U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Nije to isto, al ocigledno ne razumijete?????Pokusao sam vam objasniti, al dzaba?
Realno gledajuci jedino nam je Dzeko i jos par njih ''rucni rad''.Dylan Dog je napisao/la:Luksemburg je ulozio u Pjanica,sramota je sto igra za BiHEdo_77 je napisao/la:Ja sam zato neka igra ko za koga hoce. Al kad mi ulazemo u nekoga, igra ti u U15, U17, U19, U21 i postane igrac za A i onda dodje druga drzava i krade ti igraca. E to su dusmani i sve najgore im zelim.
Zato mi ide na onu stvar kad se u savezu razbacaju sa ''trenerima''po nacionalnom i drugom kljucu.
P.S sto se tice ko sta voli,onda bi fifa i uefa imali masnih i yebenih problema.
Sportska drzavljanstva poostriti,pa ce se kud ikamo vise paznje uloziti u mladje repke.Ovako samo cirkus.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
jesi ti ikada cuo za tadica, koji je jedan od boljih krilnih igraca u holandiji , pa nema mjesta u reprezentaciji? jesi li ti ikada cuo za u 21 srbije koji , u ovom trenutku, imaju bar dva-tri igraca poput stevanovica, pqa sta sa njima. realno, stevanovic je tek ove sezone izborio standardno mjesto u vojvodini........Devil je napisao/la:
@nihco,jesi ti ikad cuo za rec back-up,za suspenzije,za povrede,za tako nesta sto bi trebalo da znaci da moras imati duzu klupi ?
Sent from my Commodore 64
Pjanic, Bajramovic, Misimovic...Edo_77 je napisao/la:Ja sam zato neka igra ko za koga hoce. Al kad mi ulazemo u nekoga, igra ti u U15, U17, U19, U21 i postane igrac za A i onda dodje druga drzava i krade ti igraca. E to su dusmani i sve najgore im zelim.

Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
nije bitna etnicka pripadnost nego trud i novac ulozen u igraca i nastupi u reprezentaciji ......Edo_77 je napisao/la:Nije to isto, al ocigledno ne razumijete?????Pokusao sam vam objasniti, al dzaba?
Hahaha,hoces ti da me ucis o tim igracima.Ko kaze da Tadic nema mesta ?nihco je napisao/la:jesi ti ikada cuo za tadica, koji je jedan od boljih krilnih igraca u holandiji , pa nema mjesta u reprezentaciji? jesi li ti ikada cuo za u 21 srbije koji , u ovom trenutku, imaju bar dva-tri igraca poput stevanovica, pqa sta sa njima. realno, stevanovic je tek ove sezone izborio standardno mjesto u vojvodini........Devil je napisao/la:
@nihco,jesi ti ikad cuo za rec back-up,za suspenzije,za povrede,za tako nesta sto bi trebalo da znaci da moras imati duzu klupi ?

Ima igraca,ali kvalitetnih igraca nikada nije dosta,igraca koji ce da uskoce tu kada je potrebno,nazalost Krasic je u kanalu totalnom,Jovanovic na zalasku karijere,Sulejmani bi igrao spica....
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Njemacka reprezentacija ce za par godina mozda biti sastavljana 90% od igraca imena John Smith,Osman El-Derduri,Sabri Torkoglu..
Ja sam za to ta svako igra za drzavu svojih roditelja,tako da ako ga ponese nacionalni zanos za susjednom drzavom da ga zakon oladi,da bude po zakonu moguce igrati samo za drzavu svojih roditelja..
Ja sam za to ta svako igra za drzavu svojih roditelja,tako da ako ga ponese nacionalni zanos za susjednom drzavom da ga zakon oladi,da bude po zakonu moguce igrati samo za drzavu svojih roditelja..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
e po toj logici bi vam i visca i suljic obro dosli/.......Devil je napisao/la: Ima igraca,ali kvalitetnih igraca nikada nije dosta,igraca koji ce da uskoce tu kada je potrebno,nazalost Krasic je u kanalu totalnom,Jovanovic na zalasku karijere,Sulejmani bi igrao spica....
- Principatus
- Kontakt:
Nece. Vecina reprezentativaca Njemacke su ili Nijemci ili im je jedan od roditelja Nijemac. E to sto ljudi vole pricati bajke je nesto drugo. A zasto nebi igrali ljudi koji zive u toj drzavi? Nekoliko miliona Turaka zivi ovdje, naravno da ce poneki od njih igrati u Elf-u. I to je jedan znak, da se ljudi osjecaju dobro u zemlji u kojoj zive. Naravno da je i karijera bitan aspekat kod takvih odluka.Dylan Dog je napisao/la:Njemacka reprezentacija ce za par godina mozda biti sastavljana 90% od igraca imena John Smith,Osman El-Derduri,Sabri Torkoglu..
Meni je inace ova diskusija bezvezna. Da imamo jak savez i pametne selektore uzimali bi i Japancima igrace, a ne jos dodatno gubili one koji poticu iz BiH.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Japanci će sa onakvim napretkom uskoro biti velesila u fudbalu.Principatus je napisao/la:Japancima igrace
Handjob.harishp je napisao/la:Realno gledajuci jedino nam je Dzeko i jos par njih ''rucni rad''.

Inače bezze ste počeli priču. @Devile nije stvar u praksi, treba se zapitati jel' pravilno i ispravno to što je Subotić odabrao Srbiju, a fakat ju je samo na razglednici vidio. Pored toga, naša država je u banani, pa nam i može ko god hoće odnijeti i elektroprivredu iz države, a kamoli šta manje.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Svijet je nepravedno mjesto.
PlatiMi to zna najbolje.
PlatiMi to zna najbolje.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Bezz upropastavate temu.Miroslav Stevanovic je igrac koji nastupa za reprezentaciju BiH i svi se vjerovatno nadamo da ce tako i ostati,e sad je onda glupo potezati da li on volio Srbiju ili ne.
Moguce da je i voli,ali dok god igra pod grbom N/FSBiH on je nas i vala treba ga cijeniti k'o da je Maradona
Moguce da je i voli,ali dok god igra pod grbom N/FSBiH on je nas i vala treba ga cijeniti k'o da je Maradona

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Vise je nego ocito,uspjeh bilo koje repke mislim na ove uzraste a uspjeh se smatra odlazak na veliko prvenstvo je garancija da ce ovi sto sjede na dvije stolice kobajagi malo dublje prekontati stvari.pogotovo jos kad im te potencionalne ispuse to isto prvenstvo.Pa da onda vidimo ko sanja o djedovini iako im ni cukundjeda tamo bio nije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zanima me da li je ikad iko kontaktirao ovog covjeka "Milan Djuric" gledao sam ga sad za vikend u dresu Crotone-a gdje je prvi strijelac i stadardni clan prve jedanestorke,steta je ovog momka ne isprobat, nekako me vuce na jednog naseg igraca zbog visine (gotov 2 metra) kojeg su zvali kloc!!!
A sto se tice drzvaljanstava mislim da ima nase jer je voditelj citavu utakmicu govorio "Boznia Djuric "
A i Viscu sam malo upratio izgleda da je i on standardan u svojoj ekipi , cudno mi sto je igrao desno krilo!!!
A sto se tice drzvaljanstava mislim da ima nase jer je voditelj citavu utakmicu govorio "Boznia Djuric "

A i Viscu sam malo upratio izgleda da je i on standardan u svojoj ekipi , cudno mi sto je igrao desno krilo!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
kolkiko sam upratijo igro je od dolaska u istanbul po desnoj strani. neka ga slobodno uigraju na desnom krilu. ko se bolje pokaze (visca vs. stevanovic) preuzet ce tu posiciju u iducim kvalifikacijama. ljevo imamo vis lulica.Za_raju je napisao/la:Zanima me da li je ikad iko kontaktirao ovog covjeka "Milan Djuric" gledao sam ga sad za vikend u dresu Crotone-a gdje je prvi strijelac i stadardni clan prve jedanestorke,steta je ovog momka ne isprobat, nekako me vuce na jednog naseg igraca zbog visine (gotov 2 metra) kojeg su zvali kloc!!!
A sto se tice drzvaljanstava mislim da ima nase jer je voditelj citavu utakmicu govorio "Boznia Djuric "![]()
PS. mozel mi ko opisati zakarica, gledo sam snimke od 2-3 minute kad igra al nemoze se puno toga vidjeti tu.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Zakarica cu ti opisati sa ovim "momak mora dobiti poziv za prvu prijateljsku A repke jer ako onakvog igraca zijanimo a sve su sanse onda zaista treba hebat nekom sve".Maestro je napisao/la:kolkiko sam upratijo igro je od dolaska u istanbul po desnoj strani. neka ga slobodno uigraju na desnom krilu. ko se bolje pokaze (visca vs. stevanovic) preuzet ce tu posiciju u iducim kvalifikacijama. ljevo imamo vis lulica.Za_raju je napisao/la:Zanima me da li je ikad iko kontaktirao ovog covjeka "Milan Djuric" gledao sam ga sad za vikend u dresu Crotone-a gdje je prvi strijelac i stadardni clan prve jedanestorke,steta je ovog momka ne isprobat, nekako me vuce na jednog naseg igraca zbog visine (gotov 2 metra) kojeg su zvali kloc!!!
A sto se tice drzvaljanstava mislim da ima nase jer je voditelj citavu utakmicu govorio "Boznia Djuric "![]()
PS. mozel mi ko opisati zakarica, gledo sam snimke od 2-3 minute kad igra al nemoze se puno toga vidjeti tu.
Tehnicki sigurno nije izbacen bolji fudbaler iz nase zemlje poslije rata , a i fizicki je besprijekoran jednom rijecu kompletan fudbaler!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Ako su nasi i malo normalni Zakarica sto prija trebaju "rezervisati" samo za sebe.Znaci uvrstiti ga odmah u reprezentaciju cim budu nasi igrali neku prijateljsku.Za_raju je napisao/la:Zakarica cu ti opisati sa ovim "momak mora dobiti poziv za prvu prijateljsku A repke jer ako onakvog igraca zijanimo a sve su sanse onda zaista treba hebat nekom sve".Maestro je napisao/la:kolkiko sam upratijo igro je od dolaska u istanbul po desnoj strani. neka ga slobodno uigraju na desnom krilu. ko se bolje pokaze (visca vs. stevanovic) preuzet ce tu posiciju u iducim kvalifikacijama. ljevo imamo vis lulica.Za_raju je napisao/la:Zanima me da li je ikad iko kontaktirao ovog covjeka "Milan Djuric" gledao sam ga sad za vikend u dresu Crotone-a gdje je prvi strijelac i stadardni clan prve jedanestorke,steta je ovog momka ne isprobat, nekako me vuce na jednog naseg igraca zbog visine (gotov 2 metra) kojeg su zvali kloc!!!
Tehnicki sigurno nije izbacen bolji fudbaler iz nase zemlje poslije rata , a i fizicki je besprijekoran jednom rijecu kompletan fudbaler!!!
Lik je vrlo mlad (18 godina),a vec je sa Dinamom potpisao ugovor na sedam sezona.Vjerujem ako ga ne "rezervisemo" mi da ce Hrvatska ga htjeti cim dođe u Dinamo.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
zakarica kao i sve ostale igrace iz nasih 'U' selekcija mozemo kaparisat' jedino ako zaigraju u zvanicnoj kvalifikacijskoj (ne prjateljskoj) utakmici A tima za nas... sve do tad oni mogu promijenit' fudbalsko drzavljanstvo i zaigrat' za bilo koju od komsijsko-susjedskih reprezentacija...
ja mislim da bi moderatori trebali "prilijepiti" ,na podforum reprezentacija , FIFA-in pravilnik ili izvuci neka osnovna pravila po pitanju sportskog drzavljanstva, i to "obavezno procitati".
ne ide da se svaki dan objasnjava isto.
ne ide da se svaki dan objasnjava isto.
nije realno ocekivati poziv zakaricu prije iducih kvalifikacija i to ako predje u dinamo i pokaze se. sta je tu je, to je rizik, isuvise je talentovanih igraca, nedovoljno takmicarskih utakmica. nema se tu sta sekirati , ako hoce igrace , ako nece sretno.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], kakarut, Quartararo, torbica, VensanKasel i 42 gosta.