICU
SUBOTA 16:00h GRADSKI STADION KONJIC
OCEKUJE SE OKO HILJADU NAVIJACA
Support your local club !
- slogauskoplje
- Kontakt:
Lopovi!Grdani je napisao/la:Koliko ste platili savezu ?Opet se krade Sloga kao svake godine.plavobijeli je napisao/la:Napokon da smo upravu za tekmu protiv Uskoplja i prava igranja igrača koji je dobio crveni karton na juniorskoj utakmici i nije pauzirao nego je nastupio u roku 24 sata za seniore.Sad imamo isti broj bodova kao i Brotnjo koje ja nemogu omalovažavati kao što to radi ovaj čitlučanin u predhodnim postovima.

Sloga Uskoplje
- badblueboylivno
- Kontakt:
Krade se, krade seGrdani je napisao/la:Koliko ste platili savezu ?Opet se krade Sloga kao svake godine.plavobijeli je napisao/la:Napokon da smo upravu za tekmu protiv Uskoplja i prava igranja igrača koji je dobio crveni karton na juniorskoj utakmici i nije pauzirao nego je nastupio u roku 24 sata za seniore.Sad imamo isti broj bodova kao i Brotnjo koje ja nemogu omalovažavati kao što to radi ovaj čitlučanin u predhodnim postovima.

Ne znam zašto se svaka odluka apelacione komisije naziva krađom i lopovlukom.slogauskoplje je napisao/la:Lopovi!![]()
![]()
Koja klinčeva 24 sata? Dabogda nikad ne ušli!
Greška je uočena, klub je poslao žalbu, koja je u početku odbijena, od strane vodstva naše grupe - zna se tko vodi ligu i odakle se vodi ista.
Poslana je i druga žalba, višem stupnju - Federalnom savezu, koji je istu prihvatio, nakon viđenih dokaza.
I sad je to riješeno u našu korist. Kako mi ne bi plakali za prolivenim mlijekom, ne bi trebali ni vi, niti nas nazivati lopovima.
Hayley <3
- slogauskoplje
- Kontakt:
koji dokaz??? to je jedna obična krađa, dokaz da ste puni ko brod i da ste dobru lovu izvalili za to. I nemojte onda kakit kao nemate para, kako kasne plaće i ta sranja. Nema potrebe za lažima. U klub koliko ja znam još uvijek nije ništa došlo i stiguran sam 200% da ćemo se i mi žalit. i de reci koja 24 sata? 

Sloga Uskoplje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.