BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Nimla_RZ
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Nimla_RZ » 18 okt 2011, 12:06

Ma biće teren dobar, barem onakav kakav je bio i prošli put kad smo igrali protiv njih na Bilinom...
Čelik Zenica 1945

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 okt 2011, 12:19

Nimla_RZ je napisao/la:Ma biće teren dobar, barem onakav kakav je bio i prošli put kad smo igrali protiv njih na Bilinom...
Cekaj, zelis reci da je prosli put protiv Portugalaca teren bio dobar ili?

Izvinjavam se unaprijed ako nisam pofato skriveni sarkazam ili ironiju.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 18 okt 2011, 12:24

Donnie Darko je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Ma biće teren dobar, barem onakav kakav je bio i prošli put kad smo igrali protiv njih na Bilinom...
Cekaj, zelis reci da je prosli put protiv Portugalaca teren bio dobar ili?
Ne. Teren nikad nije valj'o, al će barem biti bolji od ovog trenutno za 20 dana... :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 18 okt 2011, 12:37

Znam , da ovo nije tema za to al nemam drugo mjesto gdje da napisem citam na ****.de , da Platini hoce da uvede MINI EP tj. velike reprezentacije igraju medjusobno prije EP pa da pobjednici idu direkt dalje znaci tamo u ispadanje , male da sa gubitnicima igraju grupne faze, jer od 2016 ce biti 24 ucesnika i boje se da ce gledanosti i zainteresiranost pasti... Znaci 2016 cemo vjerovatno biti na EP , to nama ne ide u prilog , al eto vec sam cuo da su Njemcii velike reprezentacije protiv , tvrde da EP izgubiti car i da nije dobra ideja... valjda nece sjebati nam to EP 2016 ....

Nemojte me pogresno razumiti ovo se odnosi na EP 2016 u Francuskoj!
>>No body likes us but we dont care<<

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 okt 2011, 12:41

Koliko ja znam sistem kvalifikacija ce ostati isti, samo ce vise timova ici na EP. Tj dva prvoplasirana i najbolji treci idu direktno, a ostali treceplasirani igraju baraz.

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 18 okt 2011, 13:18

Ovaj teren u zenici je u užasnom stanju i kako ovim nasim nije u interesu da se popravi ili zamjeni trava,pa da igraju ko ljudi?Kad ispadnemo onda ce osnovni izgovor biti kako je loš teren u zenici uzrok nase fizičke iscrpljenosti(isto kao što je bilo i protiv francuske).Ja sam zagovornik da se igra na koševu,al et :mrgreen:

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 18 okt 2011, 13:27

ensadek je napisao/la:Ovaj teren u zenici je u užasnom stanju i kako ovim nasim nije u interesu da se popravi ili zamjeni trava,pa da igraju ko ljudi?Kad ispadnemo onda ce osnovni izgovor biti kako je loš teren u zenici uzrok nase fizičke iscrpljenosti(isto kao što je bilo i protiv francuske).Ja sam zagovornik da se igra na koševu,al et :mrgreen:
Jeste vala na Kosevu pred 250 ljudi, ima da se ori.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 18 okt 2011, 13:58

dinoze je napisao/la:
ensadek je napisao/la:Ovaj teren u zenici je u užasnom stanju i kako ovim nasim nije u interesu da se popravi ili zamjeni trava,pa da igraju ko ljudi?Kad ispadnemo onda ce osnovni izgovor biti kako je loš teren u zenici uzrok nase fizičke iscrpljenosti(isto kao što je bilo i protiv francuske).Ja sam zagovornik da se igra na koševu,al et :mrgreen:
Samo mi pronadji utakmicu BiH na Kosevu sa ovum brojem gledalaca.I nelupetaj nesto sto ni sam neznas.

Da bude jasno.Za Zenicu sam iz samo jednoga razloga.To je sto su se sami igraci tako izjasnili.Njima vise lezi Zenica.Sve ostalo je isto kao i Kosevo.Ja iz Sarajeva idem u Zenicu na utakmicu.Isto tako ovi iz Zenice sto dolaze na B.Polje bi dosli i u Sarajevo.Dakle sve je to isti krug ljudi.

O atmosferi u Zenici znam iz iskustva.Nista narocito.Svaka tribina pjeva za sebe.Naravno ne krivim te ljude jer na te utakmice dolazi vecinom ljudi da GLFDAJU utakmicu a ne da navijaju.Jedina prednost B.Pola nad Kosevom je manji kapacitet i lakse se napuni.

Uglavnom sretno nam gdje god igrali.I da zna li ko kad bi se mogle pustiti karte za Zenicu.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 18 okt 2011, 14:15

123456 je napisao/la:
dinoze je napisao/la:
Samo mi pronadji utakmicu BiH na Kosevu sa ovum brojem gledalaca.I nelupetaj nesto sto ni sam neznas.

Da bude jasno.Za Zenicu sam iz samo jednoga razloga.To je sto su se sami igraci tako izjasnili.Njima vise lezi Zenica.Sve ostalo je isto kao i Kosevo.Ja iz Sarajeva idem u Zenicu na utakmicu.Isto tako ovi iz Zenice sto dolaze na B.Polje bi dosli i u Sarajevo.Dakle sve je to isti krug ljudi.

O atmosferi u Zenici znam iz iskustva.Nista narocito.Svaka tribina pjeva za sebe.Naravno ne krivim te ljude jer na te utakmice dolazi vecinom ljudi da GLFDAJU utakmicu a ne da navijaju.Jedina prednost B.Pola nad Kosevom je manji kapacitet i lakse se napuni.

Uglavnom sretno nam gdje god igrali.I da zna li ko kad bi se mogle pustiti karte za Zenicu.
Pa ima vise primjera sto se tice gledanosti i navijanja na Kosevu. Ali evo reci cu ti dva Gana i Francuska.
Hajde Gana je prijateljska, ali Francuska gdje se igra za bodove i da vise od pola stadiona bude prazno to je razocaralo i samog Papeta.
Za mene licno vise lezi problem Sarajeva u njegovoj velicini i da je kosevo daleko od centra. Tako se taj citav naboj i atmosfera rastopi.
A koliko znam u Kosevo je sada pola zatvoreno i ne ispunjava skoro nikakve uslove.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 18 okt 2011, 14:15

Za ovu tekmu bi se napunio i od 100.000.

Kad moze u Pariz da ode 25.000 moze i u Sarajevo 100.000

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 18 okt 2011, 14:20

Edo_77 je napisao/la:Za ovu tekmu bi se napunio i od 100.000.

Pa u tome je problem, kada je Francuska dosla u BiH, samo 40% stadiona bilo ispunjeno, kako se to moze objasniti?

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 18 okt 2011, 14:26

dinoze je napisao/la:

Pa u tome je problem, kada je Francuska dosla u BiH, samo 40% stadiona bilo ispunjeno, kako se to moze objasniti?

Vidi ja pamtim utakmice kada sa kartom nisi mogao uci na Kosevo (protiv Danske) znaci puno sve bilo.Sve je do vrste utakmice.Mogao bi ja naprimjer reci da je u odlucujucoj utakmici na B.Polju stadion bio popunjen 60%-70%.(Zadnja utakmica protiv Lux.) Znaci i B.Polje ako je protivnik neatraktivan nece biti puno.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 18 okt 2011, 14:36

123456 je napisao/la:
dinoze je napisao/la:

Vidi ja pamtim utakmice kada sa kartom nisi mogao uci na Kosevo (protiv Danske) znaci puno sve bilo.Sve je do vrste utakmice.Mogao bi ja naprimjer reci da je u odlucujucoj utakmici na B.Polju stadion bio popunjen 60%-70%.(Zadnja utakmica protiv Lux.) Znaci i B.Polje ako je protivnik neatraktivan nece biti puno.
I ja sam bio protiv Dankse na Kosevu
:D
Protiv lux je utakmica bila rasprodata, samo je problem bio u nenormalnoj kisi vise reci pljusku koji je padao 4 sata.
Ok zlazem se sa tobom ako je protivnik neatraktivan da moze biti manja posjeta.

Ali sta se desi protiv Gane i Francuske, to su vise nego atraktivni protivnici.

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 18 okt 2011, 14:44

zato sto papci iz sarajeva nezele da placaju... :D
G BUSSA BUSS

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 18 okt 2011, 15:01

Dugo sam zivio u Sarajevu , i nisam bas ljubitelj Sarajeva ... Nisam ni iz Zenice da vam odma kazem,,,

Al jednostavno u zenici osjetis atmosferu cijeli grad zivi za taj dan euforija se osjeca po cijelom gradu i to je ono sto zenici daje tu neku posebnu čar... Sarajlije su malo umisljene , oni misle da svi ljudi koju dodju na tu tekmu da su seljaci i da nisu iz civlizacije , za njih je raja iz npr. Gracanice , Zavidovica, Maglaja itd itd cobani koji su malo dosli u grad da vide tekme , i to je sto posto tako znam iz licnog iskustva i opcenito sam protiv Sarajeva , pa ljudi moji utakmica BIH- Sarajevo ko neka prijateljska i sad ja razumijem da dosta raje voli klub il to al nemozes nasim igracima psovati mater licno sam se uvjerio u to na Kosevu..: Jednostavno uvijek sam protiv Sarajeva ...

Pa kad je BIH portugal igrala , da nije BBI centra nebi se ni znalo da je utakmica odlucujuceg karaktera...

Zato ZENICA DA!!!
SARAJEVO NE!!!

veliki pozz

MarkoDa
Kontakt:

Post Postao/la MarkoDa » 18 okt 2011, 15:09

Iz Sarajeva sam i znam o cemu ljudi pricaju kad govore da se ne treba igrati na Kosevu vise nikad.
Raja iz Sarajeva 90% sminkera koja dolazi na tekmu da ih vide ostali i da pokazu sta su obukli i da provale neku glupost da se sutra moze pricat.Imas Zelju i Sarajevo.Oba tima imaju kop od 500 ljudi koji navijaju svim srcem za svoj klub a ovi ostali kao sto rekoh-SMINKERCICI-Babo mu digo kredit i dao golf 6 a ustvari nema sta da jede.
Pun mi je k...c takvih likova i puno ih je Sarajevo.Zenica,Mostar,Tuzla i manji gradovi,eh odatle dolaze pravi navijaci,oni istinski koji navijaju svim srcem jer nemaju nikakve komplexe.Ne filozofiram,tako je kako je....Pozzzz svim normalnim ljudima ;)
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 18 okt 2011, 15:24

Po mom misljenju kao sto sam vec naveo problem Sarajeva je njegova velicina.

Sav se taj naboj, ta pozitiva rastopi kao boja, jer dok su jedni navijaci na carsiji, drugi su na stadionu, treci su na autobuskoj, cetvrti u autu prema stadionu i vec su nervozni jer je guzva a oni sjede vec sat vremna u autu.
U Ze je sve zbijeno i sve se odigrava pred stadionom. Autobuska stanica je blizu, trzni centar preko mosta, veliki plato ispred stadiona. Gradske vlasti zatvore glavne ulice i pjesaci se kretaju pjeske, nema auta nema nervoze.
Sve je u drzvanim bojama, zastvae vise sa svakog prozora. Jednostvano atmosfera u gradu i okolo stadiona je takva da podigne raju.
Da takva atmosfera vlada u Kiseljaku bilo bi mi svjedno i da se tamo igra, isao bi. koji god grad u BiH moze na tom nivou to organizovati isao bi, ne mrzim ni jedan grad u BiH.

A sada sto se tice trave na BP, sam nisam pametan sta je bolje. Da Ronaldo ne moze praviti bicikla ili da nasi tehnicari mogu doci do izrazaja. Ostaviti cemo to Papetu da se odluci.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 18 okt 2011, 15:29

bila je negdje tema o ovom pitanju, hajde je potrazite.

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 18 okt 2011, 15:30

Celik zbog repke nece igrati na BP... svaka cast Celik svaka cast Zenica... Sumnjam da bi Zeljo ili Sarajevo to ikad uradilo za nasu repku... SVAKA CAST JOS JEDNOM!!!

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 18 okt 2011, 15:33

ma kakvo crno kosevo, dodje nam ranjena francuska na noge i naravno svi ocekujemo krcat stadion ko sibica, dobar rezultat, a ono corak....pola stadiona prazno...a evo za primjer, barcelona odigra prijateljsku tekmu, mislim da je bilo protiv napolija i opet preko 90.000 ljudi...Bilino polje se ne treba i nece mijenjat...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.